تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 139 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

agha dametoon garm .

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام آیا فریم وایر R1BC002 برای w800 که CID اون 36 هست وجود داره ؟؟ اگه هست لطفا لینکش!!

داره خودمونی میشه sorena.heidari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    آقا ميشه آموزش ريختن ورژن جديد درايور دوربين W700 رو بديد
    ممنون

راستي ميخواستم ببينم اگه من درايور دوربين W700 رو آپديت و ارتقا بدم اتوفكاس به دوربين اضافه ميشه يا نه؟
    ممنون
    يا علي

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقايوني كه گوشيشون تو Please Wait... گير ميكنه بخاطر اينكه گوشيشون سريال چنج هست
    براي رفع مشكل يايد گوشيشونو با باكس فلش كنن
    اگر هم خواستن ميتونن گوشي K750 رو با باكس به W800 تبديل كنن

به خاطر اون نيستش چون وقتي سريال چينج باشه با تاليا و ايرانسل كار ميكنه ولي در اين موقع با هيچ يك از اپراتورها كار نميكنه. بيشترين مربوط ميشه باگ نرم افزار كه با گوشي سازگار نيستش با بعضيها اينجوريه اين رو خود دوست عزيزم سياوش هم تائيد كرده

داره خودمونی میشه sorena.heidari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

4

به خاطر اون نيستش چون وقتي سريال چينج باشه با تاليا و ايرانسل كار ميكنه ولي در اين موقع با هيچ يك از اپراتورها كار نميكنه. بيشترين مربوط ميشه باگ نرم افزار كه با گوشي سازگار نيستش با بعضيها اينجوريه اين رو خود دوست عزيزم سياوش هم تائيد كرده

سلام
    من گوشي K750 چنج شده رو به W800 تبديل كردم تمام مراحل رو هم درست رفتم
    ولي وقتي گوشي رو روشن ميكردم ميرفت تو حالت Please Wait... ديگه هم حركت نمي كرد
    حتي گوشي رو با انواع سيم كارت (ايرانسل- تاليا- دولتي- سيم كارت تست) امتحان كردم بازم جواب نداد
    رفتم دادم بيرون با باكس به W800 تبديل كردن

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

با سلام به دوست عزیزم sorena.heidari بله اون دوست خوبمون درست گفته اول به ریجستر دستی بودن گوشی مربوط میشه و دوم به اینکه این برنامه یک سری باگ داره و باعث ایجاد این مشکل میشه تنها راه حل شما اینه که بری و با باکس گوشیت رو فلش کنی
    موفق باشی

داره خودمونی میشه danger-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آیا خودت این روشو امتحان کردی و جواب گرفتی؟
    نکنه یه وقت گوشی کامل فلش نشه و دردسر بیشتر بشه.
    بله عزیزم من این روش رو روی چند تا گوشی چنچ وغیر چنچ امتحان کردم وبا هیچ مشکلی مواجه نشدم

داره خودمونی میشه danger-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قابل توجه تمام کسانی که طبق اموزشهای اساتید محترم این تاپیک بافار منیجر کار میکنن وپس از اعمال تغییرات
    روی فایلهای سیستمی واتمام کار برای روشن کردن گوشی و فلاش فایل resetبافار دچار مشکل میشن:
    1-برای ورود به فار بجای اینکه فایل sswرو با phonxs++1.2یا phonxs++در قسمت mainفلاش کنین این فایلssw
    رو میشه با عملیات کاستومایز یا با sfxروی گوشی فلش کردبدین صورت که در کاستومایز پس از انتخاب cda مربوط
    به گوشیه خودتون وانتخاب گزینه فلش وبعد انتخاب yesدر حقیقت همون فایلsswرو خود نرم افزار به طور اتوماتیک
    روی گوشی فلش میکنه وبعد از چند ثانیه نرم افزار به شما میگه که شما 8 ثانیه فرصت داری تا کابل رو از گوشی جدا
    کنین با کشیدن کابل شما امکان ورود به فار رو به راحتی پیدا کردی.
    2-حالا وارد فار میشین وتغییرات رو انجام میدین و در پایان برای روشن کردن گوشی فایل resetرو با فار فلش نکنین چون
    احتمال روشن شدن گوشی 100 درصد نیست (مخصوصاk750ای که به w800تبدیل شده)
    3-حالا با phonxs++1.2یا phonxs++با انجام یه کاستومایز کامل گوشی روشن خواهد شد بدین صورت که در کاستومایز پس از اینکه شما کابل رو بعد از 8 ثانیه اول از گوشی جدا کردی در ادامه نرم افزار یه فرصت 30 ثانیه ای
    به شما میده تا شما باطری رو در بیاری وجا بزنی ودوباره با گرفتن کلید Cمجددا به نرم افزار وصل بشین تا بقیه
    مراحل کاستومایز روxs++1.2انجام بده در این مرحله شما باید صبر کنین تا اینکه یه مهلت 8 ثانیه ای دیگه داده بشه
    تا مجددا کابل رو از گوشی جدا کنید بعد باطری رو در بیارین وجا بزنید و برای اخرین بار به نرم افزار وصل بشین(C)تا در مرحله پایانی نرم افزار یه فایل کوچیک که همون فایل reset مربوط به گوشیتون هست رو روی گوشی فلش میکنه
    و نهایتا با اتمام عملیات و قطع شدن اتوماتیک نرم افزار کابل رو از گوشی جدا کنین باطری رو در بیارین وجا بزنین و گوشی رو روشن کنید ومطمئن باشین که روشن میشه

تذکر:قبلا هم در 2صفحه قبل توضیح دادم که اکثر گوشیها با این مراحلی که گفتم روشن میشن و شاید تعداد اندک شماری با شه که روشن نشن که این مشکل رو هم با فلش کردن فایل مین تا 10 بلوک (بدون اینکه سریال چنچ گوشی بپره)برطرف کرد که شما با فلش فایل mainتا بلوک 10با همون phon++1.2میتونین گوشی رو روشن کنید
    خسته نباشین واز همه معذرت میخوام بخاطر اینکه نتونستم بهتر از این توضیح بدم و امیدوارم بدردتون بخوره(با اجام این مراحل شما هم میتونین با فار وهم با phonxs++1.2
    کار کنین با ارزوی موفقییت برای همه.
    Last edited by danger-boy; 11-05-2007 at 01:54.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

به نظر من که کار با فایل Rest راحت تر از این روشیه که شما گفتی.ولی خوبه آدم چند تا روش بلد باشه تا اگه جایی به مشکلی برخورد استفاده کنه. مرسی از راهنمایی هاتون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

8 تو را خدا کمکم کنید

من منوی های گوشی را عوض کردم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم دیروز چندتا مشکل جزیی داشتم برای همیت گوشی را ریست کردم ولی دیگه گوشی بالا نیومد نمیدونم چیکار کنم با فلش کردن حل میشه یا راه دیگه ای هم هست کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •