این کارشون خیلی مسخرس که اگه خدای نکرده اتفاقی برای دستگاهتون پیش بیاد چی !!!
لولت چنده ؟ اگه خیلی بالا نیست بهتره از اول شروع کنی به جای این کار
این کارشون خیلی مسخرس که اگه خدای نکرده اتفاقی برای دستگاهتون پیش بیاد چی !!!
لولت چنده ؟ اگه خیلی بالا نیست بهتره از اول شروع کنی به جای این کار
Last edited by logos; 18-02-2015 at 15:56.
بچه ها کسی از اپدیت جدید خبر نداره که کی میاد؟
طبق شایعات که قرار بود 28 همین ماه بیاد که نیومد ...
سلام.
نه فکر کنم مثل پارسال اواسط یا اخرای اسفند ماه بیاد.
سلام.
نه فکر کنم مثل پارسال اواخر یا اواسط اسفند ماه بیاد.
سلام بچه ها هر کی جم رایگان تو بازی کلن می خواد بره به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و creat free acount اون قسمت بالا هست رو بزنه و ثبت نام کنه
سلام.نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودت امتحان کردی؟
واقعا کار میکنه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان گول اینگونه سایت هارو نخورین! این دوستمون فقط اومده اینجا لینک اینوایت رو گذاشته که با ثبت نام شما از این لینک بهش امتیاز برسه!نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم تو همین سایت 18 دلار جمع کردم اما دریغ از پرداخت یک ریال! این یه سایت جعلی هست که به خود شما هم پیشنهاد میدم وقتتو تلف نکنی بخاطرش! چون من هر روشی که فکر کنی رو رفتم برای دریافت جم!
بغیر از این سایت من از برنامه اپ بونتی هم استفاده کردم و 5 هزار امتیاز جمع کردم با دانلود نرم افزار و بازی ها! ولی وقتی درخواست گیفت کارت دادم ،گیفت کارتم رجکت شد!به پشتیبانی ایمیل داد م و اونا هم گفتن که شما از چیز پی ان و ای پی های مختلف استفاده کردین و بهمین دلیل بن شدین! گفتن که باید برنامه هایی که مخصوص منطقه ی شماس رو دانلود بکنین ! که برای ایران جز چند تا بازی ک اولش با امتیازای خیلی پایین میاره دیگه برنامه ای رو نمیاره که دانلود کنی و امتیاز جمع کنی!
پس وقت و حجم اینترنتتون رو برای اینجور کارا تلف نکنین!
سلام
من امتجان کردم ..اصلا سرتونو درد نیارین چون کلاه برداریه و فقط وقتتون حروم میشه ...
وقتی تعدا کاپ های من از 1200-1300 بالاتر میره موقع حمله تعداد زیادی کاپ کم میشه اما وقتی تعداد کاپ ها پایین هست موقع حمله تعداد کمتری کاپ نهایت 33-34 تا کم میشه مشکلی وجود داره یا همینطوری هست؟
![]()
سلام.
نه دوست عزیز کاپ باللی سی و پنج فقط در انتقام گیری هست که اگه به بالاتر از خودت بزنی شما وقتی به کسی اتک میزنی اون میتونه با ریونج کاپ بیشتری از تو ببره....زمانی که تو کاپتو میبری بالا به افراد قوی تر برخورد میکنی که اگه به اون ها حمله کنی اون ها هم به احتما زیاد بهت حمله میکنن تا جبران کنن و چون شاید بیست اونقدر قوی نیست و باعث میشه افراد زیادی ازت انتقام بگیرند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)