کلا یک بحث سلیقه ای هست ولی شنیده شده با بعضی بازی ها 8 مشکل داشته ولی بنظرم شما اگه صبر کنید تا ویندوز 10 بیاد شاید بهتر باشه چون دایرکت ایکس 12 که بیاد رو 7 اجرا نخواهد شد و رو 8 و 10 اجرا خواهد شد به هر حال این توصیه ی من بود
کلا یک بحث سلیقه ای هست ولی شنیده شده با بعضی بازی ها 8 مشکل داشته ولی بنظرم شما اگه صبر کنید تا ویندوز 10 بیاد شاید بهتر باشه چون دایرکت ایکس 12 که بیاد رو 7 اجرا نخواهد شد و رو 8 و 10 اجرا خواهد شد به هر حال این توصیه ی من بود
Last edited by amiralimadrisimo; 15-12-2014 at 23:33.
پس با سی دی کی نمیشه اپدیت هارو گرفت چون باید افلاین باشیم
چرا با سی دی کی اشتراکیم میتونی آپدیت ها رو دانلود کنی ولی باس قبلش با مدیر سایت هماهنگ کنیو بگی میخوام آپدیت کنم اونم بت میگه چیکار کن
خبر خوش اینه که توی این مدت برای کسایی که قبل از شروع ماه دی خریدن، نوبتدهی و پشتیبانی خیلی سریع انجام میشه. مثلا واسه آپدیت کردن
دوستان این نسخه از فیفا قسمت تمرین نداره ؟ قبلا تو آرنا میشد به صورت تیمی تمرین کرد ولی اینجا نمیشه گویا
وقتی منوی فیفا اومد ، برو توو قسمت Play بعد اون پایین گوشه سمت چپ یجا نوشته Skill Moves برو رووش اما تووش نرو ، وقتی رووش رفتی یه سمت راستو که بزنی میره قسمت Practices Area. حالا برو توو Practices Area بعد اونجا میتونی هم آزاد تمرین کنی هم تیمی
Last edited by AlirezaLamLam; 21-12-2014 at 11:34.
خب همین دیگه ، تو آرنا فقط میشه 1 به 1 تمرین کرد ، تو سری های قبلی استارت که میزدی تنظیمات تمرین گروهی مثل پنالتی و ایستگاهی و ... میومد ولی اینجا فقط سلکت ساید و اگزیت داره ؛
شما میتونی تیمی تمرین کنی ؟ تو چند تا فروم خارجی هم دیدم یه عده این مشکل رو داشتن
خیر عزیز...
به احتمال زیاد هم نباد حالا حالاها منتظر کرک موند یعنی ممکنه اصلا کرک نشه چون گروهی که قفل denuvo رو شکسته یک گروه چننی هست و چون ناشر fifa 15 توی چین بزرگترین شرکت نرم فزاری اینترنتی این کشور یعنی Tencent هست اعضای این گروه از ترس اینکه توسط این شرکت توی چین تحت تعقیب قرار بگیرن از انشار کرک فیفا سر باز زدن وگرنه به طور غیر مستقیم اشاره کردند که fifa 15 هم به مانند DA با شکسته شدن قفل denuvo توسط اونها کرک شده!!!
فقط من موندم چرا گروههای روسی نظیر skidrow با کپی برداری از لانچر DA برای بازیهایی نظیر fifa 15 دست به کار نمیشن و کرکش نمیکنند!!؟؟
ببین کلا این سری دیگه نمیتونی مثه سریای قبلی با تیم مثلا تمرینی بازی کنی اما میتونی این کارو کنی، توو همون Practices Arena با همون بازیکنی که هستی توپو بردار ببر هرجا که میخوای ازونجا ایستگاهی بزنی ، بعد همونجا بمون یه Space یا یه Shiftرو بزن ، بازیکن همونجا توپو میزاره میتونی ضربه ایستگاهی بزنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)