تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 305 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اين كدو كجا بايد وارد كنم؟
    توي باكس لوك كد وارد كردم ارور داد....
    جاي خاصي بايد واردش كنم؟!!
    چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    همچنان منتظرم......................

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

salam behamegi
    lotfan
    S......o.......s

dirooz dashtam N73mo update (az site Nokia ba firmware 4.0723.2.0.1)mikardam ke akher kar goshim az kar oftad va dige roshan nashod
    dadam ono reflash kardan va hala rosh firmware 3.0713.1.0.2 hast vli ham sorhatesh kondtar shodeh va ham vaght roshan shodan ba yek vibre kochik Turn On misheh
    age kasi mitoone komak kone man montazer mimonam
    ghorbun Hamegi
    دوست عزیز فارسی نوشتن از قوانین اینجاست.

در ضمن فریمور 4.0723 نداریم. فکر کنم منظورت 3.0723 باشه. آره ؟
    Last edited by M.etallic.A; 24-06-2007 at 21:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز 4.0723 بعد از عرضه توسط nsu که قابلیت کار با هدفون بلوتوث را داشت به علت باگ تا رفع اشکال جمع آوری شد و فقط جهت produt code 0529835 ارائه گردید و گویا تا چند روز اینده بعد از رفع اشکال مجددا ارائه خواهد شد که به مراتب از نرم افزارهای فعلی بهتر است ( قابلیتهای اینترنت ادیشن و موزیک ادیشن به همراه پلیر جدید و .. ) فعلا آخرین ورژن همان 3.0713 جهت گوشیهای ان 73 معمولی میباشد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام به همگي
    ازاينكه انگليسي نوشتم عذر خواهي ميكنم.تو سايت نوكيا كد گوشييمو دادم و آپديت4.0723.2.0.1 را براي گوشيم پيدا كرد........كه گفتم چي سرم اومد بعد از reflash كردن دوباره كه مير م تو سايت 3.0713.1.0.2 رو ميده (ورژن گوشيم همينه)
    البته ميشه از سايت mt-box اخرين آپديت را گرفت و بعد رو گوشي نصب كرد .تا ديروز هم همون ورژن3.0713.1.0.2 تو سايت بود ولي از ساعت 5/ 11 توسايت ورژن 4.07 رو گذاشته . اگه كسي در مورد اون اطلاعي داره بي زحمت اعلام كنه. قربون همگي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض plz help me......

آقا يكي مارو كمك كنه
    پس گوشيمو فراموش كردم
    يكي از دوستان يك مستر كد داد ولي گويا اشتباه بود يا اينكه من نميدونم كجا بايد وارد كنم
    به هر حال ime:352757015686602

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

با سلام به همگي
    ازاينكه انگليسي نوشتم عذر خواهي ميكنم.تو سايت نوكيا كد گوشييمو دادم و آپديت4.0723.2.0.1 را براي گوشيم پيدا كرد........كه گفتم چي سرم اومد بعد از reflash كردن دوباره كه مير م تو سايت 3.0713.1.0.2 رو ميده (ورژن گوشيم همينه)
    البته ميشه از سايت mt-box اخرين آپديت را گرفت و بعد رو گوشي نصب كرد .تا ديروز هم همون ورژن3.0713.1.0.2 تو سايت بود ولي از ساعت 5/ 11 توسايت ورژن 4.07 رو گذاشته . اگه كسي در مورد اون اطلاعي داره بي زحمت اعلام كنه. قربون همگي
    من دیشب چک کردم. واسه n73 me آخرین ورژن همون 3.07 و اینترنت ادیشن هم 3.06 ....

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

چطور میشه N73 موزیک ادیشن واقعی رو از N73 معمولی که به موزیک ادیشن تبدیل شده و یه قاب Me هم انداختن روش تشخیص داد ؟!!

در آغاز فعالیت ehsanahrari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

salam man ye n73 kharidan vali kyfyat sedash khob nist man bayad barname khasi behash bedan

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
    اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
    وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
    یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام

چطور میشه N73 موزیک ادیشن واقعی رو از N73 معمولی که به موزیک ادیشن تبدیل شده و یه قاب Me هم انداختن روش تشخیص داد ؟!!
    دوسن من سوال خوبی پرسیدی ...
    ببین از لحاظ نرم افزاری خیلی سخته تشخیص دادنش ... ولی ...
    ببین از لحاظ قاب میشه متوجه شد ... حالا چطور ...؟
    ببین قاب N73 فقط جلوی اون قابل تعویضه (صفحه کلید )... یعنی حاشیه گوشی یا بهتر بگم دور گوشی به هیچ عنوان تعویض نمیشه ....
    حالا N73 معمولی در 2 رنگ عرضه شده : 1- نقره ای و بادمجونی 2- قرمز
    اما N73 موزیک قابش تماما مشکی هست حتی دورش .... و به راحتی این تفاوت رنگ قابل تشخیص هست ....

عکسهایی انتخاب کردم که بشه راحت تشخیص داد ....

این حاشیه گوشی N73 معمولیه :

اینم برای N73 موزیک :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •