تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 278 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سی پی یو تا 70 و گرافیک تا 60 هم میره توی شرایط وسط بازی
    دما به نظرم بد نیست....چه بازیی و چه تنظیماتی را باهاش این دما شد

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

میخواستم بدونم تبدیلش گیر میاد تو بازار ایران ؟
    و اینکه ایا طبیعیه وقتی بازی میکنم بعد از 7 8 دیقه ای قسمت بالای کیبرد و نزدیک مونیتور گرم میشه ؟
    حین بازی که driver san francisco بود اومدم توی ویندوز و از برنامه hw monitor دما رو دیدم
    سی پی یو حدودا هسته هاش روی 60 بود و گرافیک هم 55 بود
    ایا مناسبه ؟
    گرافیک خوبه به نظر خودم ولی به سی پی یو مشکوکم
    توی حالت عادی کار معمولی دمای دستگاه هیچ مشکلی نداره و عالی هست
    جسارتا شما اینجا رو با توییتر اشتباه نگرفتی؟
    توی پست قبلی همین صفحه راهنمایی کردم تا چطوری دما رو پایین بیاری دیگه. یک نگاهی میانداختی حداقل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 3274; 29-01-2014 at 05:53.

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

جسارتا شما اینجا رو با توییتر اشتباه نگرفتی؟
    توی پست قبلی همین صفحه راهنمایی کردم تا چطوری دما رو پایین بیاری دیگه. یک نگاهی میانداختی حداقل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز شما هم دقت کنید من نگفتم چیکار کنم دما بیاد پایین ، من خواستم بدونم با تنظیمات اولیه ، ایا این دما مناسبه یا نه ، بحث تغییر تنظیمات که موضوع دیگه ای هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

عزیز شما هم دقت کنید من نگفتم چیکار کنم دما بیاد پایین ، من خواستم بدونم با تنظیمات اولیه ، ایا این دما مناسبه یا نه ، بحث تغییر تنظیمات که موضوع دیگه ای هست
    مساله همینه که دمای مناسب و غیر مناسب نداریم! و هیچ مرجعی هم نمیاد چنین حرفی بزنه. ممکنه من توی اتاقی با دمای 34 درجه برای چند 1.5 ساعت رندر سه بعدی سنگین بگیرم که هم GPU و هم CPU رو درگیر کنه و دمای براحتی به 95 هم برسه و کاربر دیگری همین کار رو در اتاق 15 درجه ای و حتی بدون کولپد انجام بده و دما به 55 هم نرسه. و یا یک کاربر دیگه موقع وبگردی توی یک شرایط محیطی دیگه دمای 35 درجه رو تجربه کنه و ...

اما اگر تحت شرایط استاندارد تست منظورتونه که اون بحثش جداست و در صفحه ی اختصاصی این محصول در notebookcheck تحت دمای اتاق استاندارد و طی تستهای اعلامی دماها رو اعلام کرده ولی شما که تحت اون شرایط دقیق تست نگرفتید که حالا بخوایم بسنجیم دماتون عادیه یا نه.

5. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مساله همینه که دمای مناسب و غیر مناسب نداریم! و هیچ مرجعی هم نمیاد چنین حرفی بزنه. ممکنه من توی اتاقی با دمای 34 درجه برای چند 1.5 ساعت رندر سه بعدی سنگین بگیرم که هم GPU و هم CPU رو درگیر کنه و دمای براحتی به 95 هم برسه و کاربر دیگری همین کار رو در اتاق 15 درجه ای و حتی بدون کولپد انجام بده و دما به 55 هم نرسه. و یا یک کاربر دیگه موقع وبگردی توی یک شرایط محیطی دیگه دمای 35 درجه رو تجربه کنه و ...

اما اگر تحت شرایط استاندارد تست منظورتونه که اون بحثش جداست و در صفحه ی اختصاصی این محصول در notebookcheck تحت دمای اتاق استاندارد و طی تستهای اعلامی دماها رو اعلام کرده ولی شما که تحت اون شرایط دقیق تست نگرفتید که حالا بخوایم بسنجیم دماتون عادیه یا نه.
    درسته ، من همونطور که اول گفتم میخواستم بدونم بهرحال شما هم توی بازی این شرایط رو تجربه میکنید یا نه .. درسته بازیها هم فرق دارن ولی ممکنه این دما و شرایطی که من میگم به طور عادی در شرایطی پیش بیاد که سیستم کار خیلی سنگین تر از یه بازی توی حدود درایور سان فرانسیسکو رو انجام میده
    همونطور که گفتم با تنظیمات اولیه ، حتی توی کانتر هم اون قسمت بالای کیبورد و زیر مونیتور گرم میشد و از قسمت بالاتر هوای گرم میومد و قسمت پایین مونیتور رو هم یکم گرم کرده بود

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان ایا این مدل واسه بازی پیشنهاد میشه؟
    حداقل 7-8 ساعت در روز
    از لحاظ خنک کنندگیش میگم
    اخه چیزی که فهمیدم اینه که خیلی بد داغ میکنه ایا این درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

سلام. چرا وی سایت asus درایورهای قسمت 8.1 از 8 کمتره؟ اونهایی که تو قسمت 8.1 نیست باید چیکار کنیم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان ایا این مدل واسه بازی پیشنهاد میشه؟
    حداقل 7-8 ساعت در روز
    از لحاظ خنک کنندگیش میگم
    اخه چیزی که فهمیدم اینه که خیلی بد داغ میکنه ایا این درسته؟
    شما برای این منظور از هر لحاظ (بهای تمام شده- استهلاک-کارایی) بهتره بفکر یک کنسول باشید

10. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه red_avalanche's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ویندوز هشت و یک چون جدیدتره یه سری درایور سخت افزارهای جدیدتر رو تو خودش داره، لازم نیست دوباره اینستال شه

داره خودمونی میشه red_avalanche's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هرچی دستگاه بیشتر تحت فشار باشه و بیشتر روشن باشه استهلاکش بیشتره و گرمای بیشتری تولید میشه که
    طبیعیه، بهتره از یک خنک کننده خارجی استفاده بشه، هر دستگاه با سی پی یو و گرافیک قویتری داشته باشه
    گرمای بیشتری تولید خاهد کرد.

13. این کاربر از red_avalanche بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •