بردیما!!!!
یکی باید تعجب منو بگیره!![]()
بردیما!!!!
یکی باید تعجب منو بگیره!![]()
تایید میشه![]()
عجب بازی بود کاملن لخویا قطر زمین گیر کردیم و اگه عالیشاه دقیقه 90 اون تک به تک خراب نمیکرد پتانسل 4تایی شدن هم داشتن
یکی از بهترین نمایشای درخشان بود طی این مدتی که تیم دستش بود![]()
گل بنگر خیلی بهم چسپید یکی از باتعصب ترین بازیکنای تیمه و خیلی از گل زنیش خوشحال شدم
پاس گل طارمی روی گلی که هادی نوروزی به ثمر رسوند واقعن حرف نداشت
امیدوارم بازیهای خوب تیم در آسیا تداوم داشته باشه و از 3بازی خونگیمون در آسیا 9 امتیاز کامل بگیریم![]()
سه تا زدیم ،،، دو تا هم نزدیم
.
.
خدا کنه تو بازی های بعدی همین روند ادامه پیدا کنه .!
ممنون میشم منو توجیه کنید که نقش درخشان در این برد چیه ؟ تاکتیک ؟ بار فنی ؟ علم فوتبالی درخشان ؟ چی دقیقاً ؟
نژاد فلاح هم از همین باند وزارت ورزش و درخشان هست . فکر کنم با صحبت های امروز نژاد فلاح سایه درخشان تا پایان فصل رو تیم باشه ! وقتی عرضه نداشتی غلط کردی حرف از مربی جایگزین می زدی .
بجای اینکه این 10 هفته باقی مانده رو بدن دست مربی جدید تا بتونه برای فصل بعد خودشو آماده کنه قصد دارن با همین دلال فصل رو به پایان برسونن .
Last edited by befermatooo; 24-02-2015 at 22:05. دليل: غلط املایی در تایپ نژاد فلاح
بغض پرسپولیس ترکید، لخویا را آب برد!
از اون بازی هایی بود که دلمون نمیخواست تموم بشه ...
چه حالی داد.
همه بچه ها عالی بودن
از سوشا تو دروازه که سومین کلین شیت رو انجام داد
و اومانا (برای مهار سباستین سوریا )
تا نورالهی، بنگر، نوروزی و طارمی و ...
.
.
هر چی بود، شب خوبی بود. ای کاش میرفت وقت اضافه ...![]()
مهم برای من هوادار فقط برد تیم و بازی خوبش جلوی لخویا بود همین
کلن تو این مدت درخشان 3 بازی عملکردش خوب بوده 1- برد دربی 2- برد پدیده در مشهد- برد امشب جلوی لخویا
خودمم دل خوشی از درخشان ندارم چون با نحوه روی کار اومدنش موافق نبوده و نیستم -پستامم درباره درخشان در صفحات قبل موجوده
با این بازیکنا فک نکنم اومدن برانکو و افشین قطبی هم زیاد توفیری داشته باشه غیر اینکه فصل به هر نحوی شده تمام کنن و برای فصل بعد تیم دلخواهشون ببندن و با اون تیم نتیجه لازم بگیرن
وگر نه من بشخصه از خدامه افشین قطبی همین امشب اعلام بشه سرمربی پرسپولیس شده
Last edited by clau; 24-02-2015 at 22:19.
* چیکو فلورس (بازیکن 6.5 میلیون یورویی لخویا): هوا سرد بود، باختیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* هادی نوروزی بهترین بازیکن زمین شد.
* پیام تبریک باشگاه نفت تهران به پرسپولیس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
* النصر 1 - 1 بنیادکار (همگروه های پرسپولیس تا دقیقه 73)
خلاصه و مفید:
تبریک
بابا دورتموند!
گابریل خوبه ها
بنگر و نوری دمشون گرم
به امید پیروزی های بیشتر![]()
تمام.
گابریل فوق العادست کلاس بازیش خیلی از سطح اسیا بالاتره.کاش نگهش دارن.با گابریل 6 ماهه بستن اونوقت با تادو 1.5 ساله خیلی جالبهههه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)