نظرتون در مورد این ویدیو چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در مورد این ویدیو چیه ؟
سلام cce مثل نورتون پاور اریزر هست و هوش مصنوعی خیلی خیلی قدرتمندی داره تا بتونه با ویروس های ناشناخته و ویروس های سمج که پاک نمیشن مقابله کنه بعد یک اشگال هم داره اینکه بخاطر هوش مصنوعی که داره فالس بسیار بالایی داره
ببخشد ولی من این تستت رو اصلا قبول ندارم و یک جورایی واسم خنده دار بود.
Last edited by pedram_01; 14-04-2013 at 16:05.
سلام
اول اینکه بیشتر جنبه آموزشی داشت تا تست
بعدش ایرادش چیه؟
ایرادش اینجا بود که شما میدونستی ویروسن .
مثلا من یک بازی نصب کردم که خیلی دلم میخواد بازی رو داشته باشم بد کمودو پیام میده یک فایل امن در حال اجرای یک فایل ناشناختست معلومه رو اجازه دادن کلیک میکنم بعد کی حال داره بگرده دنبال اون فایله واسه ویروس توتال بفرسته نتیجه رو ببینه ایا ویروسه یانه . اگه بخوام برای هر پیغام کمودو اینکارو بکنیم که کچل میشیم
بنظر من تو این تست کمودو چندین فایل رو نتونست جلوشو بگیره و تشخیص بده نه یکی
1- من فرض را براین گذاشتم که نمیدونم ویروسه، اونهایی که آنتی ویروس و حفاظت بهم میکن ویروسه را که باید پیشفرض قبول کنم ویروسه. موارد باقی مانده را هم از طریق VT باز اگر مطئمن نشدم ارسال به کومودو. این روش منه، بهترین روش دنیا هم هست، امنیت میاره 99 درصد واقعی!!! من کجا پیش خودم قضاوت دانسته و علم به اینکه اینها ویروسن کردم؟
2- اول اینکه کومودو مگر برای همه برنامه ها پیغام میده، چرا اون برنامه هایی را که نصب میکنی و کومودو هیچ پیامی نمیده حرفی نمیزیی؟؟؟ چند تا برنامه نصب کردی که CIS لام تا کام حرفی نزد!!
به این سوال من خوب دقت کن=> مگر شما در روز چند تا برنامه جدید نصب میکنی؟؟؟ مگه قرار شما روزی 50 تا برنامه نصب کنی و CIS برای هر 50 تا برنامه پیغام بده و شما همه را در VT چک کنی؟
بعدش عزیز روشی که من برای امنیت معرفی کردم 99 درصد واقعی است، آره شاید یک وقت یه بازی منم با هشدار مواجه بشه، اما این در دنیای امنیت خیلی بهتره تا اینکه یک مخرب بدون هشدار وارد سیستم من بشه و بعد اجرا بشه. امنیت 99 درصدی واقعی کدوم را میپسنده؟؟
3- بحث داشتن امنیت با کومودو هست، دقیق نمیدونم_ تو فیلم هست_ 5 /6 تا را نشاخت که در VT چک کردم. اینکه نتونست جلوشو بگیره یعنی چی؟ سیستم ویروسی شد؟ عرض کردم که کومودو بر مبنای Default Deny هست، پس به صورت پیشفرض رد میکنه،
کدوم آنتی ویروسی همه ویروسها را میشناسه؟ معرفی کن من برم نصبش کنم.
Last edited by Jadda; 14-04-2013 at 16:57.
خوب معلومه هر فایلی که بخواد اجرا بشه با hips کمودو برخورد میکنه شما همه رو زدی بلاک خوب ویروسی نشدی دیگه حتی اونایی که پیغام ویروسی نبودن هم دادن تو زدی بلاک
داری رو کمودو تعصبی نظر میدی و تعصبی تست میکنی
هیچ انتی ویروسی نمیتونه 100 درصد ویروس هارو شناسایی کنه ولی اینجور که شما تست کردی همه رو بلاک کردی نه نرم افزاری نصب میشه نه ویروسی میشد![]()
خدا وکیلی چند وقته کومودو داری؟ احساس میکنم، اصلا متوجه امور نیستی....
کومودو فایلها را به سه بخش تقسیم میکنه=> 1 امن 2- مخرب 3- ناشناخته
خب برادر وقتی من دارم 124 مخرب تست میکنم بنابراین امن که نیستند=> بایدم کومودو پیغام بدهحالا پیغامش یا پیغام خطر و ویروس است یا حداقل پیغام فایل ناشناخته.
میخواهی همین الان یک فیلم بزام که کلی فایل/برنامه سالم اجرا کنم و کومودو حتی یک پیغام هم نده؛ چرا میگی این روش نمیشه هیچ برنامه ای نصب کرد؟ پس لیست سفید مستقر بر سیستم شما و مستقر در کلود چی میشه؟ الان یعنی من با این روش نمیتونم برنامه نصب کنم.؟
خب وقتی من دارم توی فیلم ویروس اجرا میکنم بایدم CIS پیغام بده؛ دلت میخواهد اونو امن فرض کنه و پیغامی نده؟
======
اگر کسی سختشه؛ بهتره به قول استاد vtn54 بره توی گروه کاربران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اما من قول امنیت 99 درصدی واقعی را بهش نمیدم.
متوجه یک مطلبی نیستی: فرض من این بود که اون چند مورد باقی مونده برای من واقعا ناشناخته هستند بنابراین مسیر VT و بعد مسیر ارسال به کومودو را طی میکنم> امنیت 99 درصدی واقعیمخالف کیه بیاد جلو!
در ماه شاید یک بار این اتفاق برام نیافته![]()
سلام
یک فیلم/تست/آموزش، تهیه کردم که ویروسهای آقا مسعود که در تاپیک دانلود ویروس قرار داده بود را اجرا میکنم و همه پیغامها را اجازه و مجاز میدم تا سیستم آلوده بشه، بعد ابزار" پاکسازی " این کامپیوتر کومودو را اجرا میکنم.
نکته" هنگام اجرای این ابزار کلید شیفت کیبورد را نگه دارید، تا CCE در "حالت تهاجمی" اجرا بشه، مزیت این کار اینه که میاد تمام پروسه های ناامن و مخرب را قطع میکنه، و اگر مخربی در حال اجرا باشه اونو از رم پرت میکنه بیرون. (مثلا برخی از مخربها مثل آنتی قلابی ها اجازه اجرای آنتی ویروس را نمیدن که این قابلیت CCE اینجا بکار میاد و ..)
وقتی خواستم پوشه مخربها را حذف کنم موفق نبودم، بنابراین یعنی فایلهایی در حال اجرا و اکتیو هستند، بنابراین فعال بودن پروسه مخرب، میطلبه که CCE را در "حالت تهاجمی" اجرا کنیم.
نکنه: بعد اتمام تست باید هم یکبار سیستم را فول اسکن بکنم که وقتش نبود در فیلم.
نکته: پیشگیری بهتره از درمان است.
Last edited by Jadda; 14-04-2013 at 17:29.
من نزیدک دوماه میشه کمودو نصب کردم.
بنظرت بخش لیست سفید کمودو کامل هست ؟
دیدی گفتم یکی ار اشگالاتت این تست این بود که میدونستی ویروس هستن (خب برادر وقتی من دارم 124 مخرب تست میکنم بنابراین امن که نیستند)
من نگفتم پیغام نده مشگل من با پیغام نبود من گفتم شما همه پیغام هارو بلاک کردی حتی اون هایی رو که گفت ویروسی نیستن و مشگلی ندارن شما چون میدونستی ویروسه بلاک کردی اگه نمیدونستی و یا کاربری نمیدونست اجازه میداد درست نمیگم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)