تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 115 از 181 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

معلومه این یارو درحشان اصلا بازی رو هم ندیده که میگه تا دقیقه 35 حتی وارد زمین آرژانتین نشدیم!! مردک خوب چشاتو باز می کردی میدیدی که اولین کرنر بازی حدود دقیقه 16 برای ایران گرفته شد!

2. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

ما حتی تو تماشاگرامون هم سرتر بودیم
    ایران

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

وب سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - کارشناس فوتبال کشورمان گفت: اگر برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبال‌مان را فراموش کنیم.

به گزارش بیست چهارده، حمید درخشان در خصوص دیدار آرژانتین - ایران که با شکست یک بر صفر تیم ملی فوتبال کشورمان همراه بود، عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم و شاید اگر نمایش بازی با آرژانتین را در بازی اول داشتیم، می‌توانستیم سه امتیاز دیدار با نیجریه را بگیریم. در این صورت با شکست برابر آرژانتین هم به این اندازه ناراحت نمی‌شدیم اما با این حال باید به بازیکنان خدا قوت و خسته نباشید بگوییم.

وی با تمجید از عملکرد بازیکنان ایران افزود: برابر آرژانتین شانس هم با ما یار نبود. در این بازی حرفه‌ای بودن، لیونل مسی و فاصله فوتبال دو کشور عواملی شد برای آرژانتین تا پیروز شود.

کارشناس فوتبال کشورمان در واکنش به این سؤال که «در این بازی بین فوتبال ایران و آرژانتین فاصله‌ای مشاهده کردید؟»، اظهار داشت: ایران در این مسابقه بسته بازی کرد و اجازه نداد که آرژانتینی‌ها کاری از پیش ببرند. شاید اگر کمی بازتر عمل می‌کردیم و تاکتیکی‌تر بودیم، آرژانتین فرصت بیشتری پیدا می‌کرد و فاصله اصلی دو تیم مشخص می‌شد.

وی نمایش ایران برابر آرژانتین را راضی‌کننده خواند و گفت: برابر تیم بزرگی چون آرژانتین به خوبی بازی کردیم و حق‌مان باخت نبود. اگر شانس داشتیم، می‌توانستیم از این بازی امتیاز بگیریم.

درخشان که پیش از آغاز مسابقات جام جهانی در برنامه ورزش از نگاه دو به همراه پرویز مظلومی، حسن روشن و پیمان یوسفی معتقد بودند مسی برابر ایران آقای گل خواهد شد، در این خصوص عنوان کرد: وقتی یک بازی برای ما اینگونه درمی‌آید نباید واقعیت را فراموش کنیم! اگر ما برابر آرژانتین یک بازی بسته انجام دادیم و به این شکل بازی کردیم، نباید واقعیت فوتبال‌مان را فراموش کنیم. هر وقت ما توانستیم پابه‌پای آرژانتین ۹۰ دقیقه بازی کنیم، آن موقع باید بگوییم که خوب هستیم. ما تا دقیقه ۳۵ حتی نتوانستیم به زمین آرژانتین برویم.

--------------------------

با تمام احترامي كه براي ايشون قائلم ولي معتقدم وقتي كه اظهاراتشون نقض ميشه توجيهات بني اسرائيلي ميارن. مثلاً انتظار داشت ايران مقابل آرژانتين هجومي بازي كنه؟
    اینجاست که باید گفت:

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

شما هر وقت تونستی باسه مردم زیر و رو نکشی و حرف اصلی تو عین یه مرد جلوی تلویزیون بگی، بیا صحبت کن. (( هم ایشون، هم حسن خان روشن و هم پرویز مظلومی ))
    حیف اسم کارشناس که ما به اینا می دیم...
    .
    من نمی دونم هرکس پنج شش سال فوتبال بازی کرد و یه مدت تو تیم ملی بود و یا ... باید بهش بگیم کارشناس؟؟؟
    به خدا تو همین انجمن بچه هایی هستن که فوتبال از یه عده بیشتر می فهمن...

5. 13 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چیزی میخوام بگم خواهشا روش فکر کنید
    من خودم دیشب شاید از خیلی هاتون ناراحت تر بودم و به هر کی فکرشو بگید فحش میدادم ولی ....

فکر میکنید آقای کیروش چرا انقدر به نکونام اعتماد داره ؟
    چرا تو همه بازی ها 90 دقه فیکس بازی میکنه؟

نکونام درسته اشتباه کرد ولی فک نکنم کسی اون گلی که تو آزادی به کره زد را یادش رفته باشه . یه شوت چکشی عالی که اگه هر جور دیگه ای میزد گل نمیشد
    نکونام شاید بازیش مثل پولادی و حسینی و حقیقی خوب نیود ولی مطمئن باشید حضور نکونام و آندو و بازیکنای باتجربه ای مث اینها یه وزنه روحی برای تیمه و به بازیکنای دیگه روحیه میده
    یه نگاه به میزان دوندگی تو بازی بندازید : نکونام با این سنش رتبه سوم بین تمام بازیکنان و رتبه دوم رو در تیم خودمون را با ۱۱،۰۴۱ کیلومتر داره و همه میدونید که رمز موفقیت تیم ما در این 2 تا بازی دوندگی بالای بازیکان + دفاع تیمی عالی بوده

در کل به نظرم اینگونه رفتارها رو نباید در حق کسی که بالای 140 بازی برای تیم ملیمون کرده و انصافا گل های حساسی هم براومون زده بکنیم
    الان کل تیم ناراحته و تنها کسایی که متونند با بازیکنایی مث حقیقی و گوچی روحیه بدن ، کیروش و نکونام هستند

پس خواهشا با هجوم به صفحه ی نکونام ، تمرکز این کاپیتان خوب کشورمون رو برای بازی با بوسنی به هم نزنید

واقعا وقتی تو صفحه ی نکونام رفتم و دیدم چجوری دارن به نکونام فحش میدن ناراحتی بازیه دیشب برام دوچندان شد

خواهشا برید تو صفحه ی نکونام و به بقیه بگید این کارا رو نکنند و به جواد را حمایت کننید

فکر میکنید اگه برزیل بازی با کرواسی رو نمیبرد مردم برزیل به خاطر گل به خودی مارسلو اینجوری باش برخورد میکردند !!!!!!

خواخش میکنم برید تو صفحهی بازیکنان تیم و به اونا روحیه بدید
    Last edited by hossein_0907; 22-06-2014 at 16:04.

7. 18 کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

این تیپ هموطنهای همیشه در صحنه! که میرن صفحه نکونام بهش فحش میدن شایسته همین امثال درخشان و کفاشیان و ... هستند که دارند از عرض و طول این مافیای فوتبال داخلی میخورن.
    هرجند من هیچوقت از سبک بازی نکونام خوشم نیومده و نخواهد اومد اما اصلا باورم نمیشه یه عده واسه یه اشتباه فهش بارونش کننند. خاک بر سر تون.

9. 5 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

ما حتی تو تماشاگرامون هم سرتر بودیم
    ایران
    تصویر بالا؛
    دومیه از سمت راست شال آرژانتین هم داره که...

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمدونم داروین بود یا کی بود یه نظریه ای داشت به نام "حلقه ی گمشده"....ینی افرادی که حیوونن ولی شبیه انسان هان و بینمون دارن زندگی میکنن.......و نمیتونیم ببینیم کیان! فک کنم این دسته از افراد همونان! پیدا شدن.......داروینو خبر کنین!

12. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چیزی میخوام بگم خواهشا روش فکر کنید
    من خودم دیشب شاید از خیلی هاتون ناراحت تر بودم و به هر کی فکرشو بگید فحش میدادم ولی ....

فکر میکنید آقای کیروش چرا انقدر به نکونام اعتماد داره ؟
    چرا تو همه بازی ها 90 دقه فیکس بازی میکنه؟

نکونام درسته اشتباه کرد ولی فک نکنم کسی اون گلی که تو آزادی به کره زد را یادش رفته باشه . یه شوت چکشی عالی که اگه هر جور دیگه ای میزد گل نمیشد
    نکونام شاید بازیش مثل پولادی و حسینی و حقیقی خوب نیود ولی مطمئن باشید حضور نکونام و آندو و بازیکنای باتجربه ای مث اینها یه وزنه روحی برای تیمه و به بازیکنای دیگه روحیه میده
    یه نگاه به میزان دوندگی تو بازی بندازید : نکونام با این سنش رتبه سوم بین تمام بازیکنان و رتبه دوم رو در تیم خودمون را با ۱۱،۰۴۱ کیلومتر داره و همه میدونید که رمز موفقیت تیم ما در این 2 تا بازی دوندگی بالای بازیکان + دفاع تیمی عالی بوده

در کل به نظرم اینگونه رفتارها رو نباید در حق کسی که بالای 140 بازی برای تیم ملیمون کرده و انصافا گل های حساسی هم براومون زده بکنیم
    الان کل تیم ناراحته و تنها کسایی که متونند با بازیکنایی مث حقیقی و گوچی روحیه بدن ، کیروش و نکونام هستند

پس خواهشا با هجوم به صفحه ی نکونام ، تمرکز این کاپیتان خوب کشورمون رو برای بازی با بوسنی به هم نزنید

واقعا وقتی تو صفحه ی نکونام رفتم و دیدم چجوری دارن به نکونام فحش میدن ناراحتی بازیه دیشب برام دوچندان شد

خواهشا برید تو صفحه ی نکونام و به بقیه بگید این کارا رو نکنند و به جواد را حمایت کننید

فکر میکنید اگه برزیل بازی با کرواسی رو نمیبرد مردم برزیل به خاطر گل به خودی مارسلو اینجوری باش برخورد میکردند !!!!!!

خواخش میکنم برید تو صفحهی بازیکنان تیم و به اونا روحیه بدید

من بشخصه بازی بد نکونام ناراحتم نکرد
    اما اگر این داستان تعویض پیراهن با مسی حقیقت داشته باشه این رو یک حرکت فوق العاده سطحی و خارج از جایگاه بازیکن تیم ملی و خصوصا
    کاپیتان تیم میدونم

14. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اما اگر این داستان تعویض پیراهن با مسی حقیقت داشته باشه این رو یک حرکت فوق العاده سطحی و خارج از جایگاه بازیکن تیم ملی و خصوصا
    کاپیتان تیم میدونم
    من معنی این حرکتو نمیدونم ... یعنی چی پیرنشو میخواس عوض کنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

تصویر بالا؛
    دومیه از سمت راست شال آرژانتین هم داره که...
    این می خواسته بگه ما مشت محکمی به دهان آمریکاه ..عه عه ببخشید آژآنتین می زنیم

کاپیتان تیم میدونم
    منم تایید می کنم ، روی اون گل واقعه نمیشه گفت صد درصد او مقصر بوده ، لامصب جوری زد گوشه که حقیقی با اون پرش و قد بلندش نرسید.

17. 3 کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •