نه
پارس دیگه شبانه نداره
نه
پارس دیگه شبانه نداره
اینا دیگه نمیخوان یک سوم رایگان رو بردارن ، دیگه نمیشه دانلود کرد که ، اینطوری حجم می پره همش
شاتل چطوریه الان ؟
رایگانش خوبه سرویس عوض کنیم
دوستان سرويس 256 نامحدود كه توي سايت نوشته و هزينه ش هم 45،000 هست ايا سقف دانلود داره؟
نوشته كه سرعتش تا 3 Mbps هست.دوست خودم گرفته و با سرعت 400 دانلود ميكنه.بعد از چه مقدار حجمي كاربر رو محدود وتوي ليست سياه ميزارن؟!
ممنون.
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام دوستان کسی بین شما دیشب دانلود داشته ؟ چرا اوضاع انقددر خراب بود دیشب ؟؟
من دانلود داشتم البته وقتیه قطع وصل میشه و باعث میشه فایلا corrupted بشن و دوباره از سر دانلود کنیم ولی در کل بد نیست!سلام دوستان کسی بین شما دیشب دانلود داشته ؟ چرا اوضاع انقددر خراب بود دیشب ؟؟
خب دیگه موعد 6 ماهه منم داره تموم میشه.تقریبا ماهی 350 گیگ گرفتم پدرشو درآوردم!ولی دیگه پارس فایده نداره و باید رفت،دوستان از کسایی که آذرماه پارسال رفتن خبری دارین؟کدوم isp رفتن،کیفیت سرویسشون چطور هست؟من نظرم روی آساتک هست و سرویس شهاب 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان)
دیشب واسه من خوب بود دانلود نداشتم ولی چند تا ویدئو Full HD آنلاین دیدم خیلی خوب بود !
با 350 گیگ پدرشو درآوردی ؟![]()
این مصرف من تو 10 ماه گذشته
![]()
Last edited by lamp23; 24-04-2015 at 12:04.
من میخوام نامحدود فن اوا بگیرم با سرعت 256
که دیگه پول حجم ندم البته دیگه فکر نکنم دانلود داشته باشم
امیدوارم خراب نشه الان مخابرات تهران هم نامحدودش حذف کرده
گفتم تقریبا ماهی اینقدر مصرف 5 ماهم شده این:با 350 گیگ پدرشو درآوردی ؟![]()
البته قبلنا اینقدر مصرف نداشتم فوقش 80-90 گیگ در ماه ولی خب گفتم حالا ک میخوام برم هر چقدر میتونم از پارس بکنم
اگه دانلود نداشته باشی همون 128 هم کافیه،خودم قبلا یه ماه داشتم ولی اگه یه دانلود اورژانسی پیش بیاد آدم واقعا کلافه میشه فرض کن با 20 کیلوبایت دانلود کنی!
یه مدتی 16 کیلو بایت نامحدود یکی از دوستان داشت واقعا اعصاب خورد کن بود برای دانلود 100 مگ
اما چه میشه کرد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)