ممد جان دستت طلا
ممد جان دستت طلا
برو به این ادرس:
Translate.google.com
آدرس سایتی که میخوای انگلیسی بشه رو وارد کن. فقط زبان ها رو دقت کن که اولی اسپانیایی باشه و دومی انگلیسی. در عرض ایکی ثانیه زبان سایت مربوطه از اسپانیش میشه انگلیش.
------------------
مرسی داش سامان.
ای ول boy ka خیلی با اون پستت حال کردم.
اما اگه اینان بازم میگن نه ،بخاطر پول رفته
یجورایی زورشون میاد میخوان یچیزی گفته باشن که بگن ما م هستیم
بهترین پست برای خرید های جدید رئال کجاست؟
سایت گل-رئال مادرید با در اختیار گرفتن چند فوق ستاره، فعال ترین تیم نقل و انتقالات تابستانی تا اینجای کار بوده است. کاکا و کریس رونالدو در صدر فهرست کهکشانی های جدید قرار دارند اما ورود کریم بنزما گزینه جدیدی را برای خط حمله مادریدی ها مطرح کرده است. در روزهای اخیر صحبت هایی مبنی بر پیوستن آلوارو آربلوا از لیورپول به تیم دوران کودکی اش وجود دارد وشاید ژابی آلونسو نیز او را در این مسیر همراهی کند.
با این گمانه زنی ها Goal.com ترکیب های احتمالی فصل آینده رئال را بررسی می کند.
4-4-2-
خوان لیرمان، Goal.com اسپانیا:
شاید در ابتدا غیرمتعارف به نظر بیاید اما به یاد داشته باشید که مانوئل پیگرینی، مربی جدید رئال یکی از طرفداران پرو پا قرص این سیستم است. نیاز به گفتن نیست که این سیستم بسیار تهاجمی است و حداقل سه نفر از هافبک ها نقش تهاجمی خواهند داشت. این مسئله باعث می شود که دفاع حریف بسیار به زحمت بیفتد اما در ضد حملات بسیار آسیب پذیر خواهد بود. این سیستم در مقابل تیم های دفاعی و محتاط بسیار کارساز خواهد بود.
4-2-3-1- اوان مک دونالد، Goal.com بین المللی:
ژابی آلونسو و لاسانا دیارا هافبک دفاعی مستحکم و البته خلاقی را تشکیل خواهند داد و به ویژه مرد اسپانیایی قادر است پاس های دقیق و کشنده ای ارسال کند. ضمن اینکه سه بازیکن هجومی پشت سر بنزما بدون شک در این فصل گزینه اول فوتبال زیبا برای بسیاری خواهند بود و کریم بنزما نیز برای قرار گرفتن در نوک پیکان تهاجمی باید با گونزالو ایگواین رقابت کند؛ به هر حال این تیم بسیار خطرناک خواهد بود.
دیگر نظرات 4-3-3- محمد عواد، Goal.com عربی:
به چند دلیل انتظار دارم که رئال مادرید 4-3-3- بازی کند. کریم بنزما و کریس رونالدو در این سیستم راحت تر هستند و ریسک خطرناکی خواهد بود که دو تا از بهترین خریدهای تیم را آزرده کرد. دلیل دیگر اینکه کاکا و کریستیانو رونالدو به وظایف دفاعی آشنایی ندارند و نمی توانند به عنوان هافبک های سنتی بازی کنند. با این آرایش آرین روبن بیشتر به بازی گرفته خواهد شد (اگر فرض کنیم که او در باشگاه خواهد ماند) ضمن اینکه رئال می تواند با دو هافبک مرکزی (لاسانا دیارا و فرناندو گاگو) و یک هافبک دفاعی (محمد دیارا) بازی کند. البته اگر رئال ژابی آلونسو را به خدمت بگیرد او می تواند جای لاسانا دیارا را بگیرد. من فکر می کنم که این ترکیب توازن بیشتری در تیم ایجاد خواهد کرد.
به نظر شما کدوم بهتره ؟؟
وااااااااااای
من که دارم دیووونه میشم
چه میکنه این فلورنتینو پرز
گفتم این زیدان تو مراسم نبود حتما یه خبرای هستش
ولی حتی خوابشم نمیدیدم که ریبری هم باشه تو نقشه
امیدوارم سریع انتقالش انجام بشه ریبری
و بتونن بیشتر با هم هماهنگ شن
فکرشو بکنید بچها وقتی این همه ستاره بره تو سانتیاگو برنابئو بازی رو ول میکنن تماشاگرا به بازیکنها میچسبن دی
ممد جان دست درست دست طلا
قربانت دیوید جون. اینو نگن چی میخوان بگن؟
----------------------بنزما---------------------
رونالدو----------------کاکا----------------ریبری
--------------آلونسو--------لاس--------------
راموس-------البیول-------په په------مارسلینهو
-----------------------ایکر----------------------
ذخیره ها : روبن - هیگواین - رائول - محمد دیارا - گاگو - گارای - کودینا - اربلوا
====================
داش احمد خیلی مخلصیم. نفست طلا! دی:
اینجور مواقع باس بگی تصور کن حتی اگه تصور کردنش سخته: دیفکرشو بکنید بچها وقتی این همه ستاره بره تو سانتیاگو برنابئو بازی رو ول میکنن تماشاگرا به بازیکنها میچسبن دی
خداییشم سخته کی فکرشو میکرد دوباره رئال رئال بشه... اون کالدرون ا ح ن رئال بودش و رئالو کرده بود مدرسه فوتبال!
+
دوستان خواهشا اگه این هانتلار هنوز فروش نرفته لطف کنید ساعت 9 بذاریدش دمه در بالاخره یکی میاد میبرتش...
واقعا ترکیب خوفناکیه
هر تیمی جلوش زانو میزنه
منم موافق همین ترکیبم
خیلی عالیه
=======
راستی ممد جان اگه میخوای ما خفه شیم خوب روراست بگو راحت شیم
نفسمون طلا باشه پس از کجا تنفس کنیم دی
شمام با مطالب زیبات تاپیک رو زیباتر کردی مخصوصا اون مقایسه ی پیشنهاد های مختلف باشگاه ها برای کاکا رونالدو و بنزما ...
........................................
ورود ریبری رو هم تبریک میگم به جمع سفید پوشان پایتخت ... الان یه دفاع میخوایم دیگه آره ؟!
آلونسو هم خوبه ها !
آقا ترجیحا برای اینکه به امضاتون گیر داده نشه و امضاتون موندگار بشه به این پست مراجعه کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باحالی رئیس ! سرافرازمون کردی به تاپیک خودتوت سر زدی ...
Last edited by resident_evil; 04-07-2009 at 18:32.
به نظر من اون 4231 بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)