تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 754 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ما که هرچقدر نگاه میکنیم زیاد سر در نمیاریم.
    با مرکز مخابرات تقریبآ یک خیابان فاصله داریم. امروز که رفته بودم پشتیبانی مودم رو بردم که خودشون تست کنن. شاید اونجا تغییراتی انجام دادن.
    الان با این وضیعت سرعت دانلود تا 220 بیشتر نمیشه. دیگه نمیدونم چه مرگش ه.

عکس که فیک نیست داداش شما دستور بده تا 100 عکس واست بذارم. الان دوبار وارد کسنول مودم شدم سرعت دان استریم آمده روی 2994 و آپلود روی 501 هستش.

یک سوال آیا این تغییرات در دان استریم و آپ استریم توسط اپراتور انجام میشه یا اتوماتیک سرعت توی مودم کم و زیاد میشه؟؟؟
    من معذرت میخوام فقط یه حدس کوچیک زدم ، فکر میکنم اطلاعات مودم شما کاملا نادرست هستش، بهتره یه بار خاموش و روشن کنید ببینید وضعیت چطور میشه اگه نشد خودتون یا بدید یه نفر دیگه ریست کنه بعد مجددا مقادیر چک بشه هیچ کس حتی ISP نمیتونه تو مودم از این جهت دستکاری کنه و خود سنسورهای مودم با توجه به وضعیت نویز و کیفیت خط این اطلاعات رو نشون میدن. البته برای اینکه مطمئن بشید اگه امکانش هست با مودم یه نفر دیگه هم تست کنید.

2. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من معذرت میخوام فقط یه حدس کوچیک زدم ، فکر میکنم اطلاعات مودم شما کاملا نادرست هستش، بهتره یه بار خاموش و روشن کنید ببینید وضعیت چطور میشه اگه نشد خودتون یا بدید یه نفر دیگه ریست کنه بعد مجددا مقادیر چک بشه هیچ کس حتی ISP نمیتونه تو مودم از این جهت دستکاری کنه و خود سنسورهای مودم با توجه به وضعیت نویز و کیفیت خط این اطلاعات رو نشون میدن. البته برای اینکه مطمئن بشید اگه امکانش هست با مودم یه نفر دیگه هم تست کنید.
    اگه عکس اولی رو که دوستمون گذاشتن رو دیده باشین دقیق نویز بود 46 کیفیت بود 6 الان جاشون برعکس شده من هم یه خورده شک دارم.وباهاتون مواقم(البته زیاد نه چون از مخابرات همچین کاری بر نمیاد)

4. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مودم رو ریست سخت افزاری میکنم و دوباره کانفینگ انجام میدم. دوباره عکس میذارم. فقط یک مسله امروز بخاطر تعویض پورت به قول خودشون 25.000 تومان از بنده گرفتن. تعویض پورت هزینش چه جوری هستش.؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

مودم رو ریست سخت افزاری میکنم و دوباره کانفینگ انجام میدم. دوباره عکس میذارم. فقط یک مسله امروز بخاطر تعویض پورت به قول خودشون 25.000 تومان از بنده گرفتن. تعویض پورت هزینش چه جوری هستش.؟؟؟
    داداش عکست بالا نمیاد
    در ضمن برای ریست و تعویض پورت نباید هزینه ای میدادی.هیچ هزینه ای شرکت نباید بگیره چون همون اون 15 تومن هزینه نصب میگیره برای همین کارها که مشکلی برات پیش اومد حلش کنن برات

7. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

درود.

ما دو خط داریم که یکیش Snr خوبی داره 30 هست ولی خط دوم Snr خوبی نداره و روی 10 هست! پهنای باندم هم روی 2 مگ هست

مشکل خط دوم از کجا میتونه باشه ؟
    بستگی داره
    شما باید ببینی خط دوم وضعیتش چه جوریه
    پست اول رو بخون

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

داداش عکست بالا نمیاد
    در ضمن برای ریست و تعویض پورت نباید هزینه ای میدادی.هیچ هزینه ای شرکت نباید بگیره چون همون اون 15 تومن هزینه نصب میگیره برای همین کارها که مشکلی برات پیش اومد حلش کنن برات
    از ما گرفتن نامردا. دوستان مودم رو ریست کردم و کانفیگ هم کردم ولی چراغ لینک ثابت نمیشه. پشتیبانی میگه اینجا مشکلی نداره اتصالات رو چک کن . اتصالات اوکی هستش.

چکار کنیم؟

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از ما گرفتن نامردا. دوستان مودم رو ریست کردم و کانفیگ هم کردم ولی چراغ لینک ثابت نمیشه. پشتیبانی میگه اینجا مشکلی نداره اتصالات رو چک کن . اتصالات اوکی هستش.

چکار کنیم؟
    مدولاسیون رو دستی روی G.DMT بزارید اگه نشد ADSL2+ و Ti.413، با یه مودم دیگه هم تست کنید ببینید نتیجه SNR و Attenuation چی میشه. به نظر من مودم به احتمال زیاد مشکل داره البته من تا حالا ندیده بودم واقعا یه مودم از این جهت دچار اشکال بشه یعنی سنسورهای ADSLاش درست عمل نکنن، مودم رو مستقیم هم یه بار به سیم ورودی دم در بزنید ببینید تغییری بوجود میاد یا نه که فکر میکنم اینکار رو انجام دادید حتما.

تا وقتی مقادیر SNR و Line Attenuation معلوم نشه دقیقا چند هستن با اطمینان نمیشه گفت وضعیت خط چطوری هست.

11. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این مضعیت خط منه

به نظر شما چطوری
    شرکت شاتل در تهران به من گفتن خوبه ولی نمایندگی شاتل در شهر ما میگه بده
    میگهline attenuation باید بالای 10 باشه
    آیا درسته ؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

چکار کنیم؟
    ببین ممکنه مشکل تو خونه باشه
    تلفن یا فکس داری؟

14. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

این مضعیت خط منه

به نظر شما چطوری
    شرکت شاتل در تهران به من گفتن خوبه ولی نمایندگی شاتل در شهر ما میگه بده
    میگهline attenuation باید بالای 10 باشه
    آیا درسته ؟
    خطت عالی هست.
    اونی که گفته بالای 10 باشه نویزته که هر چی بالاتر باشه بدتر برای خطت خط شما عالی هست.شاتل الان خط رو 9 مگ میبنده؟
    ولی با اینکه خطت 9 مگ هست بازم خطت عالی هست

16. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •