دوستان یه راهنمایی میکنین بین این سه مدل کدومو بخرم؟
صبر کنم قیمتا پایین نمیاد؟
lenovo y500
asus n56vz
msi ge70
یکی از سایتا لنوو y500رو زده 3650
دوستان یه راهنمایی میکنین بین این سه مدل کدومو بخرم؟
صبر کنم قیمتا پایین نمیاد؟
lenovo y500
asus n56vz
msi ge70
یکی از سایتا لنوو y500رو زده 3650
دوستان قیمت این لپتاپ نو چنده؟؟؟
یکی از این دستگاه داره 8 ماهه کارکرده 3300 میده قیمتش خوبه؟؟؟ اصلا کار درستیه این لپتاپ بگیرم یا برم ge60 اکبندش بخرم یا اصلا بزارم بعد انتخابات مدلای جدید بیاد؟؟؟ (فقط یکم زودتر جواب بدید)
ممنون
تجربه نشون داده تو خرید وسایل الکترونیکی مشتری اول و اخر خودتی پس فکر جنس دسته دو رو از سرت در بیار حتی اگه مال داداشت باشه و گارانتی هم داشته باشه
قیمت ها هم توی کوتاه مدت پایین اومدنشون غیر ممکنه و همین حالا بهترین مو قع هستش.بین این ها لنوو و ایسوس رو با توجه به سلیقه انتخاب کن چون واقعا هر دو در یک سطح عای هستن.اون سایت هم 3650 زده با گارانتی الماس هست.که سازگار خیلی معتبر تره![]()
ممنون دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زده سازگار..........
میثینکه قیمتا داره میاد پایین یکم.......
ولی سعی میکنم زودتر بگیرم
به نظرم نتایج انتخابات کاملا رو ارز تاثیر گذاره
دوستان نطرتون راجب نصب مک روی Y580 چیه؟ کسی نصب کرده؟ بیشتر واسه تنوع میخوام البته مثل اینکه دنگ فنگش زیاده...
چه ویزگی داره؟ روش میشه راحت autocad 3Dmax کار کرد؟ سرعت بوتش چجوریاس آقا اصلا کسی نصب کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا نرو سمتش که کلا چند روز از کار و زندگی میافتی،آخرش هم یا کلا بالا نمیاد یا رو سیف مود میاد و درایوراش نیست و ... گرافیک انویدیا که کلا روش کار نمیکنه و حتی باید قبل نصب و بالا آوردنش از بایوس خاموشش کنی چون به هیچ وجه مک باهاش بالا نمیاد.کلا مهمترین قسمت نصب و اجرا کردن درست مک هست.درایورای y580 تا حدودی که کار رو راه بندازن تو اینترنت هستن مثل درایور وایرلس و گرافیک اینتل و اینجور چیزا.درضمن باید واسه نصب ستاپ مک روی فلش یه مکینتاش یا یه هکینتاش یا حداقل مک مجازی داشته باشی.
اینایی که گقتم رو خودم امتحان کردم.مک فقط رو سیف مود بالا می اومد درایوراش رو هم میریختم دیگه بالا نمیومد.آخرش بعد چند روز وقت تلف کردن گفتم بیخیال! ویندوز 8 به این خوبی!
کلا سایت tonymacx86.com رو بخون توش یه تاپیک واسه y580 داره اونم بخونی بد نیست.همه چیز راجع به هکینتاش تو این سایت هست.
سلام.قیمت روز این لپ تاپ چقدره؟؟من برای گیم میخوام و بودجم حدود 3 تومن هست![]()
دوستان الان نوش چند شده؟
دوستان الان نوش چند شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)