تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 197 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پر واضح هست:
    وقتی پرسپولیس نتیجه نمی گیره بازیکنان ضعیف دعوت میشن تا فکر کنن در شرایط خوبی هستن و تلاش نکنن برای بهبود وضعیت خودشون
    و
    وقتی پرسپولیس نتیجه می گیره بازیکنان خوب که در شرایط ایده آل هستن دعوت نمیشن تا روحیشون بیاد پایین و تیم ضربه بخوره
    همه اینها به خاطر دعواهای این چندوقته باشگاه با تیم ملی هست که البته دفاع از حقش بوده.کادر تیم ملی هم لج کردن
    نظر من

2. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

با ۱۶ بازی متوالی بدون باخت/ فولاد به پرسپولیس رسید، اما پرسپولیس همچنان رکوردار است!

تیم فولاد خوزستان با ثبت 16 بازی متوالی بدون باخت و کسب 36 امتیاز به رکورد 16 بازی متوالی بدون باخت پرسپولیس در فصل 86 لیگ برتر رسید.
    به گزارش خبرآنلاین، در تاریخ لیگ برتر بیشترین بازی متوالی بدون باخت در یک فصل متعلق به سایپای 84 با مربیگری دکتر ذوالفقارنسب است که از هفته دوم تا بیست و دوم و طی 21 بازی بدون شکست باقی ماند تا اینکه رکوردشان بدست صباباتری شکسته شد. فولاد برای اینکه رکورد بیشترین بازی متوالی بدون باخت در یک فصل را ثبت کند، باید 6 بازی دیگر را بدون شکست باقی بماند.
    اما رکورد بیشترین بازی متوالی بدون باخت در لیگ برتر متعلق به پرسپولیس است که در 10 بازی آخر فصل 85 و 16 بازی اول فصل 86 و در مجموع 26 بازی متوالی بدون شکست بود.
    در تاریخ لیگ ایران، پرسپولیس با 43 بازی متوالی بدون باخت در سال های 50 تا 53 رکورد دست نیافتنی دارد. سرخپوشان یک بار نیز از سال 77 تا 79 طی 33 بازی متوالی لیگ بدون شکست باقی ماندند که این رکورد نیز دست نیافتنی به نظر می رسد.

4. 17 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد داشتند به دلیل تعطیلی لیگ برتر اردویی در کیش یا امارات برای قرمزپوشان تدارک ببینند...

فارس: با تائید کادر فنی پرسپولیس این تیم فردا به مدت 4 روز عازم کرج می‌شود.

مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد داشتند به دلیل تعطیلی لیگ برتر اردویی در کیش یا امارات برای قرمزپوشان تدارک ببینند. اما با توجه به نظر کادر فنی این تصمیم قرمزپوشان تغییر پیدا کرد و قرار شد پرسپولیس برای تشکیل اردویی شبانه روزی به مدت 4 روز فردا راهی کرج شود.

پرسپولیسی‌ها که از فردا تا سه‌شنبه شب در کرج اردو می‌زنند برخی از روزها دو جلسه تمرین، آنالیز حریفان و بررسی عملکرد و چند بازی گذشته در نیم فصل دوم را در دستور کار خود قرار می‌دهند.

................................

فکر می‌کنم تمام بازیکنانی که ابتدای فصل از پرسپولیس جدا شدند این مشکل را دارند. فقط ابراهیم شکوری تسویه کرده که آن هم از100 میلیون طلبش، 20 میلیون گرفته است.

تسنیم : قائم مقام پیشین پرسپولیس گفت که این باشگاه 18 میلیارد تومان بدهی دارد.

جمشید زارع، در مورد عدم پرداخت مالیات بازیکنان جدا شده پرسپولیس در ابتدای فصل، گفت: فکر می‌کنم تمام بازیکنانی که ابتدای فصل از پرسپولیس جدا شدند این مشکل را دارند. فقط ابراهیم شکوری تسویه کرده که آن هم از100 میلیون طلبش، 20 میلیون گرفته است.

وی در پاسخ به این سوال که چطور با این شرایط قرارداد این بازیکنان در تیم‌های دیگر ثبت شده، تصریح کرد: این بازیکنان یک نامه موقت از باشگاه دریافت کردند که بتوانند به تیم‌های دیگر بروند، اما از نظر مالی و حساب و کتاب، پرونده این بازیکنان مفتوح است.

قائم مقام پیشین باشگاه پرسپولیس در مورد کسر قرارداد بازیکنان جدا شده این تیم در ابتدای فصل، عنوان کرد: به خاطر نتایج ضعیف 30 درصد قرارداد این بازیکنان کسر شد اگر چه باتوجه به آیین نامه انضباطی حداکثر 20 درصد باید کم می‌شد.

زارع در مورد اینکه تکلیف پول کسر شده مالیات‌ها چه می‌شود، گفت: این پول‌ها مثل پول‌های مدیران قبلی به بدهکاری های پرسپولیس اضافه می‌شود. پرسپولیس در حال حاضر 18 میلیارد بدهی دارد که با این پول‌ها بیشتر می‌شود، من فقط برای مدیر بیچاره بعدی نگران هستم. البته مسئله‌ای که وجود دارد این است که این پول‌ها به جیب هیچ کس نمی‌رود و به حساب باشگاه واریز می‌شود.

قائم مقام پیشین باشگاه پرسپولیس در بخش دیگری از صحبت‌هایش به حضور سعید شیرینی در باشگاه پرسپولیس اشاره کرد و اظهار داشت: بارها به رویانیان گفتم دست از لجاجت بردارد چون شیرینی به درد سرپرستی پرسپولیس نمی‌خورد و این کاره نیست. به رویانیان پیشنهاد دادم از کریم باقری به عنوان سرپرست استفاده کند، چون هم برای خودش وزنه‌‌ای است و هم در شرایط سخت می‌تواند به گل‌محمدی مشاوره فنی بدهد. چرا شخصی مثل شیرینی که هیچ سابقه فوتبالی ندارد باید سرپرست پرسپولیس باشد؟

زارع ادامه داد: پرسپولیس این همه پیشکسوت دارد، چرا باید شیرینی سرپرست باشد. اگر پیشکسوتان پرسپولیس با هم متحد باشند شیرینی سرپرست موقت نمی‌شود، فوتبال هر ضربه‌ای که می‌خورد از همین لفظ موقت است.

..............................

در پی کسب نتایج بسیار مطلوبی که برای این دو باشگاه فراهم و دو ورزشگاه به پرسپولیس و استقلال منتقل شد، زمینه واگذاری این دو باشگاه پرطرفدار فراهم شده است تا در سال جاری بخشی از سهام آن‌ها واگذار شود.

به گزارش نامه به نقل از فارس، رئیس سازمان خصوصی‌سازی آخرین وضعیت واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس را تشریح کرد.
    محمد رحیم احمدوند، در خصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: در پی کسب نتایج بسیار مطلوبی که برای این دو باشگاه فراهم و دو ورزشگاه به پرسپولیس و استقلال منتقل شد، زمینه واگذاری این دو باشگاه پرطرفدار فراهم شده است تا در سال جاری بخشی از سهام آن‌ها واگذار شود.
    احمد‌وند تصریح کرد: درحال حاضر پیشنهاداتی برای نحوه عرضه آن مانند واگذاری بلوکی دو باشگاه در قالب‌های 5 و 10 درصدی مطرح شده که باید بعد از کسب نتایجی از برگزاری جلسه با مدیران دو باشگاه فوق هیئت واگذاری در مورد چند و چون واگذاری این دو باشگاه تصمیم‌گیری کنند.

6. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با ۱۶ بازی متوالی بدون باخت/ فولاد به پرسپولیس رسید، اما پرسپولیس همچنان رکوردار است!

