همه مینالن از آسیاتک، تو تازه میخوای بیای؟من میخوام چند روز دیگه در حالی که 15 روز(در روز 18) مونده فسخ کنم برم مخابرات...
اگر خوزستانی، مخابرات خیلی بهتره...![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
همه مینالن از آسیاتک، تو تازه میخوای بیای؟من میخوام چند روز دیگه در حالی که 15 روز(در روز 18) مونده فسخ کنم برم مخابرات...
اگر خوزستانی، مخابرات خیلی بهتره...![]()
والا یه مشکلی که دارم همینه اصلا، بعضی موقعها سرعت میره رو ۳۰KB، باید مودم رو ریست کنم تا درست شه.
سرویس ۲مگ هم دارم.
تو اون عکس اولی، وضعیت خطم بده ؟
بچه ها این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه زیر مجموعه آسیاتکه یا خودش یه isp جداس یا ؟؟؟؟
سلام
من شبها میذارم دانلود از ساعت 1 تا 8 صبح توی صف میذارم که خودش راس ساعت 1 شروع کنه به دانلود ساعت 8هم خاموش شه لپ تاپ.تااینجا درست.ی مسافرتی باید بریم منتها میخوام یکاری کنم که راس ساعت 1 لپ تاپو روشن کنه خودش شروع کنه به دانلود تا 8 بعدم خاموش شه دوباره فردا شب همینطور جوری که تو این مدتی که نیستیم لپ تاپ 24 ساعته روشن نباشه فقط همون 7 ساعت اتومات خودش خاموش روشن شه.میخوام ببینم اصلا همچین چیزی ممکنه؟باید چیکار کنم؟ممنون
سیم رو چک کن ببین مشکلی نداره
تو سایت آسیاتک اسم شرکتشون دیدم
شما هم یک سر بزن ببین چه خبره
فکر کنم قیمت ها هم آپدیت نکرده همون قدیمی ها هست
سلام
از طریق تنظیمات بایوس قسمت پاور میشه تنظیم کرد سیستم روشن بشه /تاپیکش توی انجمن هست
Last edited by ahriman323; 03-06-2013 at 03:06.
با نرم افزار idm![]()
کار میکنه احتمالا درست کرکش نکردید
لینک دانلود به همراه اموزش کرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر 2012 رو کسی نداره؟؟ با این حساب لذت ما از اینترنت نسبت به یه غیر ایرانی تو خارج چقدر میشه؟؟
بچه ها نظرتون چیه؟؟ برم مخابرات؟؟
اصلا از پینگ آسیا راضی نیستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)