تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1150 از 1667 اولاول ... 1506501050110011401146114711481149115011511152115311541160120012501650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,491 به 11,500 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من بازی wheelman رو خریدم هرچه کردم نتونستم نصبش کنم چون تو موقع نصب DVD اولیش که هیچ DVD دومیش آخراش ارور میده . من خیال کردم از بازی هست رفتم مغازه بازی رو عوض کردم و حالا که اومدم اینم که نصب میکنم دقیقا ارورش مثل قبلی هست... از شما میخوام کمکم کنید... چون خیلی تو کف این بازی هستم... شکل زیر اروری که میده هست...

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام بازی blaz blue رو با پی سی بازی کنم و فایل های را هم نصب می کنم اما وقتی اون فایل بت Run رو می زنم که بازی اجرا بشه ( خود فروشنده بازی رو نصب کرده بود و بهم گفت که باید این فایل رو اجرا کنی و جلوی چشم خودم بازی رو اجرا کرد بدون ایراد ) پیغام I/O Error رو میده چکار کنم که بازی رو درست بشه اجرا کرد :
    سیستم من
    Cpu : AMD 4200
    MB :' M2N -E
    Graphic : 9500 512 asuse top DDR3
    Ram :2 * 1 GB
    ویندوزم هم 7 بیلد 7600 هستش ( حتی توی اون compatibility ویندوز که می تونی انتخاب کنی برنامه با چه نسخه هایی از ویندوز اجرا بشه من همه رو امتحان کردم ولی نشد )
    درایور ها هم آخرین ورژن هستن

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان باسلام من دوتا بازی ماس افکت 1و2روبابیو شاک دورو گرفتم همه بازیهام اجرا میشن اینارو که نصب میکنم ارور میده میگه دوباره نصب کن دوباره نصب میکنم بازم همین ارور رومیده سیستم من ویستای 32 بیتی هست ایکس پی هم دارم ولی چون زیاد روشنش نمی کنم تو این اصلیه نصب میکنم سیستم منم خیلی بالاست ولی هیچی به هیچی کسی هست کمک کنه

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا من PES 2010 رو نصب کردم...حالا ویندوز رو عوض کردم ولی متاسفانه اجرا نمیشه...میگه این بازی نصب نشده!
    من الان سی دی بازی رو ندارم و بازی رو تو درایو D ریختم که این مشکل پیش نیاد.
    راهی هست بازی رو اجرا کنم ؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا من PES 2010 رو نصب کردم...حالا ویندوز رو عوض کردم ولی متاسفانه اجرا نمیشه...میگه این بازی نصب نشده!
    من الان سی دی بازی رو ندارم و بازی رو تو درایو D ریختم که این مشکل پیش نیاد.
    راهی هست بازی رو اجرا کنم ؟
    .................................................. .................................................. ..
    یعنی بازی رو توی یه درایو دیگه نصب کردی و بعد ویندوز عوض کردی و حالا می خوای بازی رو روی ویندوز جدید اجرا کنی .............. اینطوری نمیشه ............
    کلا نرم افزار ها و بازی ها یه سری فایل DLL و کد و چیزای دیگه رو توی پوشه ویندوز ، و جاهای دیگه ( مثل رجیستری ) کپی می کنند تا تا اجرا بشن .......اینکه بازی رو جای دیگه نصب کرده باشی کفایت نمی کنه ...............اگه اینجوری بود که دیگه ویندوز عوض کردن برای ما عزا نمیشد ( دوباره کلی برنامه نصب کنیم و وقتمون تلف شه ) .................برای اجرا یه برنامه صحیح باید اونو کامل نصب کرد.........

..شما تنها راحت اینه که بازی رو دوباره نصب کنی........

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

.................................................. .................................................. ..
    یعنی بازی رو توی یه درایو دیگه نصب کردی و بعد ویندوز عوض کردی و حالا می خوای بازی رو روی ویندوز جدید اجرا کنی .............. اینطوری نمیشه ............
    کلا نرم افزار ها و بازی ها یه سری فایل DLL و کد و چیزای دیگه رو توی پوشه ویندوز ، و جاهای دیگه ( مثل رجیستری ) کپی می کنند تا تا اجرا بشن .......اینکه بازی رو جای دیگه نصب کرده باشی کفایت نمی کنه ...............اگه اینجوری بود که دیگه ویندوز عوض کردن برای ما عزا نمیشد ( دوباره کلی برنامه نصب کنیم و وقتمون تلف شه ) .................برای اجرا یه برنامه صحیح باید اونو کامل نصب کرد.........

..شما تنها راحت اینه که بازی رو دوباره نصب کنی........
    البته همه بازی ها و نرم افزار ها اینطوری نیستن...الان من COD MODERN WARFARE 2 و NBA 2K10 رو هم روی همین درایو ریخته بودم و این دو بازی اجرا میشن...
    امیدوار بودم PES هم اجرا میشد.

7. این کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان باسلام من دوتا بازی ماس افکت 1و2روبابیو شاک دورو گرفتم همه بازیهام اجرا میشن اینارو که نصب میکنم ارور میده میگه دوباره نصب کن دوباره نصب میکنم بازم همین ارور رومیده سیستم من ویستای 32 بیتی هست ایکس پی هم دارم ولی چون زیاد روشنش نمی کنم تو این اصلیه نصب میکنم سیستم منم خیلی بالاست ولی هیچی به هیچی کسی هست کمک کنه
    دوستان مارو فاکتور گرفتین یهنی هیشکی نبود جواب بده

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چه اروري ميده ؟
    من كه جوابتو دادم قبلا !!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه اروري ميده ؟
    من كه جوابتو دادم قبلا !!!
    بیو شاکو که گفتی درست شد ولی ماسم همونجوری شد از تو dvd نصب کردم بازم درست نشد
    برو تایپیک ساورایی هارو ببین خدا شکر که پیغام بازدیدم نداری

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس چرا تو سوالت گفتي هم بيوشوك 2 و هم مس 2 ؟!!
    مس افكتت دقيقا چه خطايي ميده
    بازي رو نصب مي كني كرك رو كپي مي كني وارد بازي ميشي بعدش مياد بيرون ؟
    خطا ميده ؟ اگه آره دقيقا چه خطايي ؟
    دقيقا بگو چه اتفاقي ميفته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •