تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1150 از 2403 اولاول ... 15065010501100114011461147114811491150115111521153115411601200125016502150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,491 به 11,500 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

جای کوبیده بهمون فیله بره داده بودن بد عادت شدیم
    سرعت 110 میخوای برو سرویس بالاتر بگیر
    عزیز یعنی ما برای خودمون هم ارزش قائل نیستیم که می گی جای کوبیده به ما فیله بره داده بودن؟ یعنی ما ارزشمون این اندازه سرعت هستش؟ به نظر شما ما نباید به خاطر پایین آوردن سرعتهامون شاکی باشیم؟
    من آلمان اینترنت با سرعت 24مگ داشتم اونم با قیمت بسیار کم. می شه بگی چیه ما از اونا کمتره که به خاطر سرعت 1 مگ باید حرص بخوریم؟ من فقط دنبال این هستم که به کشورم خدمت کنم بتونیم جایگاه واقعی خودمون رو بدست بیاریم که سالهای داریم با تنبلی و استفاده کردن از نتیجه زحمات دیگران عقبگرد می کنیم. پس بهتره سطح انتظاراتمون رو بالا ببریم...

2. این کاربر از kamy_seaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عزیز یعنی ما برای خودمون هم ارزش قائل نیستیم که می گی جای کوبیده به ما فیله بره داده بودن؟ یعنی ما ارزشمون این اندازه سرعت هستش؟ به نظر شما ما نباید به خاطر پایین آوردن سرعتهامون شاکی باشیم؟
    من آلمان اینترنت با سرعت 24مگ داشتم اونم با قیمت بسیار کم. می شه بگی چیه ما از اونا کمتره که به خاطر سرعت 1 مگ باید حرص بخوریم؟ من فقط دنبال این هستم که به کشورم خدمت کنم بتونیم جایگاه واقعی خودمون رو بدست بیاریم که سالهای داریم با تنبلی و استفاده کردن از نتیجه زحمات دیگران عقبگرد می کنیم. پس بهتره سطح انتظاراتمون رو بالا ببریم...
    میدونی این بد بختها سرعت 1 مگ رو خودشون 300 هزار تومن از مخابرات میخرن؟ تو این سیستم امثال اندیشه و شاتل و پارس هستن که دارن سختیشو تحمل میکنن. شما میدونید مخابرات بابت 1 مگ 300اینترنت هزار تومن میگیره و بایت ترانزیت داخل شهری به ازای هر 2 مگ 250 هزار تومن میگیره؟؟؟؟؟!!! شما میدونی شرکت زیرساخت خودش هر 155 مگ رو 6 میلیون تومان میخره؟!!! یعنی هر مگ 38700 تومان بعد به 8-9 برابر قیمت یعنی 300000 تومن به این بدبختها میفروشه؟!!!!!!
    اره حقمون بیشتره ولی اینو از کسی بگیریم که باید حقمونو بده نه این بیچاره ها که هم از مشتری میخورن هم از مخابرات و زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات!!!!

4. این کاربر از amir_Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nasimrayane1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من نمي دونم چرا حس مي كنم اون آقاي خوش تيپ اخمو كه هميشه تو بخش اداري انديشه اون انتها ميشينه اوقات فراقتش تو اين كامنتها شرك ميكنه
    حالا خدا وكيلي چند نفر از كادر وظيفه شناس انديشه سبز خزر اينجا تو بحثها شركت دارن دستاشون رو ببرن بالا
    خوب آمار دارينا ناكساااااا
    Last edited by nasimrayane1390; 22-11-2011 at 23:57.

6. این کاربر از nasimrayane1390 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nasimrayane1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

حاجي تو كه آمار سوسكاي 3راه گلايل رو هم داري يه سوال دارمواسه راه انداختن يه شركتي قد و قواره ي انديشه تو يه شهر ديگه چقدر سرمايه لازمه؟

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

چقدر بدبختن اینا؟!
    رفتن 1 قرون 2 زار حساب کتاب کردن اومدن واسه ما نوشتن قیمت های جدید!
    آبروی هرچی شرکت و بیزینس رو بردن اینا!
    با این کاهش سرعتها مطمئنا اوضاع اندیشه کاملا بهم میرزه و تنها جاذبه اون که سرعت تشویقی مناسب بود از بین رفت
    من اول ها 128 داشتم که سرعت دانلودش 230 بود، بعد شد 170 سپس 100 بعدش 60 دوباره شد 110 و الان هم 70 !
    با اینکه یکبار این اشتباه رو مرتکب شده بودن و ضرر هم کردن دوباره نمیدونم مجبور شدن یا... که اینکار رو تکرار کردن.
    حداقل قیمت سرویس 128 رو حسابی کم میکردن که تابلو نشه.

9. 2 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حاجي تو كه آمار سوسكاي 3راه گلايل رو هم داري يه سوال دارمواسه راه انداختن يه شركتي قد و قواره ي انديشه تو يه شهر ديگه چقدر سرمايه لازمه؟
    اینجور که من میدونم اگه نمایندگی شرکتی که سوسک کش تار و مار میفروشه رو بگیری بهتره. چون سوسک تو گلایل زیاده (رستوران زیاده اونجا)
    اما در مورد سوال:
    اندیشه طبق چیزی که تو سایتش نوشته تو 23-24 تا شهر سرویس میده. فکر کنم حساب کردنش سخت باشه ولی یه چند میلیاردی پول می خواهد. کلک اگه پول داری میخوای سرمایه گذاری کنی خبرم کنا من برات می ترکونم قول میدم اماره همه چیز و همه چی رو دارما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میدونی این بد بختها سرعت 1 مگ رو خودشون 300 هزار تومن از مخابرات میخرن؟ تو این سیستم امثال اندیشه و شاتل و پارس هستن که دارن سختیشو تحمل میکنن. شما میدونید مخابرات بابت 1 مگ 300اینترنت هزار تومن میگیره و بایت ترانزیت داخل شهری به ازای هر 2 مگ 250 هزار تومن میگیره؟؟؟؟؟!!! شما میدونی شرکت زیرساخت خودش هر 155 مگ رو 6 میلیون تومان میخره؟!!! یعنی هر مگ 38700 تومان بعد به 8-9 برابر قیمت یعنی 300000 تومن به این بدبختها میفروشه؟!!!!!!
    اره حقمون بیشتره ولی اینو از کسی بگیریم که باید حقمونو بده نه این بیچاره ها که هم از مشتری میخورن هم از مخابرات و زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات!!!!
    دوست عزیز شما نمی خواد سنگ اندیشه و شاتل و ... را به سینه بزنی.
    که 100 در ضدشما از کارمندان همین شرکت هستید.
    این شرکت اگر براش سود نداشت و با همین قیمت که شما میگید 1 مگ میخریدن که اصلا این قیمت نیست این همه خرج شرکت وتبلیغ و........... نمیکردن.
    لطفا اینجا را بااندیشه مقایسه نکنید چون اینجا هرکس راحت حرف خودش را بیان میکند .
    با تشکر.
    هادی

12. 5 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این شرکت اگر براش سود نداشت و با همین قیمت که شما میگید 1 مگ میخریدن که اصلا این قیمت نیست این همه خرج شرکت وتبلیغ و........... نمیکردن.
    لطفا اینجا را بااندیشه مقایسه نکنید چون اینجا هرکس راحت حرف خودش را بیان میکند .
    با تشکر.
    هادی
    باشه اقا هادی.
    چشم من سنگشونو به سینه نمیزنم اما اینکه من و شما چی فکر میکنیم یا چه نظری دازیم حقیقت موضوع رو تغییر نمیده. قیمتها و تعرفه ها همونیه که گفتم با یه سرچ ساده تو سایت مخابرات خودتون تعرفه ها رو پیدا میکنید.
    اما در مورد اینکه فرمودین اینجا را بااندیشه مقایسه نکنید واقعا نظری ندارم چون ارتباطی به من نداره.
    اما با این جملتون که اینجا هرکس راحت حرف خودش را بیان میکند موافق نیستم چون من نظرم رو دادم و این نظر مستند و مستدل هم هست اما ادبیات کسایی که جواب رو دادن خودش گویاست که این جمله شما در مورد اینجا صدق نمی کنه !!!!! وگرنه پاسخ نظر من اینی نبود که فرمودید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با تشکر.
    هادی
    کاملا موافقم... با این وضع اینترنت مجبوریم همش دوره ای ISP رو عوض کنیم. چون تو هر دوره یه شرکت میاد به خاطر جذب مشتری 2-3 ماه سرویس خوب ارائه می ده تا تعداد مشتری بالا رفت کیفیت پایین میاد... بعدش شرکت رقیبش این کار رو تکرار می کنه و همینجور این سیکل تکرار می شه نهایتا ما بدبختا باید هردفعه چند تومان پول رانژه بدیم و حرص بخوریم که 3 هفته اینترنت نداریم. اینجا باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد....

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

اینجور که من میدونم اگه نمایندگی شرکتی که سوسک کش تار و مار میفروشه رو بگیری بهتره. چون سوسک تو گلایل زیاده (رستوران زیاده اونجا)
    اما در مورد سوال:
    اندیشه طبق چیزی که تو سایتش نوشته تو 23-24 تا شهر سرویس میده. فکر کنم حساب کردنش سخت باشه ولی یه چند میلیاردی پول می خواهد. کلک اگه پول داری میخوای سرمایه گذاری کنی خبرم کنا من برات می ترکونم قول میدم اماره همه چیز و همه چی رو دارما
    مردحسابی تو که هر چند وقت با یک عنوان جدید میای اینجا وتبلیغ اندیشه میکنی، فکر میکنی مشتریها احمقند که حرف تو رو باور کنند؟
    دوستان برید پروفایلش رو ببینین فقط تو این تاپیک شرکت میکنه وطبق معمول تبلیغ اندیشه.

فرقی نمیکنه که تبلیغ چی رو میکنی، من اگه جای شما بودم بدون هیچ ترس یا کلک خودم رو معرفی میکردم و بر اساس منطق و واقعیت برای شرکتم تبلیغ میکردم. نه اینکه همش از شرکت تعریف کنم بلکه مشکلات کاربرا رو درک و برای حلش تلاش کنم و نه اینکه تا یکی دیگه مثل شما بیاد تبلیغ شرکت خودش روبکنه شما بگی نه همش دروغه و...
    مطمئن باش با اینکارها نتیجه عکس خواهی دید

16. 2 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •