این متنی که بالا نقل و قول کردین داخل لینک منبع نبود.
این متنی که بالا نقل و قول کردین داخل لینک منبع نبود.
مهدی جان دیگه مثل قدیما کشور سازنده مهم نیست. مهم تکنولوژی و کیفیت ساخته و فرقی نمی کنه کجا تولید بشه. کیفیت و استانداردها همونند. تفاوتهای ساخت فقط وقتی مطرح میشه که مثلا V20 اروپا گیرنده داخلی دیجیتال و پنل Infinit Black Pro داره و مدل ایران نداره. پاناسونیک سطح توقع مردم ایران رو خیلی پایین در نظر گرفته!
خوشبختانه تو مدلهای سامسونگ و ال جی ، من که از این کلاهبرداریها ندیدم. اصلا برام فرق نمیکنه مال کجاست
سامسونگ اگه مال ایران هم باشه می خرمش. اون دوستت هم اشتباه بهت گفته. مدلهای سامسونگ تو آمریکا ساخت مکزیکند و تو اروپا هم سامسونگها اگه اشتباه نکنم تولید مجارستانن.اونجا هم کره ای نیست
این عکس پشت سامسونگ کاناداست که زده شرکت Samex مکزیک (تو آمریکا هم همین مکزیکی هان):
![]()
Last edited by *Alucard*; 11-01-2011 at 00:12.
پونل عزیزم متاسفانه من این قسمت حرفتو که ساخت کجا باشه قبول ندارم.اگه یه محصول فقط یه محصول تصویری 2010 سامسونگ و ال جی رو پیدا کردی که گارانتی داخل باشن و پشتش هم نوشته ساخت کدوم خراب شده هست من حرفتو قبول میکنم
به نظر من جنس باید اصل و نصب دار باشه معلوم باشه دقیقا کجا ساخته میشه اصلا همینکه پانا هنوز پنلهای خودش رو برای سراسر دنیا تو ژاپن میسازه دمش خیلی گرمه محصولاتشم که یا کلا ژاپنیه یا مالزی و سنگاپور.مگه میشه کارخونه ای که کارگراش توی چین با حقوق پایین و ساعت کار بالا یه محصول رو تولید میکنن با یه کارخونه که تو یه کشور منظم مثل مثلا ژاپن و مالزی یا .... محصول تولید میکنه بازدهی و کیفیتتشون یکی باشه.به هر حال از نظرت تشکر میکنم
Last edited by persian_m; 11-01-2011 at 00:07.
دوستان لطفا تو پستهاتون از کلمات توهین آمیز استفاده نکنید و از توهین به هر قوم و ملیتی جدا خودداری کنید.
قربونت برم کی توهین کرد!!!
همه می دونن که آمریکایی ها یانکی اند. خودشونم می دونن. هیچ عیبی هم نداره. یانکی تو فرهنگ ما خره ولی تو فرهنگ اونا یه موجود دوست داشتنیه!
نماد کشورها :آمریکا خر. ایران شیر. فرانسه خروس. قطر بز. کره جنوبی و شمالی سگ. چین اژدها. انگلیس روباه. عربستان شتر.
به نظر شما عیب داره؟
شرمنده عجله داشتم لینک رو اشتباه گذاشتماین متنی که بالا نقل و قول کردین داخل لینک منبع نبود.![]()
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ار همه دوستانی که وقت گذاشتند و خیلی مفصل و مستند جواب دادند.
با توجه به این که این پنل فعلا در برخی مناطق غربی کشور کیمیا شده و اصلا گیر نمیاد، و با توجه به آلرژی شخصی من به سامسونگ، کماکان در انتظار خواهم ماند تا همین پنل رو تهیه کنم. تو این فرصت اگر دوستان دیگه هم نظری داشتند، از شنیدنش خیلی خوشحال می شم.
باز هم از همه تون ممنونم.
داداش چرا از بانیان نمیخری خودتو راحت نمیکنی؟
من که هیچ وقت از بانه خرید نمیکنم.خداییش جنس الکترونیک اونم پلاسما از بانه خریدنش دل شیر میخواد.بانیان هر چه قدرم که خدماتش بد باشه لااقل پنل رو به طور استاندارد تحویل آدم میده.تازه شاید نزدیک نوروز جشنواره هم بزارن.
جشنواره که فکر کنم گذاشته . اما چون قیمت v20 نسبت به سایر پلاسما ها زیاد تره به نظرم از بدون گرانتی خریدنش توجیه مالی بهتری داشته باشه
فعلا که در غرب از وی 20 خبری نیست. خودم هم به فکر افتادم برم از همین تهران بخرم، قالشو بکنم... وی 20 اون موقع که بود؛ 350 با تهران تفاوت قیمت داشت....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)