تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1150 از 2365 اولاول ... 15065010501100114011461147114811491150115111521153115411601200125016502150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,491 به 11,500 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام از ماست
    دوست عزیز همه سیستم یه طرف ، اون فوکاله چی میگه ؟؟؟؟؟ عایااااا؟؟؟؟
    خدمت شما عرض کنم که اگه باز هم اسپیکرها سوخت غافلگیر نشید، مشکل از آمپه که اسپیکرها می سوزن
    یا آمپ توان بالاتری از توان اسپیکرها بهشون وارد میکنه یا جریان کلیپ شده ارسال میکنه که احتمال دومی با توجه به برند آمپ ها به مراتب بیشتره
    Maxeeder برند جالبی نیست ، سعی کنید در صورت هزینه مجدد حتما از آمپ هایی استفاده کنید که یا برندهای شناخته شده ای هستن یا کارنامه ی خوبی دارن مثل کنوود - jvc -ساند و ..... یا حداقل پایونیر
    در مورد اسپیکر هم ،انتخاب بهتری میتونید داشته باشید.
    مطالب چندین صفجه قبل رو مطالعه کنید میتونه مفید باشه
    عزیز مگه فوکال بده حالا ؟ گفتن خوبه ما هم گذاشتیم !
    پس مشکل از آمپ ! وقتی خود فروشنده گفت باید آمپ عوض شه حدث زدم که مشکل از آمپ. خدا کنه قبول کنه که در مقابل یه مقدار هزینه آمپ رو یه مدل دیگه بذاره.
    در مورد اسپیکر هم به خدا من در یک قدمی روانی شدن هستم !!! هر کی یه چیزی میگه ! یکی میگه اصلا 6975 V2 اصل نیست ! یکی میگه اصل کارکردش بالای ۱ میلیون قیمت داره. هر کسی یه حرفی میزنه !
    من خب چیکار کنم ؟ الان یه 6995S بسته برام ! بگم عوضش کنه ؟ از کجا بفهمم این اسپیکرا اصل هستن یا نه ؟ آخه اکثرا میگن فیکه !

من خودم دنبال یه کیفیت خوب هستم.
    Last edited by Horror1911; 15-07-2013 at 17:26.

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز مگه فوکال بده حالا ؟ گفتن خوبه ما هم گذاشتیم !
    پس مشکل از آمپ ! وقتی خود فروشنده گفت باید آمپ عوض شه حدث زدم که مشکل از آمپ. خدا کنه قبول کنه که در مقابل یه مقدار هزینه آمپ رو یه مدل دیگه بذاره.
    در مورد اسپیکر هم به خدا من در یک قدمی روانی شدن هستم !!! هر کی یه چیزی میگه ! یکی میگه اصلا 6975 V2 اصل نیست ! یکی میگه اصل کارکردش بالای ۱ میلیون قیمت داره. هر کسی یه حرفی میزنه !
    من خب چیکار کنم ؟ الان یه 6995S بسته برام ! بگم عوضش کنه ؟ از کجا بفهمم این اسپیکرا اصل هستن یا نه ؟ آخه اکثرا میگن فیکه !

من خودم دنبال یه کیفیت خوب هستم.
    نه اتفاقا برعکس، سطح و کلاس فوکال خیلی بالاتر از بقیه قطعاته، واسه همین تعجب کردم
    اخه ندیده بودم کسی که فوکالو پیشنهاد میده ، 6975 رو هم پیشنهاد بده!!!
    اما در مورد اسپیکر ، شما چقدر میخای هزینه کنی ؟
    اگه در حد 6975 میخاید هزینه کنید بهتره از نمایندگی پایونیر تهیه کنید، اینجوری حداقل فیک نمی خرید اما کلا پایونیر توصیه نمیشه ، اگه آمپ خوب بگیرید باید حدود 500 حداقل هزینه کنید در مورد اسپیکر هم همین حدود یا 50 کمتر هزینه دارید ، در این صورته که حداقل یه سیستم ماندگار خواهید داشت. نصاب رو هم دعا میکنید
    Last edited by pahama1; 15-07-2013 at 17:41.

3. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نه اتفاقا برعکس، سطح و کلاس فوکال خیلی بالاتر از بقیه قطعاته، واسه همین تعجب کردم
    اخه ندیده بودم کسی که فوکالو پیشنهاد میده ، 6975 رو هم پیشنهاد بده!!!
    اما در مورد اسپیکر ، شما چقدر میخای هزینه کنی ؟
    اگه در حد 6975 میخاید هزینه کنید بهتره از نمایندگی پایونیر تهیه کنید، اینجوری حداقل فیک نمی خرید اما کلا پایونیر توصیه نمیشه ، اگه آمپ خوب بگیرید باید حدود 500 حداقل هزینه کنید در مورد اسپیکر هم همین حدود یا 50 کمتر هزینه دارید ، در این صورته که حداقل یه سیستم ماندگار خواهید داشت. نصاب رو هم دعا میکنید
    آهان فکر کردم منظورت اینه که برند آشغالیه
    حالا که متاسفانه خرید کردم از کجا بفهمم اصل هستش یا نه ؟ چون از خود شخص برداشتم مجبورم بگم همون برام عوض کنه اگه بخوام. حالا از کجا بدونم 6975 V2 یا 6995S که قراره برام بذاره کدومش اصله ؟
    اصلا به نظرت کدوم بهتره ؟ یعنی از کدومش استفاده کنم اگه انتخاب بین این ۲ باشه ؟

حالا آمپ هم شاید ۲۰۰ ۳۰۰ بهش دادم گفتم برام عوض کنه ! چه برندی بگیرم اگه قبول کرد ؟ پایونیر یا کنوود خوبه ؟ کلا چون شاید حق انتخاب زیادی نداشته باشم ممنون میشم یه چندتا برند خوب تو این رنج بهم بگید که بدونم داستان چجوریاست.
    Last edited by Horror1911; 15-07-2013 at 18:18.

5. این کاربر از Horror1911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آهان فکر کردم منظورت اینه که برند آشغالیه
    حالا که متاسفانه خرید کردم از کجا بفهمم اصل هستش یا نه ؟ چون از خود شخص برداشتم مجبورم بگم همون برام عوض کنه اگه بخوام. حالا از کجا بدونم 6975 V2 یا 6995S که قراره برام بذاره کدومش اصله ؟
    اصلا به نظرت کدوم بهتره ؟ یعنی از کدومش استفاده کنم اگه انتخاب بین این ۲ باشه ؟

حالا آمپ هم شاید ۲۰۰ ۳۰۰ بهش دادم گفتم برام عوض کنه ! چه برندی بگیرم اگه قبول کرد ؟ پایونیر یا کنوود خوبه ؟ کلا چون شاید حق انتخاب زیادی نداشته باشم ممنون میشم یه چندتا برند خوب تو این رنج بهم بگید که بدونم داستان چجوریاست.
    گارانتی پایونیر شرکت پایونیر ایران هست. برای اطمینان میتونید با این گارانتی خریداری کنید
    خیلی باهم فرقی نداره اما گویا 6995 بهتره، V2 هشتاد واته و 6995 صد واته ، پایونیر بهتر از برندهای فیک و چینیه، اگه خواستی بیشتر هزینه کنی هم که تو پست بالا خدمتتون گفتم

7. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آهان فکر کردم منظورت اینه که برند آشغالیه حالا که متاسفانه خرید کردم از کجا بفهمم اصل هستش یا نه ؟ چون از خود شخص برداشتم مجبورم بگم همون برام عوض کنه اگه بخوام. حالا از کجا بدونم 6975 V2 یا 6995S که قراره برام بذاره کدومش اصله ؟اصلا به نظرت کدوم بهتره ؟ یعنی از کدومش استفاده کنم اگه انتخاب بین این ۲ باشه ؟ حالا آمپ هم شاید ۲۰۰ ۳۰۰ بهش دادم گفتم برام عوض کنه ! چه برندی بگیرم اگه قبول کرد ؟ پایونیر یا کنوود خوبه ؟ کلا چون شاید حق انتخاب زیادی نداشته باشم ممنون میشم یه چندتا برند خوب تو این رنج بهم بگید که بدونم داستان چجوریاست.
    سلام دوست عزیز.ابفرمایید مدل کلمپوننت فوکالتون چیه؟آکبند خریدید یا دست دوم.فیک فوکال مخصوصا سری وی وان فراوونه.اگر کارتون داره ببینید نوشته FOCALچه رنگیه.اگر ططوسی یا نوک مدادی هست 100%فیک هست.اگر سفید رنگ هست اورجیناله.آمپهای مکسیدرآمپلیهای مناسبی نیستند.همونطور که امیر جان فرمودند حتما نسبت به تعویض اون اقدام بفرمایید.درمورد اسپیکرتون نظری ندارم چون کلا پایونیر اسپیکر مطرح تو این رنجها نداره مگر سری PRS

9. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان کدوم کواک بهتره؟
    DLS 1073؟
    7100 کنوود
    ?6939i infinity
    آلپاین مدلشو نمی دونم
    دوستم میخواد سیستم ببنده کنوود 718 گوش دادیم گوشامون کر شد خیلی تیز بود , 1073 هم بم بود جالب نبود...یه چیری بین تیری و بیس...اگه ولوم دادی کر نشی...اینفینیتی بد نبود حالا نظر دوستان چیه؟رو سیستم نشنیدم فقط مغازه دار با یه باند تست میکرد واسه همین دو دلیم
    یه آلپاین هم داشت صداش بهتر از همه بود ولی خودش اصرار داشت به انفینیتی!

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

دوستان کدوم کواک بهتره؟
    DLS 1073؟
    7100 کنوود
    ?6939i infinity
    آلپاین مدلشو نمی دونم
    دوستم میخواد سیستم ببنده کنوود 718 گوش دادیم گوشامون کر شد خیلی تیز بود , 1073 هم بم بود جالب نبود...یه چیری بین تیری و بیس...اگه ولوم دادی کر نشی...اینفینیتی بد نبود حالا نظر دوستان چیه؟رو سیستم نشنیدم فقط مغازه دار با یه باند تست میکرد واسه همین دو دلیم
    سلام به نطر من dls1073

12. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام
    دوستان از اونجا که امپ من از خانواه محترم محرم علی فدویه و متفرقه استMAFCO
    با اهم متر میتونم بفهمم که چند وات خروجی بیرون میده؟
    این خروجی با خازن بیشتر میشه؟الان باتری65 امپره اگه بیشترش کنم چی؟
    Last edited by hoseinsps; 16-07-2013 at 07:44.

14. این کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    آقا من یه هد یونیت بلوتوث دار میخوام بگیرم بعد از یکی دو روز سرچ دیدم مدل DEH-8450BT پایونیر ظاهراً بد نیست ولی یکی از دوستام که تو کار ضبط و پخشه گفت معمولا پخشایی که بلوتوث دارن رادیوشون ضعیف میگیریه
    خواستم بینیم اصلا همچین قضیه ای درسته؟ ربطش چیه؟ و اینکه اصلا همین 8450 چیز خوبیه یا نه؟
    مرسی

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

دوستان کدوم کواک بهتره؟
    DLS 1073؟
    7100 کنوود
    ?6939i infinity
    آلپاین مدلشو نمی دونم
    سلام
    با اجازه اساتید
    به نظر من شما co609 آدیو سیستم بگیر مطمئن باش همونیه که میخوای
    نه تیزه نه بم ، یه صدای عالی و شفاف

قدرتش تقریبا نزدیک 1073 هست

دوستان سلام
    آقا من یه هد یونیت بلوتوث دار میخوام بگیرم بعد از یکی دو روز سرچ دیدم مدل DEH-8450BT پایونیر ظاهراً بد نیست ولی یکی از دوستام که تو کار ضبط و پخشه گفت معمولا پخشایی که بلوتوث دارن رادیوشون ضعیف میگیریه
    خواستم بینیم اصلا همچین قضیه ای درسته؟ ربطش چیه؟ و اینکه اصلا همین 8450 چیز خوبیه یا نه؟
    مرسی

من باشم8019 میگیرم
    بلوتوث چه ربطی به رادیو داره؟

17. 7 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •