تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 249 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

پ‌ن: مسلما مدارک دایی معتبره./ ولی یه موردی که هست اینه که اگه این قضیه مربوط به برادرای رده بالای کشور باشه کنسله و ماستمالی میشه!!

احتمالش هست که اینجور قضایا ربطی به جاهایی پیدا کنه که خط قرمزی بشه برای بررسیش و نهایتش هم با چند جلسه محرومیت و داوری نکردن قهرمانی برای ما و در سطح خیلی بالا محروم شدن چند نفر که توی جریان دست داشتن ماست مالی بشه و تمام تا دوباره یه روزی یه جایی قضیه سر باز کنه.ولی خدا کنه هر چی هست یه بار برای همیشه رو بشه تا کسایی که همیشه یه تیم بیرون دارن برای اینجور کارا دستشون کوتاه بشه.

اگه ماستمالی بشه بازم بدک نیست ولی خدا کنه نخوان دایی و رویانیانو کله کنن
    این احتمال هم هست که برای حل مساله صورت مساله رو پاک کنن اما اونموقع هم باید منتظر توفان دایی و رویانیان و بالطبع ورود افراد برجسته به جریان باشیم.هر چند امیدوارم این اتفاق برامون نیفته و قربانی بیگناه جریان ما نباشیم.

با این حال که میدونم داوری کار بسیار سختی هست و قدم گذاشتن توش دل شیر میخواد ولی باید خودت رو برای همه چیز آماده کنی
    حرفت کاملا صحیحه اما متاسفانه این داور هیچ وقت اصلاح نمیکنه خودش رو در زمینه رفتاری.وقتی بهش گفتن اضافه وزن داری قبول کرد و وزنش رو پایین آورد اما از نظر اخلاق و رفتار میخواد توی دید باشه و با کارایی که میکنه خودش رو توی چشم قرار میده.حتی خودش گفته توصیه روانشناسم رو هم گوش ندادم و کار خودم رو انجام دادم.

بعد هم این داور نمیدونم چرا اینقدر بر علیه ما اشتباه میکنه.اشتباه جزئی از داوری و فوتباله اما اینکه یه تیم خاص استفاده ببره و یه تیم ضرر ببینه یه مقداری شبه بر انگیزه.
    البته یه نمونه دیگه داشتیم به نام مسعود مرادی که همه یادشون هست بیشتر وقتا به ضرر ما بود اما سعی میکرد تیمای روبرومون رو با عدالت از اشتباهات علیه ما بهره مند کنه.
    بازیهایی مثل مس کرمان توی تهران و پنالتی‌های نگرفته جلوی سپاهان و ... رو همه یادمونه.

امشب 90 شششددددیید دیدن داره . مثل اینکه سندهای دایی محکم محکم بوده
    علیپور پس از ارائه مدارک دایی به کمیته انضباطی: مدارک دایی محکم و قابل تامل بود.پس معلومه مدارک درست و حسابی براش بردن.هر چند امیدوارم فردا صبح این حرف علیپور عوض نشه
    Last edited by Sub007; 23-09-2013 at 22:41.

2. 7 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

90 رو میبینید؟
    قهرمانی اومد خیلی تیریپ مظلوم ورداشت...اخرشم با پررویی گفت که امام رضا با من هست و...
    یعنی فقط دلم میخواست بهش بگم خفه شوو .
    اما داش علی دایی اومد کولاک کرده تا الان...
    حال کردم که قهرمانی رو لو داد که ادم واسطه فرستاده پیش دایی تا قبول کنه ماست مالی کنه قضیه رو.
    چقد این قهرمانی ادم دو رو و پستی هست.
    Sent from my LT18i using Tapatalk 2

4. 11 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

باور کنید تا الان سرم درد گرفته بود بعد از اینکه فهمیدم قهرمانی صحنه رو دیده چنتا ناخودآگاه زدم تو سرم
    تا حالا فکر میکردم ندیده با تمام حرفایی که میزدم اما بازم ته دلم میگفتم شاید اشتباه بوده
    یه چیزی ته دلم بود که میگفت همه این حرفا توهمه انگار نمیخواستم باور کنم فوتبال ما فوتبالی که هر هفته میشینیم پاش و حرص میخوریم فاسده

اما وقتی چند بار صحنه رو توی نود دیدم کاملا مشخص بود که قهرمانی صحنه رو دیده
    یعنی کاملا مشخص بود متوجه درگیری دو بازیکن شده بود
    الان متوجه شدم حرف دایی که میگفت خود فیلم بازی بهترین مدرک هست یعنی چی

چقد جالب بود لحظه آخر خلیل زاده میزنه تو صورت میثم بعد در میره فکر میکرد داور پشت سرش میاد که بهش کارت بده اما وقتی برگشت اصلا باورش نشد که میثم رو اخراج کرده
    قشنگ از صورتش مشخص بود

میثم حسینی حتی وقتی توی استقلالم بود بازیکن با اخلاقی بود ولی انصافا گردنش رو خیلی شدید گرفت و زمینش زد مشخص بود خیلی دردش گرفته که اون ضربه رو با پا زد

یعنی قضاوت درست اون صحنه این بود
    اعلام خطا به سود پرسپولیس
    کارت زرد برای میثم حسینی
    کارت قرمز برای شجاع خلیل زاد

باز دم دایی گرم دمش گرم عاشقش شدم امشب چقدر خوبه که آدم پاک باشه و از حرف زدن نترسه
    البته کسی که توی دنیا و فیفا شناخته شده هست مواظب حرکاتش هست
    علیپور خودش جلوی دوربین گفت مدارک دایی قابل توجه بوده علیپور دیگه نمیتونه مثل قبل بزنه زیرش

6. 12 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که مطمئنم اتفاق خاصی نمی افته و آخرش میگن مدارک کافی نبوده و با بررسی های انجام شده متوجه کمبود مدارک شدیم .
    بعد هم میگن پیگیر قضیه هستیم تا مشکلات رو به کل برطرف کنیم و آخرش هم همه یادشون میره .

شما نگاه کنین . مگه همین قضیه زیر میزی و رشوه دادن و دلال بازی ها نبود ؟!
    چی شد ؟! فقط توی برنامه نود پیگیری کردن و اینقدر پیش رفتن که به کمالوند رسیدن و دیگه مدارک و صحبت های ضد و نقیض متخلفان اینقدر زیاد بود که یک بچه هم میتونست فرد متخلف رو شناسایی کنه .
    بعد از اون طرف هم عزیز محمدی میاد میگه فوتبال ما پاکه و این چیزایی که منتشر میشه حقیقت نداره و بعضی ها بیخودی ذهنیت منفی ایجاد میکنن .

این همه پول توی این فوتبال خورده شد کسی گفت کی بود و کی برد ؟!
    همه چی خیلی راحت ماست مالی شد و هیچ اتفاقی هم نیفتاد . طرف محروم میشه میفرستنش لیگ یک مربیگری میکنه !!! {این چه نوع محرومیتی حساب میشه ؟}

یک سری بازیکن رو قبل از شروع لیگ 4 ماه محروم میکنن و وقتی لیگ شروع میشه محرومیت اونا تمام شده و خیلی راحت به بازیشون میرسن .
    کجای دنیا بر حسب زمان {روز/ماه} محروم میکنن ؟! ... هر وقت محرومیتی بوده بصورت تعداد بازی بوده . نه به تعداد روزهای سال . وقتی هم کسی تبانی کنه مادام العمر محروم میشه .

ولی توی ایران محورمیت مدت دار میشه یا این که میره یک لیگ پایین تر بازی کنه یا مربیگری کنه .

اینا رو گفتم که پس فردا که همه چیز لاپوشونی شد{مثل همیشه} نیاید ناراحتی کنین . دیگه بعد این همه سال فوتبال دیدن و شنیدن صحبت ها و دیدن رفتارها خیلی راحت میشه به نتیجه رسید .

8. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من که مطمئنم اتفاق خاصی نمی افته و آخرش میگن مدارک کافی نبوده و با بررسی های انجام شده متوجه کمبود مدارک شدیم .
    بعد هم میگن پیگیر قضیه هستیم تا مشکلات رو به کل برطرف کنیم و آخرش هم همه یادشون میره .

شما نگاه کنین . مگه همین قضیه زیر میزی و رشوه دادن و دلال بازی ها نبود ؟!
    چی شد ؟! فقط توی برنامه نود پیگیری کردن و اینقدر پیش رفتن که به کمالوند رسیدن و دیگه مدارک و صحبت های ضد و نقیض متخلفان اینقدر زیاد بود که یک بچه هم میتونست فرد متخلف رو شناسایی کنه .
    بعد از اون طرف هم عزیز محمدی میاد میگه فوتبال ما پاکه و این چیزایی که منتشر میشه حقیقت نداره و بعضی ها بیخودی ذهنیت منفی ایجاد میکنن .

این همه پول توی این فوتبال خورده شد کسی گفت کی بود و کی برد ؟!
    همه چی خیلی راحت ماست مالی شد و هیچ اتفاقی هم نیفتاد . طرف محروم میشه میفرستنش لیگ یک مربیگری میکنه !!! {این چه نوع محرومیتی حساب میشه ؟}

یک سری بازیکن رو قبل از شروع لیگ 4 ماه محروم میکنن و وقتی لیگ شروع میشه محرومیت اونا تمام شده و خیلی راحت به بازیشون میرسن .
    کجای دنیا بر حسب زمان {روز/ماه} محروم میکنن ؟! ... هر وقت محرومیتی بوده بصورت تعداد بازی بوده . نه به تعداد روزهای سال . وقتی هم کسی تبانی کنه مادام العمر محروم میشه .

ولی توی ایران محورمیت مدت دار میشه یا این که میره یک لیگ پایین تر بازی کنه یا مربیگری کنه .

اینا رو گفتم که پس فردا که همه چیز لاپوشونی شد{مثل همیشه} نیاید ناراحتی کنین . دیگه بعد این همه سال فوتبال دیدن و شنیدن صحبت ها و دیدن رفتارها خیلی راحت میشه به نتیجه رسید .
    نه آقا بهزاد ایشالا اینبار اینجوری نمیشه یعنی خدا کنه اینجوری نشه
    دایی برای حرفاش شاهد هم داره
    مدارک بر علیه قهرمانی خیلی محکم هستن وگرنه آدم ماست مالی مثل علیپور دیگه جلوی دوربین نمیگفت مدارک قابل تامل هستن

بابا یارو نشسته تو ماشین طرف بهش گفته 25 تا بده بازی رو برات در میارم
    فیلم بازی سپاهان هم مشخص کرده که قهرمانی صحنه رو دیده(یه بار دیگه ببینید تا وقتی میبینه که خلیل زاده داره فن کمر میزنه به میثم کاری نداره و یه لحظه سرش رو بر میگردونه یعنی کی کی بود من نبودم بعد دوباره بر میگردونه ببینه چی شد و تا میثم لگد میزنه بازی رو قطع میکنه)

این فیلم به تنهایی بره فیفا قهرمانی کارش تمومه
    منم مثل شما انگیزه محکمی برای برخورد با اینا نمیبینم اما بالاخره اینام نمیتونن اینقدر واضح خودشون رو به ندیدن بزنن

10. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

مسئله ای که مدیر عامل اون تیم نفتون(تفتون؟!) گفت واقعا شوکه کرد منو ، همه اسم ها رو سانسور کردن ولی خود فردوسی پور چندین سرخ نخ داد که کیا بودن!
    یه جا که حواسش نبود و مشخص شد پای قهرمانی اوسط این ماجرا بوده!!! و یکی از چند داوره متهم به تبانی بوده! البته انگار علیپور بر غیر واقع بودن حرف های اون مدیر عامل تاکید داشت.خدا میدونه چه خبره اینجا!
    تاکید عادل به ماجرای راه اهن هم جالب بود! انگار یه بو هایی برده بود! چون همه کسانی که روی خط اومدن تاکید بر مخالف بودن دایی با اینکارا دادن ، در حالی که عادل میخواست بفهمونه که منظورش مدیران راه اهن سورینت هستن، انگار خیلی به بابک زنجانی مشکوک بود! در واقع کسی هم این وسط منکر نشد!

به هر حال فوتبال ما هم با سیاست بازی اداره میشه و هم مسائل سیاسی کشور درش دخیل هست.
    تنها تفاوت اینبار این هست که آدم پر نفوذی مثه رویانیان هم میتونه از توانایی هاش استفاده کنه، از این و اون آتو داشتن که کسی نمی اومد جلو اما الان که رویانیان اون سر بازی هست توی نقطه ضعف قدرت قرار دارند.

فارغ از مسئله تبانی که مطمئنآ در سطح لیگ برتر هم زیاد هست ، اعتقاد دارم که صد در صد باید قهرمانی به خاطر تصمیم فاجعه بارش تنبیه بشه، و حتی تا پایان لیگ محروم بشه (با توجه به ضربه ای که به وجه داوری زده امکانش هست) اما تا برای من یکی صد در صد نشه که قهرمانی تبانی کرده ، بر چسب تبانی رو به این موضوع نمیزنم!
    خود علی دایی هم تاکیدش بر اشتباه فاجعه بار قهرمانی بوده تا موضوع تبانی، فکر کنم اون عصبانیت بعد بازی باعث شد اون جملاتی که بار حقوقی زیادی رو هم دارن بزنه.
    امیدوارم که حتما حقانیت موضوع ثابت بشه و باشگاه هم کمترین ضرر رو ببینه ، اما اگه نشه شاید با محروم کردن دایی تازه یه ضرر دیگه ای هم بهمون وارد کنن

نمیخوام به تیمی افتراه بزنم ، اما وقتی این همه تیم های مدعی با دوز و کلک بازیکن می گیرند ، پولای میلیاردی خرج میکنن ، دلال بازی و تیتر روزنامه خریدن و به لیدر خط دادن انجام میدن دیگه چند میلیون ناقابل که بخوان به داور های زحمتکش بدن که این حرفا رو نداره!!!! مطئنم که خیلیا تبانی میکنن کمتر کسی میلیارد میلیارد پول خرج میکنه و راخت میشنه سر جاش تا نتیجه شو ببینه !! نه خیر این وسطا حتما به راه هموار کردن واسه این سرمایه هم فکر میکنن!!

12. 9 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

پیشبینی من :
    محرومیت مادام العمر قهرمانی
    تکرار بازی پرسپولیس - سپاهان
    کلا از این قهرمانی با اون تریپ برداشتنش تو زمین خوشم نمیومد از خیلی وقت پیشا میخواد ادای داورای بزرگو در بیاره خیلی جاها جوری غرش میره رو بازیکنا که پیچاره ها اعتراضم نمیکنن کلا امیدوارم دیگه قهرمانیو نبینم

14. 4 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به گزارش سایت رسمی كمیته داوران فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، اسامی داوران 2 دیدار از دور رگشت مسابقات پلی‌آف لیگ دسته سوم كشور، به شرح زیر اعلام می‌گردد:
    شهرداری جویبار- نفتون تهران ورزشگاه شهرداری ساری
    محسن قهرمانی- یعقوب سخندان- داریوش صابرمطلق- میلاد بای
    ناظر داوری: حسین خوشخوان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by SNOW PATROL; 24-09-2013 at 11:19.

16. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

پیشبینی من :
    محرومیت مادام العمر قهرمانی
    تکرار بازی پرسپولیس - سپاهان
    کلا از این قهرمانی با اون تریپ برداشتنش تو زمین خوشم نمیومد از خیلی وقت پیشا میخواد ادای داورای بزرگو در بیاره خیلی جاها جوری غرش میره رو بازیکنا که پیچاره ها اعتراضم نمیکنن کلا امیدوارم دیگه قهرمانیو نبینم
    تکرار بازی که فکر نمیکنم تا حالا سابقه داشته توی ایران انجام بشه.اما از اونجایی که امسال برای بازی در زمین سایپا و نفت ما اولین بودیم امیدوارم تکرار بازی برای اولین بار برای ما انجام بشه.
    منم امیدوارم قهرمانی حالا حالا ها دور و بر لیگ برتر و پرسپولیس نیاد.فکر کنم اگه باز هم داور بازیهای ما بشه هنوز بازی شروع نشده از ترس به نفعمون پنالتی میگیره

حال کردم که قهرمانی رو لو داد که ادم واسطه فرستاده پیش دایی تا قبول کنه ماست مالی کنه قضیه رو.
    خیال کرده دایی هم مثل بقیس که با جون من و جون تو کوتاه بیاد.کسی مثل دایی که وجهه بین المللی داره هیچ وقت خودش رو خراب نمیکنه و اعتبارش رو به حراج بزاره.قهرمانی بد سوتی داده.حالا همه میگن اگه ریگی به کفشش نبوده چرا واسطه فرستاده پیش دایی

18. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

عادل فردوسی پور پشت میز محاکمه
    :

مسئله مدیر عامل نفتون:
    لبخونی به قول عادل مشخص بود و حتی حرف اول اسم فرستنده اس ام اس ها هم پاک نشده بود ( مـ )
    مــــحـسن قهرمانی- یعقوب سخندان- داریوش صابرمطلق- میلاد بای
    در هر صورت ظاهر نشدن مدعی شکایت میتونه دلایلی دیگه ای داشته باشه ( ممکن هست قبلن پاش گیر بوده )

به هر حال فوتبال ما هم با سیاست بازی اداره میشه و هم مسائل سیاسی کشور درش دخیل هست.
    نه دوست عزیز من فکر میکنم آنچنان سیاستی که شما فکر میکنید در کار نیست بالاخره یه چیزی معلوم شد ( که البته همه میدونستیم ولی در حد حدس و .. بود )

که تقریبا خیلی از تیم ها تو لیگ برتر از این اتهام ها جون سالم بدر نبردن....

وقتی آقای کرانچار بعد از بازی میگند داوری عادلانه بود چه معنی میتونه بده؟

وقتی آقای قهرمانی سابقه دار هستن تو این کارا و همین دیشب چند تا حرفشون درباره مولایی صحبتای خودشونو تکذیب میکرد..!؟

وقتی جناب ممبینی نمیتونه ثابت کنه کمک داور ندیده و فقط میگه من که پرسیدم اینو گفت دیگه نمیدونم و میگه ازین اشتباهات زیاده؟

خب طبعن میگن یه بار جستی....
    و شاید خیلیا تو این مورد تمام سعیشون براین باشه که با کمترین افترا به قهرمانی موضوع رو تمامش کنند ولی خدا جای حق نشسته!

پرسپولیسی که بارها به خاطر همین اشتباهات تو جدول لیگ برتر پایین اومده و دایی بنده خدا بارها گفته ما از داوری باختیم...؟

و قهرمانی که دیشب داشت به جای جواب درست دادن ( البته درگه جوابی جز "ندیدم" نداره )
    میگفت: ساعت فلان رسیدم یا بیاین گوشیمو چک کنید...یا من با فلانی رابطه ای ندارم و یه سری
    بازی با کلمات با شتاب و...برای منحرف کردن اصل ماجرا.

و همه این شواهدو علیپور و ... هم میبینن و بازهم امیدوارم بعد از بارها و بارها اشتباه این دفعه لا اقل جرائم داوری قهرمانی ثابت بشه...

( حالا این فوتباله و میلیون ها شاهد بییننده و مربی و... و باز هم میگیم شاید به نفع خودشون تموم کنن
    ما تو ورزش های دیگه تبانی های وحشتناکیو میبینیم که هیچ وقتی رسیدگی هم نمیشن )
    بالاخره یه بار هم که شده این دستها رو میشه...

20. 7 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •