تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 115 از 328 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

با احترام من مخالف صحبت شما هستم.
    ازدواج فقط شناخته ..نه شانس
    متاسفانه دخترهای الان خودشون رو دست کم میگیرند و پسرها هم اصلا به دنبال شناخت نیستند
    خود پسرها و دخترها هستند که ازدواجشون رو بر مبنای شانس میذارن
    الان بیشتر پسرها اولین ملاکشون برای انتخاب همسر زیبایی هست...چه در روش سنتی چه مدرن
    البته همه اولش میگن طرف باید ادم خوبی باشه ولی واقعیت اینه که اول اقا پسر دختر خانم رو میبینند ...اگر دختر خانم زیبا بودند و به دل اقا پسر نشست بعد داستان ادامه پیدا میکنه...اگر نه کیس بعدی رو مد نظر قرار میدن
    برای دختر ها هم اول هیکل و تیپ و قیافه و پول بعد اگر اوکی بود بقیه ی داستان

حالا بیا به یک اقا پسری بگو من یک خانمی رو میشناسم بی نهایت خوب ...ولی ایشان قدش کوتاهه ..چهره اش هم جالب نیست...عمرا این اقا پسر حتی به اون دختر خانم فکر هم نمیکنه...(اینی که گفتم دقیقا اتفاق افتاده)

وقتی ما فقط به قرمزی هندوانه فکر میکنیم نه به شیرینیش...اخر سر یا یک هندوانه ی قرمز بی مزه گیرمون میاد یا یه هندوانه ی سفید و کال

بسیار جالب از دختر بودن دفاع کردین ! ازدواج فقط شانس نه شناخت !
    حالا من عکس صحبت های شما رو میگم !
    اولین ملاک یک دختر پول و در آمد طرف مقابله ! اینکه طرف آهن ( ماشین ) داره یا نه ، کاری به شخصیت طرف در وهله ی اول نداره ، تیپ رو هم الویت چندومش قرار میده !
    طرف کچل و کوتاه هم باشه مهم نیست ، میبینه جیبش پره یا نه ، زیر پاش ماشین صفر و ناز هست یا نه ! خونه از خودش چی داره ، داره یا نداره !

اگه اینا رو داشت ، میره سراغ الویت های بعدی ، الویت های بعدیش چی میتونه باشه ؟ تیپ و قیافیه ی طرف مقابل ! حالا تیپشم خوب نبود و به دل ننشست ، حالا چیکار کنه؟ با خودش میگه تیپ که مهم نیست ، مهم جیبشه که ماشالله پره ! با این دید با تیپ و اخلاقشم کنار میاد ! ( منم به وضوح دیدم که میگم )

حالا پسری رو مثال میزنم که از همه لحاظ عالیه ، و در شرایط ایده آل اخلاقی و فکری قرار داره ، به چه امیدی بره خواستگاری ، اون فقط مرام و معرفت و اخلاق و فرهنگ داره اما ماشین و جیب پر پول و آهن نداره ! تنها چیزی که میشنوه جواب منفی !

و ....

2. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

منم با کسي که مست ميکنه و اسمشو تفريح ميزاره نميتونم کنار بيام ولي الان همه ميخورن. تازه به کسي که نميخوره ميگن امل!
    قبول دارم ، اکثریت اهمیتی براشون نداره که مشروب بخورن یا نخورن . ترجیح هم میدن که ساز مخالف نزنن توی این قضیه و جداکردن اون جوونای پاک که Eblis 2011 گفت هم سخته ولی در طول یه دوره میشه شناخت ، زمان زیادی نیاز نداره ... مهم اینه که بدونی میخوای با شخص مشروب خور باشی یا نباشی ...

4. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون ازت ، داشتم به همین فکر میکردم ...

الان تنظیمات مذهبی هرکسی با شخص دیگه فرق میکنه .

یه سوالی مطرح کردیم توی یه جمعی راجع به همین رفتار مذهبی ، یکی جواب داد مذهبی ، یکی گفت غیر مذهبی ، یکی گفت من دوست دارم بتونه توی هر شرایطی خودش رو وفق بده ...

هنوز واسه جواب دادن سوال به این راحتی هم خیلی ها مشکل داشتن ، چون اصلا نمیدونستن که چی میخوان.

اما به نظر من اگه دقت بشه ، توی چند ماه میشه شناخت خوبی به دست آورد از شخص ، اگه بدونی دقیقا چی میخوای .
    به نظر منم آدم بايد توي عقايدش منعطف باشه،هميشه يه نوع رفتار جواب نميده. تازه هرکي يه جور مسلمونه! با رفتاراي متناقض و عقايد افراطي.. الان من دوستاي خودمو ميبينم که چقدر رفتارشون با پسرا متفاوت از شخصيتي که با دخترا دارن و فيلم بازي ميکنن ديگه نميتونم
    توی چند ماه ب
    ه کسي اعتماد کنم....

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

چي بگم. هم تو جمع آدماي سطح پايين هم تحصيلکرده ها، هم دختر هم پسر، نود درصد آدما اهل اين چيزا بودن. موقع خواستگاري هم راحت به دروغ گفتن اهل مشروب تيستن يا نماز میخونن بعد ازدواج گندش درومده...

اميدوارم نسل آدمايي مثل شما پابرجا بمونه
    به نظرمن آدم ها رو باید باید نود و پنج درصد با رفتارشون و پنج درصد با حرفاشون شناخت ! اون پنج درصد رو هم زمانی که کاملا جدی هستن باید شنید...

7. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

به نظر منم آدم بايد توي عقايدش منعطف باشه،هميشه يه نوع رفتار جواب نميده. تازه هرکي يه جور مسلمونه! با رفتاراي متناقض و عقايد افراطي.. الان من دوستاي خودمو ميبينم که چقدر رفتارشون با پسرا متفاوت از شخصيتي که با دخترا دارن و فيلم بازي ميکنن ديگه نميتونم
    توی چند ماه ب
    ه کسي اعتماد کنم....
    این حرف شما یعنی این که خودش شما تیپ شخصی سرکش نداری ، ساز مخالف نمیزنی ، بعضی ها اصلا تیپ شخصیتشون سرکشه ، نمیشه تغییرش داد ، تنظیمات روش اعمال کرد .

تیپ شخصیتی سرکش ترکیبش با تیپ مطیع و سازش کار به نظر من موفق نمیشه .

کبوتر با کبوتر که میگن همینه .

شما گفتی هنوز نمیدونی دقیقا دنبال چی هستی ، به نظر من شما دقیقا میدونی دنبال چی هستی ، اما نمیدونی مشروب خور میتونه نماز بخونه ، یا نماز خون میتونه مشروب بخوره ، یه مسلمون سازش کار میخوایین .

شما باید یه کسی پیدا کنی که مثل خودت مطیع جمع و سازش کار باشه .
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 01-09-2013 at 00:42.

9. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دقیقا چیزی به نام شانس وجود داره ، شانس که مشخص کننده این جور چیزاس ، حتی در مورد هندوانه هم شما اگه تخصص داشته باشی ، بازم میبینی که هندوانه که میخری سفید از آب در میاد ، پس
    در این گونه مواقع هم باید شانس داشته باشی ! ما عقل و قدرت داریم درست ، ولی علم غیب نداریم ! کسی که بخواد بدی هاش رو بپوشونه راحت میتونه اینکارو انجام بده !

دخترهای امروزی که در به در دنبال یه شوهر میگردن ، با دیدن شوهر خودش رو طوری نشون میدن که شوهر به قول معروف نپره! با خوب نشون دادن خودشون و کارهای دیگه ....

در مورد قسمت دوم هم نظری ندارم ، کاملا با حرفاتون مخالفم

دلیلی نداره کسی که چشم میگه نرمال نیست و همچنین برعکس دلیلی نداره کسی که دلایل و خواسته های خودش رو اعلام میکنه نرماله ! این یه اصول کلی که دیگه تو این دوره زمونه کارایی نداره !

خلاصه ی کلام : شانس نداشته باشی ، یه عمر گرفتار میشی ، گرفتاری میتونه جدا شدن و گیر کردن در پرداخت مهریه سنگین باشه ، یا میتونه زندانی شدن با کسی در زیر یه سقف باشه !
    بسیار جالب از دختر بودن دفاع کردین ! ازدواج فقط شانس نه شناخت !
    حالا من عکس صحبت های شما رو میگم !
    اولین ملاک یک دختر پول و در آمد طرف مقابله ! اینکه طرف آهن ( ماشین ) داره یا نه ، کاری به شخصیت طرف در وهله ی اول نداره ، تیپ رو هم الویت چندومش قرار میده !
    طرف کچل و کوتاه هم باشه مهم نیست ، میبینه جیبش پره یا نه ، زیر پاش ماشین صفر و ناز هست یا نه ! خونه از خودش چی داره ، داره یا نداره !

اگه اینا رو داشت ، میره سراغ الویت های بعدی ، الویت های بعدیش چی میتونه باشه ؟ تیپ و قیافیه ی طرف مقابل ! حالا تیپشم خوب نبود و به دل ننشست ، حالا چیکار کنه؟ با خودش میگه تیپ که مهم نیست ، مهم جیبشه که ماشالله پره ! با این دید با تیپ و اخلاقشم کنار میاد ! ( منم به وضوح دیدم که میگم )

حالا پسری رو مثال میزنم که از همه لحاظ عالیه ، و در شرایط ایده آل اخلاقی و فکری قرار داره ، به چه امیدی بره خواستگاری ، اون فقط مرام و معرفت و اخلاق و فرهنگ داره اما ماشین و جیب پر پول و آهن نداره ! تنها چیزی که میشنوه جواب منفی !

و ....

دختر بودن جرم محسوب میشه که نیازی به دفاع کردن داشته باشه ؟

در درجه اول قبل از هر تصمیم گیری و نظری لازمه شما نگاهتون رو به جنس مخالف عوض کنید . جنس مخالف شما نه جذام داره نه قراره شمـا رو به زور به جذام مبـتلا کنه فقط قراره

همراه و شریک زندگی شما بشه جوری که هم شما بهش آرامش بدین هم همسرتـون به شما آرامش بده.. اصل زندگی مشترک به آرامش رسیـدن دو طرف و به وجود اوردن یه نسل

سالم و مفیده ..

نمی دونم چند سالتونه و تا بحال تجربه چه نوع برخورد با جنس مخالف رو داشتین که اینطـور به همه دختر ها بدبین هستیـن ولی از روی روابـط دیگران یا اشتبـاهاتی که در طـول زندگی

برای هر کسی پیش میاد نمیشه درباره همه قضاوت کرد.

این قضاوت های شما بیشتر به نظر میاد کینه و ناراحتی شدید نسبت به جنس مخالف باشه که تا برطرف نشه امکان نداره رابطه شما رو با جنس مخالف مسالمت آمیز پیش ببره حتی

اگر بهترین و کاملترین دختر مطابق با معیارهای شما وجود داشته باشه باز هم این نگاه شما در طول زندگی باعث میشه نسبت به همسرتون بدبین و شکاک باشین و این باعث همون

چیزی میشه که ازش هراس دارین : از هم پاشیدن زندگی ، طلاق و به اجرا گذاشته شدن مهریه

متااسفانه شما جنس مخالف رو هیولایی تصور می کنید که قرار هست آرامش و زندگی شما رو به زور ازتون بگیره در حالی که اینطور نیست هیچ اجباری برای پذیرش زندگی متاهلی

برای کسی که آمادگی پذیرشش رو نداره و تمایلی هم نداره که بپذیره وجود نداره شما آزادین تا هر زمان که دلتون می خواد از دست هیولایی به نام دختر در امان بمونین..

ولی اینو در نظر بگیرن که شما انسان هستین و لازمه برای پاسخ دادن به احساس، عواطف و غرایز انسانیتون با جنس مخالف تعامـل و ارتباط داشتـه باشین پس بهتره اول نگاهتون رو

نسبت به جنس مخالف عوض کنید ..

این صحبتم فقط در جهت آروم کردن این بحث هست فکر میکنم این تاپیک کل کل بین دختر و پسر نیست یه بحث عقلانی و اصولیه برای اینکه فهم و درکمون درباره یه موضوع مهـم بالا

بره..صجبت کردن درباره اتفاقای ناگوار و مشکلاتی که همه می دونیم وجود داره و تصمیم گیری بر اساس شانس و دست رو دست گذاشتن به امید فردای بهتر مشکلی که وجود داره

رو حل نمی کنه ..مشکل باید به دست خودمون حل بشه نه به دست شانسی که نمی دونیم از کجا قراره بیاد می تونیم تا آخر دنیا بشینیم منتظر شانـس شاید مشکلمون رو حل کرد

یا خودمون به راه حل فکر کنیم عقل همون علمه غیبه ولی تا زمانی که کسی نخواد ازش استفاده کنه از اثراتش هم بهره مند نمیشه ..

هیچ وِرد و جادو و دعا و علم غیبی برای شناخت کسی وجود نداره جز قدرت انتخاب و عقل که با سنجش و محک زدن طرف مقابلمون اجازه نمیده سرمون رو کلاه بذاره ..

11. 8 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اتفاقا ازدواج کردن تو شرایط امروزی ، با این همه فیس و افاده و توقع دخترا ، از درد جذام هم برای ما پسرا بدتره ...
    مهریه های سنگینی که همش از روی چشم و هم چشمی دختر و مادرشه ...
    داشتن درامد انچنانی و ماشین لوکس ...
    و هزاران مورد دیگه که کارو برای ازدواج بسیار دشوار کرده ...
    شما چرا اینقدر ناراحت شدید نمیدونم .
    اگه دخترا اونجوری باشن که شما میگین پس نیازی به این همه بحث نیست و تو عمل خودشون رو نشون میدن ....
    من از دختر هیولا نساختم ، این واقعیت جامعه ی زندگی ماست که شاید تحمل و قبولش براتون مشکل باشه ، اما بالاخره باید با حقیقت زندگی کنار اومد و باهاش جوری ساخت ....
    من کی گفتم دختر بودن جرمه؟شما یک جمله از من بیار که گفته باشم دختر بودن جرمه.
    نگاه من نسبت به جنس مخالف کاملا درست و براساس منطقه و چیزیه که در دنیای امروزی به طور خیلی اشکار نمایان .
    جالبه ، من بدبین هستم؟ مطالب و چیزهایی که بیرون همه دارن میبینن چیه پس؟
    من اتفاقا دید خوبی و عاقلانه نسبت به جنس مخالف دارم ، من معتقدم جنس مخالف من تا جایی که بهم نیاز داره مثل پروانه دورم میچرخه و به من و نیازام اهمیت میده ، به قول معروف وقتی خرش از پل بگذره دیگه حتی حاضر نیست یه نگاهی به آدم بندازه و ....
    خیال شما رو راحت کنم : من نه دوست دختر داشتم و نه چیزی که بخوام دشمنی با دختری یا جنس مخالفم داشته باشم ، اتفاقا تو دانشگاه طوریه که با توجه به روحیات و اخلاقم دخترهای زیادی دور و برم میان ، پس قضاوت و پیش بینی شما اشتباه .
    اونقدر مدیریت لازم رو دارم که اگه روزی ازدواج کردم ، نذارم زندگیم از هم نپاشه .

چرا ۲تا صحبت در مورد دختر و پسر شد حس کردید داریم کل کل میکنیم ؟
    بنده خدا نظرش رو گفت و بنده هم نظرمو اعلام کردم . این نظر شخصی منه و ممکنه درست نباشه ، حالا شما چرا عصبانی شدید نمیدونم .
    بنده معتقدم پیدا کردن کیس مناسب برای ازدواج شانسیه . هیچ شناخت درستی در هیچ زمینه ای بدست نمیاد ... در پست های قبلیم توضیح دادم که دختر برای حفظ خواستگارش خودش رو خوب جلوه میده ، اگه طرف پولدار باشه اما سنشم بالا باشه ، زشتم باشه ، بازم حاضره باهاش زیر یک سقف زندگی کنه ....
    فعلااین واقعیت تلخ زمان ماست . چه بپذیریم چه نه !
    ما قدرت تفکر داریم ، متقابلا طرفمونم این قدرت رو برای فریبمون داره ...

تو این بی شوهری ، طرف متوسل به هرکاری میشه تا خودش رو نشون بده ...
    اینو دیگه همه بهتر از من در جریانن ...

اگه کمی سخت گیری نکنید دوباره تایپک بسته نخواهد شد . بحث ها بسیار خوب داره پیش میبره . جبهه موافق و مخالف با بیان دلایلشون دارن بحث رو پیش میبرن .

موفق باشید.
    Last edited by Eblis 2011; 01-09-2013 at 03:11.

13. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinasignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

دوست گرامی V E S T A ، من حتی نمیدونم شما دخترید یا پسر (فقط همین پیج آخر رو خوندم )
    از حرفای Eblis 2011 (چه اسمیم داره ! آدم احساس میکنه داره از شیطان دفاع میکنه ) دلخور نشو . خب همه به فراخور شرایطشون حرفهاشون رو بیان میکنن و اینو باید دونست که حرفها دربرگیرنده تمام حقایق از دیدگاه اون شخص نیست .
    ایشون بی راه نمیگن (شاید تند بگن )منظورش اینه که : تجسم کن کمتر خونواده ای به یه پسر بی پول و بی چیز ولی در عین حال درست و پاک و مثبت، دختر میدن.
    خارج از بحث های جنسیتی، هر جنسی مشکلات خودشو در باب ازدواج داره ،شاید پسرا بگن مشکلات دخترا کمتره و یا دخترا اینو درمورد پسرا بگن ولی واقعا هر کدوم مهم و حیاتی بشمار میان .

بیخیال دعوا نکنید حداقل باهم خوب باشیم و بفکر راه حل.......

15. 3 کاربر از sinasignal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

با 2 پست آخر موافقم

چیزی که عیان است چه حاجت به بان است...

به اندازه دیدم و شنیدم که پول اولویت اول و حتی اخر دخترهای این جامعه شده ...روز به روز هم دار بدتر میشه...چه انسانهایی رو دیدم که به خاطر درآمد متوسط جواب نه دادن...به خاطر تیپ ساده آقا جواب رد دادن...به خاطر مثلا لیسانس نداشتن طرف رو رد کردن...

تو جامعه ظاهر گرای امروزی ما که از بی فرهنگی نشات گرفته معلومه برای آقایون فقط چهره دختر و برای خانمها فقط پول آقا ملاک و ایده آله...

تا دیدمون نسبت به زندگی و همه اتفاقاتش من جمله ازدواج انسانی نباشه شراطی همینه...ولو اینکه بدتر هم میشه

17. 8 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دخترای مجرد بیشتر میشن چون پسرا بیکارن و کار نیست!!!
    دخترای مجرد بیشتر میشن چون دخترای خراب بیشتر شدن!و کسی نمیتونه بهشون اعتماد کنه!
    دخترای مجرد بیشتر میشن چون پسرا زدن توی کار لذتهای موقت!!!!
    دخترای مجرد بیشتر میشن چون توقعات بیجا وجود داره.
    و ....
    همه ی اینا دلیلشه.
    دخترا نیاین بنویسین پسر خوب نیست و .... این حرف واسه زمانیه که شما 20تا خواستگار داشته باشین و چون بد هستن نتونین انتخاب کنین!!!؟؟؟کسی از پسرا نمیتونه زن بگیره از بس بیکارن!از بس بی پولن!از بس گرونی اومده!!!از بس توقعات بالاست!!!حالا یکی هم که میتونه و پول داره و کار داره دختر خوب پیدا نمیکنه که بگیره!!!!نه اینکه نیست!!!هست .دختر خوبم هست ولی خب پیدا کردنش سخته.
    پس دیگه ننویسین پسر خوب نیست و ...
    بله میدونم خیلی پسرا هم خرابکار شدن ولی خب بامن که خرابکاری نمیکنن!!!با همون دخترا خرابکاری میکنن

19. 4 کاربر از غول مرحله اخر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •