هیچ س نمی خواهد جواب مارو بده
من دوسوال کردم که هیچ کس به اون نگاه نکرده یکی که یه کم بالاتره (#1134) و یکی هم این بود که چجوری میتونیم که پسورد گوشی رو که یادمون رفته رو عوض کنیم
هیچ س نمی خواهد جواب مارو بده
من دوسوال کردم که هیچ کس به اون نگاه نکرده یکی که یه کم بالاتره (#1134) و یکی هم این بود که چجوری میتونیم که پسورد گوشی رو که یادمون رفته رو عوض کنیم
ممنون که جوابی به من دادید ولی من گوشیم زبان عربی ناقص داره برای همین که من باید فلش کنم در ضمن من گوشیم رو چند جایی بردم و چند تا از این نرمافزار ها رو ریختم ولی به دلیلی که گفتم برنامه بالا نیامد و اجرا نشد.
زبان عربی ناقص؟نوشته شده توسط hamidreza2007.scoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه کمی بیشتر توضیح بدی
![]()
حال خوندن قبلی رو نداشتمولی در این مورد باید یه تاپیک بزنی البته با نرم افزار هم میشه
![]()
بچه ها من شارژ گوشی N70 ندارم یه شارژردارم که نمیدونم ماله چه گوشی هست ولی با یه تبدیل به N70 وصل میکنم ولی همیشه شارژ گوشی من یکی دو خط بیشتر نیست .
وقتی هم که دو یا سه خط شارژ دارم تا یه زنگ میخوره و ویبره میزنه سریع باطری میشه یک خط .
به نظر شما مشکل از شارژره یا باطری ؟
یه بار با شارژ اصلی گوشیت رو شارژ کن ببین بایذ وقتی بوق زد ورش داری
منظور شما اینه که وقتی بوق زد از شارژ بردارم ؟
با سلام
میشه لطفا طرز کار رادیو رو در کوشی N70 موزیکال (فنلاند) برام توزیح بدین.
با تشکر.
دوستان آیا برنامه باز کردن فایل هایpdf تو n70 کار نمیکنه من که هر چی نصب میکنم این فایلها تو گوشیم باز نمیشه .لطفا بگید چی کار کنم.
اگه برنامه pdfسراغ دارید که تو n70کار کنه به من هم معرفی کنید چون خیلی لازم دارم.
جون من کارمو راه بندازید.دمتون گرم
Last edited by neomatrix1; 25-09-2007 at 09:22.
دوست عزیز شما برای اینکه بتوانید از رادیو گوشی استفاده کنید ، حتما باید از هندفری استفاده کنید یعنی هندفری را به گوشی وصل کنید و سپس وارد منوی گوشی شده و از آنجا قسمت رادیو را انتخاب کنید سپس با ورود به بخش رادیو گوشی متوجه خواهید شد که صدا به خوبی و با کیفیت قابل توجهی از هند فری قابل شنیدن خواهد بود.
اگر بخواهید که صدای رادیو از بلندگو پخش شود ، کماکان باید هند فری وصل باشد چرا که در واقع آنتن رادیو و گوشی شما به شمار میرود و تنها باید گزینه آپشن را بزنید و گزینه Active loudsp رو بزنید.
برای تغییر فرکانس هم میتوانید با دو دکمه ی سوم و چهارم که در صفحه رادیو قرار دارد به نزدیک ترین فرکانس قبلی یا بعدی بروید.
ضمن اینکه در قسمت رادیو گوشی میتوانید فرکانسی را ذخیره و برای آن نامی تعیین کنید تا مجبور نباشید به دنبال فرکانس مورد نظر بگردید و برای این کار کافی است زمانی که بر روی فرکانس مورد نظر قرار دارید گزینه آپشن را زده و سپس از لیستی که نمایش داده میشود گزینه Save station را بزنید و سپس نامی را به دلخواه برای ایستگاه مورد نظر تعیین کنید.
دو دکمه بالایی و در واقع اولین و دومین دکمه ای که در صفحه رادیو قرار دارند برای تغییر ایستگاه های ذخیره شده شما میباشند.
باز هم اگه در این مورد سوالی داشتید در خدمت هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)