تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 376 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قید این ترکرهای عمومی رو بزنید. تقریباً مفت نمی ارزند. فقط دنبال ترکر خصوصی و تخصصی برید تا با بهترین کیفیت و سرعت دانلود کنید. ترکرهای عمومی حتی از نظر به روز بودن عقب هستند. از آنجا که اغلب تورنت های اول توی ترکر های خصوصی شیر می شند بعد توی ترکرهای عمومی می یاند.

از نظر درست فوروارد کردن پورت هم تجربه این چند ماه به میگه اکثرای قریب به اتفاق اونایی که نتونستن چراغ تورنتشون رو سبز کنند تقصیر متوجه Isp هست ؛ که پورت ها رو می بندد. همین امروز نشسته بودم بدون اینکه هیچ تغییری در برنامه ای یا تنظیم ایجاد کنم؛ ناگهان دیدم چراغ تورنت از زرد به سبز تبدیل شد ؛ برای اولین بار چشم مون به جمالش افتاد ؛ اما بعد از کمتر از 2-3 دقیقه خودش بدون حتی یک کلیک من دوباره زرد شد. پس زیاد خودتون رو زحمت ندید اگه سبز نشد.

این دوستمون میخواد یک فایل 205 مگی رو بگیره که گرفته، بیشتر هم گرفته؛ 215 مگ. اما همش از بین رفته و تلف شده. حتی 65 مگ هم آپلود کرده به نفع بقیه. تنها راهش اینه که ترکر تخصصی و خصوصی در زمینه مورد نظرتون پیدا کنید و عضو شوید.
    Last edited by xsi_xsi; 28-10-2007 at 22:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه safir_filthy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    حاشیه p30 world

پيش فرض

سلام دوستان این یه سایتی که طریقه فوروارد کردن اکثر مودم ها داخلش هست ببینید به درد تون میخوره یا نه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان این یه سایتی که طریقه فوروارد کردن اکثر مودم ها داخلش هست ببینید به درد تون میخوره یا نه:
    کد:
    وقتی ISP پورت ها رو می بنده چی رو میخوای فوروارد کنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

14

كي با اين سايت تورنت ايراني سرو كار داشته (torrentestan.com
    من خواستم اونجا تورنت آپلود كنم پيغام خطا ميداد.
    بعد از آپلود، بالاي صفحه اين پيغام رو داد
    Warning: move_uploaded_file(C:/Inetpub/vhosts/torrentestan.com/httpdocs/uploads/44.torrent) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\torrentestan.com\httpdocs\torren ts-upload.php on line 205
    Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move 'C:\WINDOWS\Temp\php29D4.tmp' to 'C:/Inetpub/vhosts/torrentestan.com/httpdocs/uploads/44.torrent' in C:\Inetpub\vhosts\torrentestan.com\httpdocs\torren ts-upload.php on line 205
    Warning: move_uploaded_file(C:/Inetpub/vhosts/torrentestan.com/httpdocs/uploads/44.nfo) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\torrentestan.com\httpdocs\torren ts-upload.php on line 207
    Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move 'C:\WINDOWS\Temp\php29D5.tmp' to 'C:/Inetpub/vhosts/torrentestan.com/httpdocs/uploads/44.nfo' in C:\Inetpub\vhosts\torrentestan.com\httpdocs\torren ts-upload.php on line 207
    و آخر صفحه هم اين پيغام رو داد
    The torrent has been uploaded successfully!

Now that you have uploaded a torrent, you will need to seed it in order to allow other users to download the file.
    To seed the file, open the .TORRENT file you just uploaded and open it in your favourite BitTorrent Client.
    Have your client save to the same file that you have just created the torrent. It will then check for completion and begin to seed.
    To download a copy of the .torrent file you just uploaded so you can seed - CLICK HERE
    و قتي CLICK HERE رو زدم اين پيغام رو داد
    The ID has been found on the Database, but the torrent has gone!
    Check Server Paths and CHMODs Are Correct
    در نهايت من نتونستم فايل تورنتش رو هم دانلود كنم كه براي سيد بزارم مشكل چيه؟
    جالبه كه فقط يك تورنت داره (dorj3) كه اونهم سرعتش ذغاليه (كمتر از گازوئيلي)
    Last edited by senjed1349; 29-10-2007 at 14:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

و آخر صفحه هم اين پيغام رو داد
    The torrent has been uploaded successfully!

Now that you have uploaded a torrent, you will need to seed it in order to allow other users در نهايت من نتونستم فايل تورنتش رو هم دانلود كنم كه براي سيد بزارم مشكل چيه؟
    اینجا که فـــــیـــــلـــــتـــــر ه. باید متوسل بشیم به فــــیـلــتــــر شکن اجنبی برای سایت ایرانی.
    Last edited by xsi_xsi; 29-10-2007 at 15:28.

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا چراغ سبز بشه خیلی تاثیر داره تو سرعت ؟! واسه من قدیما میشد اما 3 ماهی هست تا حالا نشده ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا مرسی DHT زدم یه کم بهتر شد ولی هنوزم نه !

این عکسو ببین :
    کد:
    همون طور که میبینید تورنت ها دارای Seed های زیادی هستند ولی سید هایی که میگیره کمه ! فقط 2 تا از 200 تا رو میگیره ... دلیلش چیه ؟! با اکثر تورنت ها این مشکلو دارم ....

به هر حال ...... زنده باد تورنت !

با سلام دوست عزیز ضمن تائید حرفهای امیرجان باید بگم اولین ایراد کار شما اینه که از ورژن بتای موتورنت برای دانلود استفاده میکنی الان ورژن 1.7.5 تو سایتش هست دوما" پورت شما درست فوروارد نمیشه ؛ سوما" تورنتی که شما ازش دارین دانلود میکنید با اینکه قبلا کسای زیادی ازش دانلود کردن ولی فعلا یا غیر فعال هستند و یا شما بعلت پایین بودن پهنای باندتون نمیتونید درست به ترکر وصل بشید و با سید ها درست ارتباط برقرار کنید ( همونطور که امیر جان گفتند با force start کردن احتمال استفاده بیش از حالت اصولی از پهنای باندتون میکنید شما سرعت دانلود وآپلودتونو بگید تا بگم چند تا تورنت رو باید بطور همزمان فعال کنید چون مثلا اگه شما سرعتتون 128 باشه و بخواهید بیش از 1 تورنت بطور همزمان دانلود بشن احتمال داره که یکی از اونها دچار مشکل بشه و مال شما هم به احتمال زیاد به همین خاطر بوده چون یه فایلی که 205 مگ حجم داره رو شما 215 مگ دانلود کردید و تازه 10.6 درصد اون درست دانلود شده و 196 مگ از اون فایل بخاطر عدم توانایی در کانکت شدن صحیح به ترکر خراب شده ) و میبینید که فقط 15 تا سید کننده برای این تورنت وجود داره در حالی که 47 نفر در حال دانلود از اون 15 نفر هستند وشما هم تنها به 12 تای اونها وصل هستیدخوب شما انتظار داری سرعت دانلودت خوب باشه ضمنا" مگه شما میتونید با زور اونایی که قبلا فایل رو دانلود کردن رو مجبور به سید شدن بکنید خوب مسلمه نه این تورنت هم همینطوره اونایی که دانلود کردن خوب الان نمیخوان سید بشن برا همینه که الان 15 تا سید دارید و بودن اون عدد 201 به این معنی نیست که 201 تا سید دارید معنیش اینه که تا حالا 201 نفر دانلودشون کامل شده و حالا شما 15 تا سید دارید ولی بنا به دلایلی مثل پایین بودن سرعت شما از اون 15 تا فقط به 2 تاشون میتونید وصل بشید اول مشکلاتی رو که منو امیر جان گفتند بر طرف کن بعد اگه مشکل حل نشد تو انتخاب تورنتهات دقت کن برای تست سرعت میتونی از تورنتهای زیر که تو فایل rar هستن استفاده کنی :
    کد:
    اگه با تورنتها مشکل سرعت نداشتی مشکل از خود تورنتی هستش که داری دانلود میکنی ضمنا DHT رو زمانی فعال کن که موارد بالا رو رعایت کردی و جواب نگرفتی فعال کردن DHT به نظر من آخرین تیر ترکش هست مخصوصا اگه ترکرت خصوصی باشه تو صفحات قبل در مورد DHT توضیح داده شده ولی در کل من فکر میکنم مشکل شما اینه که بعلت لود کردن چند تورنت با هم اونهم با سرعت پایین تورنتی که دانلود کردین نتونسته بدرستی دانلودشو انجام بده و همش در حال قطع و وصل شدن ارتباتش با ترکر بوده و اونهم باعث شده 196 مگ از فایلتون خراب بشه که اگه عکستونو نگاه کنید متوجه اون میشید

قید این ترکرهای عمومی رو بزنید. تقریباً مفت نمی ارزند. فقط دنبال ترکر خصوصی و تخصصی برید تا با بهترین کیفیت و سرعت دانلود کنید. ترکرهای عمومی حتی از نظر به روز بودن عقب هستند. از آنجا که اغلب تورنت های اول توی ترکر های خصوصی شیر می شند بعد توی ترکرهای عمومی می یاند.
    این حرفها بارها تو این تاپیک گفته شده ولی شما هم نباید اینهمه تبلیغ منفی بر علیه ترکر های عمومی بکنید تورنتهای axxo رو که همه میشناسند اول تو ترکر های عمومی آپلود میشه بعد یوزرها تورنتهای اونو با نام خود axxi تو ترکر های دیگه آپلود میکنند و از اونجایی که معمولا این تورنتها طرفدارای خیلی زیادی دارند باعث میشند تو یه سایت با ترکر خصوصی share ratio آپلود کننده تورنت بسرعت بره بالا

از نظر درست فوروارد کردن پورت هم تجربه این چند ماه به میگه اکثرای قریب به اتفاق اونایی که نتونستن چراغ تورنتشون رو سبز کنند تقصیر متوجه Isp هست ؛ که پورت ها رو می بندد. همین امروز نشسته بودم بدون اینکه هیچ تغییری در برنامه ای یا تنظیم ایجاد کنم؛ ناگهان دیدم چراغ تورنت از زرد به سبز تبدیل شد ؛ برای اولین بار چشم مون به جمالش افتاد ؛ اما بعد از کمتر از 2-3 دقیقه خودش بدون حتی یک کلیک من دوباره زرد شد. پس زیاد خودتون رو زحمت ندید اگه سبز نشد.
    این حرف رد میشه چون اکثر دوستان خودشون مشکل داشتن که اینجا با کمک بقیه حل شده حتی خود من اولش مشکل رو بگردن isp مینداختم ولی با سعی حدود یکماهه تونستم بلاخره مشکلمو حل کنم و حالا مثل آب خوردن بعد از نصب یه ویندوز جدید میتونم پورتمو فوروارد بکنم تا حالا به چند نفر هم الحمدلله تونستم کمک کنم که مشکل عدم فوروارد پورتشون حل بشه و اونایی که تا حالا مشکلشون حل نشده باز هم 50 درصدشون خودشون مقصر هستند که اینجا اطلاعات ناقص میدن و کسی نمیتونه کمکشون کنه ولی خوب هستند کسایی هم که مشکل از شبکه داخلی خودشون یا isp دارن ولی این درست نیست که با این صراحت وقتی یکی نمیتونه به نتیجه برسه زود بندازه گردن isp درسته که بعضی ها هم واقعا مشکلشون از isp هستش ولی این حرفهای شما میتونه بقیه رو گمراه و با تصور اینکه مشکلشون از isp هستش دیگه دست از تلاش بکشن و دیگه تلاشی برای حل مشکلشون با اون تصور غلط انجام ندن شما بجای اینکه سعی کنید دوستان رو نا امید کنیدیخورده واقع بین باشید همه که مشکل شما رو ندارن میگی نه حالا ببین چند نفر حرفهای منو تایید میکنن

این دوستمون میخواد یک فایل 205 مگی رو بگیره که گرفته، بیشتر هم گرفته؛ 215 مگ. اما همش از بین رفته و تلف شده. حتی 65 مگ هم آپلود کرده به نفع بقیه. تنها راهش اینه که ترکر تخصصی و خصوصی در زمینه مورد نظرتون پیدا کنید و عضو شوید
    دوست عزیز این قضیه هیچ ربطی به ترکر خصوصی یا عمومی نداره ایشون پورتشون درست فوروارد نمیشه و خیلی از قوانین دانلود از تورنت رو رعایت نکردن برا همین فایل دانلودیشون خراب شده بالا رو بخونید متوجه میشید

در نهايت من نتونستم فايل تورنتش رو هم دانلود كنم كه براي سيد بزارم مشكل چيه؟
    سلام مهندس جان رسیدن بخیر راستش من خودمم وقتی این سایت رو معرفی کردم خیلی باهاش ور رفتم ظاهرا ترکر سایت غیر فعاله و بلا تکلیف مونده تنها راه چارش اینه که یکی از ما یه فایل 10 ؛ 20 مگی رو بزاره برا آپلود و یه ساعتی رو به بچه ها اطلاع بده تا بیایم دانلود کنیم ببینیم ترکر کار میکنه یانه اون فایلی هم که گفتید فعلا سید نداره

کد:
    دوست عزیز این سایت یه نرم افزار داره که پولی و میتونی بوسیله اون بعد از ریجیستر شدن بصورت اتوماتیک پورتتو فوروارد کنی ولی در مورد فوروارد کردن پورت فکر کنم به حد کافی تو این تاپیک توضیح داده شده ؛ از شما بابت لینک متشکرم

حالا چراغ سبز بشه خیلی تاثیر داره تو سرعت ؟! واسه من قدیما میشد اما 3 ماهی هست تا حالا نشده ...
    رو سرعت که حتما تاثیر داره ولی نسبی هستش یعنی نمیشه گفت مثلا 2 برابر برای بعضی تورنتها ممکنه خیلی کم تاثیر بزاره برای بعضی تا 10 برابر سرعتو کم کنه برای حل مشکلتون هم پستهای صفحات قبل رو بخونید انشالله حل میشه اگه نشد ما در خدمتیم
    Last edited by xdvbxkaomx; 30-10-2007 at 00:24.

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام . من مدتی است انتی ویروس kaspersky را رو سیستمم نصب کردم.وقتی از تورنت استفاده می کنم می بینم پورتمو بسته... تورنتمو توی قسمت rules for application اضافه کردم ولی بازم گیر می ده...مجبورم خاموشش کنم ..اگر کسی کاسپر داره کمکم کنه.مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اینجا که فـــــیـــــلـــــتـــــر ه. باید متوسل بشیم به فــــیـلــتــــر شکن اجنبی برای سایت ایرانی.
    واسه من كه فـــــیـــــلـــــتـــــر نيست

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

1- این حرف رد میشه چون اکثر دوستان خودشون مشکل داشتن که اینجا با کمک بقیه حل شده حتی خود من اولش مشکل رو بگردن isp مینداختم ولی با سعی حدود یکماهه تونستم بلاخره مشکلمو حل کنم و حالا مثل آب خوردن بعد از نصب یه ویندوز جدید میتونم پورتمو فوروارد بکنم تا حالا به چند نفر هم الحمدلله تونستم کمک کنم که مشکل عدم فوروارد پورتشون حل بشه و اونایی که تا حالا مشکلشون حل نشده باز هم 50 درصدشون خودشون مقصر هستند که اینجا اطلاعات ناقص میدن و کسی نمیتونه کمکشون کنه ولی خوب هستند کسایی هم که مشکل از شبکه داخلی خودشون یا isp دارن ولی این درست نیست که با این صراحت وقتی یکی نمیتونه به نتیجه برسه زود بندازه گردن isp درسته که بعضی ها هم واقعا مشکلشون از isp هستش ولی این حرفهای شما میتونه بقیه رو گمراه و با تصور اینکه مشکلشون از isp هستش دیگه دست از تلاش بکشن و دیگه تلاشی برای حل مشکلشون با اون تصور غلط انجام ندن شما بجای اینکه سعی کنید دوستان رو نا امید کنیدیخورده واقع بین باشید همه که مشکل شما رو ندارن میگی نه حالا ببین چند نفر حرفهای منو تایید میکنن

2- سلام مهندس جان رسیدن بخیر راستش من خودمم وقتی این سایت رو معرفی کردم خیلی باهاش ور رفتم ظاهرا ترکر سایت غیر فعاله و بلا تکلیف مونده تنها راه چارش اینه که یکی از ما یه فایل 10 ؛ 20 مگی رو بزاره برا آپلود و یه ساعتی رو به بچه ها اطلاع بده تا بیایم دانلود کنیم ببینیم ترکر کار میکنه یانه اون فایلی هم که گفتید فعلا سید نداره
    آقا رضاي گل سلام
    بزنم به تخته ماشاالله همچنان پر حوصله جواب ميدي
    1-همه که مشکل شما رو ندارن میگی نه حالا ببین چند نفر حرفهای منو تایید میکنن
    100% تاييد ميشه نمونش خودم كه با راهنمائيهاي آقا رضا چراغ سبز رو گرفتم .
    2- صحيح ميفرمائيد ولي مشكل اينه كه نميشه چيزي رو آپلود كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •