DT235 هم همون سونی هست که خودم گفتم ؟ ... ... ...
راستی نمایندگی سونی درست و حسابی باشه تو تهران کجا ها هست ؟ ... فقط نمیخوام زیاد دور باشه ...
تو فاطمی جایی نداره ؟ ... اگه یه ادرس یا شماره ای چیزی بدید ممنون میشم ...
DT235 هم همون سونی هست که خودم گفتم ؟ ... ... ...
راستی نمایندگی سونی درست و حسابی باشه تو تهران کجا ها هست ؟ ... فقط نمیخوام زیاد دور باشه ...
تو فاطمی جایی نداره ؟ ... اگه یه ادرس یا شماره ای چیزی بدید ممنون میشم ...
یه سوالی این هدفونای بلوتوس مثل jabra bt3030 کیفیت صداش پایین تر از با سیمش هست؟
خیلی برام مهمه
بعنوان یه قاعده کلی هدفون های باسیم کیفیت صدای بهتری نسبت به هدفون های بیسیم هم رده شون دارند... بعلاوه، هدفون های بیسیم رده متوسط و پایین (تقریباً میشه گفت زیر 70-80 تومن) خیلی بیشتر نویز و اختلال صوتی رو بروز میدن..
بنابراین اگه بیسیم برای شما یه نیاز واقعی نیست، یعنی میتونی مدل باسیم رو هم بخری و صرفاً چون بیسیم جالب تره دنبالشی، توصیه میشه باسیم بخری.
* کجا این jabra رو دیدی؟ میدون ولیعصر؟
نه - Dt235 همونطور که در اون پستم گفتم، مال کمپانی معروف بایردینامیک هستش.
//
نمایندگی های سونی که تنوع محصولشون بیشتره، یکی دوتا توی جمهوری هست، و یکی دوتا هم توی پاساژ پایتخت-- اما کارایی که کمان رایانه عرضه می کنه رو باید مستقیماً با خودشون تماس بگیری و بسیار شک دارم توی نمایندگی های سونی پیدا کنی.
* Audio Technica ATH-ON3 هم در پاساژ پایتخت دیدم ... 40 تومن .. اگه اشتباه نکنم، نگاره اینو داشت.
باز هم سلام
یه ساعت تایپ کردم ، یه دکمه اشتباه زدم ، پرید ،
دیرروز ، پریروز بود که 630 من ، دار فانی رو وداع گفت ، مجبور شدم با این که حالم خوب نبود ، حتما اقدام کنم برای خرید . به ولیعصر که دیر رسیدم و تا 5 بیشتر باز نیستند ، رفتم پایتخت ، به قمیت 23 پیدا کردم ، اما هیچ کدوم مشکی اش رو نداشتند ، مجبور شدم همه سونی سنتر های شریعتی از میرداماد تا قلهک رو پیاده گز کنم ، تا اینکه سونی مرکز دولت داشت ، با این که بقیه قیمت تا 35 هم می دادن ، اما تونستم از این 24 بگیرم . من 2 تا گرفتم ، اما گفت باز هم داره ، کسی می خواد بگیره ، اما حواسش به قیمت باشه .
هدفون خوبیه ، راضی ام ، اما احساس می کنم که در همون حد و اندازه های 630 ، اما یه نموره بهتر ، باس بهتری داره ، اما به نظرم بلندی 630 خیلی بهتر بود ،
نتیجه : اول این که یه نموره بهتره ، بعد این که سونیه دیگه ...
فعلا همین ، امیدوارم این دفعه نپره
Last edited by akhoond; 04-04-2010 at 12:37.
آقا دوستم الان پایتخت هست واسم آی پاد تاچ رو هرید هدففون بگم چی بگیره؟ EX300 خوبه؟
خیلی هدفون با کیفیتی هست سنایزر و akgهم میتونه بگیره پرسو جو کنه ببینه کدوم بهتر به ipod میخوره
تو همین رنج EX300 اگه چیز بهتری هست معرفی کنید مدلشو بگین مرسی
آقا اینAudio Technica ATH-ON3 که گفتید رو من تازه میشنوم کیفیتش به برندهای شاخ بازار میرسه ؟؟؟؟؟؟؟/
با سلام ضمن عرض تبریک سال نو به همه
من یک هدفون می خواهم برای IPOD CLASSIC
الان بودجه من رفته روی 60 هزار تومان
می خواهم کیفیت عالی و یک چیز عمری باشد
In ear های زیادی در این دامنه (50-100) یافت نمیشه در بازار ایران ... cx300 از سن هایزر رو پی بگیر که باید حدود 40-60 تومن باشه. aurvana in ear هم از کریتیو شاید هنوز یافت بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)