تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 293 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

محتوای مخفی: ادامه 

++++++++++

FC Barce
    lona, 1962

++++++++++

Barcelona 1976-77

++++++++++

Cup Winners Cup 1983-1984 Manchester United Barcelona
    Quarter Final, Second Leg 21 March 1984 Old Trafford

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: ادامه ی عکس ها 

++++++++++

++++++++++

++++++++++

++++++++++

++++++++++

محتوای مخفی: لیونل مسی 

Last edited by M E S S I; 21-09-2013 at 16:09.

2. 12 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

زونیگا در یک قدمی پیوستن به بارسلونا

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    طرفداری- رسانه‌های کلمبیایی اذعان می‌کنند که وینگر تیم ناپولی، خوان کامیل زونیگا در یک قدمی پیوستن به باشگاه بارسلونا قرار گرفته است.
    این هافبک کلمبیایی 27 ساله برای امضای قراردادی جدید با این تیم به توافق نرسید و ژانویه پیش رو به صورت آزاد می‌تواند از این تیم جدا شود.
    در ماه‌های اخیر صحبت از یوونتوس به عنوان تیم بعدی این بازیکن بیش از پیش شده بود اما اکنون رسانه‌های کشور کلمبیا ادعای عجیبی نسبت به این موضوع دارند.
    کارلوس آلمن خبرنگار رادیو به اسپورت‌ایتالیا گفت:
    " دوشنبه ملاقاتی با مسئولین باشگاه برای مسئله تمدید قرارداد وجود خواهد داشت و وضعیت این بازیکن مشخص خواهد شد. اگر برای امضای قرارداد طرفین به توافق نرسند، بارسلونا محتمل ترین گزینه برای زونیگا خواهد بود. علی‌الخصوص اگر دنی آلوز این تیم را ترک کند. نمی‌دانم یوونتوس هم این بازیکن را می‌خواهد یا نه، اما زونیگا قطعاً کاتالان‌ها را ترجیح خواهد داد. "
    این بیشتر شبیه یک اظهار نظرشخصی از سوی یک منبع غیرموثق است، تا صحبتی قابل استناد، اما شایعات در روزنامه گاتزتا دلو اسپرت نیز کمی این مسئله را پیچیده کرده است.

اينيستا براي تمديد قرارداد با بارسلونا دستمزد کريس رونالدو را طلب کرد
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    هافبک مطرح و با تجربه تیم فوتبال بارسلونا برای تمدید قرارداد خود با این تیم شرط سنگینی را مطرح کرد.
    به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، روزنامه مارکا نوشت آندرس اینی یستا برای تمدید قراردادش تقاضای دریافت دستمزد 17 میلیون یورو در سال را کرده است.
    اینی یستای 29 ساله هفته قبل پیشنهاد تمدید قرارداد به مدت 3 سال و با دستمزد 12 میلیون یورو را رد کرده بود. این روزنامه نوشت مبلغ درخواستی هافبک تیم ملی اسپانیا برابر دستمزدی است که رئال مادرید برای تمدید قرارداد کریس رونالدو پرتغالی به آن تن داد. ساندرو روسل رییس باشگاه بارسلونا از اقدام رئال مادرید انتقاد کرده است و آن را توهین به شعور فوتبال دوستان دانست.
    در حال حاضر در تیم بارسلونا لیونل مسی آرژانتینی با 16 میلیون یورو دستمزد بالاترین دریافت سالانه را دارد - واحد مرکزی خبر

سونگ در ماه ژانويه بارسلونا را ترک مي کند

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    روزنامه های اسپانیایی نوشتند هافبک کامرونی تیم فوتبال بارسلونا می خواهد در نقل و انتقالات زمستانی این تیم را ترک کند.
    به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، روزنامه آ اس نوشت آلکساندر سونگ که از زمان حضور خراردو مارتینو در بارسا نیمکت نشین شده است تمایلی به ادامه حضور در این تیم ندارد.
    سونگ در این فصل تنها در بازی با مالاگا و آن هم به علت مصدومیت سرخیو بوسکتس در ترکیب بارسا قرار گرفته است و مارتینو از او بیشتر به عنوان بازیکن تعویضی اجباری استفاده می کند.
    سونگ 26 ساله نمی خواهد این نیمکت نشینی باعث شود تا حضور او در تیم ملی کامرون در صورت صعود احتمالی به جام جهانی 2014 کم رنگ شود.وی سابقه 5 فصل حضور در آرسنال را دارد و سال 2012 به بارسا منتقل شد - واحد مرکزی خبر

موناکو منتظر جواب «بله»والدس در ژانویه

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سایت گل- این روزها ویکتور والدس روزهای خوشی را پشت سرمی گذارد. درخشش او در بازیهای اخیر بارسلونا نظر مثبت سران تیم های مختلف اروپایی را به خود جلب کرده و به ویژه تیم هایی که به دنبال جذب یک دروازه بان هستند، با دقت بیشتری به بازیهای خوب او نگاه می کنند؛ چرا که آنچه قطعی است این است که والدس در تابستان آینده بارسلونا را ترک خواهد کرد.
    در میان مشتریان پروپاقرص والدس نام موناکو دیده می شود. سران این باشگاه ثروتمند فرانسوی تمایل زیادی دارند تا هرچه زودتر جواب «بله» را از والدس بگیرند. آنها قصد دارند تا هرچه سریعتر و در روزهای ابتدایی بازار نقل و انتقالات زمستانی امضای ویکتور والدس را روی قراردادشان ببینند. آنها می دانند که والدس قصد تمدید قراردادش با بارسا را ندارد و از همین رو تیم های متعددی به دنبال جذب او هستند تا با به خدمت گرفتن او به تقویت دروازه شان بپردازند و قصد دارند تا هرچه سریعتر با توافق با والدس، تکلیف این ماجرا را یک سره کنند..
    سران موناکو برای این فصل سرخیو رومرو، دروازه بان تیم ملی آرژانتین را به صورت قرضی به خدمت گرفته اند و او از سمپدوریا به این تیم فرانسوی منتقل شده ولی آنها می دانند که او کلید دائمی حل مشکلاتشان نخواهد بود.
    سران موناکو در بازار نقل و انتقالات تابستانی هم برای جذب والدس دست به کار شده بودند ولی پاسخ منفی سران بارسا به این پیشنهاد باعث شد تا او در بارسلونا بماند.
    حالا هم آنها مشتری اول جذب والدس هستند و می دانند که برای راهیابی به رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، باید رقابت شانه به شانه ای با پاری سن ژرمن داشته باشند و داشتن یک دروازه بان قدرتمند به این تیم برای کسب افتخارات مختلف کمک زیادی خواهد نمود.
    Last edited by M A S 0 U D; 21-09-2013 at 16:58.

4. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گفتگوی مفصل با رونالدوی برزیلی(1): صد سال دیگر هم از این بارسلونا یاد می شود؛ دوست داشتم شاگرد مورینیو بودم

سایت گل- رونالدو لوئیس نازاریو، اسطوره سالهای نه چندان دور فوتبال برزیل و باشگاه رئال مادرید در گفت و گویی طولانی با خبرنگار آ.اس شرکت کرده و طی آن به بررسی شرایط گذشته، حال و اینده باشگاه مادریدی پرداخته.

بدون هیچ مقدمه ای می توانید این گفت و گوی جذاب را در اینجا مطالعه کنید. این بخش اول این گفتگوی جذاب است:

* ما داریم با رونالدوی واقعی صحبت می کنیم. نه؟

(می خندد). اینها حرفهای مورینیو است. من ترجیح می دهم بحث را جنجالی نکنم

* از اینکه مورینیو از تو برای قلقلک دادن کریستیانو استفاده کرد، ناراحت نشدی؟

باید به نظرات همه افراد احترام گذاشت. هر فوتبالیستی، داستان خودش را دارد و تاریخچه یک فوتبالیست، تاریخچه و ماجراهای دیگری را پاک نمی کند. من از کارنامه فوتبالی خودم راضی هستم

* پس این را بگو. کدامیک از دو رونالدو بهتر هستند؟

نمی دانم؛ اصلا سبک بازی کردن ما شبیه هم نیست. من بیشتر یک مهاجم نوک بودم و کریستیانو بیشتر مهاجم دوم است.آنچه می توانم در مورد کریستیانو بگویم این است که در سالهای اخیر در طول دوران حضورش در رئال، او یاد گرفته تا گل بزند و گلزنی زیباترین کار دنیاست. اگر گلهای زیادی می زنی، به این دلیل است که بازیکن خیلی خوبی هستی. کسی نمی تواند شانسی به گلهای زیادی برسد.

* در دوران تو مثل الان و رقابت کریستیانو با مسی، رقابت شانه به شانه ای با گلزن دیگری وجود نداشت.

رقابتی که الان وجود دارد از نظر من بهتر است. نمی خواهم بگویم که در دوره ما حریفان بیشتری بود ولی من به زمان حال نگاه می کنم و فقط 2 نفر را می بینم. البته نیمار هم دارد خودش را نزدیک می کند؛ البته هنوز فاصله زیادی تا کریس و مسی باقی مانده ولی در دوره ما بازیکنان بزرگ زیادی بودند. من با زیدان، ریوالدو، رونالدینیو، اوون، فیگو و باتیستوتا رقابت می کردم. بازیکنان زیادی بودند که تیمهایشان را مبدل به تیمهای بزرگتری نموده بودند. اما الان فقط مسی و کریستیانو هستند و واقعیت این است که هردویشان خیلی خیلی خوب هستند.

* راستش را بگو؛ کدامیک از این دو را انتخاب می کنی؟

مسی را. سخت است. دقیقا مثل این است که بخواهی خانه بخری و دو خانه خیلی زیبا نشانت دهند. باید در نهایت یکی را انتخاب کنی

* پس مسی، انتخاب تو است؟

به نظرم مسی کامل تر است؛ یا دست کم تعیین کننده تر است. در لحظات مهم ظاهر می شود و گل می زند.

* فکر می کنی که رونالدو به فضای بیشتری برای رشد فوتبالی اش نیاز دارد؟

مسی همه این قابلیت ها را به تنهایی کشف کرده ولی کریستیانو هم بدون در اختیار داشتن فضای زیاد، گلهای زیادی می زند و خودش این موقعیت ها را خلق می کند. هردویشان فوق العاده اند.

* برگردیم سر مورینیو. وقتی در بارسا با او کار می کردی، چطور بود؟

آن موقع مورینیو دستیار رابسون بود. خیلی آرام و بامزه بود. با ما غذا می خورد و سر میز بازیکنان پرتغالی زبان می نشست. من هم آن موقع خیلی جوان بودم و 19 سال سن داشتم

* به تو کمک زیادی کرد؟

قطعا. خیلی زیاد. الان که او را می بینم، با خودم فکر می کنم:« کاش می شد که او را به عنوان سرمربی ام می دیدم.»

* ولی فکر می کنم که شاید خیلی زود از دست او خسته می شدی

من هیچ وقت با سرمربیانم به مشکل نخوردم. به جز کوپر. من سرمربیان بزرگ و خوبی داشتم. و البته کاپلو

* کم کم اسم ها زیاد می شود

نه. فقط با این دو سرمربی به مشکل خوردم

* در مورد مورینیو بگو

جو حاکم بر دنیای فوتبال را می شناسم. 2 بحث مطرح است: یکی شخصیت توست و بحث دیگر شخصیتی است که می خواهی مردم از تو ببینند. من با خیلی از بازیکنانی که مورینیو سرمربی شان بوده صحبت کرده ام و همه از او تعریف می کنند. تقریبا کسی نیست که از او بد بگوید؛ حتی بازیکنان ذخیره تیم او

* وقتی او هدایت رئال را در دست گرفت، ناامیدت کرد؟

به نظرم عملکرد خوبی داشت. قهرمانی در لالیگا و جام حذفی در دوره ای که تیمی به نام بارسلونا می تاخت، به نظرم خوب است. این ارزش زیادی دارد. بارسلونا 5 یا 6 سال است که تیمی تاریخی دارد. صد سال دیگر هم از این بارسلونا یاد می شود

* سرمربی ای که تو را بهتر از همه درک می کرد چه کسی بود؟

دل بوسکه

* چرا؟

او خیلی ساده و بی غل و غش بود. تمام بازیکنان تیم او را واقعا دوست داشتند. چون با او اوضاع همان طور که باید پیش می رفت، بدون آنکه مشکل خاصی پیش بیاید. تمرینات تیم، صحبت ها... با او در بازیهای خانگی، تیم به اردو نمی رفت و این برای من موضوع مهمی بود. چون برگزاری اردو در بازیهای خانگی بازیکنان را می کشد. بیسنته این را درک می کرد و صحبت هایش هم 3یا 4 دقیقه بود. فکر کنم که در تیم ملی اسپانیا همه از بودن او راضی و خوشحالند.

* پس پرس در برکنار کردن دل بوسکه اشتباه کرد؟

بله. مطمئنا همین طور بود. همه ما می دانیم که این کار اشتباه بود. همین الان هم درک نمی کنم که آن موقع چه اتفاقاتی رخ داد. وقتی همه ما در حال جشن گرفتن قهرمانی مان (قهرمانی لالیگا در سال 2003) بودیم، او بلافاصله دل بوسکه را اخراج کرد.

گفتگوی مفصل با رونالدوی برزیلی (2): بیل باید قیمتش را فراموش کند؛ دوست ندارم سرمربی شوم

سایت گل- رونالدو لوئیس نازاریو، اسطوره سالهای نه چندان دور فوتبال برزیل و باشگاه رئال مادرید در گفت و گویی طولانی با خبرنگار آ.اس شرکت کرده و طی آن به بررسی شرایط گذشته، حال و اینده باشگاه مادریدی پرداخته.

بدون هیچ مقدمه ای می توانید این گفت و گوی جذاب را در اینجا مطالعه کنید. این قسمت دوم از این گفتگوی سه قسمتی است:

* آخرین باری که با فلورنتینو پرس صحبت کردی چه زمانی بود؟

چند ماه پیش در مادرید بودم و آن موقع با هم حرف زدیم

* راجع به اوضاع تیم فصل قبل؟

نه راجع به اوضاع تیم کنونی

* دوست داری همان طوری که زیدان به رئال برگشته، تو هم به تیم برگردی؟

نه. من اصلا دوست ندارم که سرمربی یا چنین چیزهایی شوم. من این روزها با اسپانسرهایم مشغول به همکاری ام و در امور مربوط به جام جهانی برزیل هم فعالیت می کنم. به همین خاطر می خواهم خودم را برای کار بزرگتر و اجتماعی تری آماده کنم. تا فوتبال را مهمترین ورزش در اجتماع برزیل نموده و دستی هم در سیاست داشته باشم تا فوتبال تاثیر خوبی در جامعه داشته باشد

* پس احتمال بازگشتت به رئال را رد می کنی؟

در حال حاضر بله ولی من بهترین دوران فوتبالی ام را در رئال سپری کردم و هنوز رابطه خوبی با فلورنتینو دارم

* فکر می کنی که چرا نیمار به رئال مادرید نیامد؟

چون بارسلونا را انتخاب کرد

* رئالی ها قبلا او را به خدمت گرفته بودند؟

من از جزئیات خبری ندارم ولی واقعیت این است که رئالی ها هم پیشنهاد خوبی برای خرید او ارائه کرده بودند. دقیقا همان طور که خودش هم گفته، دو پیشنهاد خیلی زیبا را پیش رو داشت و یکی از آنها را انتخاب کرد

* فکر می کنی که 100 میلیون یورو برای خرید بیل مبلغ خیلی زیادی است؟

مشخص نیست. هر سال ما از مبالغی که در دنیای فوتبال رد و بدل می شود، متعجب می شویم. ولی امیدوارم که او بتواند خوب بازی کند و کاری کند که همه فراموش کنند که قیمتش چقدر بوده و هواداران بتوانند از فوتبال او لذت ببرند.

* اگر بیل 100 میلیون یورو می ارزد، الان قیمت تو چقدر است؟

نمی دانم (می خندد). ولی این فکر را باید کاملا از ذهن این بازیکن دور کرد. چون این می تواند به او آسیب زیادی برساند. من هم از این بابت آسیب زیادی دیدم. هرچند که درنهایت توانستم این بحث را فراموش کنم؛ دست کم در زمین بازی به این موضوع فکر نمی کردم.

* خرید تو آنقدرها برای رئال گران تمام نشد. نه؟

39 میلیون یورو

* راستش را بگو. آیا میان بازیکنان یک تیم، به خاطر رقم دستمزدهای بالاتر برخی از آنها حس حسادت وجود دارد؟

من فکر می کنم که این حسادت وجود دارد. هرچند که من هیچ وقت حسود نبوده ام. هر بازیکنی به اندازه ارزشهایش ارزیابی می شود. ولی هرکسی می تواند هرطوری که می خواهد فکر کند. من هیچ وقت نگران این موضوع نبوده ام.

گفتگوی مفصل با رونالدوی برزیلی (3): آنچلوتی خیلی شبیه دل بوسکه است؛ اگر لوپس را نمی شناختم، نیمکت نشینی کاسیاس به نظرم عجیب می آمد

بدون هیچ مقدمه ای می توانید این گفت و گوی جذاب را در اینجا مطالعه کنید.این قسمت سوم و بخش پایانی این گفتگو را می بینید:

* ممکن است خرید بیل، رختکن رئال را ضعیف کند؟

مهمترین نکته این است که رئال گروهی از بازیکنانی است که می دانند که تیم مهمترین نکته است؛ جدای از اینکه دستمزد فلانی چقدر است و دستمزد دیگری چقدر

* وقتی کاسیاس را روی نیمکت ذخیره ها می بینی چه به ذهنت می آید

از بیرون گود به نظر عجیب می رسد. اگر دیگو لوپس را نمی شناختم، برای من هم عجیب بود. من با دیگو لوپس هم تیمی بودم و به نظرم طبیعی است که دیگو هم بازی کند. در واقعیت خوب است که تیم دو دروازه بان خوب داشته باشد که بتوان از میان آن دو انتخاب کرد

* ولی کاسیاس، کاسیاس است

او سمبل باشگاه مادریدی و اسپانیاست. او همه افتخارات ممکن را فتح کرده و در دنیای فوتبال هیچ کسی چیزی را به تو هدیه نمی دهد. اگر خوب بازی نکنی، نیمکت نشین می شوی

* تو با آنچلوتی هم کار کرده ای. او چطور مربی ای است؟

او شباهت های زیادی به دل بوسکه دارد. خیلی ساده و آرام است و دوست دارد که کارهای ساده ای انجام دهد. من با او صحبت کرده ام. آنچلوتی انگیزه های زیادی برای موفقیت در مادرید دارد. او می داند که برای ثبت کردن نامش در تاریخ باشگاه مادریدی باید جامهای قهرمانی به دست بیاورد

* این مادرید با بازیکنانی که دارد، به تیم کهکشانی دوره شما نزدیک شده است؟

جامهای قهرمانی هستند که تاریخ را می سازند. امیدوارم که این تیم به جام قهرمانی برسد و لادسیما (دهمین قهرمانی اروپایی) را فتح کند. از دوره ما در این باره صحبت است و الان زمان آن است که رئال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود

*به نظرت کاکا در طول دوران حضورش در رئال غرق شد؟

بدون هیچ تردیدی او بدشانسی آورد. او از زمانی که به مادرید رسید، با مشکلات مصدومیت دست و پنجه نرم می کرد. همین مانع از آن شد که او بتواند در بازیهای تیم خوب باشد. برای او در میلان بهترین ها را آرزو می کنم.

2013/9/21

6. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

بازی امشب یک بازی خاص برای مسی

دیدار امشب بارسا در برابر رایو وایکانو ۲۵۰ بازی لئو برای تیم بارسا خواهد بود.

لئو ۲۱۲ بازی از این بازی‌ها را در ترکیب ابتدایی قرار داشته ۲۲۱ گل‌ زده و هرگز کارت قرمز دریافت نکرده.

سایت رسمی‌ باشگاه
    Admineh

================================================== ===========================================

تیترهای روزنامه الموندو دیپورتیو - 21 سپتامبر

رکورد رائول را نیز خواهد شکست!

مسی، تنها یک گل تا برابری کردن با رکورد بهترین مهاجم مادرید فاصله دارد

مسی امروز این شانس را دارد تا با به ثمر رساندن 323 مین گلش با بارسا رکورد اسطوره مادریدیها را بشکند

بارسا بدنبال پنجمین برد است. آنها سعی میکنند برای برنده شدن بدون پیکه و بوسکتس برای حفظ برتری

خیلی مهم: دوس سانتوس امیدوار پیوستن به رئال سوسیداد

Astronaut Ft. Admineh

================================================== =========================================

تیترهای روزنامه اسپرت - 21 سپتامبر

60 میلیون یورو

مگا از موناکو به دروازه بان بارسا پیشنهادی داد

20 میلیون یورو اضافی. باشگاه به والدز پیشنهاد یک جایزه بزرگ را میدهد که زمانی که او باشگاه را ترک کند به صورت رایگان حقوق و دستمزد خالص 10 میلیون یورو را برای 4 سال

با ژاوی...... اما بدون بوسکتس. سیستم چرخشی مارتینو ادامه دارد در بارسا

تاتا زمان استراحت بیشتری به آنها میدهد.

Astronaut

================================================== ===============================

این کیه دیگه!

================================================== ==============================================

به به چه لطافتی ...

================================================== ==================================

کاریکاتور روز اسپورت 21 سپتامبر 2013

مسیر پپ و تیتو (تیکی تاکا)

مسیرهای تاتا (تیکی تاکا (ضد حمله، پرس، بازی مستقیم) )

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / ترجمه : فرشاد

================================================== =======================================

تو هت تریک هم مسی برندست

================================================== ==============================

باز هم همون داستان همیشگی ...

منابع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M A S 0 U D; 21-09-2013 at 18:00.

8. 10 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Rayo Vallecano - Barcelona

Barcelona (4-3-3): Valdes; Montoya, Pique, Mascherano, Adriano; Xavi, Song, Fabregas; Pedro, Messi, Neymar

Bench: Pinto, Bartra, Alves, Dos Santos, Iniesta, Sanchez, Tello

10. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

لعنتی چرا فوتبالو ورزش پخش نمیکنه؟!

نمیحوان پخش کنن چرا اعلام نمیکنن؟!

کلی دلمو صابون زده بودم

12. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

14. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ما که بازی رو نمی بینیم ولی از دوستان خبر میرسه که والدز بازم گل کاشته و عالی داره کار میکنه!
    پدرو هم با پاس گل های مسی و نیمار و فابرگاس هتریک کرده! و سسکم الان یه گل زد!

16. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والدز برای دومین بازی متوالی پنالتی گرفت تا 1-1 نشه
    باید دید دل بوسکه تا کی مقاومت میکنه

Possession
    Rayo Vallecano 54.5% - 45.5% Barcelona

چند سال شد؟

18. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

تبریک می گم . شکست ناپذیری یعنی این . دفاعمون هم خدا بخواد اندک اندک داره به شرایط مناسب نزدیک میشه .

20. 5 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •