دوستانی که در این زمینه مطالعه داشتن، نظرشون در مورد این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
(خودم نخوندمش چون هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.)
دوستانی که در این زمینه مطالعه داشتن، نظرشون در مورد این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
(خودم نخوندمش چون هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.)
یعنی 12 فوریه زادروز داروین باشه اینجا پستی ارسال نشه خیلی بده ها
تولدش مبارک
تولد والاسم بعدا تبریک میگیم![]()
Using new computer models to map information on tooth and body size from 131 extinct and 7 living species of horse, the team was able to figure out where 'bursts' of speciation - the appearance of new species - occurred across millions of years
....
"We'd always thought you can only really become species-rich by adapting to new environments, but here it seems that the new species comes first, and then the anatomy changes later," evolutionary biologist Alistair Evans
....
What we do know is we've been assuming things about the evolution of horses that do not bear out in the evidence, and it's a timely reminder that often the reality of the situation is a whole lot more complex than the theory would suggest
این دو مطلب به نحوی با این مقاله در ارتباطن:
به ضرس قاطع میگم که تکامل داروینی به هیچ وجه واقعیت رو انطور که هست نشون نمیده و در بهترین حالت تنها قسمتی از واقعیت رو داره نشون میده ... علم در آینده این رو اثبات خواهد کرد ...
Last edited by AMHSIN; 13-02-2017 at 01:57.
محققان نظریه تکامل (فرگشت) از دانشگاه هاروارد به مناسبت روز تولد داروین یک پرسش و پاسخ در سایت Reddit داشتند که خیلی از نکات مبهم و سوالات مطرح شده در این تاپیک رو پوشش میده...
به همه موافقین و مخالفین این نظریه پیشنهاد میکنم حتما این مطلب رو مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
مقاله اصلی که در Science منتشر شد (و مقاله بسیار مهمی هم هست) مربوط به نرخ پیدایش قابلیت ها و نرخ تنوع بخشی در گونه هاست که مدل هایی که قبلا برای این منظور وجود داشت این مشاهدات جدید رو توضیح نمی دن (اونها نرخ متفاوتی رو پیش بینی می کردند)، این مدل جدید بر اساس سایز بدن و دندان ها بدست آمده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئله مهمی است و قطعا پرسش های جدیدی رو مطرح خواهد کرد، ولی قضیه ربطی به مسائلی که بعضی سایت های خلقت گرا (و دوست ما این بالا) بهش اشاره کردند نداره و اصلا این قضیه خط بطلان یا پرسش اساسی در اصل قضیه فرگشت نیست بلکه جزئیات مربوط به نرخ تنوع بخشی بر اساس فشارهای محیطی رو تغییر می ده.
بسیاری از عزیزان هم بطور قاطع پیش بینی فرمودند جهان در 21 دسامبر 2012 پایان خواهد یافت. حالا شما برای پیشگوییهاتون مقاله از سایت آرمان مهدویت و ویدیو به اصطلاح مستند تولیدی جناب Lad Allen دارید (فردی که معتقد است جهان 6000 سال پیش آفریده شده و سایر مستندهای تولیدی ایشون عکس و ویدیو از بهشت و جهنم، حل کردن معمای مهاجرت موسی و چیزهایی از این قبیل است)، اون افراد هم سایت ها و مقالات و مستند ها و حتی فیلم های هالییودی داشتند.
به هر حال منتظر خواهیم بود چه زمان این پیشگویی های شما به نتیجه خواهد رسیددر صورتی که چنین روزی برسه، ما کلاهمون رو هم نه برای شما، بلکه برای اون افرادی که بوسیله متد علمی چیزهایی که شما مدعی شدید رو نشون دادند بالا می بریم.
![]()
سایت مهدویت ...!! جناب Lad Allen ...!! شما که ادعا دارید فقط بر اساس علم و مقاله ژورنال های معتبر نظر میدید چرا این حرف رو میزنید؟ بجای کلی گویی در اون مقاله و مستند هر چیز غیر علمی دیدید اینجا بیان کنید ... اصلن منابع اون مقاله یا مستند رو دیدین؟ حتمن باز میگید یه مشت عوام بیسواد کیلویی اینا رو تولید کردن ...
چن نفری از عوام بیسوادی که در مستند مورد مصاحبه قرار گرفتن:
ديرينه شناسان تکاملي پيشگام سيمون کانوي موريس Simon Conway Morris از دانشگاه کمبريج و جيمز ولنتاين James Valentine از دانشگاه کاليفرنيا در برکلي، زيست شناس دريايي پل چي ين Paul Chien از دانشگاه سان فرانسيسکو، و زيست شناس تکاملي ريچارد استرنبرگ Richard Sternberg، همکار تحقيقاتي در موزه ملي تاريخ طبيعي،...
در ضمن بنظرتون چیزی که این زیست شناس تکاملی در این مقاله گفتن چه مفهومی داره؟
"We'd always thought you can only really become species-rich by adapting to new environments, but here it seems that the new species comes first, and then the anatomy changes later," evolutionary biologist Alistair Evansاینکه برخلاف تصور ما این تحقیق نشون میده اول این گونه های جدید پیدا شدن (بصورت انفجاری) و بعد تغییرات آناتومی رخ داده!! دقیقن برعکس چیزی که فرگشت داروینی میگه! و دقیقن همون چیزی که در مستند هم بش اشاره شده ...
Last edited by AMHSIN; 14-02-2017 at 13:33.
این که گیتاریست گروه مارون 5ـه !!
سلام
یه تشابه اسمیه که ممکنه خیلی پیش بیاد
منظورشون احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز برادر به اون پرسش ها ده ها بار در همین تاپیک پاسخ داده شده، شما هم اونها رو بیشتر از من نخونده باشید کمتر نخوندید و مطمئنم خود شما اونها رو بهتر از هر کس دیگه بلد هستید. دیگه ما می شناسیم شما رو و بعد از این همه سال و چندین مولتی یوزر شما، به شیوه ترولینگ شما آشنا هستیم.
اسم هایی که بردید خودشون فرگشت رو قبول دارند.
همونطور که گفتم این مسئله مربوط به روابط نرخ تنوع سازی و گونه سازی است و ربطی به زیر سوال بردن کلیت مسئله فرگشت نداره. همین فردی که شما ازش نقل قول گرفتید محقق زیست شناسی تکاملی است و چندین مقاله تحقیقاتی درباره فرگشت داره. حالا شما از حرف های ایشون میخواید نتیجه بگیرید نظر ایشون اینه که این مقاله کلیت فرگشت رو زیر سوال می بره در حالی که واضحه اینطور نیست، بالاخره مشابه این کار رو قبلا هم کرده بودید (یا فردی که شما ازش به سایت آرمان مهدویت نقل قول داده بودید انجام داده بود).
همونطور که قبلا هم گفتم جناب dedegoli گرامی این شیوه های ترولینگ شما کمی تکراری شده، کمی تنوع به خرج بدید تا حداقل این پروسه جذابیت داشته باشه!امیدتون رو از دست ندید، من می دونم تواناییش رو دارید
![]()
1. مثال بزنید کجا من ترولینگ کردم
2. چنتا از چندین یوزر دیگر من رو نام ببرید (غیر از dedegoli که بن شده)
3. در اون مستند گفته میشه که انفجار کمبرین با فرگشت داروینی نمیخونه، نه فرگشت بصورت کلی، توجه داشته باشید که نظر داروین تنها یکی از چندین نظر داده شده در مورد فرگشت هست
4. پدیده هایی مثه انفجار کمبرین و این مقاله در مورد اسب ها و فرضیه های مثه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ... مساله تصادفی نبودن پیدایش گونه ها رو جدی میکنه ... این مساله رو بذارید در کنار امکان انتقال اطلاعات DNA توسط امواج الکترومغناتیسی و تاثیر ذهن بر ماده و ... برای فردی مثل من همین قدر کافی هست که نتیجه بگیرم فرگشت داروینی (تصادف + انتخاب طبیعی)نمیتونه واقعیت رو اونطور که هست منعکس کنه ...
Last edited by AMHSIN; 15-02-2017 at 01:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)