تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 175 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیکه: این دفعه اولی نیست که او (رونالدو) همچین حرکتی میکند. او هیچوقت مجازات نشده و فکر نمیکنم این دفعه هم اتفاق بیوفتد. این مسئله من نیست.

* رونالدو در بازی رایو وایکانو بخاطر دایو کارت زرد گرفت و به داور حرکت توهین آمیز کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لوییز انریکه: او (ژاوی) میداند که من چه احساسی درباره رفتن او دارم. دوست دارم که به کمک به بارسا ادامه دهد. ولی درک میکنم اگر بخواهد قبل از بازنشستگی تجربیات متفاوتی داشته باشد. هر چیزی که انتخاب کند باشگاه پشت اوست.

به گفته ایجنت دنی آلوز که همسر سابقش هم هست دنی از پیشنهاد بارسا (یک سال با امکان دو سال تمدید) راضی نبوده و مذاکرات تموم شده

باشگاه دیگری به آلوز پیشنهاد سه ساله با امکان یک سال تمدید و دستمزد بیشتر داده. رقمی که بارسا حتی نزدیکش هم نمیتونه بشه

2. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لوییس سوارز: رئال مادرید را رد کردم

بله، من با آنها (رئال مادرید) صحبت کردم اما گفتم بعد. آنها من را میخواستند، ولی رویای من اینجا بود.

وقتی که اسم بارسلونا را شنیدم درنگ نکردم. راستش هیچوقت فکر نمیکردم بارسلونا سراغ من بیاید و وقتی آمد هیچ شکی نداشتم.

... تحقق رویایی بود که برای مدت زیادی داشتم.

به این میگن علاقه واقعی. تو لیورپول باشی و هیچ پیشنهادی از تیم رویایت نباشه و پیشنهاد تیمی مثل رئال رو رد کنی. نه مثل بعضی ها که از زمان پیوستن به تیم جدیدشون عاشق شدن ولی هم تیمی سابقشون در یونایتد چیز دیگه ای میگه.

4. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مسی: «بارسلونا راه طولانی در پیش دارد»
    گل ارزشمندی را که این مهاجم برای کاتالان ها به ثمر رساند، به آنها کمک شایانی در گذشتن از سد آلمریا کرد، همچنین او قول داد که: «این نبرد تا پایان فصل در هر بازی ادامه داشته باشد».

با توجه گفته لیونل مسی: «هنوز راه زیادی مانده تا بارسلونا بتواند از عملکرد خود در فصل 2014/15 تجلیل کند».

شب گذشته بازیکن آرژانتینی موفق شد اولین گل بارسا را وارد دروازه حریف کند تا با شکست 4-0 آلمریا همچنان فاصله 4 امتیازی خود را در صدر جدول لالیگا با رئال مادرید حفظ کند.

این بازیکن 27 ساله در صفحه اجتماعی خود نوشت: «ما موفق شدیم تا برابر آلمریا پیروز شویم، اما هنوز راه طولانی در پیش داریم. باید در همه بازی های باقی مانده به نبرد خود ادامه دهیم».

بازی بعدی بارسا یک دیدار پر اهمیت برابر سویا است که در روز شنبه و مقابل مردان اونای ایمری برگزار خواهد شد. بازی بعدی آنها در لیگ قهرمانان اروپا برابر پی اس جی و پس از آن نیز در لالیگا با والنسیا، چهارمین تیم در جدول لالیگا - البته با یک بازی کمتر - رقابت خواهند کرد.

روز چهارشنبه بارسا با هدف جلوگیری از تکرار شکست مقابل پاریس سنت ژرمن که در مرحله رفت گروهی لیگ قهرمانان رخ داد به مصاف ژرمن های فرانسه خواهد رفت.

پنجاه روز سرنوشت ساز در انتظار بارسا

رقابت های فوتبال در اقسا نقاط جهان به اوج خودش رسیده است. نزدیک شدن به آغاز دور یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان، رسیدن مسابقات لیگ ها به دوره ی اوج حساسیت خود، فینال های پیش رو و... باعث شده تا چشم میلیون ها بیننده فوتبال به مانیتور ها خیره شود و نظاره گر مسابقات تیم های محبوب خود شوند.

در لالیگای اسپانیا، رقابت بارسا و رئال به اوج خودش رسیده. یک میکرو اشتباه، تغییر زیادی در تعیین تیم قهرمان می کند. هشت هفته به پایان لالیگا مانده است و بارسلونا با چهار امتیاز اختلاف نسبت به رئال مادرید، به صدر جدول تکیه زده است.