تیم فولاد خوزستان با ثبت 16 بازی متوالی بدون باخت و کسب 36 امتیاز به رکورد 16 بازی متوالی بدون باخت پرسپولیس در فصل 86 لیگ برتر رسید.
    به گزارش خبرآنلاین، در تاریخ لیگ برتر بیشترین بازی متوالی بدون باخت در یک فصل متعلق به سایپای 84 با مربیگری دکتر ذوالفقارنسب است که از هفته دوم تا بیست و دوم و طی 21 بازی بدون شکست باقی ماند تا اینکه رکوردشان بدست صباباتری شکسته شد. فولاد برای اینکه رکورد بیشترین بازی متوالی بدون باخت در یک فصل را ثبت کند، باید 6 بازی دیگر را بدون شکست باقی بماند.
    اما رکورد بیشترین بازی متوالی بدون باخت در لیگ برتر متعلق به پرسپولیس است که در 10 بازی آخر فصل 85 و 16 بازی اول فصل 86 و در مجموع 26 بازی متوالی بدون شکست بود.
    در تاریخ لیگ ایران، پرسپولیس با 43 بازی متوالی بدون باخت در سال های 50 تا 53 رکورد دست نیافتنی دارد. سرخپوشان یک بار نیز از سال 77 تا 79 طی 33 بازی متوالی لیگ بدون شکست باقی ماندند که این رکورد نیز دست نیافتنی به نظر می رسد.
    یادآوری خوب و به موقعی بود جا داره طرفدارای تیمهای دیگه این مطلبو بخونن و کمتر برا پرسپولیس کری بخونن خصوصا" تیمهایی که نصف عمر پربرکتشونو تو دسته جات پایین بودن و یه دفعه برا ما شاخ شدن!

8. 8 کاربر از Red EXotic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

کسی از سایت باشگاه خریدی کرده ؟ 11/8 خرید کردم ولی با اینکه پست پیشتاز رو هم عنوان کرده بودن تا الان نرسیده !!
    بر خلاف نظرات دوستان کارت هواداری که من ثبت نام کردم دقیقا 22 روزه به دستم رسید.

10. 2 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بر خلاف نظرات دوستان کارت هواداری که من ثبت نام کردم دقیقا 22 روزه به دستم رسید.
    چند ستاره ؟ بحث سر اطلاع رسانی ضعیفه که اصلا جوابی هم داده نمیشه ! توی سایت زده تا 10 روز باید صبر کرد که برا من میشه تا 18 این برج ! ولی واسه سروش یک ماه شده و نیومده !

.....................................

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهاجم تیم پرسپولیس گفت: در تمرینات پرسپولیس محکم کار می کنم تا به تیم ملی برسم. به گزارش نامه به نقل از جام ورزشی، کریم انصاری فرد درباره عدم دعوتش به تیم ملی فوتبال اظهار داشت: بهتر است جواب این سوال را کی روش بدهد. من بازیکن هستم و وظیفه ام خوب تمرین و بازی کردن است. حتما نفرات دیگر بهتر بوده اند که کی روش مرا دعوت نکرده است.
    وی افزود: من اعتراضی این این موضوع ندارم. شاید کی روش خواسته به من استراحت بدهد و نفراتی مثل فرزاد حاتمی که خوب کار کرده اند را تست کند. به نظر کادرفنی احترام می گذارم.

انصاری فرد در خاتمه افزود: از فردا تمرینات پرسپولیس آغاز می شود و محکم کار می کنم تا در اردوهای بعدی دوباره به تیم ملی برسم.

....................................

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قهرمانان رده سنی بالای 40 و 60 سال مسابقات فوتبال پیشکسوتان جام مرحوم یونس شکوری درحالی مشخص شد که دیدار نهایی رده بالای 50 سال بین دو تیم پرسپولیس - ستاره ورزش فردا شنبه برگزار می‌شود.

به گزارش پارس به نقل ازمهر، هجدهمین دوره مسابقات فوتبال پیشکسوتان جام مرحوم یونس شکوری که با حضور 70 تیم در 3 رده سنی از حدود سه ماه پیش آغاز شده بود، با شناخت قهرمانان رده سنی بالای 40 سال و بالای 60 سال، تنها یک بازی تا پایان این رقابتها فاصله دارد.
    در رده سنی بالای 60 سال با برگزاری دیدارهای نیمه نهایی تیم‌های شعاع و بانک سپه راهی فینال شدند. راه‌آهن و دارایی حاج نصرالله دیدار رده‌بندی را برگزار کردند که راه‌آهن با نتیجه سه بر صفر پیروز شد و به مقام سوم رسید.
    در بازی فینال بانک سپه با نتیجه 4 بر یک شعاع را برد و قهرمان شد. حسین کلانی یکی از تماشاگران ویژه این بازی بود. علیرضا عزیزی با وجود بیماری شدید در این بازی به میدان رفت و با تشویق شدید حاضران روبرو شد.
    در رده بالای 40 سال تیم‌های شهرداری منطقه سه با هنرمندان و استقلال با شاهد دو دیدار نیمه نهایی را برگزار کردند که استقلال 5 بر یک از سد شاهد گذشت و فینالیست شد. شهرداری منطقه سه با نتیجه 4 بر یک هنرمندان را برد. به این ترتیب استقلال و شهرداری منطقه سه به فینال راه یافتند.
    دیدار رده بندی هم بین هنرمندان و شاهد برگزار شد و شاهد با پیروزی 4 بر 3 مقابل حریفاش سوم شد. در بازی فینال شهرداری در ضربات پنالتی 4 بر 2 مقابل استقلال به پیروزی رسید و قهرمان شد.
    در رده سنی بالای 50 سال نیز پرسپولیس با داماش و تربیت بدنی ری با ستاره ورزش دیدار کردند. پرسپولیس 3 بر یک داماش را برد و ستاره ورزش 5 بر صفر از سد تربیت بدنی گذشت. بازی رده‌بندی این رده سنی بین تربیت بدنی ری و داماش انجام شد که تربیت بدنی ری با پیروزی 3 بر صفر سوم شد.
    در این مسابقات حدود 1200 بازیکن حضور داشتند که در بین آنها چندین چهره ملی‌پوش سال‌های اخیر و نیز جمعی از بهترین‌های فوتبال ایران در گذشته دیده می‌شدند.
    فینال رده سنی بالای 50 سال ساعت 17 روز شنبه 14 بهمن‌ماه در تالار پایداری شهرداری منطقه 3 بین تیم‌های پرسپولیس و ستاره ورزش همزمان با توزیع جوایز قهرمانی برگزار خواهد شد.
    در تیم پرسپولیس بازیکنانی چون پنجعلی، پیوس، فنونی‌زاده، قلیچ، نعیم آبادی، سیدعلیخانی، حسن‌زاده، کاظمی و رحمانی بازی می‌کنند و در تیم ستاره ورزش بازیکنانی چون بهروز سلطانی، محمدحسین ضیایی، ابراهیم قاسمپور، اردستانی، سجادی، موافق، کاشی‌نژاد به میدان می‌روند.

12. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پیغام بتمن طرفداران پرسپولیس برای استقلالی ها
    او سال گذشته در دربی برگشت، با هت تریک رویایی خود به تاریخ پیوست.

به گزارش 598 به نقل از جام ورزشی، بعد از آن سه گل بود که طرفداران در شبکه های اجتماعی عکس هایی را منتشر کردند که زاید را در لباس بت من و سوپر من نشان می داد.

زاید در این باره می گوید: «خب واقعاً خوشحال شدم که من را شبیه بت‌من و سوپرمن درست کرده بودند. بعد از آن 10 دقیقه بود که همه‌چیز تغییر کرد و یک‌شبه من به بازیکن محبوب طرفداران تبدیل شدم. هیچ‌وقت این موضوع را فراموش نمی‌کنم و بازهم می‌گویم دوست دارم یک روز به جمع این تیم و هوادارانش برگردم و کار ناتمامم را در پرسپولیس تمام کنم و با این تیم قهرمان شوم.» استقلالی ها پس از آن مسابقه می گفتند زاید شانسی هت تریک کرده است اما او چنین پاسخی می دهد: «آن سه گل زندگی من را در ایران خاص کرد. من یادم می‌آید که بعد از آن بازی سرمربی استقلال گفت این هت‌تریک تصادفی بوده است ولی من گل‌های بیشتری برای پرسپولیس زدم و هت‌تریکم را تکرار کردم. اگر اشتباه نکنم جلوی راه‌آهن و الشباب دوباره سه گل برای پرسپولیس زدم. من ایمون، به خودم ایمان دارم برای به ثمر رساندن گل ولی سه گلی که به استقلال زدم خیلی خاص بود و اگر یک روز دوباره به ایران برگردم، تلاش می‌کنم تکرارش کنم.»

...........................

عموی حسین ماهینی روز جمعه دار فانی را وداع گفت.
    حسین ماهینی مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس در غم از دست دادن عموی خود به سوگ نشست. به همین دلیل او در تمرین روز شنبه تیم ملی حضور نیافت. این هم عکسی از او سر خاک عمویش...

..................

به یاد ایام :

.......................

رویانیان: اجازه ندهید نام پرسپولیس را از این باشگاه جدا کنند
    مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه، خواستار جلوگیری از جدایی نام پرسپولیس از باشگاه پرسپولیس شد.
    به گزارش 598 به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در پی اقداماتی که طی روزهای اخیر بار دیگر از سوی برخی افراد برای در اختیار گرفتن نام پرسپولیس صورت گرفته است، محمد رویانیان نامه‌ای را برای ریاست محترم قوه قضاییه ارسال کرد. مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در این ارتباط گفت: با توجه به حکم صادره در سال گذشته، باشگاه پرسپولیس موفق شد نام پرسپولیس که نیم قرن پیشینه دارد و متعلق به میلیون‌ها هوادار است را با حکم یک قاضی شجاع و عدالت محور به دامان مردم برگرداند اما اخیرا همان عده که سال‌ها از این نام سوء استفاده کرده بودند، در حال تلاش مجدد هستند تا به خیال خودشان با نفوذ به دستگاه قضایی و ارائه مدارکی که قبل از این رد شده بود، نام پرسپولیس را از باشگاه پرسپولیس جدا کنند. وی در ادامه تصریح کرد: ما به عدالت ریاست قوه قضاییه ایمان داریم چرا که ایشان در کنار سوابق درخشانی که دارند، برگزیده مقام معظم رهبری هستند و از اینرو طی نامه‌ای از محضر ایشان درخواست کردیم نگذارند حق بیش از 30 میلیون هوادار پرسپولیس پایمال شود و نام قدیمی و پرطرفدار پرسپولیس که سرمایه گرانقدری برای همه ایران است خارج از ضابطه به عده‌ای واگذار شود.
    رویانیان خاطرنشان کرد: همچنین به دوستانی که به دنبال گرفتن نام پرسپولیس هستند، توصیه می‌کنیم به جای چنین اقداماتی، به دامن باشگاه و هواداران برگردند تا براساس ضوابط و قوانین و با نظارت هواداران، پیشکسوتان و وزارت ورزش و جوانان در پرسپولیس آینده نقشی برای آنها در نظر گرفته شود. مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خطاب به هواداران تصریح کرد: ما تاکید می‌کنیم نام پرسپولیس از هواداران و باشگاه جدایی ناپذیر است. ایمان داریم دستگاه قضایی نیز در دفاع از حق 30 میلیون هوادار پرسپولیس کوشا خواهد بود و این افراد نمی‌توانند نام پرسپولیس را از باشگاه و هواداران جدا کنند.

......................

معدنچی تمرین نکرد، کلاه‌کج فردا می‌آید
    مهرزاد معدنچی در تمرین امروز پرسپولیس حضور پیدا کرد اما تمرین نکرد.
    به گزارش 598 به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تمرین امروز پرسپولیس در شرایطی در کردان کرج برگزار شد که پشت درهای بسته بود اما در این تمرین که 80 دقیقه به طول انجامید گل‌محمدی سعی کرد از سه بازیکن تیم خود یعنی حقیقی، نوری و انصاری‌فرد که موفق نشدند لباس تیم ملی را بر تن کنند با صحبت‌هایی دلجویی کند. همچنین پس از تمرین امروز به بازیکنان پرسپولیس تا روز سه‌شنبه شب برنامه تمرینی داده شده که در این برنامه مرخصی برای کلیه بازیکنان ممنوع است.

مهرزاد معدنچی بعد از ظهر امروز به تمرین پرسپولیسی‌ها اضافه شد و از طرفی دیگر عادل کلاه‌کج با اجازه کادر فنی قرار است از فردا در تمرینات پرسپولیس شرکت کند.
    گفتنی است تیم فوتبال پرسپولیس برای تشکیل اردوهایی 4 روزه در حال حاضر در کردان کرج به سر می‌برد.

....................

زمان بازی پرسپولیس تغییر کرد

زمان دیدار پرسپولیس و نفت تهران از هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر تغییر کرد.

به گزارش ملت ایران به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، دیدار تیم‌های پرسپولیس و نفت تهران از هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) با دو ساعت تغییر برگزار می‌شود.
    بنابر اعلام سازمان لیگ، بازی تیم‌های پرسپولیس و نفت تهران که پیش از این قرار بود از ساعت 17 روز شنبه بیست و یکم بهمن ماه برگزار شود، با دو ساعت تغییر، در ساعت 15 همان روز در ورزشگاه آزادی انجام خواهد شد.
    سازمان لیگ دلیل این تغییر برنامه را موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست باشگاه صبای قم اعلام کرد. تیم صبا در مرحله حذفی جام قهرمانان برابر الشباب امارات به میدان می رود و این در حالی است که زمان برگزاری این بازی از ساعت 14 به ساعت 17 تغییر کرد تا برای پخش مستقیم این بازی‌ها مشکلی ایجاد نشود.

14. 10 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پدر بزرگش ماهینی فوت شد نه عموش همونی که به ماهینی توصیه کرد حتماً برو پرسپولیس.میگن خدابیامرز یه سرخ تمام عیار بوده

16. 6 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

فارس نوشت:

محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه فرهنگی-ورزشی پرسپولیس با حضور در برنامه دو نیم‌ ساعت شبکه خبر که به موضوع بررسی مسائل و مشکلات دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اختصاص داشت، به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل باشگاه پرسپولیس پرداخت.
    همچنین فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال نیز مهمان این برنامه بود که به دلیل حضور در جلسه‌ای مهم تا پایان در این برنامه حضور نیافت.
    رویانیان در ابتدا اظهار داشت: ورزش را اگر سیاسی ندانیم قطعاً‌ اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است. من دوست داشتم فتح‌الله‌زاده هم به این جلسه می‌رسید چون مطمئنم در آخر نیامدن خود را به دلیل مشکلات ترافیک و سوخت به گردن من می‌اندازد.
    وی در خصوص باشگاه پرسپولیس گفت: اوضاع در این باشگاه خوب است و خوشبختانه انسجام تیمی و هماهنگی در پرسپولیس برقرار است. در باشگاه هم چون فقط با فوتبال سروکار نداریم و تیم‌های مختلفی در رشته‌های مختلف ورزشی داریم، در همه بخش‌ها توسعه ورزشی و فرهنگی و فعالیت در این زمینه را جدی گرفتیم. اما واقعیت این است که هنوز صفر هستیم.
    وی افزود: اگر به نتیجه نگاه کنیم در نیم‌فصل اول دو سه باخت خیلی بد داشتیم و بدشناسی‌های زیادی به دلایل مختلف داشتیم. اما اگر به جام حذفی نگاه کنید در دو بازی توانستیم 10 گل بزنیم و هیچ گلی دریافت نکنیم. در نیم‌فصل دوم هم در 7 بازی هیچ شکستی نداشتیم. در نیم‌فصل دوم نتایج ما خوب بوده است. گل‌محمدی هم مربی با دانشی است و بدون جنجال کار می‌کند.
    رویانیان ادامه داد: مشکلات ما را استقلال نداشت، همه تصور می‌کنند که پرسپولیس مشکلات مالی ندارد در صورتی که اینگونه نیست، ما و باشگاه استقلال از دولت تنها 2 میلیارد تومان پول گرفته‌ایم.
    وی ادامه داد: در بخش مولدسازی فوتبال پرسپولیس کارهای بسیار بزرگ و ماندگاری شده است. بحث دیگر در بخش اقتصادی است، پرسپولیس ساختار اقتصادی قوی‌ای درست کرده است اگر یک سال به من فرصت بدهند، قول می‌دهم که در این یک سال نه تنها پرسپولیس به درآمدزایی برسد بلکه بتواند به باشگاه‌های دیگر نیز کمک کند.
    وی ادامه داد: من باید باور را در جامعه به وجود بیاورم که می‌شود در فوتبال خودکفا شد، یکی از کارهای خیلی خوب اقتصادی ما که نمی‌توانم آن را بگویم تا چند وقت دیگر به مردم اعلام رسمی می‌شود. من معتقدم باید صندوقی در بورس داشته باشیم، پرسپولیس الآن 11 شرکت در ایران دارد باید پول این صندوق صرف توسعه ورزش و باشگاه شود. ما با باشگاه رئال مادرید یک شرکت مشترک زده‌ایم با برزیل و یک کمپانی معروف آن قرارداد بسته‌ایم. من همه اینها را با قدرت باور و خواستن انجام داده‌ام. باید تفکر مدیریت در فوتبال عوض شود. ما باید این فرهنگ را ایجاد کنیم.
    وی در خصوص اینکه باشگاه رئال مادرید بین 500 تا600 یورو درآمد سالانه داشته است اما سهم ما از ورزش کجاست، ‌اظهار داشت: ما نباید زیرساخت‌های خود را با اروپا یا حتی آفریقا مقایسه کنیم. حتی در آسیا هم نمی‌توانیم با برخی کشورها مثل ژاپن و کره و ... مقایسه کنیم. اما از جهت طرفدار و شور و شوق مردم در آسیا اول هستیم و در جهان حرفی برای گفتن داریم. در اینجا من از هوادارن پرسپولیس هم گله‌ای دارم، چرا هواداران کارت هواداری نمی‌خرند. اگر هواداران کارت را بخرند استادیوم 50 هزار نفری برای پرسپولیس می‌سازم. هواداران باید همکاری کنند. چیزی حدود 20 تا 30 هزار تومان در سال برای هر هوادار هزینه دارد اما برای ما به صورت کلی مبلغ بسیار زیادی می‌شود.
    رویانیان در ادامه گفت: من مخالف قراردادهای میلیاردی هستم، این ضعف من است که پرسپولیس بازیکن گران‌قیمت می‌گیرد، من باید کاری کنم که پرسپولیس تولید بازیکن کند اینها را قبول دارد اما باید قبول کنید که الان هم با 20 -30 سال گذشته فرق کرده است و من 5 سال وقت می‌خواهم که استادیوم بسازم تولید فوتبالیست کنم و فقط از تیم‌های پایه بازیکن بگیرم. چرا که من اگر این کار را نکنم صرفاً مدیری مصرف‌گرا و ناکارآمد خواهم بود.
    وی در پایان گفت: باز هم می‌گویم آقای هوادار! بیا کارت هواداری بخر و به باشگاه کمک کن. حرف من این است اگر تبلیغات دور زمین را به ما بدهند سه تا چهار برابر پولی را که با آن سازمان لیگ را می‌گردانند به آنها می‌دهیم و درآمد خودمان را هم خواهیم داشت، تازه حق پخش را هم که صدا و سیما به ما نمی‌دهد.

18. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا قضیه چیه روزنامه ها تیتر زدن که مهدوی کیا ناراحته و فلانو بیسارو... ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •