تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 170 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نامردیه محض در رابطه با Alan Wake

سایت خبری دنیای بازی:شواهد و قرائن از وجود نسخه‌ی رایانه‌های شخصی خبر می‌دادند که مسوولان مایکروسافت در جریان همایش X10 آب پاکی را روی دست بازی‌کننده‌های این پلت‌فرم ریخته و از لغو نسخه‌ی رایانه‌های شخصی خبر دادند!

این یعنی یک ذره هم واسه pc بازها ارزش قائل نیستن و می خوان یک کاری کنن که همه به کنسولها رو بیارن . . .اصلآ این سبک بازی ها رو نمیشه با دسته تحمل کردسیاست سازنده این بازیها واقعآ مسخره به نظر میرسه که با خودشون فکر می کنن موفق تر از بقیه میشن

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

نامردیه محض در رابطه با Alan Wake

سایت خبری دنیای بازی:شواهد و قرائن از وجود نسخه‌ی رایانه‌های شخصی خبر می‌دادند که مسوولان مایکروسافت در جریان همایش X10 آب پاکی را روی دست بازی‌کننده‌های این پلت‌فرم ریخته و از لغو نسخه‌ی رایانه‌های شخصی خبر دادند!

این یعنی یک ذره هم واسه pc بازها ارزش قائل نیستن و می خوان یک کاری کنن که همه به کنسولها رو بیارن . . .اصلآ این سبک بازی ها رو نمیشه با دسته تحمل کردسیاست سازنده این بازیها واقعآ مسخره به نظر میرسه که با خودشون فکر می کنن موفق تر از بقیه میشن
    این خبر رو تازه شنیدی؟

حرفت هم جالبه چون اتفاقا این سبک بازی ها به خصوص برای controller های فوق راحتی مثل دسته های مخوف 360 ساخته شدن که فاز بازی رو 10 برابر میکنن
    اونم زیر یک plasma که 42 اینچ هست با صدای 5.1

3. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

زکـی ... حیف شد خدایی

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این خبر رو تازه شنیدی؟

حرفت هم جالبه چون اتفاقا این سبک بازی ها به خصوص برای controller های فوق راحتی مثل دسته های مخوف 360 ساخته شدن که فاز بازی رو 10 برابر میکنن
    اونم زیر یک plasma که 42 اینچ هست با صدای 5.1

نه ولی یه جا خوندم که تا آخر تابستون به احتمال زیاد واسه pc هم میاد که با این خبر همه چی تموم شد!
    در مورد دسته بازی هم خب باید قبول کرد که یه سری از گیمرها با pc راحت ترن و کلآ کسی که با موس اطراف رو تو بازیش دید میزده حالا خیلی واسش مسخرست که بخواد انالوگ دسته بازی رو روشن کنه با اون دستک دمبک روی دسته بچرخی اینور اونور...
    به نظر من راحتی استفاده از موس 100 مرتبه آسونتر از دسته یک کنسول بازیه(نظر شخصیه)

جدآ حیف شد که pcهای قوی نمی تونن از این بازی فوق العاده استفاده کنن

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

نه ولی یه جا خوندم که تا آخر تابستون به احتمال زیاد واسه pc هم میاد که با این خبر همه چی تموم شد!
    در مورد دسته بازی هم خب باید قبول کرد که یه سری از گیمرها با pc راحت ترن و کلآ کسی که با موس اطراف رو تو بازیش دید میزده حالا خیلی واسش مسخرست که بخواد انالوگ دسته بازی رو روشن کنه با اون دستک دمبک روی دسته بچرخی اینور اونور...
    به نظر من راحتی استفاده از موس 100 مرتبه آسونتر از دسته یک کنسول بازیه(نظر شخصیه)

منم تا قبل از اينكه كنسول باز بشم همش همين رو تكرار ميكردم
    وقتي كنسول گيمر بشي بعد از يه هفته ميفهمي ماوس و كيبورد به درد بازي نميخوره ( حتي FPS )

7. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

این بازی چرا انقدر تو درجه سختی های بالا بیش از حد سخت میشه؟: دی
    رسما دهن ادم رو سرویس می کنه: دی
    منو بگو فکر می کردم دانته تو اخرین درجه سختی بیش از حد سخته!
    این 100 برابر سخت تره: دی

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من ps2 دارم تنها بازی که تا آخرش رفتم god of war2 بود...شما با pc میتونی ترینر بزنی همزمان به نت وصل شی راحت میتونی اگه مشکلی تو بازی داشتی اینجا در میون بزاری...بعدش یک کنسول خوب یک lcd یا led خوبم می خواد یعنی هزینه بیشتر و فضای بیشتری که لازم داره...اگر مجردی زندگی کنی این چیزا مهمه عزیز

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

من ps2 دارم تنها بازی که تا آخرش رفتم god of war2 بود...شما با pc میتونی ترینر بزنی همزمان به نت وصل شی راحت میتونی اگه مشکلی تو بازی داشتی اینجا در میون بزاری...بعدش یک کنسول خوب یک lcd یا led خوبم می خواد یعنی هزینه بیشتر و فضای بیشتری که لازم داره...اگر مجردی زندگی کنی این چیزا مهمه عزیز
    در مورد پست اول خوب شد اون قسمتی که قرمز کردم رو نوشتی
    چون داشتم یک پست خیلی طولانی مینوشتم

در مورد پست دوم هم قسمتی که ابی کردم واقعا استدلال های جالبی مبنی بر برتری PC به console بود

این بحث همینجا تمام بشه بهتره چون به تاپیک ارتباط نداره

این بازی رو که 1 ماهی هست تمام کردم رفته تو archieve

منتظر DLC هاش از سمت Remedy هستیم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد پست اول خوب شد اون قسمتی که قرمز کردم رو نوشتی
    چون داشتم یک پست خیلی طولانی مینوشتم

در مورد پست دوم هم قسمتی که ابی کردم واقعا استدلال های جالبی مبنی بر برتری PC به console بود

این بحث همینجا تمام بشه بهتره چون به تاپیک ارتباط نداره

این بازی رو که 1 ماهی هست تمام کردم رفته تو archieve

منتظر DLC هاش از سمت Remedy هستیم

آقا ما بی سواد شما با سواد...پستهایی که دادم فقط نظر شخصی بود .هیچ وقت هم نباید انتظار داشت همه مثل هم فکر می کنن من با pc خودم حال می کنم که گرافیک,سرعت,حافظه 3 تا xbox رو داره شما هم با کنسول های دیگه....بیخیال

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بازی چرا انقدر تو درجه سختی های بالا بیش از حد سخت میشه؟: دی
    رسما دهن ادم رو سرویس می کنه: دی
    منو بگو فکر می کردم دانته تو اخرین درجه سختی بیش از حد سخته!
    این 100 برابر سخت تره: دی
    ولی کلا بازیش بازیه باحالیه!فقط من یه خورده(یه خورده) مشکل در کم بودن تیر داشتم،(1 بار فقط: د ی)
    ولی کلی باهاش حال کردیم،داستانش که واقعا،واقعا،واقعا،واقعا فوق العاده بود!
      محتوای مخفی: sry all:D خطر لو رفتن داستان!نزدیک نشوید: دی 
    فقط من آخرشو نفهمیدم،وقتی رفت که داستانشو تموم کنه،یه دفعه نشون داد که آلیس از آب اومده بیرون ولی خودش نه،(یعنی خودش مرد؟!) و باز آخرش هم صدای آلیس اومد که گفت بیدار شو، در ضمن وقتی نشون داد اون زنه که اولش باهاش روبرو میشی(اول بازی که میری کلید خونه رو بگیری تو اون رستورانه ،پیشخدمت اونجا که یکی از killer fans های alan هست،) آخرش اون فانوس دستش گرفته،معنیش این بود که lady of light اون شده؟

ببخشید یکمی مخ ما نمیکشه: د ی
    Last edited by gap; 17-07-2010 at 14:20.

13. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •