تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 190 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هیچ س نمی خواهد جواب مارو بده
    من دوسوال کردم که هیچ کس به اون نگاه نکرده یکی که یه کم بالاتره (#1134) و یکی هم این بود که چجوری میتونیم که پسورد گوشی رو که یادمون رفته رو عوض کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14

ورودت رو به این انجمن خوش آمد میگم و سعی کن من بعد فارسی تایپ کنی
    باید به یه گارانتی اصلی مراجعه کنی حداقل فایل های فلش اونا مرغوب تر هست و مورد اطمینان
    البته نرم افزار هم برای نوشتن اس ام اس فارسی هست به نام crystal arbi ولی وقتی نصبش کردم فونت گوشی چینی شد
    ممنون که جوابی به من دادید ولی من گوشیم زبان عربی ناقص داره برای همین که من باید فلش کنم در ضمن من گوشیم رو چند جایی بردم و چند تا از این نرمافزار ها رو ریختم ولی به دلیلی که گفتم برنامه بالا نیامد و اجرا نشد.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنون که جوابی به من دادید ولی من گوشیم زبان عربی ناقص داره برای همین که من باید فلش کنم در ضمن من گوشیم رو چند جایی بردم و چند تا از این نرمافزار ها رو ریختم ولی به دلیلی که گفتم برنامه بالا نیامد و اجرا نشد.
    زبان عربی ناقص؟ میشه کمی بیشتر توضیح بدی

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

هیچ س نمی خواهد جواب مارو بده
    من دوسوال کردم که هیچ کس به اون نگاه نکرده یکی که یه کم بالاتره (#1134) و یکی هم این بود که چجوری میتونیم که پسورد گوشی رو که یادمون رفته رو عوض کنیم
    حال خوندن قبلی رو نداشتم ولی در این مورد باید یه تاپیک بزنی البته با نرم افزار هم میشه

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بچه ها من شارژ گوشی N70 ندارم یه شارژردارم که نمیدونم ماله چه گوشی هست ولی با یه تبدیل به N70 وصل میکنم ولی همیشه شارژ گوشی من یکی دو خط بیشتر نیست .
    وقتی هم که دو یا سه خط شارژ دارم تا یه زنگ میخوره و ویبره میزنه سریع باطری میشه یک خط .

به نظر شما مشکل از شارژره یا باطری ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

بچه ها من شارژ گوشی N70 ندارم یه شارژردارم که نمیدونم ماله چه گوشی هست ولی با یه تبدیل به N70 وصل میکنم ولی همیشه شارژ گوشی من یکی دو خط بیشتر نیست .
    وقتی هم که دو یا سه خط شارژ دارم تا یه زنگ میخوره و ویبره میزنه سریع باطری میشه یک خط .

به نظر شما مشکل از شارژره یا باطری ؟
    یه بار با شارژ اصلی گوشیت رو شارژ کن ببین بایذ وقتی بوق زد ورش داری

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یه بار با شارژ اصلی گوشیت رو شارژ کن ببین بایذ وقتی بوق زد ورش داری
    منظور شما اینه که وقتی بوق زد از شارژ بردارم ؟

داره خودمونی میشه yuny61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام

میشه لطفا طرز کار رادیو رو در کوشی N70 موزیکال (فنلاند) برام توزیح بدین.

با تشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان آیا برنامه باز کردن فایل هایpdf تو n70 کار نمیکنه من که هر چی نصب میکنم این فایلها تو گوشیم باز نمیشه .لطفا بگید چی کار کنم.
    اگه برنامه pdfسراغ دارید که تو n70کار کنه به من هم معرفی کنید چون خیلی لازم دارم.
    جون من کارمو راه بندازید.دمتون گرم
    Last edited by neomatrix1; 25-09-2007 at 09:22.

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض تنها با هند فری

با سلام

میشه لطفا طرز کار رادیو رو در کوشی N70 موزیکال (فنلاند) برام توزیح بدین.

با تشکر.

دوست عزیز شما برای اینکه بتوانید از رادیو گوشی استفاده کنید ، حتما باید از هندفری استفاده کنید یعنی هندفری را به گوشی وصل کنید و سپس وارد منوی گوشی شده و از آنجا قسمت رادیو را انتخاب کنید سپس با ورود به بخش رادیو گوشی متوجه خواهید شد که صدا به خوبی و با کیفیت قابل توجهی از هند فری قابل شنیدن خواهد بود.
    اگر بخواهید که صدای رادیو از بلندگو پخش شود ، کماکان باید هند فری وصل باشد چرا که در واقع آنتن رادیو و گوشی شما به شمار میرود و تنها باید گزینه آپشن را بزنید و گزینه Active loudsp رو بزنید.
    برای تغییر فرکانس هم میتوانید با دو دکمه ی سوم و چهارم که در صفحه رادیو قرار دارد به نزدیک ترین فرکانس قبلی یا بعدی بروید.
    ضمن اینکه در قسمت رادیو گوشی میتوانید فرکانسی را ذخیره و برای آن نامی تعیین کنید تا مجبور نباشید به دنبال فرکانس مورد نظر بگردید و برای این کار کافی است زمانی که بر روی فرکانس مورد نظر قرار دارید گزینه آپشن را زده و سپس از لیستی که نمایش داده میشود گزینه Save station را بزنید و سپس نامی را به دلخواه برای ایستگاه مورد نظر تعیین کنید.
    دو دکمه بالایی و در واقع اولین و دومین دکمه ای که در صفحه رادیو قرار دارند برای تغییر ایستگاه های ذخیره شده شما میباشند.

باز هم اگه در این مورد سوالی داشتید در خدمت هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •