skinner4moto
برنامه جامع برای تغییرات و نصب و در کل همه چیز در باره اسکین برای گوشی های موتورولا خصوصا سری ها e&rokr
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

skinner4moto
برنامه جامع برای تغییرات و نصب و در کل همه چیز در باره اسکین برای گوشی های موتورولا خصوصا سری ها e&rokr

SHXCoDec
نرم افزار که استفاده میشه برای کلیه تغییرات در فلکس و فلش فایل ها . همچن ین استفاده میشه برای استفاده از drm ها( آموزش کار با این برنامه به شکل کامل و تصویری در پست جدا قرار داده میشه)

midas
این فایل مورد نیاز برنامه بالا میباشد و باید در پوشه مشابه قرار دهید اون رو...

سلام میلاد جان
آقا بهمن گفتند که شما یه تاپیک راجع به کد گوشی راه انداختید و در اونجا برنامه P2ke رو واسه دانلود گذاشتی اگه ممکنه لینکشو اینجا بذار ید

سلام داریوش جان.....
تو همون پرسش و پاسخ لینک برنامه رو گزاشتم.. فقط برنامه است.. آ موزش فعلا نیست....
موفق باشین دوست عزیز

سلام
1_چطور می شه روزهای هفته رو در v3i عوض کرد ....
2_ من وقتی گوشی ام رو فارسی می کنم در صفحه ی اول گوشی ام پایین به جای اینکه بنویسد "دوربین" ، یک کادر سفید می گذارد و من دیدم که در همه ی گوشی های v3i این مشکل وجود دارد ؛ حالا می خواستم بگم می شه این مشکل رو حل کرد؟
3_فرق jad با jar چیه
4_چطور می شه بازی شطرنج و اون نرم افزار هک با بلوتوث رو نصب کرد؟ (چرا jad یا jar نیست؟)
راستی اون آموزشی که برای بک آپ گرفتن از فلش بود : من تا مرحله ی 7 رو رفتم اما هیچ بک آپی از گوشی ام گرفته نمی شود ( مطمئنم که مراحل رو درست انجام دادم )
بعد از اینکه دکمه ی create backup رو می زنم یک پنجره باز می شه و یک بار پر می شه و دوباره که می خواهد پر بشود گوشی ریست می کنه و بعد از چند ثانیه پنجره بسته می شود .........
و هیچ بک آپی گرفته نمی شود
ممنون
Last edited by Mostafa_Amol; 27-02-2007 at 13:59.

لینکی برای دنلود MONSTER PACK (MP) مخوستم که sms فارسی رو بتونم بخونم
 راهنمایی در مورد فلش
 راهنمایی در مورد فلش
				وقتی میخوام گوشیم رو فلش بزنم یه اخطار میده و ادامه نمیده اشکال کجاست؟؟؟
ciritical error
Last edited by mksarv; 27-02-2007 at 16:50. دليل: اضاففه كردن error

میلاد خان نمیدونید چجوری میشه با motorola service software کار کرد؟
من نصبش کردم ولی هیچ آیکونی که بشه باهاش برنامه رو باز کرد وجود نداره اگه ممکنه کمی در اینمورد توضیح بدید
Last edited by darush242001; 27-02-2007 at 17:22.

سلام...سلام
1_چطور می شه روزهای هفته رو در v3i عوض کرد ....
2_ من وقتی گوشی ام رو فارسی می کنم در صفحه ی اول گوشی ام پایین به جای اینکه بنویسد "دوربین" ، یک کادر سفید می گذارد و من دیدم که در همه ی گوشی های v3i این مشکل وجود دارد ؛ حالا می خواستم بگم می شه این مشکل رو حل کرد؟
3_فرق jad با jar چیه
4_چطور می شه بازی شطرنج و اون نرم افزار هک با بلوتوث رو نصب کرد؟ (چرا jad یا jar نیست؟)
راستی اون آموزشی که برای بک آپ گرفتن از فلش بود : من تا مرحله ی 7 رو رفتم اما هیچ بک آپی از گوشی ام گرفته نمی شود ( مطمئنم که مراحل رو درست انجام دادم )
بعد از اینکه دکمه ی create backup رو می زنم یک پنجره باز می شه و یک بار پر می شه و دوباره که می خواهد پر بشود گوشی ریست می کنه و بعد از چند ثانیه پنجره بسته می شود .........
و هیچ بک آپی گرفته نمی شود
ممنون
1-منظورت کالندر هست یا تاریخ؟؟
5-در مورد بک آپ فلش هم باید بگم .. من این رو از رسمی ترین سایت موتو گرفتم و ترجمه کردم. خودش هم چند بار تاکید کرده که در صورت تکمیل نشدن .. برگردین و دوباره این عمل رو انجام بدین.....
3-گوشی های جاوا همه گی فایل های جاد جار رار رو به عنوان برنامه و یا ... می پذیرند.(فرقش رو هم از بچه های کامی باید بپرسی)
4-مگه بازی شطرنج ..... با چه پسوندی.... نکنه زیپ است؟؟؟؟
2-راستی در مورد سوال 2 هم .. یه سوال... دارم اینه که .. فقط برای دوربین این طوری میشه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)