تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1150 از 1783 اولاول ... 1506501050110011401146114711481149115011511152115311541160120012501650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,491 به 11,500 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا امشب یک چیزی رو فهمیدم.این دوستان 12 مگی که شبی 20 یا 22 گیگ داتلود میکنند اینا چند تا فایل رو با هم میزارند همزمان رو دانلود و ظاهرا صبانت یک باگ باحالی داره که وقتی چندتا لینک همزمان با هم میره روی دانلود سرعتها با هم جمع میشه و یک سرعت شگفت انگیز میده.یک عکسی واستون میزارم که دانلود منیجرم رو نشون میده که همزمان 5 تا فایل مختلف از سرورهای داخلی و خارجی و حتی سرور خارجی با لینک غیرمستقیم (یعنی کمترین سرعت)توشون هست

دقیقا !
    تورنت 600 تا میگیره
    الان چندتا idm اضافه کردم
    اینم نتیجه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نخیرم باگ نیست شانست پهنایت باندت رو روی چند بسته باشن الان شبانه 12 مگ من 680 کیلوبایته حتی با 10 تا فایل
    من که گفتم پهنای باندمو روی 6 مگ بستن.

4. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا امشب یک چیزی رو فهمیدم.این دوستان 12 مگی که شبی 20 یا 22 گیگ داتلود میکنند اینا چند تا فایل رو با هم میزارند همزمان رو دانلود و ظاهرا صبانت یک باگ باحالی داره که وقتی چندتا لینک همزمان با هم میره روی دانلود سرعتها با هم جمع میشه و یک سرعت شگفت انگیز میده.یک عکسی واستون میزارم که دانلود منیجرم رو نشون میده که همزمان 5 تا فایل مختلف از سرورهای داخلی و خارجی و حتی سرور خارجی با لینک غیرمستقیم (یعنی کمترین سرعت)توشون هست.حالا نرم افزار مخصوصم پایین صفحه دسکتاپ تو کادر قرمز رنگ داره سرعت دانلود مجموع رو نشون میده.سرعت و زمان رو هم که میبینید.یعنی کفم برید.من تک لینک در بهترین حالت از سرور داخلی سرعتم به 600 تا 700 میرسید.حالا ببینید سرعتم چنده.با این حساب تو 5 ساعت راحت 18 گیگ دانلود میکنم.تازه سرور خارجی با لینک غیرمستقیمم توشون هست وگرنه همون 20 تا 22 گیگ میشه .اما من اینو قبول ندارم.هر وقت یک تک لینک از سرور خارجی با سرعت 1.1 مگ در ساعات رایگان دانلود کردید اون درسته.

تازه پهنای باند این جانب 6 مگ میباشد

آقا شادمون کردی پاک

با 6 مگ خیلی خوب میگیری.

امروز زنگ زدم نمایندگی گفت پورت ها همه پر شدن . پرت خالی لاموجود !
    ولی خطم رو چک کرد گفت خط فوق العاده است و هیچ مشکلی تو گرفتن 12 مگ نیست ولی خوب پورت نیست که بشه .

6. این کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بود ولی الان روی 2 هست !

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    15.9 12.5 db
    Line Attenuation
    :
    58.0 27.7 db
    Data Rate
    :
    2048 447 kbps
    Max Rate
    :
    6072 24836 kbps
    CRC
    :
    205 41
    دوست عزیز همشهری که الهی یک کمی از نویزت بره تو کابلای مرفهین 12 مگی بدون نویز مرض هیپونویزسیم(تجمع بی رویه نویز در یک نقطه از سیم همراه با باد کردن )بگیرن.شما وضعیتت خطت خرابه و از اونجایی که گفتی اومدن برات از تو پست مخابرات تو کوچه مستقیم وصل کردن پشت مودمت و دیدی که 8 دسی بل نویزت کمتر شده باید احتمالا همون کابل کشی روکار مستقیم از داخل پست مخابراتی تا پشت مودمت رو انجام بدی و بعد ایشالله حالشو ببری.

8. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آقا شادمون کردی پاک

با 6 مگ خیلی خوب میگیری.

امروز زنگ زدم نمایندگی گفت پورت ها همه پر شدن . پرت خالی لاموجود !
    ولی خطم رو چک کرد گفت خط فوق العاده است و هیچ مشکلی تو گرفتن 12 مگ نیست ولی خوب پورت نیست که بشه .
    صبر کن امروز داشتم با مهندس بخش فنیشون صحبت میکردم.بعد ماه رمضون هم تعداد پورتهاشونو افزایش میدن و هم دارن پهنای باندشونو میبرن بالا تا اگر تمام مشترکین صبانت باهم در یک زمان هم آنلاین بشن هیچ تاثیری تو سرعت نزاره.این یعنی سرعت دانلود در ساعات رایگان بعد از ماه رمضون کلی میره بالا و کلی هم پورت خالی دارن که شما میتونی با اون خط باحالی که داری بری 12 مگو بگیری و حال کنی.اصلا بهتر.بزار موقعی بگیری که سرعت دانلود شبانه دو برابر الان شده باشه.

10. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

صبر کن امروز داشتم با مهندس بخش فنیشون صحبت میکردم.بعد ماه رمضون هم تعداد پورتهاشونو افزایش میدن و هم دارن پهنای باندشونو میبرن بالا تا اگر تمام مشترکین صبانت باهم در یک زمان هم آنلاین بشن هیچ تاثیری تو سرعت نزاره.این یعنی سرعت دانلود در ساعات رایگان بعد از ماه رمضون کلی میره بالا و کلی هم پورت خالی دارن که شما میتونی با اون خط باحالی که داری بری 12 مگو بگیری و حال کنی.اصلا بهتر.بزار موقعی بگیری که سرعت دانلود شبانه دو برابر الان شده باشه.

ما که دو سال صبر کردیم اینم روش . دوستان بجای ما . طبق فرمایش شما بلکه بیشرم شد

ولی خداوکیل شمایی که 20 گیگ شب میگیرین چی دانلود میکنین ؟ بیاین به من توضیح بدین .

من باشم فول آرشیو Brazzers و Realty Kings رو دانلود میکردم .

یه توضیحی بدید چی دانلود میکنین بلکه ما رستگار شدیم.

12. این کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگه 2 mb بگیرم سرعتم دانلودم رو چند بسته میشه ؟ الان که 128 دارم سرعت روزانم 128KB هست.با توجه با اینکه هر سرعتی بگیری معمولا" سرعت دانلود بیشتری بهت میدن.

نکته دیگه اینکه اگر با سرعت 12mb شبی حداقل 10 گیگ دانلود کنین میشه ماهی 300 گیگ و سالی تقریبا" 4 ترابایت با این گرونی هاردو اینا هارد چه طوری جور میکنن اگرم پولش باشه بازم اتاقتون میشه پر هارد اکسترنال مگر ازین هاردهای 16 ترابایتی بزرگ بگبرین که قیمتش 6 میلیونه !
    Last edited by zodiac67; 16-07-2014 at 05:08.

14. 2 کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ما که دو سال صبر کردیم اینم روش . دوستان بجای ما . طبق فرمایش شما بلکه بیشرم شد

ولی خداوکیل شمایی که 20 گیگ شب میگیرین چی دانلود میکنین ؟ بیاین به من توضیح بدین .

من باشم فول آرشیو Brazzers و Realty Kings رو دانلود میکردم .

یه توضیحی بدید چی دانلود میکنین بلکه ما رستگار شدیم.
    نه داداش من غلط بکنم شبی 20 گیگ دانلود کنم.مگه چه خبره.البته هستند دوستانی که به اقتضای کاریشون این کار رو میکنند اما من همین 6 یا 7 تا سریالی که در هفته میگیرم فوقش با 2 یا 3 تا نرم افزار و آهنگ ته دانلودمه.اینکه گفتم تا 20 گیگم میشه واسه این بود که بدونید میشه و عملیه.الان مثل اینه که من مرسدس بنز اس500 مدل 2014 داشته باشم اما فقط باهاش 100 تا سرعت برم و نهایتا دو تا آهنگم با سیستمش گوش کنم و چند تا فیلمم با مانیتورش نگاه کنم در صورتیکه اون بیچاره کوهی از امکانات و کیفیته(چه مثالی زدم )الانم با اینکه میشه شبی 20 گیگ گرفت اما من به ...میخندم 20 گیگ دانلود کنم.به قول دوستمون پول هاردهای اکسترنالشو حتی ندارم.

16. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اگه 2 mb بگیرم سرعتم دانلودم رو چند بسته میشه ؟
    جناب zodiac67 شما اگر سرویس 2مگ بگیری سرعت دانلودت میشه 256 کیلوبایت در ثانیه فیکس.

18. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اقا کسی چواب ما رو نداد یه نگاه به این زیر میرا بکنید ثواب داره به خدا !!

سرویس 12 مگ گرفتم اما rate روی 6 مگ بسته شده ! نویز خطم حدود 11.5 به 8.1 هست ! سرعت دانلود شبانم حدود 650 کیلوی میشه ! با توجه به نویز خط و سرعت شبانم ایا لازم هست پیگیری کنم تا پهنای باندم رو افزایش بدم !؟

حداکثر سرعت دانلود شبانه معقول روی 12 مگ چقدر هست !؟
    Last edited by AMIN 2014; 16-07-2014 at 05:38.

20. این کاربر از AMIN 2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •