دقیقا !
تورنت 600 تا میگیره
الان چندتا idm اضافه کردم
اینم نتیجه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دقیقا !
تورنت 600 تا میگیره
الان چندتا idm اضافه کردم
اینم نتیجه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
من که گفتم پهنای باندمو روی 6 مگ بستن.![]()
آقا شادمون کردی پاک
با 6 مگ خیلی خوب میگیری.
امروز زنگ زدم نمایندگی گفت پورت ها همه پر شدن .پرت خالی لاموجود !
ولی خطم رو چک کرد گفت خط فوق العاده است و هیچ مشکلی تو گرفتن 12 مگ نیست ولی خوب پورت نیست که بشه .
دوست عزیز همشهری که الهی یک کمی از نویزت بره تو کابلای مرفهین 12 مگی بدون نویز مرض هیپونویزسیم(تجمع بی رویه نویز در یک نقطه از سیم همراه با باد کردن)بگیرن.شما وضعیتت خطت خرابه و از اونجایی که گفتی اومدن برات از تو پست مخابرات تو کوچه مستقیم وصل کردن پشت مودمت و دیدی که 8 دسی بل نویزت کمتر شده باید احتمالا همون کابل کشی روکار مستقیم از داخل پست مخابراتی تا پشت مودمت رو انجام بدی و بعد ایشالله حالشو ببری.
صبر کن امروز داشتم با مهندس بخش فنیشون صحبت میکردم.بعد ماه رمضون هم تعداد پورتهاشونو افزایش میدن و هم دارن پهنای باندشونو میبرن بالا تا اگر تمام مشترکین صبانت باهم در یک زمان هم آنلاین بشن هیچ تاثیری تو سرعت نزاره.این یعنی سرعت دانلود در ساعات رایگان بعد از ماه رمضون کلی میره بالا و کلی هم پورت خالی دارن که شما میتونی با اون خط باحالی که داری بری 12 مگو بگیری و حال کنی.اصلا بهتر.بزار موقعی بگیری که سرعت دانلود شبانه دو برابر الان شده باشه.![]()
ما که دو سال صبر کردیم اینم روش . دوستان بجای ما . طبق فرمایش شما بلکه بیشرم شد
ولی خداوکیل شمایی که 20 گیگ شب میگیرین چی دانلود میکنین ؟ بیاین به من توضیح بدین .
من باشم فول آرشیو Brazzers و Realty Kings رو دانلود میکردم .
یه توضیحی بدید چی دانلود میکنین بلکه ما رستگار شدیم.
اگه 2 mb بگیرم سرعتم دانلودم رو چند بسته میشه ؟ الان که 128 دارم سرعت روزانم 128KB هست.با توجه با اینکه هر سرعتی بگیری معمولا" سرعت دانلود بیشتری بهت میدن.
نکته دیگه اینکه اگر با سرعت 12mb شبی حداقل 10 گیگ دانلود کنین میشه ماهی 300 گیگ و سالی تقریبا" 4 ترابایت با این گرونی هاردو اینا هارد چه طوری جور میکنن اگرم پولش باشه بازم اتاقتون میشه پر هارد اکسترنالمگر ازین هاردهای 16 ترابایتی بزرگ بگبرین که قیمتش 6 میلیونه !
![]()
Last edited by zodiac67; 16-07-2014 at 05:08.
نه داداش من غلط بکنم شبی 20 گیگ دانلود کنم.مگه چه خبره.البته هستند دوستانی که به اقتضای کاریشون این کار رو میکنند اما من همین 6 یا 7 تا سریالی که در هفته میگیرم فوقش با 2 یا 3 تا نرم افزار و آهنگ ته دانلودمه.اینکه گفتم تا 20 گیگم میشه واسه این بود که بدونید میشه و عملیه.الان مثل اینه که من مرسدس بنز اس500 مدل 2014 داشته باشم اما فقط باهاش 100 تا سرعت برم و نهایتا دو تا آهنگم با سیستمش گوش کنم و چند تا فیلمم با مانیتورش نگاه کنم در صورتیکه اون بیچاره کوهی از امکانات و کیفیته(چه مثالی زدم![]()
)الانم با اینکه میشه شبی 20 گیگ گرفت اما من به ...میخندم 20 گیگ دانلود کنم.به قول دوستمون پول هاردهای اکسترنالشو حتی ندارم.
![]()
جناب zodiac67 شما اگر سرویس 2مگ بگیری سرعت دانلودت میشه 256 کیلوبایت در ثانیه فیکس.اگه 2 mb بگیرم سرعتم دانلودم رو چند بسته میشه ؟
اقا کسی چواب ما رو نداد یه نگاه به این زیر میرا بکنید ثواب داره به خدا !!
سرویس 12 مگ گرفتم اما rate روی 6 مگ بسته شده ! نویز خطم حدود 11.5 به 8.1 هست ! سرعت دانلود شبانم حدود 650 کیلوی میشه ! با توجه به نویز خط و سرعت شبانم ایا لازم هست پیگیری کنم تا پهنای باندم رو افزایش بدم !؟
حداکثر سرعت دانلود شبانه معقول روی 12 مگ چقدر هست !؟
Last edited by AMIN 2014; 16-07-2014 at 05:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)