سلام
آقا من این کتابخونه رو نصب کردم البته به روش قبل یعنی
gzip -d
tar xvf
./configure
make
make install
حالا اتفاقی نیفتاده باید کار دیگه ای بکنم؟
اما سوال دیگه ای که دارم اینکه چطوری توی فدورا ( یا اصلا لینوکس) کاری کنم که تمام فولدرها تو یک پنجره باز بشه. یعنی تو سر هر فولدری میزنم یک پنجره مجزا باز می کنه و این خیلی دسکتاپ رو شلوغ میکنه. ممنون.
من خودم وقتی با MPlayer کار میکنم معمولا بیشتر موزیک گوش میدم.
اگر نرم افزار مخصوص پخش دی وی دی که رابطش Mplayer باشه پیدا کردم لینکش رو براتون میگذارم.
امکانش هست که در صفحه فایل منیجر مثل Dolphin این کار رو کنید. ولی فکر نمکن بیشتر از 2 بخش ایجاد بشه.
یه کلید میانبر داشت دقیقا هم یادم نیست چون خودم زیاد به کار نبردم. بین کلید های F ها(F6,F7) بود. باز rootnt جان بیشتر میدونن
سلام
gzip -d
tar xvf
./configure
make
make install
اما سوال دیگه ای که دارم اینکه چطوری توی فدورا ( یا اصلا لینوکس) کاری کنم که تمام فولدرها تو یک پنجره باز بشه. یعنی تو سر هر فولدری میزنم یک پنجره مجزا باز می کنه و این خیلی دسکتاپ رو شلوغ میکنه. ممنون.
راستی فراموش کردم بگم.
نرم افزار VLC هم پلیر خوبی هست. برای دریافت هم هم میتونی از yum استفاده کنی هم میتونی دانلود کنی به صورت سورس.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر صفحه بسته tar.gz رو بگیر و کامپایلش کن. و سپس فایل rpm رو که داخل فایل سورس هست نصب کن.
یه مقدار حجمش بالاست یعنی 77 مگ.
بله که خطرناکه
هم از نظر امنیتی
هم اصلا امکان همچین کاری نیست
بله هست
su
.gif)
شما su رو می زنی و دسترسی داری
بعد exit رو می زنی و دوباره به حالت قبل بر می گرده
طراحی جالبیه نه؟
!!
اخه شده موقعی که من مجبور شم فایلی رو در شاخه usr/ کپی کنم اما دسترسی محدود بوده! حتی در ترمینال همین su رو هم زده بودم ولی هیچ اتفاق نمی افتاد.
چیکار کنم؟.gif)
مثلا همین دیشب که فولدی بود تو شاخه /home که اجازه پاک شدن و رفتن به trash رو نمیداد داخل ترمینال هم با دستور su از قبل وارد شده بودم ولی خوب دیدید که پاک نشد rootnt عزیز.!!؟؟
سلام
gzip -d
tar xvf
./configure
make
make install
من امروز یک فیلم DVD با Mplayer دیدم و همچنین زیر نویس فارسی هم بود.
مشکل شما دقیقا چی هست؟ DVD پخش نمیشه؟ زیر نویس مشکل داره؟
اول این کتابخانه رو دانلود کن و نصب کن(به همون روش نصب از روی سورس) :
کد:
اینجا هم همین کتابخانه هست ولی به صورت rpm:
کد:
ببین اول وقتی MPlayer رو بالا میاری روی صفحه یه راست کلیک کن و Prefecense رو انتخاب کن از سر برگ ها اون سر برگ اخر که Misc هست رو انتخاب کن در قسمت پایین توجه کن که اینطوری باشه:
DVD Device : /dev/dvd
اینطوری یعنی میشناسونی دی وی دی درایوت رو.
بعد برای پخش دی وی دی، اول دی وی دی رو داخل دستگاهت بگذار بعد mplayer رو بالا بیار و روی صفحه راست کلیک کن و گزینه DVD رو بزن از منوی باز شده روی open disk بزن خیلی راحت دی وی دی پخش میشه، برای زیر نویس هم تو همون قسمت DVD که میزنی یه جا داره به نام subtitle language که واسه من زده شده بود (null). روش میزنی زیر نویس فارسی هم برات نمایش داده میشه.
یه بار امتحان کن و نتیجه رو اینجا بگو . . .