خودم تعمیر نمی کنم فقط برای کنجکاوی سوال میکردم
خیلی کمک کردید ممنون
خودم تعمیر نمی کنم فقط برای کنجکاوی سوال میکردم
خیلی کمک کردید ممنون
با سلام
بچه ها من مونیتورم LG با مدل w2284f هستش با یه مشکل عجیب ولی خنده دار مواجه شدم.
تو فصل سرما وقتی مونیتورم یه مدت بدون استفاده تو سرما میمونه وسردش میشه (نخندید واقعا راست میگم) دیگه روشن نمیشه و با یه پرش نور سفید ضعیف رو صفحه مواجه میشه.
اما جالبش اینجاست که وقتی یه چند دقیقه جلوی بخاری میزارم و یکم که گرما بهش میخوره مثل ساعت کار میکنه ؟!!!
هر بار باید این کار بکنم تا بتونم به کارام برسم !!
کسی راه حلی واسه این مشکل داره یا نه؟!
ممنون
سلام.من یه مانیتور LG T730BH دارم که . وقتی کامپوتر رو روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه . چراغ مانیتور پشت سر هم چشمک می زنه.صدای تق تق هم از پشتش میاد .
.قبلش هم تصویر از بغل جمع بود دوعدد دیودزینرش سوخته بود عوض کردم خاموش شدخیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
سلام.من یه مانیتور LG T730BH دارم که . وقتی کامپوتر رو روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه . چراغ مانیتور پشت سر هم چشمک می زنه.صدای تق تق هم از پشتش میاد .
.قبلش هم تصویر از بغل جمع بود دوعدد دیودزینرش سوخته بود عوض کردم خاموش شدخیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
![]()
سلام
من تازه مانیتور lg e1942 خریدم
اما صفحه خیلی روشنه و همچنین کلملات(هم انگلیسی و فارسی)با کیفیت کمی نمایش داده میشن
لطفا کمکم کنید
میزان کنتراست و روشنایی مانیتور درسته ؟
مشکل میتونه بیشتر از طبقه افقی مانیتور باشه
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز .
چند روز پیش یک ال ای دی سامسونگ مدل s20r315b plus خریدم امّا یک اشکالی داره ، صفحه خیلی آبیه ، رنگ قرمز رو هم سیاه نشون میده تقریباً رنگ زرد و سبزش هم یکی هستند ، آیا چنین چیزی خاصیّت ال ای دی هست و یا نه مانیتور اشکال داره ؟
با سلام خدمت دوستان
مدتی هست که مانیتور من تصویرش زرد شده یعنی همه سفیدها رو به رنگ کاهی نشون میده / وسط کار یهو صفحه سفید مهتابی میشه و دوباره زرد میشه مدل مانیتور من LG w2053 S هستش ایراد دیگه ای هم که داره اینه که تصویر نویز های مورب داره وقتی کابل متصل به پورت روی مانیتور رو حرکت میدم میزان نویزها فرق می کنه دیگه کلافه شدم از دست این مانیتور. در ضمن در مورد زرد شدن رنگ مانیتور بگم که وقتی منوی خود مانیتور رو میزنم سفیدها درست سفیدن فقط تصویر رو که از VGA میگیره اینطوره.
لطفا راهنماییم کنید مرسی
سلام دوستان
مانیتور ال سی دی زیراکس دارم . وقتی حدودا 45 دقیقه کار میکنه صفحه خاموش میشه . جالب اینجاست اگر جلو کولر بزارمش جلوی باد مستقیم کولر مشکلی واسش پیش نمیاد.
عده ای میگن برد تغذیه است . حالا نمیدونم از کجاست . بنظر شما چرا صفحه خاموش میشه . اما جلو کولر خاموش نمیشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)