واگذاری ۶۲ هزار #اینترنت VDSL برای مشترکان مخابرات
وزیر ارتباطات:
وزیر ارتباطات:
وزیر ارتباطات:
این کمپین ماندگار فقط برای adsl هست؟
چرا نشه ولی خوب فقط بحث حرفه ای بودن مودم نیست من چند بار تو سایت دیجی کالا نظرات خوندم شکایت زیادی از قطعی و مشکلات این مودم ها دیدم. ولی خوب به هر حال کار راه انداز هست تا بعد با یه مودم بهتر عوض کنید.
ببخشید اشتباه شد پینگ 93 دانلود 5.83 و آپ 3.51 و سینگل گرفتم
Last edited by hummer_1990; 20-04-2020 at 18:19.
وزیر ارتباطات:
وزیر ارتباطات:
[emoji843]مخابرات ایران، تاکنون برای ۲۴۸هزار مشترک ظرفیت VDSL دایر کرده که ۶۲ هزار آن واگذار شده است.
[emoji843] تاکنون ۱۵۰هزار مشترک مخابرات ایران در تهران درخواست ارتقا دادهاند که واگذاری به مابقی هم با سرعت در حال انجام است.
[emoji843] شاتل هم برای ۱۰هزار مشترک، خدمات پرسرعت جدید دائر کرده که ظرف هفته آینده تقدیم مشترکین خود خواهد کرد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مودم utel v301 قیمت 350 تومن برای کاربر خانگی به نظرم با توجه به قیمت خوبه ولی تنها ایرادی که فعلا دیدم اینه که دکمه خاموش روشن نداره و باید از برق بکشی البته برای من زیاد فرقی نداره چون مودم قبلیم تقریبا یه هفته ای بود خاموش نشده بود.
مدل v304f هم هست 550 تومن اون دکمه خاموش روشن داره و یه سری امکانات اضافی داخل تنظیمات و پورت usb هم داره. البته مودم 301 که امکانات کمتر داره جدیدتر از اون یکی هست.
آیا وقتی میخوایم تنظیمات مودم را ار adsl به vdsl تغییر دهیم تنطیمان خاصی نیاز هست و اگر میشه یه عکس از تنضیمات و اعداد و ارقام که برای تنظیم vdsl انجام دادین بزارین؟ به هر حال ما هم آینده نگری کنیمکه وقتی vdsl برامون وصل شد راحت مودم را تنظیم کنیم
البته که خیلی زود هست نظر قطعی بدم چون کلا 3 ساعت هست که راه افتاده . ولی تا این لحظه dsl ثابت بوده و نپریده و سرعت هم پایدار بوده داخل کامنت های دیجی کالا یه نفر نوشته بود موقع دانلود سرعت خیلی نوسان داره و از 1.5 مگ هی میره رو 100 کیلوبایت و دوباره میره بالا من الان یه فایل 1.8 گیگ دانلود کردم ولی همچین نوسانی ندیدم سرعت بین 6.8 تا 7.1 متغییر بود که به نظرم طبیعی هست چون مودم قبلی که 2740u بود هم همینقدر نوسان رو داشت بین 1.6 تا 1.8 متغییر بود در ضمن تا پایان دانلود حرارت رو چک کردمو اصلا داغی احساس نکردم یه گرمای ملایم داره اتفاقل 2740u خیلی بیشتر از اینا گرم میشد به طوری که سرامیک رو گرم میکرد حالا شاید این هم همون قدر داغ میشه ولی به خاطر نوع قابش قابل احساس نیست.
در ضمن یه آپدیت فریمور هم داخل سایت utel بود که من مودم رو به اون ورژن جدید ارتقا دادم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
قبلا با مودم 2740u و ویندوز 10 داستانهااا داشتم ولی مثل اینکه خداروشکر مشکل با این مودم حل شده الان چند ساعته کانکت هستم و اتصالم قطع نشده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hummer_1990; 20-04-2020 at 19:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)