دما به نظرم بد نیست....چه بازیی و چه تنظیماتی را باهاش این دما شد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دما به نظرم بد نیست....چه بازیی و چه تنظیماتی را باهاش این دما شد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
جسارتا شما اینجا رو با توییتر اشتباه نگرفتی؟
توی پست قبلی همین صفحه راهنمایی کردم تا چطوری دما رو پایین بیاری دیگه. یک نگاهی میانداختی حداقل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 3274; 29-01-2014 at 05:53.
عزیز شما هم دقت کنید من نگفتم چیکار کنم دما بیاد پایین ، من خواستم بدونم با تنظیمات اولیه ، ایا این دما مناسبه یا نه ، بحث تغییر تنظیمات که موضوع دیگه ای هست
مساله همینه که دمای مناسب و غیر مناسب نداریم! و هیچ مرجعی هم نمیاد چنین حرفی بزنه. ممکنه من توی اتاقی با دمای 34 درجه برای چند 1.5 ساعت رندر سه بعدی سنگین بگیرم که هم GPU و هم CPU رو درگیر کنه و دمای براحتی به 95 هم برسه و کاربر دیگری همین کار رو در اتاق 15 درجه ای و حتی بدون کولپد انجام بده و دما به 55 هم نرسه. و یا یک کاربر دیگه موقع وبگردی توی یک شرایط محیطی دیگه دمای 35 درجه رو تجربه کنه و ...
اما اگر تحت شرایط استاندارد تست منظورتونه که اون بحثش جداست و در صفحه ی اختصاصی این محصول در notebookcheck تحت دمای اتاق استاندارد و طی تستهای اعلامی دماها رو اعلام کرده ولی شما که تحت اون شرایط دقیق تست نگرفتید که حالا بخوایم بسنجیم دماتون عادیه یا نه.
درسته ، من همونطور که اول گفتم میخواستم بدونم بهرحال شما هم توی بازی این شرایط رو تجربه میکنید یا نه .. درسته بازیها هم فرق دارن ولی ممکنه این دما و شرایطی که من میگم به طور عادی در شرایطی پیش بیاد که سیستم کار خیلی سنگین تر از یه بازی توی حدود درایور سان فرانسیسکو رو انجام میده
همونطور که گفتم با تنظیمات اولیه ، حتی توی کانتر هم اون قسمت بالای کیبورد و زیر مونیتور گرم میشد و از قسمت بالاتر هوای گرم میومد و قسمت پایین مونیتور رو هم یکم گرم کرده بود
دوستان ایا این مدل واسه بازی پیشنهاد میشه؟
حداقل 7-8 ساعت در روز
از لحاظ خنک کنندگیش میگم
اخه چیزی که فهمیدم اینه که خیلی بد داغ میکنه ایا این درسته؟
سلام. چرا وی سایت asus درایورهای قسمت 8.1 از 8 کمتره؟ اونهایی که تو قسمت 8.1 نیست باید چیکار کنیم؟
شما برای این منظور از هر لحاظ (بهای تمام شده- استهلاک-کارایی) بهتره بفکر یک کنسول باشید
ویندوز هشت و یک چون جدیدتره یه سری درایور سخت افزارهای جدیدتر رو تو خودش داره، لازم نیست دوباره اینستال شه
هرچی دستگاه بیشتر تحت فشار باشه و بیشتر روشن باشه استهلاکش بیشتره و گرمای بیشتری تولید میشه که
طبیعیه، بهتره از یک خنک کننده خارجی استفاده بشه، هر دستگاه با سی پی یو و گرافیک قویتری داشته باشه
گرمای بیشتری تولید خاهد کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)