بارسا و رئال در این هشت هفته پیش رو، بازی های مهمی مقابل رقیب های خود دارند که مهم ترین آن ها بازی هر دو در " رامون سانچز پیز خوآن " ، مقابل سویا است. بارسا شنبه هفته آینده و رئال در 12 اردیبهشت در هفته سی و پنجم با سویا بازی خواهند داشت. اما مهم ترین بازی پیش رو بارسلونا که رئالی ها بسیار امیدوارند که بتوانند به وسیله این بازی، گوی سبقت را از بارسا بربایند، بازی بارسا با اتلتیکو مادرید، در ویسنته کالدرون، در هفته ما قبل پایانی است. بارسلونا در دور رفت در نیوکمپ، با سه گل شاگردان "چولو" را، راهی مادرید کرد. اما مسلما بازی در کالدرون بسیار سخت تر از بازی در نیوکمپ است. اما باز هم، بارسا در دوره یک چهارم پایانی کوپا دل ری و در کالدرون، سه بر دو اتلتیکو را شکست داد و جواز صعود به نیمه نهایی و بعد با پیروزی مقابل ویارئال، به فینال رقابت های حذفی صعود کرد تا تکراری ترین فینال تاریخ این رقابت ها را مقابل بیلبائو انجام دهد.

علاوه بر این، رئالی ها خود در دور یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان، باید به مصاف اتلتیکو مادرید بروند. بازی رفت در کالدرون و برگشت در برنابئو. رئالی ها در چند سال اخیر در کالدرون بازنده محض بوده اند. مهم ترین شکست آنها – که سنگین ترین شکست آنها در " ال دربی مادریدندو "نیز به شمار می رود– شکست آنها در هفته 22 لیگ، با نتیجه چهار بر صفر هست. رئالیدوئیسم ها، مسلما از این قرعه وحشت دارند. آنها در مقابل اتلتیکو در بازی های قبلی بازنده بودند و دوباره دوست ندارند که شکست آنها، سبب حذف از لیگ قهرمانان و از دست دادن شانس "اولین قهرمانی مدافع عنوان قهرمانی" در این رقابت ها شود.

برنامه بارسلونا در هشت هفته پایانی لالیگا

آبی اناری ها در چهار بازی میزبانند ( والنسیا (32)، ختافه (34)، سوسیه داد (36) و دیپورتیوو لاکرونیا (38) ) و در چهار بازی میهمان ( سویا (31)، اسپانیول (33)، کوردوبا (35) و اتلتیکو مادرید (37) ).

اما شرایط رئال مادرید بهتر از بارسلونا است. هم بیشتر میزبانند، هم بازی های راحت تر نسبت به بارسلونا دارند.

برنامه رئال مادرید در هشت هفته پایانی

پنج بازی میزبانند ( ایبار (31)، مالاگا (32)، آلمریا (34)، والنسیا (36) و ختافه (38) ) و و سه بازی میهمان ( سلتاویگو (33)، سویا (35) و اسپانیول (37) )

اگر نگاهی به بازی های رفت کنیم بارسلونا مقابل سلتاویگو در نیوکمپ یک بر صفر شکست خورد و در مقابل ختافه در مادرید به تساوی بدون گل رضایت دادند. در "آنوئتای طلسم شده" به سوسیه داد باختند و ما بقی بازی ها با پیروزی پشت سر گذاشته شده است.

بارسایی ها به ترتیب: سویا را در" نیوکمپ" با نتیجه پنج بر یک در هم کوبیدند، سپس والنسیا را در "مستایا " یک بر صفر بردند، در ادامه روند پیروزی ها، در دربی کاتالونیا، اسپانیول را در " نیوکمپ " با نتیجه مشابه با سویا، پنج بر یک شکست دادند؛ اما در مادرید به تساوی بدون گل با ختافه رضایت دادند، دوباره کوردوبا را پنج بر صفر سلاخی کردند، این بار در آنوئتا، ورزشگاهی که هفت سال از آخرین پیروزی بارسا در آن می گذرد، مغلوب سوسیه داد شدند. سپس در دو هفته پایانی، اتلتیکو مادرید و لاکرونیا را به ترتیب با نتایجِ سه بر یک در نیوکمپ و چهار بر صفر در ریازور شکست دادند.

