تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 115 از 1547 اولاول ... 15651051111121131141151161171181191251652156151115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلاه برداری سرور های کاهش پینگ

دوستان جدیدا سرور های کاهش پینگ حجم هایی مثل 2 گیگ رو زدند 4 تومان.

خوب در این مورد که من تحقیق کردم متوجه شدم شارژ برای شما 2 گیگ هست ولی در هنگام کم کردن از شما به صورت 2 برابر شاید هم بیشتر کم میکنه و مشتری اصلا متوجه نمیشه.

پس دوستان گول تبلیغات رو نخورید.

و به این افراد اصلا اعتماد نکنید این شیوه فقط برای بازدید بیشتر سایت هست و عملا کلاه برداری هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

می خوام برم جمع آوری کنم تا همیشه این خاطره خوب از شاتل تو ذهم باشه نه پینگ 800 روز و 1000 شب

Last edited by aha0001; 09-01-2015 at 09:28.

داره خودمونی میشه serialbazan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان شاتل که میخواد از محدودیت دربیاره،کم کم سرعت مثل قبل میشه ؟
    من آرت 6 دارم،سرعتم 400 کیلوبایت بود،بعد محدود شدم و سرعتم شد 50 کیلوبایت
    الان بعد 14 روز سرعت شد 130 کیلوبایت
    مثل قبل به 400 میرسه ؟ اگر بله چقدر معمولا طول میکشه ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

درود
    دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
    حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
    حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم

بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:

من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
    بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
    فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
    قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
    شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
    سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
    پینگ خوبی داشته باشه
    ریموت هم زیاد میزدیم

فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه Mehdi x13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام
    دوستانی که اکو 4 مگ یا 6 مگ دارن ممنون میشم اگر بگن شبی تا چقدر میتونن دانلود کنن؟
    سقف دانلود شبانه رو بر اساس میزان مصرف ماهیانه حساب میکنن یا میزان مصرف در هر شب؟

ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان شاتل که میخواد از محدودیت دربیاره،کم کم سرعت مثل قبل میشه ؟
    من آرت 6 دارم،سرعتم 400 کیلوبایت بود،بعد محدود شدم و سرعتم شد 50 کیلوبایت
    الان بعد 14 روز سرعت شد 130 کیلوبایت
    مثل قبل به 400 میرسه ؟ اگر بله چقدر معمولا طول میکشه ؟
    ممنون
    الان شما در سیستم مانیتورینگ شاتل، به عنوان کاربر پر مصرف شناخته شدید. سرعتتون به حالت عادی برمیگرده، ولی ایندفعه زودتر محدود میشید و دیرتر هم از محدودیت در خواهید اومد. البته این رو هم بگم که محدودیت شاتل قانون مشخص و مدونی نداره که بشه بر اساس اون نظر داد و گفت کی محدود میشد و کی از محدودیت خارج میشید. جواب​ها هم بر اساس تجربۀ شخصی افراد هست.

درود
    من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
    بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
    فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
    شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
    سیفون روش کار کنه
    پینگ خوبی داشته باشه
    ریموت هم زیاد میزدیم

فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟
    سلام،
    شاتل برای کسانی که دانلود نیستند گزینۀ مناسبیه. البته پینگش تعریفی نداره.
    در سرویس​های یکساله یا چند ماهه، ملاک دانلود، کل حجمی قابل دانلود در کل دوره است. یعنی اگه فرضا در سال میتونید ۲۰ گیگ دانلود کنید، فقط در شرایطی سرویستون قطع میشه که کل ۲۰ گیگ تموم بشه، مضاف بر اینکه شما در هر زمانی می​تونید مجددا ترافیک بخرید.

سلام
    دوستانی که اکو 4 مگ یا 6 مگ دارن ممنون میشم اگر بگن شبی تا چقدر میتونن دانلود کنن؟
    سقف دانلود شبانه رو بر اساس میزان مصرف ماهیانه حساب میکنن یا میزان مصرف در هر شب؟

ممنونم
    سلام،
    میزان دانلود در مراکز مخابراتی مختلف، متفاوته.
    میزان دانلودی که هر شب می​تونید انجام بدید هم به سرعت دانلودتون بستگی داره. مسلما با سرعت ۲۰۰ نمیشه شبی ۸ گیگ دانلود کرد و اصولا مجموع دانلود شما برای شاتل مهمه. مثلا اگه حد مجاز دانلود برای اکو ۶، ۴۰-۴۵ گیگ باشه، مهم نیست که ۲۰ روزه این حجم رو دانلود می​کنید یا ۲۵ روزه. وقتی از این حد بگذرید محدود می​شید.

8. 5 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم

پینگ خوبی داشته باشه
    ریموت هم زیاد میزدیم

دوست عزیز من حدودا دو ماهه که سرویس آرت 1 شاتل رو گرفتم. از لحاظ پشتیبانی شاتل برای من عالی بوده و اگر مشکلی هم بوده سریعا برطرف شده.
    از لحاظ سرویس دهی هم من از سرویس فعلی راضی هستم.
    حالا اگر دانلود زیادی ندارید سرویس های اکو می تونه مناسب باشه براتون
    * اگر ترافیک شما زودتر از اتمام دوره تموم شه تا انتهای دوره رو می تونید گیگ اضافه خریداری کنین. هر گیگ 3600 تومان البته برای یکساله ماه ها رو جدا نکردن. شما کل ترافیک و ممکنه توو دو ماه استفاده کنی مدیریتش با خودتونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

خدا رو شکر از این شرکت مزخرف بیرون اومدم
    شنبه تخلیه کردم و دیروز مخابرات برداشتم
    شب اول 5.5 گیگ
    لااقل این یکی بلک لیست نداره مث شاتل !!

11. این کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود

پینگ خوبی داشته باشه
    ریموت هم زیاد میزدیم

شاتل برای شما عالی هست...حتما شاتل بگیر...اگه پینگش در حالت نرمال برایت رضایت بخش نبود،زنگ بزن و سرویس کاهش پینگ را ازشون درخواست کن
    حجم سالیانه ها باهمه...شما می تونی کل حجم یکسالتو در یک ماه استفاده کنی
    ولی نکته ای که وجود داره اینه که اصولا به دلیل ناپایدار بودن کیفیت اینترنت در ایران،به همه توصیه می شه از قرارداد های طولانی خودداری کنند...منم به شما توصیه می کنم حداکثر3 ماهه بگیری...
    خودم الان پارس دارم میخوام برای دانلود بیام شاتل واسه این میگم پینگش هنوزم ثابت نیست ولی 2 به بعد نمیریزه بهم
    اینجور که معلومه ملت راضین از شاتل topic خیلی خبری نیس

برای دانلود شاتل افتضاحه...اصلا نمیزاره دانلود کنید
    سلام
    من 5-6 ساله که اکو 128 دارم
    حالا با توجه به اینکه حجم دستگاه های موجود متصل به اینترنت در منزل زیاد شده دچار کمبود ترافیک شدم
    حالا میخوام برم ART1 بگیرم...میخواستم بپرسم اگه 11 گیگ حدااقل ترافیک تموم بشه چه اتفاقی میافته؟
    شبانه استفاده ندارم
    تا 20-25 گیگ محدود نمی کنه
    ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما شاتل از این نظر مناسب هست ؟
    من فکر کنم بهترین گزینه برای شما باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •