تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 115 از 218 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وقتی به وضعیت خودمون نگاه میکنم با خودم میگم که کجای کارمون درسته که بخواد این یکی درست باشه .بقول این دوستمون همه ارزو دارن برن جام جهانی و برای تیمشون سنگ تمام بزارن ولی ما چطور .
    یک مشت دزد در فدراسیون ریختن و بفکر پر کردن جیبشون هستن .
    وقتی به اون بالا نگاه میکنم میبینم که اینها تازه انگشت کوچکه اون بالایی ها هستن وگرنه وضع معیشتمون خیلی بهتر ازین بود .
    سیاست 34 ساله این حکومت این بوده که بذر ناامیدی و بی تفاوتی رو در جامعه بریزه و الان هم داره همون رو درو میکنه

2. 2 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

وقتی به وضعیت خودمون نگاه میکنم با خودم میگم که کجای کارمون درسته که بخواد این یکی درست باشه .بقول این دوستمون همه ارزو دارن برن جام جهانی و برای تیمشون سنگ تمام بزارن ولی ما چطور .
    یک مشت دزد در فدراسیون ریختن و بفکر پر کردن جیبشون هستن .
    وقتی به اون بالا نگاه میکنم میبینم که اینها تازه انگشت کوچکه اون بالایی ها هستن وگرنه وضع معیشتمون خیلی بهتر ازین بود .
    سیاست 34 ساله این حکومت این بوده که بذر ناامیدی و بی تفاوتی رو در جامعه بریزه و الان هم داره همون رو درو میکنه

من همش دعا میکنم ایران جام جهانی نره ! تمام آقایون فوتبالیت میلیاردر هستند ولی منی که پول تو جیبیم رو باید از پدر بیچارم بگیرم که اونم از بوق سگ تا شب کار میکنه چرا باید واسه رفتن به جام جهانی تو این وضع بد اقتصادی به کلی از بازیکنا پول بدن ؟ چرا باید جلو تشاوی بود یا برد مقابل کره به هر کدوم 20 میلیون پاداش بدن ؟؟؟ آیا این پول ها رو خود رییس فدراسیون میده یا از مالیات من بد بخت کم میشه ؟ الان ایران یه گل تو جام جهانی بزنه به هر کدوم 50 میلیون میدن آخه زورم میاد مالیاتش رو من باید بدم پولش رو باید یه مشت آدم بی خاصیت بخورن.

همون باخت بدن جام جهانی من خوشحال ترم.

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسامی ۳۰ بازیکن نهایی معرفی شده به فیفا مشخص شد/ رویای جام جهانی برای کریمی و رحمتی تمام شد
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بنا بر اعلام کارلوس کی روش - سرمربی تیم ملی، اسامی 30 بازیکن نهایی معرفی شده به فدراسیون جهانی فوتبال برای مسابقات جام جهانی به شرح زیر است:
    سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محمدرضا خلعتبری، مهرداد پولادی، رضا حقیقی (پرسپولیس تهران)، رحمان احمدی، مهدی شریفی، احسان حاج صفی (سپاهان اصفهان)، هاشم بیگ زاده، امیرحسین صادقی، آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری (استقلال تهران)، احمدآل نعمه، علیرضا بیرانوند، رضا نوروزی (نفت تهران)، قاسم حدادی فر، محمدرضا خانزاده (ذوب آهن اصفهان)، کریم انصاریفرد (تراکتورسازی تبریز)، پژمان منتظری (ام صلال)، رضا قوچان نژاد (چارلتون)، سوشا مکانی، بختیار رحمانی (فولاد خوزستان)، جواد نکونام (الکویت)، علیرضا جهانبخش (نایخمن هلند)، اشکان دژاگه (فولهام)، مهرداد بیت آشور (ونکوور)، مسعود شجاعی (لاس پالماس)، دانیال داوری (اینتراخت)، علیرضا حقیقی (اسپرتینگ پرتغال)، سردار آزمون (روبین کازان)
    لازم به ذکر است 23 بازیکن نهایی از میان 30 بازیکن فوق به فیفا معرفی خواهند شد.
    به گزارش فارس به این ترتیب رویای حضور در جام جهانی برای بازیکنانی مانند علی کریمی و سیدمهدی رحمتی نقش برآب شد، ضمن اینکه پیش از این نیز کی روش از احتمال حضور یک یا دو بازیکن جدید در لیست 30 نفره خبر داده بود که این اتفاق هرگز رخ نداد.
    از فهرست 30 نفره فوق به جز بیرانوند و نوروزی سایر بازیکنان در لیست اردوی اتریش قرار دارند.

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

آهنگی که ارش خونده بود خیلی باحال تر بود خیلیم تو دنیا معروف شد این چی بود آخه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چند وقتی بود متعجب بودم که چرا توی این اوضاع بی دروازه بانی و افت همه دروازه بان های دیگه مون ، حامد لک که اخیرا واقعا خوب بازی میکرد چرا دعوت نشده که خودش بعد از مدت ها مصاحبه ای جنجالی کرده

واقعا حیف که همچین اوضاعی توی تیم ملی برقراره . وجود کسایی مثل حامد لک و صادقیان میتونست موثر باشه .

حامدلک: گاسپارنتوانست چيزي به گلرها اضافه کند

حامد لک، دروازه بان تراکتورسازي که 3،4 سالي است به تيم‌ملي دعوت مي‌شود، بعد از صعود تيم‌ملي به جام‌جهاني در تمام اردوها حاضر بود اما براي اردوي اتريش از ليست تيم‌ملي خط خورد تا عليرضا حقيقي جانشينش شود. حالا هم که نام 5 دروازه‌بان براي حضور در جام‌جهاني رجيستر شده که در اين ميان، نامي از حامد لک به چشم نمي خورد.

حامد لک که چند ماهي بود سکوت کرده بود و حرفي نمي زد صحبتهاي تازه اي دارد. صحبتهايي که مي تواند اتفاقات درون اردوي تيم ملي را تا حدود زيادي نمايان سازد. لک مي گويد:« از کارلوس کي روش کمال تشکر را دارم که در 3 سال اخير مرا به اردو دعوت کرد و حتي در چند بازي ، مرا در دروازه تيم ملي قرار داد. من در يک سال اخير هم پاي ثابت تمام اردوها بودم اما در آستانه جام جهاني، خطم زدند تا جا براي بعضي ديگر باز شود. کي روش هميشه نشان مي داد نگاه ويژه اي به بازيکنان جوان دارد ، از او تشکر مي کنم اما ناراحتي ام از اين است که او به کادر فني اش و به خصوص مربي دروازه بان ها، اعتماد زيادي مي کرد. فازغ از اينکه بداند چه اتفاقاتي در اردو رخ مي دهد»

لک، گاسپار را نشانه گرفته. او در مورد مربي دروازه بان هاي تيم ملي مي گويد:« گاسپار فقط رزومه داشت وگرنه نتوانست چيزي به گلرها اضافه کند. او اصلا در حد تيم ملي نبود، نه اينکه حالا اين را بگويم بلکه اصلا نمي توانيد از من مصاحبه اي پيدا کنيد که از مربي دروازه بانها تعريف کرده باشم. به نظر من گاسپار کيفيت نداشت و اين را مي توانيد از دروازه بان هاي ديگر تيم ملي هم که با او کار کرده اند بپرسيد. البته اگر آنها در آستانه جام جهاني حرفي بزنند»

لک درباره گلرهاي دعوت شده به تيم ملي هم صحبت مي کند:« رحمان احمدي بهترين بازي ها را انجام داد و اگر نبود تيم ملي به جام جهاني صعود نمي کرد. حق آقا رحمان بود که به جام جهاني برود. در مورد سوشا هم بايد بگويم او عملکرد فوق العاده اي داشت و دعوتش به تيم ملي حقش بود. ( لک اينجا خنده تمسخرآميزي مي کند) اما براي من جالب است و خنده دار که يک گلر که در 3،4 سال اخير، فقط 4 بازي در دسته دو پرتغال انجام داده به تيم ملي دعوت مي شود و حتي بازي هم مي کند! اين آقا اگر گلر بود و چيزي داشت که در روبين کازان بازي مي کرد يا در پرسپوليس ذخيره نيلسون نمي شد. داستان رفتن او به پرتغال را هم که فعلا صلاح نيست بگويم. چون دوست ندارم براي تيم ملي حاشيه درست کنم. براي بازي مقابل گينه، در حالي که من و سوشا و آقا رحمان، چند روز تمرين مي کرديم، اين آقا شب بازي رسيد و اتفاقا به زمين هم رفت و بازي کرد. اينها عجيب نيست؟ تازه با 4 بازي براي تيمي که اسمش را هم حتي پرتغالي ها نمي دانند ادعاي بازي در جام جهاني و پوشيدن شماره يک تيم ملي را دارد! »

لک به صحبتهايش اينگونه ادامه مي دهد:« نمي دانم ملاک دعوت به تيم ملي چه چيزي است؟در ليگ دو پرتغال که سطحش حتي پايينتر از ليگ يک ايران است يک بازي 3 گل خورده، يک بازي 4 گل و چند بازي هم ذخيره بوده. آنوقت به تيم ملي دعوت مي شود و بازي هم مي کند! آنوقت من در ليگ ايران 4،5 سال است که همه بازي ها به ميدان رفته ام و البته در ليگ آسيا هم بازي کرده ام اما در ليست جايي ندارم. تازه به گواه کارشناسان، عملکرد قابل قبولي داشته ام و همه از من تعريف و تمجيد مي کنند که البته اين نظر لطفشان است. مي دانم چه اتفاقاتي رخ داده اما به احترام کي روش که فکر مي کنم او هم بي خبر است سکوت مي کنم و حرفي نمي زنم. فقط مي گويم ملاک دعوت به تيم ملي آمادگي نيست، بلکه داستان هاي ديگري است که گاسپار مي داند»

لک به بيرانوند و انتخاب او هم خرده مي گيرد:« ببينيد تيم ملي به کجا رسيده که يک دروازه بان با فقط 15 بازي در ليگ به تيم ملي دعوت مي شود و در ليست 30 نفره هم قرار مي گيرد. براي خودم متاسفم که ارتباطم ضعيف است و مثل خيلي ها اهل کانال زدن نيستم. فقط با توانايي هايم به اينجا رسيده ام و دوست هم ندارم در ادامه براي موفقيت و حضور در يک ليست، به اين در و آن در بزنم. اين گلر که تازه 15 بازي در ليگ برتر انجام داده، جلوي همه مظلوم نمايي مي کند اما جاهاي ديگر، کارش را بلد است. واقعا خنده ام مي گيرد اما دوست ندارم بيشتر از اين حرفي بزنم. ناگفته هاي بسياري از اردوهاي تيم ملي در دل دارم که به وقتش و اگر صلاح بدانم بازگويشان مي کنم تا همه بفهمند بعضي ها با چه ملاک هايي به تيم ملي دعوت شده اند و حتي ادعاي بازي هم دارند»

لک در پايان اين مصاحبه جنجالي مي گويد:« الان چند روز است که با خودم فکر مي کنم اما نمي دانم ملاک دعوت به تيم ملي چيست. وقتي ليست نهايي دروازه بان ها را ديدم خنده ام گرفت، چون 2،3 تاي آنها اصلا لياقت نداشتند اما باز هم به نظر کي روش احترام مي گذارم و او را مقصر نمي دانم. مقصر افرادي هستند که توسط کي روش، اختيار بي حدي گرفته اند و هر کاري که دلشان مي خواهد انجام مي دهند. فقط اميدوارم که تيم ملي نتيجه بگيرد، براي کي روش هم آرزوي موفقيت مي کنم و اميدوارم که تيم ملي در جام جهاني دشمن شاد نشود.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

در مورد آهنگ احسان باید بگم:
    1- آهنگ ط.ری ساخته شده که با حال و هوای برزیل بخونه
    2- از لحاظ شعر و نحوه خوندن برای من دلنشین نبود
    3- اصلا به عنوان موسیقی تیم، اصلا من رو تحت تأثیر قرار نداد. (و مصداق بارز یک کار سفارشی شبه هنری بود)
    4- در اون از کلمه «نــــــــاجــــــــی» استفاده شده بود. کلمه ای که به اشتباه از طرف خیلی از گزارشگرها استفاده می شود. و به معنای «نجات یافته» است و نه «نجات دهنده». که درست آن استفاده از کلمه منجی است.

8. 3 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. این کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

علی کریمی سنش بالاست؟ قبول!
    مهدی رحمتی عذر خواهی نکرد؟ قبول!
    صادقیان بد خلقی کرد؟ قبول!
    .
    دیگه حامد لک چرا دعوت نشد؟؟؟
    رحمان احمدی، سوشا مکانی، دنیل داوری، علیرضا بیرانوند به تیم ملی دعوت شدند و حق شونم بوده...
    ولی چرا علیرضا حقیقی دعوت شده؟؟؟ چون توی لیگ دسته دومی پرتغال بازی می کنه؟؟؟
    اینم شد ملاک انتخاب بازیکنان تیم ملی؟؟؟
    دیگه رسما کارلوس کیروش داره به لیگ برتر ایران توهیم می کنه!!!
    .
    حاجیلو (اسطوره استقلال) پریروز یه حرف قشنگی زد و گفت: اگه پیام صادقیان حتی لیگ دسته دهم بنگلادش هم بازی می کرد، به تیم ملی دعوت می شد!
    ظاهرا کیروش میگه هرکی توی لیگ های خارجی بازی می کنه، باید دعوت بشه!!
    علیرضا حقیقی، کلا سه چهار بار برای تیمش به میدون رفته، که یه بار سه گل، یه بار چهار گل و ... گل خورده...
    ولی حامد لک که توی هر تیمی بازی کرده، دروازه بان اول تیمش بوده، نباید دعوت بشه؟؟؟
    .
    .
    .
    آقای کارلوس کیروش؛ دفاع چپ تیم ملی سوئد (بهرنگ صفری) یه ایرانیه، چون سوئد نیومده جام جهانی اونم جذب کنیم؟؟؟...
    .
    .
    واقعا که خیلی مضحکه...
    Last edited by Sh-Meteor; 13-05-2014 at 21:49.

12. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

.
    رحمان احمدی، سوشا مکانی، دنیل داوری، علیرضا بیرانوند به تیم ملی دعوت شدند و حق شونم بوده...
    .
    حاجیلو (اسطوره استقلال) پریروز یه حرف قشنگی زد و گفت: اگه پیام صادقیان حتی لیگ دسته دهم بنگلادش هم بازی می کرد، به تیم ملی دعوت می شد!
    علیرضا حقیقی، کلا سه چهار بار برای تیمش به میدون رفته، که یه بار سه گل، یه بار چهار گل و ... گل خورده...
    ولی حامد لک که توی هر تیمی بازی کرده، دروازه بان اول تیمش بوده، نباید دعوت بشه؟؟؟
    .
    .
    .
    آقای کارلوس کیروش؛ دفاع چپ تیم ملی سوئد (بهرنگ صفری) یه ایرانیه، چون سوئد نیومده جام جهانی اونم جذب کنیم؟؟؟...
    هافبک تیم ملی سوئیس هم یه ایرانیه، اونم دعوت باید بشه؟؟؟
    .
    .
    واقعا که خیلی مضحکه...
    بهرنگ صفری رو میشناسم
    ولی هافبک سوئیس کیه ؟ تا حالا نشنیده بودم در موردش...

ولی اون ژاپنیه از همه بهتر بود ... خیلی حیف شد که قبول نکرد بیاد...

14. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

.
    .
    .
    .
    .
    هافبک تیم ملی سوئیس هم یه ایرانیه، اونم دعوت باید بشه؟؟؟
    .
    .
    واقعا که خیلی مضحکه...
    اگه متن بالا و مصاحبه ی لک رو خونده باشی و با توجه به شایعاتی که زمانی در مورد علیرضا حقیقی بود معلوم میشه قضیه اصلا این تحویل گرفتن لیگ ایران و دعوت از هر بازیکن خارجی نیست و بالاتر از این حرفاست .
    حتی اگه درست یادم باشه یکی از بازیکنهای مس (فکر کنم کاپیتانشون) صحبتهایی هم در همین قضیه دعوت به تیم ملی کرده بود .

کاملا معلومه که مافیا به تیم ملی هم دست پیدا کردن و و اگه نگیم همه بازیکنها ، لااقل بعضی از دعوت شده ها به تیم ملی در عین بی کفایتی از همین طریق باز هم دعوت میشن .
    برنامه 90 بد موقعی کنسل شده . درسته الان فردوسی پور درگیر ساخت ویژه برنامه جام جهانیه اما شاید هم این فقط بهانه ایه واسه پخش نشدن 90 تو این روزها که فدراسیون واقعا داره به تمام معنا گند میزنه .

16. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •