تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 427 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

سلام
    چه جوری اصل یا تقلبی بودن دبلیو810 ای رو بفهمم تا اشتباهی نخرمش؟

سپاس

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اگه منظورت از اصلی و تقلی رجیستر قانونی و دستیه یه راه داره

شماره سریال پشت جعبه و شماره سریال خود گوشی که با کد #06#* بهت میده باید یکی باشه

شماره سریال معمولا به این صورته

xxxxxx-xxxxx-x-xx

اون قسمت 5 رقمی که مشخص کردم باید یکی باشه تا گوشی رجیستر قانونی باشه

البته الان زیاد هم مشکلی پیش نمیاد اگه رجیستر دستی باشه. چون مخابرات که نمیتونه اینهمه گوشی رو غیر فعال کنه

Banned vast_vision_office's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من 810i دارم حالا می خوام یه برنامه بریزم توش که بتونم هک کنم آیا سونی اریکسون می تونه این کار رو بکنه یا مثل نوکیا الکی هست؟؟؟ در ضمن من وقتی با این میخوام عکس بگیرم مات در میاد در حالی که 6630 که داشتم تو تکونش هم می دادی به این ماتی در نمی اومد آیا تنظیمات داره یا همین طوری باید باهاش بسازم؟؟؟در ضمن دوستان این فوکوس که می گن چیه؟؟؟تو تنظیم دوربین قسمت فوکوس داره خیلی هم تعریفش رو شنیدم ولی نمی دونم چیه؟؟؟

با تشکر
    بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نمي دونم چرا وقتي براي من اس ام اس مي ياد تو انباكس اول قرار نميگيره و ميره وسط هاي اينباكس گم ميشه؟
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

نمي دونم چرا وقتي براي من اس ام اس مي ياد تو انباكس اول قرار نميگيره و ميره وسط هاي اينباكس گم ميشه؟
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    برو تو Inbox گزینه More و سپس List options رو بزن بعدش Details یا date & Time رو انتخاب کن ...

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

11

سلام دوستان
    من 810i دارم حالا می خوام یه برنامه بریزم توش که بتونم هک کنم آیا سونی اریکسون می تونه این کار رو بکنه یا مثل نوکیا الکی هست؟؟؟ در ضمن من وقتی با این میخوام عکس بگیرم مات در میاد در حالی که 6630 که داشتم تو تکونش هم می دادی به این ماتی در نمی اومد آیا تنظیمات داره یا همین طوری باید باهاش بسازم؟؟؟در ضمن دوستان این فوکوس که می گن چیه؟؟؟تو تنظیم دوربین قسمت فوکوس داره خیلی هم تعریفش رو شنیدم ولی نمی دونم چیه؟؟؟

با تشکر
    بای
    فوکوس خاصیتیه که اکثر دوربینهای سونی اریکسون داره و شما قادرین همچین عکسی بگیرین

با w700 و بیشتر گوشی های نوکیا غیر از 2 یا 3 مدل شما نمیتونن از این عکسا بگیرین

این دو تا رو ببینین

به وضوح گلدون و نمکدون در هر کدوم از عکسها دقت کن. فوکوس اینه

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

برای بهتر عکس گرفتن باید حرفه ای باشی. مدل عکس گرفتن گوشی های sony ericsson درست مثل دوربین های

عکاسی دیجیتال سایبرشات سونی هست.1- واسه اینکه عکس هاتون تار نشه بهته که macro یا نمای نزدیک رو تو

تنظیمات روشن کنید. 2- وقت عکس گرفتن بهتره که نفستون رو حبس کنید تا لرزش به حداقل برسه چون w810

وخیلی گوشی های دیگه لزش گیر ندارن . ضمنا وقتی هم در شب عکس می گیرید حتما night mode یا همون حالت

کم نور را روشن کنید.

اینم یادتون باشه وقتی دارید یه جا عکس می گیرید که نورش کمه حتی اگر دوربین 6 مگا پیکسل سایبرشات هم

داشته باشید بازم تصویر نویز داره پس گیر ندید که دوربین گوشی مشکل داره مخصوصا اگر نور لامپ مهتابی

(فلورسنت) باشه.
    Last edited by Mahdi_Moosavi; 04-01-2007 at 17:54.

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اگه منظورت از اصلی و تقلی رجیستر قانونی و دستیه یه راه داره

شماره سریال پشت جعبه و شماره سریال خود گوشی که با کد #06#* بهت میده باید یکی باشه

شماره سریال معمولا به این صورته

xxxxxx-xxxxx-x-xx

اون قسمت 5 رقمی که مشخص کردم باید یکی باشه تا گوشی رجیستر قانونی باشه

البته الان زیاد هم مشکلی پیش نمیاد اگه رجیستر دستی باشه. چون مخابرات که نمیتونه اینهمه گوشی رو غیر فعال کنه
    موریس جان مطمینی اگه فقط اون 5رقم یکی باشه رجیستر قانونیه؟w810من 6 رقم اون وسط داره که با جعبش میخونه،یعنی تا به حال اشتباه میکردم که گوشیم قانونی نیست؟

Banned vast_vision_office's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام موريس جان
    ممنون از عكس هايي كه گذاشتي ولي بازم نفهميدم كه چه كاري انجام مي ده؟؟؟اگر فوكوس روشن باشه چه كار مي كنه و اگر خاموش باشه چه كار نمي كنه؟؟؟
    راستي دوستان
    وقتي من يه فايل تصويري يا صوتي مي زارم رو گوشي بايد برم از دو جا پاكش كنم يكي والكمن يكي هم گالري اين جريانش چيه؟؟؟

با تشكر
    باي

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

فوکوس همیشه روشنه و خاموش کردنی نیست

ببین وقتی دکمهعکس رو یه ذره فشار میدی و نگه میداری یه کادر وسط عکس هست که سبز میشه و بعد از اون عکس میگیری

حالا کار فوکوس اینه که تو هر چیزی رو وسط کادرت قرار بدی و روش تمرکز کنی اون چیز توی عکست واضحتر از بقیه میفته

یا اون عکس دیگه که روی قندیل فوکوس کرده. اگه گوشی فوکوس نداشته باشه تو وقتی اونجوری عکس بگیری قندیل و منظره پشت سر هر دو تاز میفته و دیگه واضح نیست

--------

اینکه باید دو جا پاک کنی واسه اینه که اونی که تو واکمن هست یه جور shortcut هست و اصلیه توی فولدری هست که خودت گذاشتی
    به اون دو تا عکس دقت کن توی یکی فوکوس روی گلدون بوده و توی دیگری روی نمکدون. در حالی که کادر هر دو یکیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •