در موقعی که دارید فایلی رو کپی میکنید چطور؟
در موقعی که دارید فایلی رو کپی میکنید چطور؟
دوست من راستش با این شرایطی که شما میگین فکر میکنم کامل طبیعی باشه
منم یه شب خوابم نمیبرد ساعتای 3 صبح نشستم پاش یه صداهایی میشنیدم که مربوط به هارد بود
اما اصلا در روز (کمی سرو صدا) شنیده نمیشه و کاملا طبیعی هست.
دوستان ، من وقتی توی خونه با لپتاپ کار میکنم و یادم میره که برق رو بهش وصل کنم ، وقتی یادم میاد که باید برق رو وصل کنم (2 یا 4 درصد از شارژش کم شده) و درصد شارژم به عنوان مثال روی 58% هست ، برق رو که وصل میکنم روی همین 58% میمونه و به 60 نمیرسه . راحکارش هم اینه که باید از حالت Optimized Battery Health خارجش کنم تا بره بالای 60% اونوقت بزارمش روی Optimized Battery Health تا خالی شه و برسه به 60% و ثابت بمونه.
باید چیکارش کنم
البته لازم به ذکر هستش که وقتی باطری کاملا خالی هست و میزنم به شارژ و در حالت Optimized Battery Health میزارم باز هم یا به 56% میرسه یا به 58%
انرژی منیجمنت رو هم دوباره نصب کردم اما درست نشد.
بازم بیصداست
شما بزار همون 58 بمونه
برسه زیر 50 شروع به شارژ میکنه
بسته به نوع گارانتی از 3050000 الی 3150000 تومان
خوب اونجا تقریبا جای فن(بالاتر) و البته گرافیک انویدیاست دیگه!
یه کول پد بگیر تا میتونی ازش استفاده کن.عمر لپ تاپ بیشتر میشه.
دوستانی که کول پد خریدند میخوان بدونم مناسب ترین برند وقیمت چی هست و برای z500 چی مناسب تر است.
سلام سوال خیلی خوبی بود منم همینو میخوام بدونم .من یه مدلی مد نظرم هست تو سایت دیجی کالا هم موجودهl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرتون کدومو بخرم ؟؟؟!!!!
اگه مدلی بهتر هم هست لطفا بگید
![]()
Last edited by alireza 3d; 09-06-2013 at 22:41.
دوست عزیز احتمالا هنگام استفاده لپ تاپ زیاد تکون دادین......
اگه صداش زیاده بی معطلی ببرین گارانتی و اگه کمه نمیدونم باید چیکار کنید....
یه خاطره میگم خودتو.ن تصمیم بگیرید.......من یه pc دارم که هاردش این اواخر هنگامم کپی کردن فایلی یا هنگام فیلم دیدن از روی هارد قر قر میکرد و بعد از یه مدتی کلا نابود شد و دیگه بالا نیومد..... حالا خود دانید......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)