تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1150 از 1759 اولاول ... 1506501050110011401146114711481149115011511152115311541160120012501650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,491 به 11,500 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود بر دوستان اقا من یه خط دی اس ال گرفتم میخوام به دوجا اینترنت برسونم از طریق یه خط

مودمم هم tp link 8811 router منتها مودم دو پورت داره یکی یو اس بی یکی lan
    چطور باید این کارو انجام بدم لطفا کمکم کنید نیاز دارم کل کل شده اگه نتونم میگن بلد نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
    با سیستمم به راحتی کانکشن pppoe رو اجرا می کنم به اینترنت وصل می شه
    ولی با لپ تاپم ارور اشتباه بودن یورز نیم و پسورد می ده در حالی که یورز نیم و پس رو درست وارد کردم
    چیکار کنم
    اگر کانکشن شما pppoe هست برای لپتاپ لزومی نداره که یوزر نیم و پسورد بدین.
    خودش اتوماتیک کانکت می شه.
    فقط باید پسورد وایرلس رو بهش بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز

دوشاخه ضدبرق رو به مغازه لوازم الکتریکی بگی خودشون میفهمن بهت میدن.

احتمال میدم سیم تلفن شما یه جایی از خونه تون خیلی نزدیک به سیم برق هستش و میدان الکترومغناطیسی سیم برق امواج الکتریکی ضعیفتره تلفن رو تحت تاثیر قرار میده. مثلا چک ببین اون کابلی که به کنتور برق خونتون وارد شده نزدیکش سیم دیگه ای هست یا نه؟

سیمکشی جدید هم که اگه جواب بده خیلی خوبه ولی شما اول سعی کن محل اشکال رو پیدا کنی تا بدون صرف هزینه زیاد مشکلت حل شه.

بادرود
    دوست عزیز همانطور که شما میگی سیم تلفن بعد از ورود به منزل از یک جعبه تقسیم برق خارج میشه وبعداز ورود به جعبه قفل تلفن دوباره خارج و وارد جعبه تقسیم برق میشه چیزی که شما میگی احتمالا درسته بطوریکه تمام پریز های تلفن کنار پریز های برق اند راحت بگم ظاهرا سیم تلفن با سیم برق از یک خرطومی استفاده میکننداماباور کن بخاطر مشغله زیادی که دارم هنوز نتوانستم یک سیم مستقیم از بیرون به داخل بکشم اما ممکنه یه خط تلفن جدید بخرم -ببینم چی پیش میاد حتما شما را در جریان قرار میدم
    بازم ازشما دوست عزیز سپاسگزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز من برای شما مشکلی که سر خودم ائمده رو میگم تا شاید مشکلت حل بشه.
    من برای اولین بار 3 سال پیش سرویش ای دی اس ال گرفتم.بعد مودم هم گرفتم.مودم بردم خونه وصل کرم چراغ ای دی اس ال من رو شن نمی شد اصلا چشمک می زد و ثابت نمی شد.بعد بردم به سیمی که از کافو همون تقسیم مخابرات به دم در خونه ما اومده بود زدم حل شد.
    بعد یک سیم مستقیم کشیدم تا پی سی.
    اما فرداش چراغ ال دی اس ال من چشمک می زد و ثابت نمی شد تا به اینترنت دستری داشته باشم.
    بعد به ای اس پی گفتم گفتن از سیم در خونتون هست مخابرات درخواست دادم سیم رو عوض کردن باز مشکل حل نشد.بعد دوباره رفتم ای اس پی گفتن شاید مشکل از مودم هست.مودم رو بردم مشکلی نداشت.
    من تا 4 ماه سرویسم اینطوری بود.از 24 ساعت 3 یا 8 ساعتش چراغ ای دی اس ال من ثابت می شد تا بتنم از اینترنت استفاده کنم مودم من هم تی پی لینک8811 بود
    جالب اینجا بود اکثرا چراغ ای دی اس ال من از بعد از ظهر ساعت 3 4 پابت می شد تا 12 شب بعد دوباره چشمک کی زد و قطع میشد.
    من به اینها یارو ای اس پس داره گفتم پورت من رو عوض کنن شاید مشکل سویچ شماست اونها هم گفتن جا نداریم همه پر هست.بعد گفتن گیچی میندازیم تا حل بشه اما باز حل نشد.من سرویسم رو قطع کردم از جایی دیگه گرفتم
    باور می کنه مشکلم حل شد دیگه اصلا چراغ ای دی اس ال من چشمک نمیزنه و ثابت هست.

تازگیها هم یک مودم دی لینک2730 گرفتم وصل کردم مشکل داشت چراغ اینترنت هی قرمز سبز میشد الکی یا با وایرلس وصل می شدو 2 صفحه وا میکرد دیگه نمیکرد.اقا یعنی گند بود دیگه بعد من این مودم رو به همون ای اس پس که اوایل سرویش می گرفتم 38 تومن فروختم.اون روز پیشش بودم می گفت بابا این چیه اعصاب بهم زد .

حالا شما هم این چیزایی که گفتم ببینید مشکلتون حل میشه.
    راسی از کدوم شهر هستید؟

دوست عزیز با درود من از کرمانشاه هستم واکانت هم از مخابرات گرفتم 256
    باور کن در روز چند ساعت اینترنت دارم بقیه روز باید دنبال عوض کردن سیم ورودی به مودم و دوشاخه وپریز باشم البته منظورم از چند ساعت دو سه ساعت شب است چون معمولا از ساعت 7 صبح تا 4 بعداز ظهر سرکارم وبقیه روز هم باید به خانواده وکارهای خونه برسم همان دو تا سه ساعت شب باید درد سر بکشم با روزهای تعطیل
    همانطور که خدمت دوستان عرض کردم مخابرات اشکال را از خط تلفن وای دی اس ال ندانست حتی به من کفتند (راست یا دروغ) که پورت ای دی اس ال را عوض کردیم وشما را سرخط آوردیم
    حتی مودم را عوض کردم حدس قوی دارم که عیب از داخل ساختمانه اگه عیب رو پیدا کردم که خوب اما اگه پیدا نشد یه خط جدید میخرم که مستقیم برای ای دی اس ال استفاده کنم
    از اینکه خواستی مشکل من حل بشه سپاسگزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من لینک سیس 120 را گرفتم ولی الان بدون اینترنت تو این مسافت 20 متری مودما با یه خط پید میکنه مشکل از چیه ؟ آیا طبیعیه ؟ چقدر افت سرعت داره فاصله بین تعداد خطوط ؟ من این مدلا شنیده بودم تا 80 متر برد داره اگه عادیش این باشه میشه تقویتش کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود بر دوستان اقا من یه خط دی اس ال گرفتم میخوام به دوجا اینترنت برسونم از طریق یه خط

مودمم هم tp link 8811 router منتها مودم دو پورت داره یکی یو اس بی یکی lan
    چطور باید این کارو انجام بدم لطفا کمکم کنید نیاز دارم کل کل شده اگه نتونم میگن بلد نیست
    دوستان عنایت کنید جواب مارو هم بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام....
    میخوام از شاتل اهواز سرویس بگیرم مودمو میده 50!!!
    اقا یه مودم ارزون ولی خوب و با کیفیت معرفی کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام....
    میخوام از شاتل اهواز سرویس بگیرم مودمو میده 50!!!
    اقا یه مودم ارزون ولی خوب و با کیفیت معرفی کنید؟
    اقا لطفا سریع...تروخدا
    یکی دوساعت دیگه وقت دارم.
    این مودما ارزون TP-LINK چطورن؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عنایت کنید جواب مارو هم بدید
    شما باید یه کانکشن pppoe در مودمت بسازی
    و کابل usb رو به اون کامپیوتری که نزدیک مودمه وصل کن (درایورش رو حتما باید نصب کنی) و یه کابل lan از مودم به کامپیوتر دیگه وصل کن
    اینجوری هردو میتونن از اینترنت استفاده کنن (حتا فکر میکنم با هم شبکه هم میشن)
    برای ساختن کانکشن pppoe در مودم دقیقا یادم نیست در این مودم چطور بود اما فرق زیادی با بقیه مودم ها نداره
    بعد از نصب usb به مودم و کامپیوتر در اینترنت اکسپلورر این عبارت رو تایپ کن
    192.168.1.1
    رمز و پسورد رو admin وارد کن
    بقیش رو باید بگردی ببینی کانفیگ 8811 چطوریه
    اما کلی بخوام بهت بگم یه قسمت به اسم wan داره که از اونجا نوع کانکشنت رو میتونی انتخاب کنی (bridge یا pppoe) که باید pppoe انتخاب شه ، VPI و VCI مرکزی که ازش ADSL گرفتی رو حتما باید بدونی
    خودم یه مدت رو این اعداد مشکل داشتم که مخابرات همه جا VCI 35 بود اما برا شهر ما 33 بود
    درباره کانفیگ td 8811 جستجو کن همه چی دستت میاد
    این رو هم بگم که کانکشن نوع pppoe برای اتصال به اینترنت نیاز به کامپیوتر نداره و بعد از 30 ثانیه از روشن شدن مودم خودش کانکت میشه
    موفق باشی

10. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا لطفا سریع...تروخدا
    یکی دوساعت دیگه وقت دارم.
    این مودما ارزون TP-LINK چطورن؟
    اگه از وایرلس (مثلا برا لپ تاپ) استفاده میکنی td w8901g خوبه قیمیتش حدوده 45 تومنه
    اما اگه نه همین مودمای 20 تومنی tp link بد نیستن
    البته این رو تذکر بدم که بنده یه 8811 قدیمی(که سفید رنگ بودن) داشتم که درایور usb ش روی ویندوز 7 خوب جواب نمیداد اما lanش مشکلی نداشت

12. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •