سلام
دوستان دوربین دیجیتال تا 300-350 چی خوبه؟
مهمترین نکته برام اینه نازک باشه و به راحتی تو جیب شلوار جا بشه.
البته نه اونقدر که از کیفیت و زوم خیلی کم بشه.
با تشکر
سلام
دوستان دوربین دیجیتال تا 300-350 چی خوبه؟
مهمترین نکته برام اینه نازک باشه و به راحتی تو جیب شلوار جا بشه.
البته نه اونقدر که از کیفیت و زوم خیلی کم بشه.
با تشکر
سلام
بین این دو دوربین کدوم رو بخرم؟
Canon PowerShot SX150 IS
و
fuji s4000
رشتم معماری و مصرف نیمه حرفه ای بودجه 300 تومن
و احتمالا دوربین پیشنهادی شما
سلام
sx220 یا sx230
و نازک IXUS 310
SX150
ببخشید بعد میشه دلیلشو بهم بگید ؟ چون واقعا با زوم فوجی حال کردم و با دیدن نمونه عکسهای گرفته شده فوجی گیج شدم .
ساخت چین بودنشون مهم نیست؟
ازز دیجی کالا بخرم طوری نیست؟
سلام .
یه دوربین عکاسی بین 200 تا 250 تومن برای خانواده میخواستم
ممنون میشم راهنمایی کنید .
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید دوربین دیجیتال رو دارم،تازه کارم.دوربینی می خواهم که:
1.کیفیت عکاسی خیلی عالی و بدون نویز داشته باشه حتی در نور کم
2.قابلیت فیلمبرداری فول اچ دی با نرخ 60 فریم بر ثانیه
3.زوم نسبتآ قابل قبولی داشته باشه
4.قابلیت عکاسی سه بعدی و پانوراما داشته باشه
5.خروجی HDMI داشته باشه
6.ال سی دی تاچ با کیفیت عالی داشته باشه
با تحقیقاتی که انجام دادم به دو دوربین از سری سایبرشات سونی برخوردم که به نظرم خیلی عالی و پیشرفته هستند (البته بین دوربین های کامپکت) و نیازهای من رو بر طرف می کنند.این دو دوربین HX9V و WX30 هستند،با توجه به این که مشخصات کلی این دو دوربین با هم فرق چندانی ندارد ولی از ان جایی که HX9V دارای زوم بالاتر و لنز سری G سونی هستش ایا بصرفه است که 150 تومن بیشتر خرج کنم و به جای WX30 با قیمت 350 تومن،HX9V با قیمت تقریبآ 500 تومن رو خریداری کنم؟؟ایا لنز سری G واقعآ اینقدر فوق العاده است؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
دوست عزیز تمام این مدل هایی که گفتی دارای نویز هستند حتی در نور زیاد
خوب حالا با فرض این که فاکتور اول رو حذف کنیم،بین این دو مدل کدام رو پیشنهاد می کنید؟؟؟ایا HX9V یا لنز سری G واقعآ برتری چشمگیری نسبت به WX30 با لنز کارل زایس داره؟؟؟در حالی که سایر ویژگی های فنی دو دوربین تقریبآ یکی است.
راستش چون تازه کارم نمی خواهم در انتخاب اولم یک دوربین حرفه ای و گران بخرم و ترجیح می دهم با کامپکت های سونی شروع کنم.بازم ممنون می شم جواب سوالم رو شما یا سایر دوستان بدهید.
دوست عزیز کلا فاکتور های شما اصلا به هم نمیخوره
اولا خواسته ی شما مبنی بر لمسی بودن صفحه نمایش زیاد جالب نیست و مثلا با خواسته اول شما تناسب نداره
دوم اینکه اگر دنبال راحت ترین نوع پانوراما گرفتن در عوض بی کیفیت ترین آن هستید سراغ سونی بروید
بهترین کیفیت کامپکت : S95
فیلمبرداری در کنار زوم نسبتا خوب : SX220 یا SX230
صفحه نمایش لمسی IXUS 310
سه بعدی رو تو کامپکت بی خیال
HDMI هم مشکلی نداره
با تشکر از شما به نظرم دوربین sx220 بهترین گزینه ای که می توانم انتخاب کنم (به خاطر عدم کارایی GPS مدل sx230 در ایران)،واقعآ دوربین خوبیه،راستی با این دوربین می توانم عکس های پانوراما بگیریم چون هیچ جایی بهش اشاره نشده بود؟؟در ضمن از قیمت دقیق این دوربین هم خبر ندارم،می دانید اخرین قیمت این دوربین با گارانتی معتبر چقدره؟؟
Last edited by mostafa_360; 22-12-2011 at 20:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)