اما رئال مادرید، ایبار را که شنبه پیش رو، در دور برگشت در برنابئو مقابل خود دارد، در دور رفت در " مونیکیپال " با نتیجه 4 بر 0 شکست داد؛ سپس در " لا روسالِدا " با نتیجه ی دو بر یک ختافه را بردند؛ در ادامه روند پیروزی ها ، سلتا را سه بر صفر در " برنابئو " ؛ آلمریا را چهار بر یک در " مدیترانائوس " و سویا را دو بر یک در " بربنابئو " شکست دادند. اما در " مستایا " مقابل والنسیا با نتیجه دو بر یک شکست خوردند؛ سپس اسپانیول در " بربنابئو " و در هفته ی آخر، ختافه را در " آلفونسو پرز " را با دو نتیجه مشابه " سه بر صفر " شکست دادند و قهرمان نیم فصل لالیگا شدند.

بارسلونا با چهار امتیاز بیشتر نسبت به رقیب سنتی خود، رهبری لالیگا را در دست گرفته است. بارسلونا در این هشت بازی را که بر شمردیم، سه بازی مهم دارد که می تواند قهرمان لالیگا را مشخص کند. بازی با سویا در " پیزخوآن ، با اسپانیول در " ال پرات " و مهم ترین آنها با اتلتیکو مادرید در " ویسنته کالدرون ".

با فرض پیروزی در تمامی بازی ها در نیوکمپ - که دور از دسترس نیست و بجز بازی مقابل والنسیا، بازی های آسانی داریم – می توانیم به راحتی قهرمان لالیگا شویم. اما اگر یه نگاهی جزیی بیندازیم می بینیم که بازی با اتلتیکو خیلی هم بازی سختی و یا اصلا بازی مهمی نیست.! اگر بتوانیم تا بازی با اتلتیکو، تمامی بازی ها را با پیروزی پشت سر بگذاریم – و با فرض این که در بهترین حالت ممکن ، رئال هم تمامی بازی هایش تا دو هفته پایانی با پیروزی پشت سر بگذارد – حتی با شکست مقابل اتلتیکو هم قهرمانی را از دست نمی دهیم. در این صورت شکست، و در صورت پیروزی رئال مقابل اسپانیول، باز هم بارسا با یک امتیاز بیشتر در صدر لالیگا خواهد بود و با پیروزی در بازی آسان مقابل دیپورتیوو در " نیوکمپ" جشن قهرمانی را بر پا می کنیم.

بی شک مهم ترین بازی پیش روی بارسا که حکم فینال دارد، بازی با سویا در شنبه هفته آینده خواهد بود. از طرفی در هفته آینده در لیگ قهرمانان اروپا، چهارشنبه مقابل پاریس سن ژرمن مسابقه سختی در " پاریس دو پرنس " داریم. خستگی ناشی از بازی با آلمریا، بازی سخت در مقابل سویا و سپس در فرانسه، لیگ قهرمانان و بازی با پاریس سن ژرمن.

هفته بسیار سختی در انتظار لوچو و بارسلونا است. بارسا در دور رفت، پنج بر یک سویا را در نیوکمپ در هم کوبید اما اگر تصور کنیم که بازی در " پیزخوآن " هم مانند نیوکمپ آسان است، سخت در اشتباهیم. سویا در حال حاضر هم امتیاز با والنسیا و چهار امتیاز اختلاف نسبت به اتلتیکو – تیم سوم جدول – در رتبه پنجم قرار دارد و سعی در گرفتن جواز صعود به لیگ قهرمانان فصل بعد خواهد بود و بی شک مقابل بارسلونا و با حمایت تماشاگران خودی از هیچ تلاشی برای پیروزی دریغ نخواهد کرد.

هم چنین مقابل پاریسن ژرمن با توجه به غیبت داوید وراتی، لوئیز و ایبرا، بازی راحت تری نسبت به پاریسن سن ژرمن های قبلی داریم. بارسلونا در دور گروهی در " پاریس دو پرنس " سه بر دو شکست خورده است اما در نیوکمپ، سه بر یک به پیروزی رسیدند و به عنوان تیم نخست از گروه خود به مرحله بعد راه یافتند.

کار رئال مادرید هم خیلی آسان نیست. مهم ترین آنها، بازی سخت و دشوار مقابل اتلتیکو در کالدرون در چارچوب لیگ قهرمانان خواهند داشت. از طرفی با توجه به پنج کارته شدن، رونالدو بی شک به فرض شکست رئال مقابل اتلتیکو و حذف از لیگ قهرمانان، تنها جام این فصل کارلتو، لالیگاست که در آن نیز چهار امتیاز فعلا از بارسلونا عقب است و در صورت حذف از لیگ قهرمانان و از دست دان لالیگا، شاید باید منتظر پایان دوران کارلتو در برنابئو باشیم. خود کارلتو هم به خوبی می داند که لیگ قهرمانان تنها جام در دسترس رئال است و لالیگا را هم فعلا به بارسلونا باخته است.

با این توضیحات می توان نتیجه گرفت که رئال چشمش را به قهرمانی دوباره در لیگ قهرمانان دوخته است که برای قهرمانی باید اولا اتلتیکو سخت کوش را ببرد و سپس با تیم های آماده ای مانند بارسلونا و بایرن و یا حتی یووتتوس مقابله کند. و در لالیگا هم باید پشت سر بارسلونا به پیش برود و منتظر باشد تا شاید بارسلونا امتیاز از دست دهد و بتواند با پیروزی در تمامی بازی های باقی مانده صدر جدول را از آن خودش کند و به قهرمانی در لالیگا برسد.

بارسلونا با تکیه بر چهار امتیاز بیش تر، با آرامش بیشتری نسب به مادریدی ها، پا به مسابقات لالیگا خواهد گذاشت و حتی یک شکست در هشت بازی باقی مانده، باز هم می تواند بارسلونا را قهرمان لالیگا کند. از طرفی بارسلونا با انریکه در این فصل فوق العاده کار کرده است و در 46 بازی، 39 پیروزی، 2 تساوی و 5 شکست و از 21 بازی آخر خود، 20 برد را کسب کرده است. بارسا همچنین با 17 گل خورده بهترین خط دفاعی را در اختیار دارد. همچنین رئال با 89 گل و چهار گل بیشتر از بارسای 85 گله، بهترین خط حمله را در لالیگا از آن خود کرده است. مثلث MSN بارسا، 86 گل از 134 گل بارسا را در 45 بازی این فصل به ثمر رسانده است. میانگین 2.9 گل در هر بازی که آماری بس فوق العاده است و امیدوارم با بازگشت دوباره نیمار به دوران اوجش مانند دو ماه اول فصل 2015، ادامه ی روند گلزنی های لوئیزیتو و آماده بودن همیشگی مسی، سه گانه را دوباره و البته این بار با " انریکه " به دست آوریم.

با این توضیحات و آمار و ارقام، باید منتظر ماند و دید که در این هشت فینال باقی مانده، کدام تیم سربلند تر بیرون خواهد آمد. امید که رنگ لباس آن تیم، آبی اناری باشد!

بارتمئو: «ما دوست داریم آلوز و ژاوی در بارسا بمانند»

این چهارشنبه مدیر عامل بارسلونا، جوزپ ماریو بارتمئو پس از بازی با آلمریا در بارسا تی وی صحبت کرد و اذعان داشت که باشگاه جلسه ای با مدیر برنامه های آلوز گذاشته بود و در مورد آینده او حرف زدنده اند.

آینده ژاوی و آلوز

«نمی دانیم ژاوی باشگاه را ترک می کند یا نه؛ او گزینه های مختلفی برای انتخاب کردن دارد و ما به نظر او احترام می گذاریم، او حق دارد برای خودش تصمیم بگیرد».

«درمود آلوز؛ ما با او صحبت می کنیم تا ببینیم چه رخ خواهد داد، اما درحال حاضر این موضوع اهمیتی چندانی ندارد. من نمی توانم درمورد آنچه با آلوز صحبت می کنیم توضیح دهم، اما او بازی های زیادی برای ما انجام داده و ما دوست داریم وی در بارسا بماند، او هنوز هم می تواند تا مدت های زیادی برای باشگاه بازی کند».

بازی با آلمریا

«ما سه رقابت در پیش داریم - لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا، جام حذفی اسپانیا - که لالیگا مهمترین آنهاست. آبی اناری ها نیز باید خوشحال باشند. بازی پیچیده ای بود و بازیکنان نیز با انگیزه بازی کردند. ما یک تیم بسیار خوب داریم و از بابت نتیجه بازی واقعا خوشحالیم».

پایان فصل

«ما یک ماه با مسابقات خوب درپیش داریم و حریفان ما آسان نمی باشند. بازی بعدی برابر سویا قطعا بسیار سخت خواهد بود».

پیکه: «بارسا یا رئال در تمامی بازیهای باقیمانده خود پیروز نمی شوند»

پیکه مدفع بارسا در یکی از اقدامات موسسه گاتمن شرکت کرده و در پایان به صحبت در رابطه با بارسلونا پرداخت.

جرارد پیکه در یکی از اقدامات موسسه گاتمن واقع در شهر بارسلونا؛ جایی که مادرش در آن کار می کند شرکت کرد. گفتنی است که این مکان، یک مرکز پزشکی برای افراد معلول است و پیکه مدتی در کنار اعضای این موسسه و در حالیکه بر روی ویلچر قرار داشت، بازی کرد.

در پایان، این مدافع به صحبت در رابطه با بارسا پرداخت که مهمترین قسمتهای صحبتهای وی را در زیر مشاهده می کنید.

بارسا

«وضعیت تیم بسیار خوب بوده و آماده مواجهه با مقطع پایانی فصل است. ما قهرمانی در هر سه جام را می خواهیم».

«فکر نمی کنم که بارسلونا یا رئال مادرید در تمامی بازیهای باقی مانده خود پیروز شوند».

سویا - بارسلونا

«دیدار سختی پیش رو خواهیم داشت».

ژست "دزدی" که کریستیانو پس از گلزنی گرفت

«رونالدو قبلاً نیز این کار را انجام داده بود، ولی جریمه نشده بود».

دیدار مقابل پی اس جی

«بازی خطرناکی پیش رو داریم. پی اس جی بازیکنان مهمی را در بازی رفت در اختیار ندارد، اما آنها تیم بسیار بزرگی هستند. بازی پیچیده ای خواهد بود».

ماسکرانو: «سبک بوسکتس بیشتر از من به بارسلونا می خورد»

ماسکرانو در حاشیه یک اقدام خیر خواهانه به صحبت در رابطه با مسائل مختلفی از جمله سبک بازی بارسا و برخی از هم تیمیانش پرداخت.

خاویر ماسکرانو این هفته طی یک اقدام خیر خواهانه در معرفی کتابی که سود حاصل از فروشش صرف امور خیریه می شود، شرکت کرد. لازم به ذکر است که ماسکرانو به عنوان سفیر نسخه امسال این کتاب انتخاب شده است.

در حاشیه این مراسم، وی به صحبت راجع به مسائل مختلف پیرامون باشگاه بارسلونا پرداخت که مهمترین قسمتهای آن را می توانید در ذیل مشاهده کنید.

آینده ژاوی

«من پس از پایان مسابقه با ژاوی صحبت نکردم. اما او گفته بود که آینده اش هنوز مشخص نیست. وقتی که هوادران حاضر در نیوکمپ او را تشویق کردند، اصلاً شگفت زده نشدم و امیدوارم که او در تیم باقی بماند».

سبک بارسا

«علی رغم اینکه در دو بازی قبل مقابل حریفان نامداری قرار نگرفتیم، اما سطح بالای تیممان را نشان دادیم. برای کسب عناوین مختلف می جنگیم و همه چیز به خودمان بستگی دارد».

«ما به پیشرفتمان ادامه می دهیم، اما در هر بازی نمی توانیم فوق العاده باشیم».

«انتقادات باعث می شوند تا تلاشمان را بیشتر از پیش کنیم».

«ضربات ایستگاهی بسیار مهم هستند و در بازیهای پایان فصل نقش کلیدی ایفا می کنند».

پای مسی

«مسی پیشرفت زیادی کرده است. در حقیقت، اینکه او برای آرژانتین بازی نکرد بسیار خوب بود. ارزشش را نداشت که به خاطر بازیهای دوستانه، ادامه فصل را از دست بدهد».

دنی آلوس

«او یکی از بهترین بازیکنان تاریخ باشگاه بارسلونا است. عملکرد بی نظیری دارد و دوست دارم در کنار ما باقی بماند، زیرا شخصیت فوق العاده دارد. فردی بسیار شوخ و حرفه ای با عملکردی بی نظیر».

سرخیو بوسکتس

«ما سبک بازی متفاوتی داریم. جایگزینی او غیر ممکن است. او به دنیا آمده تا برای این باشگاه بازی کند».

«سبک بوسکتس بیشتر از من به بارسا می خورد».

عملکرد خودش

«مهمتر از همه چیز عملکرد کل تیم است. وقتی بازی می کنم، تمام تلاشم را به کار می برم تا بهترین عملکردم را ارائه دهم و هرگاه بازی نمی کنم به سختی تلاش می کنم تا دقایق بیشتری برای حضور در میدان به دست بیاورم».

«زمانی که من گلی به ثمر برسانم، خوشحالی بعد از گلم آنقدر بزرگ خواهد بود که تمامی تماشاگران مجبور می شوند ورزشگاه را ترک کنند [می خندد]. نه، شوخی می کنم! هیچگاه پس از به ثمر رساندن گل از خود بی خود نمی شوم [او تاکنون گلی برای بارسلونا به ثمر نرسانده است].

اینیستا: «هنوز از ژاوی چیزهای جدیدی یاد می گیرم»
    اینیستا طی مصاحبه ای عنوان کرد که هر روز از ژاوی چیزهای جدید یاد می گیرد.

به مناسبت عبور اینیستا از ویکتور والدس از لحاظ تعداد بازی برای بارسلونا، سایت رسمی این باشگاه مصاحبه ای را با این فوق ستاره اسپانیایی ترتیب داد. وی در این مصاحبه به صحبت درباره مسائل مختلفی از جمله اولین حضورش در ترکیب تیم، بهترین خاطراتش و همچنین چند تن از هم تیمیانش به صحبت پرداخت. در ذیل می توانید مهمترین بخشهای مصاحبه وی را مشاهده کنید:

ژاوی

«او بازیکنی است که همواره از من حمایت کرده و به من کمک می کند. کارنامه من عملاً در کنار او رشد کرده است و من هنوز هم هر روزه چیزهای جدیدی از او یاد می گیرم».

پویول

«پویول یک الگو برای همه است. دوست داشتم تا مدت بیشتری در اینجا حضور داشته باشد، اما هیچ شکی وجود ندارد که کارنامه او سرشار از عناوین فوق العاده است».

والدس

«ما از زمانی که در لاماسیا بودیم و هنوز سن و سال کمی داشتیم، همدیگر را می شناسیم و مدت زمان زیادی را در کنار همدیگر سپری کردیم. خاطرات زیادی با یکدیگر داریم. از اینکه سالهای سال چیزهای متفاوتی را در کنار او تجربه کردم، افتخار می کنم».

اولین بازی برای بارسا

«فکر می کنم اولین حضور من در ترکیب بارسلونا مهمترین روز زندگی من بود، زیرا از کودکی رویای آن را در سر داشتم».

اولین قهرمانی در لالیگا

«اولین قهرمانی در لالیگا همیشه بسیار ویژه است. ما چند سال بود که این جام را کسب نکرده بودیم و اینکه مردم بار دیگر از قهرمانی در آن لذت می بردند، بسیار خوشحال کننده بود».

قهرمانی در فینال لیگ قهرمانان اروپا در رم

«یکی از بهترین فینالهای دوران بازیگری ام. ما پس از استمفورد بریج به آنجا رسیده بودیم که یکی از بهترین تجارب کارنامه ورزشی ام را در آن تجربه کرده بودم. من مصدوم بودم، اما بدون شک می خواستم در آن فینال بازی کنم. مربی من اعتماد کرد و ما همگی بازی فوق العاده ای را پشت سر گذاشتیم».

فینال جام باشگاه های جهان

«آن دیدار در مقابل سانتوس نیز بسیار ویژه و خاص بود. نحوه پیروزی مان و نحوه بازی کردنمان چیزی است که در خاطر ما باقی مانده و از آنها لذت می بریم».

6. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بحث های زیادی درباره رفتن دنی آلوز هست... و به نظر می رسه جدی هستند. احتمالا بحث سر دستمزد و طول مدت قرارداد هست که بارسا احتمالا به دنبال تمدید یک ساله با دستمزد پایین است و دنی آلوز قرارداد 2-3 ساله با دستمزد بالا میخواد، که به نظر من منطقی نیست. دنی آلوز در پایان فصل میشه 32 سالش که برای یک دفاع کناری همین حالا سن و سال بالایی است. بطور کلی دنی آلوز اون انرژی و سرعت قبل رو نداره، در دفاع مرتب جا می مونه که نیاز داره یکی از هافبک ها همیشه به کمکش بره، و بطور کلی دیگه گزینه ایده آلی برای بارسا نیست. البته تمدید یک ساله با توجه به وضعیت محرومیت از ترنسفر کار منطقی است ولی نه به هر قیمتی. با توجه به وجود مونتویا و آدریانو (که هر دو بطور کلی تقریبا هم سطح آلوز هستند) فکر نمی کنم رفتن دنی آلوز برای یک نیم فصل مشکل ساز بشه.

برای جایگزینی باشگاه به دنبال دو گزینه است: ماتیو دارمیان از تورینو و متیا دی شیلیو از میلان (که قراردادش در پایان فصل آینده تموم میشه و هنوز تمدید نکرده). دی شیلیو رو در پایان فصل خیلی راحت میشه با مبلغ پایین (10-15 میلیون یورو) جذب کرد و دوباره قرضی فرستاد میلان یا یک تیم اسپانیایی تا ژانویه، و دی شیلیو گزینه خیلی خوبی است. درسته که در فاز تهاجمی با دنی آلوز خیلی تفاوت داره و اون قدرت تکنیکی رو نداره، ولی سرعت خیلی خوبی داره و از نظر آگاهی تاکتیکی در فوتبال و جاگیری ها و به خصوص در حرکات دفاعی خیلی خیلی بهتر از دنی آلوز هست و با توجه به اینکه فقط 22 سال داره می تونه یک گزینه عالی برای بلند مدت باشه. ماتیو دارمیان گزینه کوتاه مدت تری است و همین الان احتمالا در اوج فوتبالش به سر می بره، و در این دو سه فصل بهترین دفاع راست ایتالیا بوده و جایزه بهترین بازیکن ایتالیایی در سال 2014 رو هم گرفت و قطعا گزینه خیلی خوبی است. هر دو از نظر قد بالای 180 هستند که باز هم یک امتیاز مثبت است.

8. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

لوییس سوارز: رئال مادرید را رد کردم

بله، من با آنها (رئال مادرید) صحبت کردم اما گفتم بعد. آنها من را میخواستند، ولی رویای من اینجا بود.

وقتی که اسم بارسلونا را شنیدم درنگ نکردم. راستش هیچوقت فکر نمیکردم بارسلونا سراغ من بیاید و وقتی آمد هیچ شکی نداشتم.

... تحقق رویایی بود که برای مدت زیادی داشتم.

به این میگن علاقه واقعی. تو لیورپول باشی و هیچ پیشنهادی از تیم رویایت نباشه و پیشنهاد تیمی مثل رئال رو رد کنی. نه مثل بعضی ها که از زمان پیوستن به تیم جدیدشون عاشق شدن ولی هم تیمی سابقشون در یونایتد چیز دیگه ای میگه.
    قطعا بعد ماجرای گاز گرفتن و ... رئال هم بیخیال ایشون شد.
    به هر حال رئال تیمیه که از بیرون یه تیم و باشگاه بزرگه و هر بازیکنی اومده توش تازه میفهمه جو بزرگترین باشگاه دنیا چطوری و علاقش بیشتر میشه و وقتی هم که بازیشون تموم میشه و از فوتبال خداحافظی میکنن همچنان حمایتشونو ادامه میدن. نه مثل تیمی که بازیکناش وقتی میرن به تیمای دیگه (حد اقل سه مورد داریم) و فیکس میشن و بالاترین حقوق اون لیگ ها رو میگیرن بیان کتاب بنویسن و از باند بازی داخل اون تیم و فیور مربی نسبت به یه بازیکن بگن.

10. 7 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم فکر میکنم پیشنهاد ۱+۱+۱ با شرط حضور در ۶۰درصد بازیهای بارسا به دنی آلوز، خیلی منطقی و خوب بود. قبول نکردنش از طرف آلوز هم البته طبیعیه. چون هم میتونه حقوق فعلیش در بارسا رو از باشگاه دیگه‌ای بگیره، هم اینکه خودش هم میدونه با جذب مدافع در زمستان ۲۰۱۶، عملا شانسی برای حضور ثابت نداره که بتونه شرایط تمدید رو فراهم کنه (حضور در ۶۰درصد دقایق)
    دنی الان ۷ساله در بارساست و به جرات میشه گفت در سه سال اولش جزء ۵ بازیکن برتر تیم بود و خودم یادم نمیاد مدافع کنار بهتری داشته بارسا. اما در سه فصل گذشته، برعکس، جزء ضعیف‌ترین‌ها بوده و افت وحشتناکی داشته. در حال حاضر مونتویا سطحش از دنی پایین‌تره اما اگر همین تعداد دقایق رو بازی کنه، بعیده خیلی بدتر از دنی کار کنه. ضمن اینکه آدریانو به مراتب الان از دنی بهتره و با بودن متیو که میتونه دفاع چپ هم بازی کنه، میشه یک نیم‌فصل بدون دنی سر کرد.
    علاوه بر فرم ضعیف آلوز، دستمزدش هم الان در کنار ژاوی پنجمین دستمزد بالای تیمه و این فشار اقتصادی کمی نیست.

درکل بنظرم رفتن دنی آلوز و پدرو در پایان این فصل، هم به‌نفع خودشونه، هم باشگاه.

12. 8 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

قطعا بعد ماجرای گاز گرفتن و ... رئال هم بیخیال ایشون شد.
    به هر حال رئال تیمیه که از بیرون یه تیم و باشگاه بزرگه و هر بازیکنی اومده توش تازه میفهمه جو بزرگترین باشگاه دنیا چطوری و علاقش بیشتر میشه و وقتی هم که بازیشون تموم میشه و از فوتبال خداحافظی میکنن همچنان حمایتشونو ادامه میدن. نه مثل تیمی که بازیکناش وقتی میرن به تیمای دیگه (حد اقل سه مورد داریم) و فیکس میشن و بالاترین حقوق اون لیگ ها رو میگیرن بیان کتاب بنویسن و از باند بازی داخل اون تیم و فیور مربی نسبت به یه بازیکن بگن.
    اینکه دوستان رئالی میان و در تاپیک بارسلونا اینطوری به این خبر واکنش نشون میدن (یه پست منجر به پاک شدن و پست اخیر شما) نشون میده اظهار نظر سوارز و به طبع اون پیوستن به تیم رقیب چقدر براشون بی اهمیت بوده !!

14. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیکه: این دفعه اولی نیست که او (رونالدو) همچین حرکتی میکند. او هیچوقت مجازات نشده و فکر نمیکنم این دفعه هم اتفاق بیوفتد. این مسئله من نیست.

* رونالدو در بازی رایو وایکانو بخاطر دایو کارت زرد گرفت و به داور حرکت توهین آمیز کرد
    جهت اطلاع خودتون ، پیکه که معلوم الحال هست
    از اونجایی که اون خطا روی رونالدو کاملا درست بوده و داور به شکل ماینکویی ندید و به اشتباه کارت زرد داد ، کارت زرد رونالدو رو بخشیده شد

Last edited by Abdolreza2012; 10-04-2015 at 20:36. دليل: گذاشتن لینک

16. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اینکه دوستان رئالی میان و در تاپیک بارسلونا اینطوری به این خبر واکنش نشون میدن (یه پست منجر به پاک شدن و پست اخیر شما) نشون میده اظهار نظر سوارز و به طبع اون پیوستن به تیم رقیب چقدر براشون بی اهمیت بوده !!
    مممم.
    پست من دو قسمت داره. یه تک جمله در مورد اظهار نظر کلیشه ای که همه بازیکنا دارن. شایدم حقیقت محض باشه ولی جمله منم حقیقت محضه. بعد از ماجرای سوارز تو جام جهانی من از ته دل آرزو داشتم پرز بیخیالش بشه که شد.

قسمت اصلی پست من پاراگراف دومشه. از اونجا که فروم برای همه هست، من شخصه تصمیم به مقابله به مثل دارم شاید اونایی که باید، درس بگیرن. و از اونجا که پست اون بعضی ها چه در تاپیک تیمهایی که خودشون طرفدارشونن و چه در تاپیک تیم رقیب و چه در تاپیک تیمهای دیگه (!!!!!) با طعنه و کنایه و استفاده از الفاظی مثل "بعضی ها" "بعضی تیمها" "برنده توپ طلا" به جای اسم فرد مورد نظر و نمونه های مشابه تایپ میشه، من هم همین کار رو میکنم. در نهایت کار من برابر کار ایشون خواهد بود. و اگر دوستان پست های من و پاک کنن متاسفانه عملکرد دوگانه خودشون رو نشون میده. این کار همزمان پروتست منه نسبت به کار اشتباهی که خیلی وقته که داره انجام میشه و از سوی دیگر ایرادی بهش وارد نیست. ببینم دوستان بارسایی از این کار خوششون میاد؟! چون قطعا ما خوشمون نمیاد یه نفر بیاد با این طرز برخورد تیم و بازیکن محبوبمون رو مورد خطاب قرار بده.

18. 8 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رنکینگ WhoScored از بهترین بازیکن فصل

نقش مسی وحشتناکه! 21 بازی بهترین بازیکن زمین

جهت اطلاع خودتون ، پیکه که معلوم الحال هست
    از اونجایی که اون خطا روی رونالدو کاملا درست بوده و داور به شکل ماینکویی ندید و به اشتباه کارت زرد داد ، کارت زرد رونالدو رو بخشیده شد

از چه نظر؟ تیمش صدر لالیگاس خانومش شکیراست وضعش حتما خوبه و میتونه بهترین مدافع فصل بشه. روشن کنید ما رو

مبارکتون باشه. جالبه همین فدراسیون وقتی رونالدو سر و په په دست بازیکن حریف رو میگیرن خودشونو میکوبن زمین دو پنالتی میگیرن دخالت نمیکنه. ایبرا بخاطر توهین 4 جلسه در فرانسه محروم شد. حرکت رونالدو چی؟ اسپانیاست دیگه
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Statistics.png  

20. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •