سلام
چه جوری اصل یا تقلبی بودن دبلیو810ای رو بفهمم تا اشتباهی نخرمش؟
سپاس
سلام
چه جوری اصل یا تقلبی بودن دبلیو810ای رو بفهمم تا اشتباهی نخرمش؟
سپاس
اگه منظورت از اصلی و تقلی رجیستر قانونی و دستیه یه راه داره
شماره سریال پشت جعبه و شماره سریال خود گوشی که با کد #06#* بهت میده باید یکی باشه
شماره سریال معمولا به این صورته
xxxxxx-xxxxx-x-xx
اون قسمت 5 رقمی که مشخص کردم باید یکی باشه تا گوشی رجیستر قانونی باشه
البته الان زیاد هم مشکلی پیش نمیاد اگه رجیستر دستی باشه. چون مخابرات که نمیتونه اینهمه گوشی رو غیر فعال کنه
سلام دوستان
من 810i دارم حالا می خوام یه برنامه بریزم توش که بتونم هک کنم آیا سونی اریکسون می تونه این کار رو بکنه یا مثل نوکیا الکی هست؟؟؟ در ضمن من وقتی با این میخوام عکس بگیرم مات در میاد در حالی که 6630 که داشتم تو تکونش هم می دادی به این ماتی در نمی اومد آیا تنظیمات داره یا همین طوری باید باهاش بسازم؟؟؟در ضمن دوستان این فوکوس که می گن چیه؟؟؟تو تنظیم دوربین قسمت فوکوس داره خیلی هم تعریفش رو شنیدم ولی نمی دونم چیه؟؟؟
با تشکر
بای
نمي دونم چرا وقتي براي من اس ام اس مي ياد تو انباكس اول قرار نميگيره و ميره وسط هاي اينباكس گم ميشه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
برو تو Inbox گزینه More و سپس List options رو بزن بعدش Details یا date & Time رو انتخاب کن ...نمي دونم چرا وقتي براي من اس ام اس مي ياد تو انباكس اول قرار نميگيره و ميره وسط هاي اينباكس گم ميشه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
فوکوس خاصیتیه که اکثر دوربینهای سونی اریکسون داره و شما قادرین همچین عکسی بگیریننوشته شده توسط vast_vision_office [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با w700 و بیشتر گوشی های نوکیا غیر از 2 یا 3 مدل شما نمیتونن از این عکسا بگیرین
این دو تا رو ببینین
به وضوح گلدون و نمکدون در هر کدوم از عکسها دقت کن. فوکوس اینه
برای بهتر عکس گرفتن باید حرفه ای باشی. مدل عکس گرفتن گوشی های sony ericsson درست مثل دوربین های
عکاسی دیجیتال سایبرشات سونی هست.1- واسه اینکه عکس هاتون تار نشه بهته که macro یا نمای نزدیک رو تو
تنظیمات روشن کنید. 2- وقت عکس گرفتن بهتره که نفستون رو حبس کنید تا لرزش به حداقل برسه چون w810
وخیلی گوشی های دیگه لزش گیر ندارن . ضمنا وقتی هم در شب عکس می گیرید حتما night mode یا همون حالت
کم نور را روشن کنید.
اینم یادتون باشه وقتی دارید یه جا عکس می گیرید که نورش کمه حتی اگر دوربین 6 مگا پیکسل سایبرشات هم
داشته باشید بازم تصویر نویز داره پس گیر ندید که دوربین گوشی مشکل داره مخصوصا اگر نور لامپ مهتابی
(فلورسنت) باشه.
Last edited by Mahdi_Moosavi; 04-01-2007 at 17:54.
موریس جان مطمینی اگه فقط اون 5رقم یکی باشه رجیستر قانونیه؟w810من 6 رقم اون وسط داره که با جعبش میخونه،یعنی تا به حال اشتباه میکردم که گوشیم قانونی نیست؟
سلام موريس جان
ممنون از عكس هايي كه گذاشتي ولي بازم نفهميدم كه چه كاري انجام مي ده؟؟؟اگر فوكوس روشن باشه چه كار مي كنه و اگر خاموش باشه چه كار نمي كنه؟؟؟
راستي دوستان
وقتي من يه فايل تصويري يا صوتي مي زارم رو گوشي بايد برم از دو جا پاكش كنم يكي والكمن يكي هم گالري اين جريانش چيه؟؟؟
با تشكر
باي
فوکوس همیشه روشنه و خاموش کردنی نیست
ببین وقتی دکمهعکس رو یه ذره فشار میدی و نگه میداری یه کادر وسط عکس هست که سبز میشه و بعد از اون عکس میگیری
حالا کار فوکوس اینه که تو هر چیزی رو وسط کادرت قرار بدی و روش تمرکز کنی اون چیز توی عکست واضحتر از بقیه میفته
یا اون عکس دیگه که روی قندیل فوکوس کرده. اگه گوشی فوکوس نداشته باشه تو وقتی اونجوری عکس بگیری قندیل و منظره پشت سر هر دو تاز میفته و دیگه واضح نیست
--------
اینکه باید دو جا پاک کنی واسه اینه که اونی که تو واکمن هست یه جور shortcut هست و اصلیه توی فولدری هست که خودت گذاشتی
به اون دو تا عکس دقت کن توی یکی فوکوس روی گلدون بوده و توی دیگری روی نمکدون. در حالی که کادر هر دو یکیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)