تلسکوپ دست دوم رو فقط از کسی بخرید که میشناسید و اصلا پیشنهاد نمیکنم شما که ماهر نیستین در استفاده از تلسکوپ یه دست دو رو بخرید.
تلسکوپ دست دوم رو فقط از کسی بخرید که میشناسید و اصلا پیشنهاد نمیکنم شما که ماهر نیستین در استفاده از تلسکوپ یه دست دو رو بخرید.
ببخشيد اين تلسكوپى كه شما معرفى كردين صفحه اش چهار اينچه. به نظرتون كوچيك نيست؟ ميتونه نور كافى رو جذب كنه؟
خب به جاش حمل ونقل راحتی داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر سایز دهنه تلسکوپ براتون مهمه میتونید یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با همین حدود قیمتی که دارید .
سلام
من هم میخوام برای شروع این تلسکوپ رو بخرم
میشه راهنمایی کنید از کجا بخرم؟ (اگر فروش اینترنتی و مطمئن باشه خیلی بهتره)
تلسكوپ هاي اسكي واچر رو ميتونيد از سايت اسمان شب تهيه كنيد و تلسكوپ هاي سلسترون رو هم از آوااستار
من خودم به شخصه سلسترون رو به اسكي واچر ترجيح ميدم هم كيفيت بدنه و هم كيفيت اپتيك اش بهتر هست
حداقل هم براي لوله يك لوله ٨٠ ميليمتري شكستي پيشنهاد ميشه گويي اگر بتونسد هزينه كنيد ٩٠ بخريد خوب بهتره
اگر دنبال عكاسي هم نيستيد لوله با دهانه بزرگتر بازتابي( به نسبت بازتابي از شكستي ارزان تر هست) انتخاب كنيد
با سلام...
بعد مدت ها برگشتم...
مدتي قبل اينجا اومده بودم و آقاي babak عزيز من رو راهنمايي كردن و براي خريد يك 6 اينچي بازتابي مصمم شدم...
اون موقع حدود 600 الي 650 فقط خود تلسكوپ آب ميخورد...بنا به اظهار مشاور سايتي كه برا خريد تماس گرفته بودم اون مدل به چند چيز ديگه نياز داشت مثل لنز براي بزرگنمايي بيشتر و يا ----- براي آلودگي هوا...
آخر هم دست دست كردم و بعد مدتي دوباره زنگ زدم و گفتند ديگه ازون مدل نميارن!
حالا مني كه تابحال تجربه كار با تلسكوپ هاي بزرگ رو ندارم(البته قبلا يكي دست ساز خودم ساخته بودم)براي استارت ميشه چيزي خريد حول و حوش 600 تومان؟
بيشتر استفاده بعنوان عكاسي مد نظرم هست...فعلا همين 600 تومان بودجم هست و شايد در آينده نزديك بيشتر هم بشه...
حال پيشنهاد شما چيه؟
1.براي شروع بعنوان منجم اماتور ميتونم با 600 استارت بزنم؟
2.صبركنم تا بودجم افزايش پيدا كنه و شايد اروزني احتمالي در آينده؟
با سپاس
فروشنده ها حرفایی میزنن تا جنسشون رو بفروشن. درسته تلسکوپ ابزار هایی جانبی هم داره و با داشتن اونها رصد بهتری داریم. اما بدون اونها هم به حد کافی لوازم لازم همراه تلسکوپ هست.بنا به اظهار مشاور سايتي كه برا خريد تماس گرفته بودم اون مدل به چند چيز ديگه نياز داشت مثل لنز براي بزرگنمايي بيشتر و يا ----- براي آلودگي هوا...
بودجه شما الان برای تلسکوپی که امکان عکاسی اعماق آسمان رو بده ( عکاسی از سحابی ها کهکشان ها و غیره ... ) کافی نیست. باید حداقل یک و نیم میلیون تومن هزینه کنید.
اما اگه قصدتون فقط عکاسی از ماه و خسوف کسوف و نهخایتا سیارات باشه میشه گزینه هایی مناسبی رو لحاظ کرد.
ممنون آقا بابك..
راستش فكر كنم براي شروع از رصد سيارات و خورشيد شروع كنم بهتر باشه...
اگه امكانش هست گزينه هاي مناسب تا سقف 600 يا كمتر رو معرفي كنيد...
ممنون
من بهترین پیشنهادی که میتونم به شما بدم یه دابسونی 6 اینچه. هم برای رصد سیارات مناسبه و هم رصد اجرام اعماق آسمان. فعلا باهاش عکاسی از ماه و سیارات میتونید داشته باشید و بدون تکرار هزینه بعدا براش یه مقر استوایی موتور دار بگیریو شروع کنید عکاسی جدی نجوم رو.
قیمت حدود 650
برای رصد خورشید به فیلتر مایلار سایز کوچیک بگیرید براش حدود قیمت 20 هزار تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . بنده چند سوال در مورد عدسیهای تلسکوپها دارم که یکی یکی میپرسم : دو تا عدسی محدب داریم قطر هر دو بیست سانته . اما یکیش کانونش در فاصله ی یک متری هست و دیگری در فاصله ی سی سانتی . فرق این دو در عمل کرد چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)