تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1150 از 1211 اولاول ... 15065010501100114011461147114811491150115111521153115411601200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,491 به 11,500 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام خدمت دوستان امروز گفتم یک ترفند بگم که خیلی ها شاید ای ترفند مخفی رو پیدا نکردن اگر اساتید این بازی در جریان باشن ضربه ایستگاهی در این بازی خیلی راحت گل میشه زد حالا چه کار کنیم که گل نخوریم دوستان که از دسته شوک دار استفاده می کنند وقتی حریف فرصت ضریه ایستگاهی براش پیش امد L1 رو می گیرید بعد شوک سمت راست رو به داخل فشار بدین طوری که یک صدا میده حالا اگه ببینید کنترل دروازبان با شماست راحت میتونید جلو ضربه رو بگیرید و نگران نباشید شما دروازبان را کنترل می کنید خود کامپیوتر بازیکن های شما را کنترل می کند اگه خواستین مثل حالت عادی بازیکنها رو کنترل کنید همون L1 شک سمت راست رو به داخل فشار دهید امیدوارم اساتید ما رو ببخشن اگه گستاخی شد اینو گفتم اخه این ترفند اصولا مخفی بوده خوش باشید

2. 4 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

راجع به ضربه ی آزاد زدن هم توضیح می دین؟ البته با ps2 . چون فکر کنم کاربرد L ها و R ها فرق بکنه! مال من R1 سرعت هستش.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بله . من نصب کردم و تو جو جام جهانی قرار گرفتم . ولی من توصیه میکنم پچ سایت pesedit.com رو نصب کن که واقعآ عالی بود ...
    رفیق میشه یه چندتا عکس ازش بدی و دقیق بگی چه چیزهایی رو به بازی اضافه میکنه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

راجع به ضربه ی آزاد زدن هم توضیح می دین؟ البته با ps2 . چون فکر کنم کاربرد L ها و R ها فرق بکنه! مال من R1 سرعت هستش.
    ps2 بازی نکردم اما pc هم R1 سرعت است ببین دوست عزیز بهترین روش ضربه ایستگاهی اینه که دو بازیکن بیاری پشت توپ بعد یک بازیکن پاس میده تو باید تک ضرب بزنی اینجاش مهمه که تو درست جهت بدی وقتی می خوای ضربه بزنی یک نگاهی به دروازبان بنداز ببین کدوم قسمتش خالی هست بد شوت رو که تک ضرب می خوای بزنی جهت رو اون طرف که خالی هست بگیر سعی کن جهت زود ول نکنی چون می خوره به دیوار دفاعی حالا طریقه 2 بازیکن اوردن پشت هم که اول L1 رو میگیری بعد R1 میزنی حالا چه جور پاس بدی L1 رو میگیری بعد پاس میدی بعد هم که شوت تک ضرب با جهت که توضیع دادم فقط دقت کن که وقتی می خوای شوت بزنی دستت دیگه روی L1 نباشه L1 فقط برای زمان پاس استفاده کن موفق باشی

6. 2 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان امروز گفتم یک ترفند بگم که خیلی ها شاید ای ترفند مخفی رو پیدا نکردن اگر اساتید این بازی در جریان باشن ضربه ایستگاهی در این بازی خیلی راحت گل میشه زد حالا چه کار کنیم که گل نخوریم دوستان که از دسته شوک دار استفاده می کنند وقتی حریف فرصت ضریه ایستگاهی براش پیش امد L1 رو می گیرید بعد شوک سمت راست رو به داخل فشار بدین طوری که یک صدا میده حالا اگه ببینید کنترل دروازبان با شماست راحت میتونید جلو ضربه رو بگیرید و نگران نباشید شما دروازبان را کنترل می کنید خود کامپیوتر بازیکن های شما را کنترل می کند اگه خواستین مثل حالت عادی بازیکنها رو کنترل کنید همون L1 شک سمت راست رو به داخل فشار دهید امیدوارم اساتید ما رو ببخشن اگه گستاخی شد اینو گفتم اخه این ترفند اصولا مخفی بوده خوش باشید
    مرسي ولي اينطور نميشه چون من گاهي ضربه ايستگاهي هم به سمت مخالف ديوار دفاعي زدم و گل شده
    همچنين هوش مصنوعي ضربه ي اينطوري زده
    بهترين و عملي ترين راه حل اينه كه يكي از بازيكناي دفاعتو مماس با تيركي بكني كه ضربه ايستگاهي قراره زده بشه اينطوري اون بازيكن ميتونه قشنگ جلوي گلشدن توپ رو با پريدن و هد زدن بگيره
    جهش دروازه بان تو حالتي كه شما فرمودي به عهده ي هوش مصنوعي هست و نميتوني جهش رو فرمان بدي
    اين حالت بيشتر براي كرنر استفاده ميشه تا بتوني دروازه بان رو بكشي تا نيمه هاي زمين و تمام دفاعت توي محوطه جريمه باشن و فشار رو براي تمام تيم اعمال كني
    Last edited by mra680; 23-07-2010 at 13:48.

8. این کاربر از mra680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

مرسي ولي اينطور نميشه چون من گاهي ضربه ايستگاهي هم به سمت مخالف ديوار دفاعي زدم و گل شده
    بهترين و عملي ترين راه حل اينه كه يكي از بازيكناي دفاعتو مماس با تيركي بكني كه ضربه ايستگاهي قراره زده بشه اينطوري اون بازيكن ميتونه قشنگ جلوي گلشدن توپ رو با پريدن و هد زدن بگيره
    جهش دروازه بان تو حالتي كه شما فرمودي به عهده ي هوش مصنوعي هست و نميتوني جهش رو فرمان بدي
    اين حالت بيشتر براي كرنر استفاده ميشه تا بتوني دروازه بان رو بكشي تا نيمه هاي زمين و تمام دفاعت توي محوطه جريمه باشن و فشار رو براي تمام تيم اعمال كني

حرف شما درست . ولی تا اون دفاع رو بیاره نزدیک پاس میده . اگه دیدید دفاع رو گذاشته جلوی توپ کافیه 3 بار L1+R1 رو بزنی و سریع بازی رو شروع کنی . اونوقت دیگه دفاع هم جلوی دروازه نیست .

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوست عزیز با این کار دروازبان دست شماست میتونی هر طرف که دوست داری بری کسی که می خواد ضربه ایستگاهی بزنه میزنه گوشه که دروازبان خالی هست اونجا هم میتونی دروازبان بیاری حتا توپ شاید جمع کرد بله به اون طرف که دروازه پر هم هست میشه زد اما احتمال که به دیوار دفایی بخوره است این کار که گفتم نیاز به تمرین داره چون بار اول کنترل دروازبان برات سخته بعدش بازیکن بخوای بیاری طرف تیرک با 1 یا 2 بار عوض کردن L1 , R1 راحت جا میمونه این روش که گفتم بارها تست شده اما کسی ازش خبر نداره استفاده نمی کنه مطمن باش هیچ راهی به جز این نداره
    Last edited by hadishi; 23-07-2010 at 14:43.

11. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

راستش پنجشنبه که دوستم اومد باهاش بازی کردم دید بازی خوب هست،گفت فردا یجا مسابقه هست بیا با هم بریم.

ما شیرازیم . دیگه امروز رفتیم ببینیم جو چطوریه که در عین تعجب همگان و خودم به فینال رسیدم.

واقعا مدیون mra680 هستم.

آقا همشون در سطح فوق حرفه بودن ولی با راهنمایی های ارزشمند دوستان بالاخصmra680 به فینال رسیدم.

ولی خدا میدونه چقدر خودزنی کردم و حرص خوردم تا به فینال رسیدم.

ولی تو فینال یه رئالی جلوم بازی میکرد که با کریس رونادو از وسط زمین قر میداد و میرقصید و هر چی تکل میزدم روش بدون این که

دریبل کنه و یا از رو تکل بپره، تکل رو رد می کرد و من دیگه جلو اون دووم نیاوردم و دوم شدم.(در ضمن به نفر دوم یه قرون هم نرسید.)

آقا میخواستم بپرسم شما میدونین که چطوری میتونست بدون دریبل کردن و از رو تکل پریدن میتونست از تکل عبور کنه؟

ممنون

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میشه بهتر بگی چطور از تکل رد میشد بدون پرش یا کنار کشیدن یا همون دریبل کردن
    همچین چیزی امکان نداره چون وقتی شما تکل میزنی اگه تکل بطور فیزیکی بهش بخوره یا توپو از دست میده یا خطا میشه مگه اینکه نامرئی باشه !!!
    دقیقا توضیح بده چطور حرکت می کرد
    من چندین و چند نفر می شناسم که به این مسابقه و اینا ارزش قائل نیستن از جمله خودم و بازی رو برای تفریح و سرگرمی بازی می کنن اما همه ی ما توی دریبل کردن بهترین هستیم
    یکی از بچه های انجمن بنام مبین میتونه تمامی تریک های ممکن در PES2010 رو پشت سرهم با اختلاف نیم ثانیه انجام بده اما بازم در مقابل همچین کسی هم میشه دفاع کرد
    شما بهتر توضیح بده تا راهنمایی کنم

14. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

باور کنین هر بار که وارد محوطه میشد حداقل 3 تکل رو پاش میزدم ولی انگار واقعا نامرئی میشد.

مثلا بازیکن نمیتونه یه تگ یا چیزی ایجاد کنه تا این اتفاق بیفته.

راستی چرا به مسابقه اعتقاد ندارین خیلی هیجان داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •