درود بر دوستان اقا من یه خط دی اس ال گرفتم میخوام به دوجا اینترنت برسونم از طریق یه خط
مودمم هم tp link 8811 router منتها مودم دو پورت داره یکی یو اس بی یکی lan
چطور باید این کارو انجام بدم لطفا کمکم کنید نیاز دارم کل کل شده اگه نتونم میگن بلد نیست
درود بر دوستان اقا من یه خط دی اس ال گرفتم میخوام به دوجا اینترنت برسونم از طریق یه خط
مودمم هم tp link 8811 router منتها مودم دو پورت داره یکی یو اس بی یکی lan
چطور باید این کارو انجام بدم لطفا کمکم کنید نیاز دارم کل کل شده اگه نتونم میگن بلد نیست
اگر کانکشن شما pppoe هست برای لپتاپ لزومی نداره که یوزر نیم و پسورد بدین.
خودش اتوماتیک کانکت می شه.
فقط باید پسورد وایرلس رو بهش بدین.
بادرود
دوست عزیز همانطور که شما میگی سیم تلفن بعد از ورود به منزل از یک جعبه تقسیم برق خارج میشه وبعداز ورود به جعبه قفل تلفن دوباره خارج و وارد جعبه تقسیم برق میشه چیزی که شما میگی احتمالا درسته بطوریکه تمام پریز های تلفن کنار پریز های برق اند راحت بگم ظاهرا سیم تلفن با سیم برق از یک خرطومی استفاده میکننداماباور کن بخاطر مشغله زیادی که دارم هنوز نتوانستم یک سیم مستقیم از بیرون به داخل بکشم اما ممکنه یه خط تلفن جدید بخرم -ببینم چی پیش میاد حتما شما را در جریان قرار میدم
بازم ازشما دوست عزیز سپاسگزارم
دوست عزیز با درود من از کرمانشاه هستم واکانت هم از مخابرات گرفتم 256
باور کن در روز چند ساعت اینترنت دارم بقیه روز باید دنبال عوض کردن سیم ورودی به مودم و دوشاخه وپریز باشم البته منظورم از چند ساعت دو سه ساعت شب است چون معمولا از ساعت 7 صبح تا 4 بعداز ظهر سرکارم وبقیه روز هم باید به خانواده وکارهای خونه برسم همان دو تا سه ساعت شب باید درد سر بکشم با روزهای تعطیل
همانطور که خدمت دوستان عرض کردم مخابرات اشکال را از خط تلفن وای دی اس ال ندانست حتی به من کفتند (راست یا دروغ) که پورت ای دی اس ال را عوض کردیم وشما را سرخط آوردیم
حتی مودم را عوض کردم حدس قوی دارم که عیب از داخل ساختمانه اگه عیب رو پیدا کردم که خوب اما اگه پیدا نشد یه خط جدید میخرم که مستقیم برای ای دی اس ال استفاده کنم
از اینکه خواستی مشکل من حل بشه سپاسگزارم
من لینک سیس 120 را گرفتم ولی الان بدون اینترنت تو این مسافت 20 متری مودما با یه خط پید میکنه مشکل از چیه ؟ آیا طبیعیه ؟ چقدر افت سرعت داره فاصله بین تعداد خطوط ؟ من این مدلا شنیده بودم تا 80 متر برد داره اگه عادیش این باشه میشه تقویتش کرد ؟
دوستان عنایت کنید جواب مارو هم بدید
سلام....
میخوام از شاتل اهواز سرویس بگیرم مودمو میده 50!!!
اقا یه مودم ارزون ولی خوب و با کیفیت معرفی کنید؟
اقا لطفا سریع...تروخداسلام....
میخوام از شاتل اهواز سرویس بگیرم مودمو میده 50!!!
اقا یه مودم ارزون ولی خوب و با کیفیت معرفی کنید؟
یکی دوساعت دیگه وقت دارم.
این مودما ارزون TP-LINK چطورن؟
شما باید یه کانکشن pppoe در مودمت بسازی
و کابل usb رو به اون کامپیوتری که نزدیک مودمه وصل کن (درایورش رو حتما باید نصب کنی) و یه کابل lan از مودم به کامپیوتر دیگه وصل کن
اینجوری هردو میتونن از اینترنت استفاده کنن (حتا فکر میکنم با هم شبکه هم میشن)
برای ساختن کانکشن pppoe در مودم دقیقا یادم نیست در این مودم چطور بود اما فرق زیادی با بقیه مودم ها نداره
بعد از نصب usb به مودم و کامپیوتر در اینترنت اکسپلورر این عبارت رو تایپ کن
192.168.1.1
رمز و پسورد رو admin وارد کن
بقیش رو باید بگردی ببینی کانفیگ 8811 چطوریه
اما کلی بخوام بهت بگم یه قسمت به اسم wan داره که از اونجا نوع کانکشنت رو میتونی انتخاب کنی (bridge یا pppoe) که باید pppoe انتخاب شه ، VPI و VCI مرکزی که ازش ADSL گرفتی رو حتما باید بدونی
خودم یه مدت رو این اعداد مشکل داشتم که مخابرات همه جا VCI 35 بود اما برا شهر ما 33 بود
درباره کانفیگ td 8811 جستجو کن همه چی دستت میاد
این رو هم بگم که کانکشن نوع pppoe برای اتصال به اینترنت نیاز به کامپیوتر نداره و بعد از 30 ثانیه از روشن شدن مودم خودش کانکت میشه
موفق باشی
اگه از وایرلس (مثلا برا لپ تاپ) استفاده میکنی td w8901g خوبه قیمیتش حدوده 45 تومنه
اما اگه نه همین مودمای 20 تومنی tp link بد نیستن
البته این رو تذکر بدم که بنده یه 8811 قدیمی(که سفید رنگ بودن) داشتم که درایور usb ش روی ویندوز 7 خوب جواب نمیداد اما lanش مشکلی نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)