سلام دوستان خوبین ؟!
یه سوال داشتم حیاتی ...
یه لپ تاپ مدل توشیبا هست که مشخصاتشو دقیق نمیدونم ولی
سی پی یوش 2.00 هستش و به احتمال core 2 dou دوربین داره و ویستا روش نصبه
و اینکه ویستا بهش نمره 3.1 داده
فروشنده میگه 600 تومن . به نظرتون بگیرم ؟!
سلام دوستان خوبین ؟!
یه سوال داشتم حیاتی ...
یه لپ تاپ مدل توشیبا هست که مشخصاتشو دقیق نمیدونم ولی
سی پی یوش 2.00 هستش و به احتمال core 2 dou دوربین داره و ویستا روش نصبه
و اینکه ویستا بهش نمره 3.1 داده
فروشنده میگه 600 تومن . به نظرتون بگیرم ؟!
لب تاب HP ENVY 15 beats تو ایران هست
و سوالی دیگه همه ای این سری با گرافیک ati هست یا با gforse هم هست
G550 کانفیگ های مختلفی داره اما اگر منظور همون کانفیگ هم قیمت مدل های دلی که گفتین هست ، باید بگم تفاوتی ندارند و شاید به دلیل شرایط بازار انتخاب دل منظقی تر باشه.
اما برخی مدل های G550 با کارت گرافیک 210 عرضه میشند که باید بگم که بسیار بهتر از مدل های دل هست و حتما تهیه کنید.
مدل MSI در ایران 3250 تومان قیمت داره و مدل های ایسوس هم بیش از 2800و به بالا
پس هیچ کدوم ارزش خریدن ندارند.
با این هزینه نیشه بهترین و قدرتمند ترین دسکتاپ های گیم رو داشت.
مدل های ENVY هم در ایران من ندیدم اما احتمالا باشه ، چون وارد خاور میانه شده و قیمتی بالای 2800 خواهد داشت و از کارت های گرافیکی بسیار قدرمند ATI استفاده میکنه و اگر سری به سایت HP بزنید خواهید دید که خبری از Nvidia نیست.
سلام،لطفآ به من کمک کنید من خیلی گیج شدم که چه مدل لپ تاپی بخرم من رشتم گرافیک هستش یه لپ تاپ می خوام که کارت گرافیک خوبی داشته باشه حافظش زیاد باشه blutooth داشته باشه webcam داشته باشه wireless داشته باشه وزنشم کم باشه یعنی 1.5 کیلو بیشتر نباشه ظاهرشم خوب باشه قیمتش هم هر چی کمتر بهتر 1 تومان حالا نبود 1500 یه همچین لپ تاپی اصلا وجود داره؟یادم رفت راستی صفحشم 14 باشه.
![]()
اول اينكه 14 اينچي با وزن 1.5 كيلو نداريم تا جايي كه من ميدونم
Webcam و Wireless و بلوتوث رو اكثر لپ تاپ ها دارند ، مورد خاصي نيست
بهترين گزينه VAIO CW هست كه ظاهر خيلي خوبي هم داره + گرافيك Geforce GT230 كه در رده خودش خيلي خوب هست
يه نگاهي به ليست قيمت امضاي من بندازيد
سلام.میخواستم دوستان یک مدل از سونی به من معرفی کنن که مودم و خروجی hd داشته باشه و ساخت امریکا باشه و مانیتور تا 14 سبک هم باشه.ممنون میشم اگه از بلاتکلیفی درم بیارید
سلام
لطفا من را راهنمایی کنید.
یک مدل از سونی میخواستم که این ویژگی ها را داشته باشه1.ساخت امریکا2.مانیتور 14 به پایین3.مودم4.خروجی hd و 5.قیمت زیر 1400
اولا سوالاتتون رو میتونستید در یک پست هم مطرح کنید. چون اینگونه نظم تاپیک بهم میخوره.
برای شما این مدل رو پیشنهاد میکنم
CW1LFX/B
C2D 2.53 T8700 3MB
4GB DDR3
320GB
14.1 WXGA XBRITE-Eco LED 1280*800
GeForce G230M 512MB GDDR3
DVD-RW
VGA - HDMI - BT
6CELL
win 7.H
2.5KG
USA
13,800,000
بهتره دیگه بی خیال مودم بر روی لپتاپ ها بشید چون در تمامی کشور ها استفاده از دیال آپ منقرض شده و حتی سونی و HP و دل که معمولا لپتاپ های مودم دار تولید میکردند دیگر این کار رو نمی کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)