با کمال میل، رامیرس رو تقدیم میکنم به بارسا. هیچ بازیکنی هم از بارسا به درد چلسی نمیخوره، همون پول نقد بدن خوبه. بعدش هم چلسی بره با پول فروشش، لارس بندر رو از لورکوزن بگیره.
با کمال میل، رامیرس رو تقدیم میکنم به بارسا. هیچ بازیکنی هم از بارسا به درد چلسی نمیخوره، همون پول نقد بدن خوبه. بعدش هم چلسی بره با پول فروشش، لارس بندر رو از لورکوزن بگیره.
ولی به نظرم سانگ یا فابرگاس 100% به درد تیم میخورن
چون هر دو تو لیگ انگلیس سابقه بازی دارن و فصل بعد هم تیم با فروش رامیرس به یه هافبک نیاز داره
لمپارد که پیر شده و اگرم تمدید کنه بیشتر بازیها تو ترکیب نیست
به نظرم فابرگاس میتونه یک بازی پخش کن خوب بشه برای تیم
درسته، فابرگاس عالیه. واقعا اشتباه وحشتناکی کرد که از آرسنال رفت بارسلونا و نیمکت نشین شد. سانگ ولی به درد نمیخوره، ماتیچ یک سر و گردن ازش بهتره. فابرگاس رو بتونن بگیرن، عالیه.
لارس بندر كه خيلي معموليه..طرف تو تيم ملي المان ذخيره ي سومه...ماتيچ تو اون پست هست..سسك چلسي نميره.براي هافبك وسط ايوان راكيتيچ سويا خيلي خوبه!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان تکلیف اشلی کول معلوم نشد؟ میره رئال یا نه؟
كول؟رئال؟٦ سال قبل ميخواستنش!
رمیرس بازیکن خیلی خوبیه که توی این سال ها بهمون خیلی کمک کردهبا کمال میل، رامیرس رو تقدیم میکنم به بارسا. هیچ بازیکنی هم از بارسا به درد چلسی نمیخوره، همون پول نقد بدن خوبه. بعدش هم چلسی بره با پول فروشش، لارس بندر رو از لورکوزن بگیره.
اگه قراره بازیکنی جایی اون بیاد بازیکنای سطح پایینتر مثل بندر فایده ندارن
بازیکنی مثل ویدال خیلی عالیه که در کنار ماتیچ دیگه دو هافبک دفاعی کامل برای چلسی میشن
+
ظاهرا امید برای پیتر چک وجود داره که فصل براش تموم نشده باشه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by vahidgame; 29-04-2014 at 15:05.
والا نمیدونم، بعضی سایتا نوشتن رئال پیشنهاد 3.5 میلیونی یه ساله داده بهش، تابستونم که قراردادش تموم میشه و انگار خبری هم از تمدید نیست... بعید نیست بره
تو تیم ملی ذخیره هستش چون بازیکن هایی مثل شواین اشتایگر، تونی کروس، ایلکای و سامی خدیرا و جدیدا فیلیپ لام هافبک بازی میکنن وگرنه بازیکن خوبیه. ونگر هم دنبال خریدشه. البته نمیگم لارس بندر عالیه ولی با توجه به قیمتش که زیر ۲۰ میلیون پونده، خرید خوبی میتونه باشه وگرنه خودم هم میدونم که امثال ویدال و فابرگاس از بندر خیلی بهترن. خود من که تو Football Manager، لارس بندر رو خریدم و ازش راضیم! ایوان راکیتیچ هم بازیکن خوبیه و میتونه مکمل خیلی خوبی برای ماتیچ باشه.
بندرها هر دو معمولين..راكيتيچ،پوگبا و حتي اسنايدر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)