سلام به همه. یه مشکل جدی ونیاز به کمک فوری >>دوستان اگه میشه توضیح بدین چه جوری میشه وقتی یه نفر به گوشی زنگ میزنه اسمش بیفته ولی شمارش نیفته خواهشن اگه کسی میدونه هر چه سریعتربه من جواب بده اخه خیلی فوریه (ممنون و متشکر از همه زحماتتون)
سلام به همه. یه مشکل جدی ونیاز به کمک فوری >>دوستان اگه میشه توضیح بدین چه جوری میشه وقتی یه نفر به گوشی زنگ میزنه اسمش بیفته ولی شمارش نیفته خواهشن اگه کسی میدونه هر چه سریعتربه من جواب بده اخه خیلی فوریه (ممنون و متشکر از همه زحماتتون)
باسلام
چند تاسوال در مورد k750 داشتم
آیا نرم افزارهایی وجود دارند که:
1)بتوانند سایز فیلم گرفته شده توسط موبایل را بزرگ کنند؟
2)بتواند روی قسمت های مختلف گوشی مثلا sms ها پسوورد گذاشت یا یه جوری محافظتش کرد؟
3)بشه باهاش pdf خواند؟
ممنون![]()
![]()
![]()
نويد جان هم از كابل گوشي خودم استفاده كردم هم مال خواهرم دوتاش سالم چه كار كنم
Last edited by 2299; 14-06-2007 at 21:01.
1:با ريختن درايور دوربين ميشيه
2:باريختن پچ ميشه
3: هنوز واسه سوني اريكسون نرم افزارش در نيومده فقط واسه زيمنس هستش و سيستم عاملهاي سيمباين
پست 1131 همين تاپيكو نگاه كن![]()
سلام اگه كه پولشو داري از نظر من بهتره كه ماله w800 بگيري هيچ ضرري هم نداره بغير از قابهاي غير فابريك كه 3 هزار تومانه و پلاستيكي هستن تو انتن دهي تاثيير ميزاره ولي اصلها هيچي نميشه ولي اگه بلد نيستي خودت عوض نكن چون كابل صفحه كليد خيلي حصاصه
فكر كنم يه جا غلط املايي دارم![]()
![]()
![]()
سلام فوقش 20 تومن میشه دیگه اونوقت اگه قاب و800 بندازم موقع فروش به مشکل نمی خورم؟نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلا آقا نويدنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد ميشه بگيد با كدوم درايو دوربين سايز فيلم برداري بزرگ ميشه؟
من بيشتر از 20 تا درايو دوربين عوض كردم ولي هيچكدوم همچين كاري نميكنه.![]()
ممنون
نوید جان ممنون از جوابت
ولی هنوز چند تا چیز برام مجهوله
یکیش همون سوال دوست عزیز thidshamspour هست؟
و دومی منظور از ریختن پچ رو دقیق تر میتونی بگی یعنی چی؟
سوم یعنی هیچ راه حلی نیست که بتونم PDF یا فرمت های دیگه متن رو حتی با تغییر فرمت و یه سری کار های اینجوری تو k750 بخونم؟
ببخشید اگه سوالام یه خورده پیش پا افتاده است
آخه تو زمینه موبایل خیلی اطلاعات ندارم
ممنون![]()
سلام
من وقتی برنامه ای مثل برنامه های قفل گذاری رو توی گوشیم نصب میکنم در حین اجرا گوشی همش میپرسه که به این برنامه اجازه خواندن یا نوشتن اطلاعات رو بدم یا نه. من رفتم توی تنظیمات گوشی قسمت موارد مجاز ولی برای هر قسمت دو تا گزینه بیشتر نیست یا گزینه هرگز هست که به برنامه اجازه کار نمیده یا همیشه پرسیده شود. چی کار کنم لطفا دوستان سریعتر راهنمایی کنن.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)