تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 301 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز بیصبرانه منتظر بازی حاتمی اینزاگی ام
    خیلی خوشم میاد ازش مخصوصا مخصوصا خوشحالی ای که بعد گل انجام میده

دوستان یه سوال : کسی میدونه فرزاد حاتمی تو چند بازی برای استقلال چند گل زده ؟؟؟
    من تو فیسبوک خوندم نوشته بود 12 بازی 8 گل !!! فکر نکنم چنین آماری داشته باشه

2. 8 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز بیصبرانه منتظر بازی حاتمی اینزاگی ام
    خیلی خوشم میاد ازش مخصوصا مخصوصا خوشحالی ای که بعد گل انجام میده

دوستان یه سوال : کسی میدونه فرزاد حاتمی تو چند بازی برای استقلال چند گل زده ؟؟؟
    من تو فیسبوک خوندم نوشته بود 12 بازی 8 گل !!! فکر نکنم چنین آماری داشته باشه
    برای استقلال توی 8 بازی لیگ 5 گل و توی 3 بازی جام حذفی 3 گل زده. یعنی در مجموع میشه توی 11 بازی 8 گل که آمار خیلی خوبیه...
    البته شما فکر کنم اونو چشم زدی چون همین نیمه اول اخراج شد

جالبه وقتی استقلال ده نفره شد بیشتر حمله کرد و دائما توپ روی دروازه صنعت نفت بودش!
    با ده نفره شدن وضع یکمی نگران کننده شد ولی امیدوارم حتما این بازی رو ببریم تا مشکلی پیش نیاد به خصوص اینکه سپاهان و تراکتور بازی هاشون رو بردن.
    نیمه دوم شاید اومدن فرهاد بتونه خیلی کمک کنه و ممکنه دوباره یه گل سه امتیازی بزنه!

4. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شانس ما را ببین
    من بازی را ندیدم یعنی از دقیقه 44 به بعد دیدم ولی الان اومدم دیدم فرزاد حاتمی اخراج شده !!!
    چرااااااااااا ؟؟؟؟ یکی میتونه توضیح بده چی شد ؟؟؟؟؟؟

6. 5 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

خوب تبریک میگم بچه ها
    چقدر بد میشد اگه 3 امتیاز این بازی رو نمیگرفتیم واقعا این برد علاوه بر اینکه تو جدول صدر نگهمون داشت واسه اسیا هم روحیمونو دو چندان کرد
    من بازی رو تا دقیقه 82 ندیدم نیمه اول کلا نشون ندادن نیمه دومم کاری پیش اومد جالب اینجاس من تا اخر بازی نفهمیدم اخراجی دادیم
    هیچ حرفی هم ندارم چون بعد گل فرها اینقدر داد زدم انگار بعد دربی اومدم خونه صدام در نمیاد فکر کنم تارهاای صوتی پاره شدن
    گویا استاد جواد خیابانی هم جمله گوهر باری فرمودن الان تو فیس دیدم پیراهن رحمتی مثل بارسلوناست فقط رنگش فرق میکنه‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏ خدا من موندم چی بگم به این بشر

8. 9 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

نیمه اول بازی رو که نشون نداد و نفهمیدیم حاتمی چجوری اخراج شد ..

و باز هم مجیدی که بازم ترکوند و این دفعه هم یه پاس گل داد و هم دو گل که یکیش مردود شد . اونم فقط تو اون زمان کم
    و باریکلآ به زیدان که امروز ترکوند و گل دوم رو خیلی خوب با پا چپ پاس داد ./ و باز هم یه همکاری جالب از مجیدی و جباری دیدیم .
    باقی بازیکنا هم خوب بودن و به نظرم محمدرضایی خوب نبود . کلآ به غیر از اون دو بازی اول بازیش افت کرده

10. 10 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز کسی به داوری اعتراض نکرده !؟ کسی از بازیکنای نفت چی تو لیست خرید استقلال نبوده قبلا ؟!

12. 9 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوشحال شدم از بازي خوب مجيدي و جباري دو بازيكن دوست داشتني!

14. 8 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من قبلاً افسانه ى ٧ مقدس روبهتون گفته بودم....حالا ميخوام افسانه ى ٧و٨ مقدس رو براتون تعريف كنم :دى
    بياين پايين تا بهتون بگم
    .
    .
    .
    .
    .
    افسانه ى ٧و٨ مقدس:
    دقيقه ى ٨٧
    پاس گل عالى از شماره ى ٨
    و يك ضربه ى كاملاً حرفه اى از ٧ مقدس!!!
    بهله يه همچين بازيكناى مقدسى داريم ما ^_^

16. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

فرهادددددد مجیدییییییی دوست داریم ماااااااااااا

خوب بچه ها تبریک میگم بابت بردمون . برد خیلی جذابی بود مخصوصا وقتی گلش رو فرهاد زد !! خوشم میاد تو این چند تا بازی که گل زد زبون گزارشگرا بند اومد چون موضعشون از همون اول مشخص بوده برای همه !

راستش من الان با شرایط خیلی سختی اومدم اینجا فقط و فقط به عشق بچه ها و تیممون . اون شرایط سخت هم اسمش دیال آپ هستتو امضام توضیح دادم حالا بگذریم . خلاصه جایی تشکر جا مونده فعالیت اگه کم شده شرمنده به جای ما جبران کنید

درباره ی بازی من از شبکه ی ورزش جفت نیمه ها رو دیدم . بر خلاف بازیهای قبلمون امروز نیمه ی اول هم خوب بودیم . بخوام بازیو توی یه کلام بگم سرعتی و زیبا بود اما موقعیت گل زیادی نداشت ! صرفا موقعیت گل نداشتن یک بازی دلیل بر بد بودن بازی نیست . مثل بازیه بارسلونا - آث میلان که 2 تا موقعیت گل تو کل بازی بود اما بازیه سرعتی و قشنگی رو دیدیم . این بازی هم به مثال اون بازی بود . کلا بخوایم حساب کنیم موقعیت تک به تک گل و جدی 3 تا بیشتر نداشتیم ! نفت آبادان هم 2 تا داشت که بر اثر اشتباه مدافع خودمون بود .

نیمه ی اول همونطور که گفتم بازی سرعتی و جذاب بود اکثرا هم حمله هامون از سمت راست و بیشتر بر مبنای سانتر بود . بعد از اخراج حاتمی تیم بسیارررر روحیه گرفت و طوفانی بازی میکرد مخصوصا ذوج حیدری - حمودی که عالی کار کردند و فقط توی پاسهای آخر اشتباه میکردیم !

فرزاد حاتمی خیلی بچه گانه اخراج شد ! روز خوب آرش هم نبود اما عوضش هفت مقدس جور تمام بازیکنا رو کشید !!! نیمه ی دوم هم مثل نیمه ی اول بازی سرعتی بود اما بازم موقعیت گل زیاد نداشت . اما میگم که بازیی نبود که حوصله آدم سر بره هر لحظش بوی گل میداد و فقط توی پاسهای آخر اشتباه میکردیم همین . با ورود هفت مقدس به زمین و منفجر شدن ورزشگاه طبق دفعات معمول بازی جون گرفت و روحیه هوادارا و بازیکتای 10 برابر شد . پاس گل رو هفت مقدس داد و منتظری هم گل رو زد . و گل دوم هم که دیدیم چجوری زد . به گفته ی جواد خیابانی با بغل پاحالا راجع به این جواد خیابانی حرف زیاد دارم ! نمیدونم چجوری اون پشت پا رو بغل پا دید !!

یه گل فرهاد هم که آفساید بود اما مهم این بود گله رو زدکلا برید همتون یه نماز شکر بخونید بابت همچین بازیکن با تعصب و غیرتیی که توی تیمتون هست و همیشه تیم رو در بدترین شرایط نجات داده . از پاس زیدان هم نمیشه گذشت . کلا توی این بازی یه کار مثبت کرد و اونم همین پاس گلش بود که برای ما بسه ...

از بدترینامون امروز اکبرپور - اشجاری - ممد رضایی - خسرو ( در نبود حمودی که توضیح میدم حالا ) - صادقی بودن و بهترینامون هم هفت مقدس - نکونام - حمودی - منتظری - رحمتی - حیدری ( در بودن حمودی ) - عمران زاده و جباری به خاطر همون یه پاس گلش .

در مورد خسرو گفتم که نیمه ی اول سمت راست ما واقعا آتشین و فعال بود . و خسرو و حمودی خیلی عالی پیش میرفتن و چند بار تا محوطه جریمه حریف رفتن اما میگم که فقط پاسهای آخر اشتباه بود . اما به نظر من یکی از اشتباهات قلعه نوعی بیرون بردن حمودی و آوردن اکبرپور بود ! که هم وسط مارو فلج کرد هم سمت راست مارو !

در کل 10 نفره شدن از دقیقه 35 خیلی سخته و ما تونستیم این رو کنترل کنیم و برنده از بازی بیرون بیایم .

اما در مورد خیابانیوالا جمله های ایشون بر همه آشکاره حالا چند تا از حرف های بی موردش رو هم بگم . نیمه ی اول کل 47 دقیقه بازی دست استقلال بود و صنعت نفت حتی توی محوطه جریمه ی ما هم نیومد ! اون وقت ایشون تقسیم بندی کردن و بارها گفتن 15 دقیقه نیمه اول دست صنعت نفت بود ! حالا خواب دیده بود یا نه من نمیدونم تا اونجایی که ما بازیو دیدیم کل نیمه ی اول دست ما بود اونا حتی سمت محوطه جریمه ما هم نیومدن !

ماشاالله موقع شعارها و تشویق فرهاد که همینجورییییییی حرف بی مورد میزد ! یعنی نفس نمیگرفت ما بشنویم چی میگن ! بعد از گل فرهاد که مثل مزدک میرزایی ماتش بردو جالب اینجاست که توی بازیه یه تیمی 5 6 بار تکرار میکنه که فلان گلر 2 بازیه که گل نخورده ! که یکی از فامیلامون که طرفدار اون تیم هم بود آخرش خسته شد گفت بابا چقدر میگه الان چشممون میزنه . حالا ما که 5 بازی بود گل نخورده بودیم یه کلمه حرف نزد ! البته این میتونه دلیلش عادی شدن گل نخوردن استقلال باشه ! رحمتی هر 4 5 تا بازی یکبار داره گل میخوره و شاید برای همه این امر عادی شده و نیازی به گفتن نداشته باشه

سوتی هم که کم نداد اشجاری سانتر کرده یه راست رفته تو اوت میگه سانتر عالیه اشجاری که به اوت میره

بازم تبریک بابت تثبیت صدر نشینی اونم از دقیقه 35 10 نفره بودن ! تبریک بابت گل این کاپیتان و هفت مقدسه تموم نشدنیه فوتبال ما و امیدواریم که بازیه بعدیمون توی لیگ قهرمانا آسیا رو هم با درخشش بازیکنا و هفت مقدس با موفقیت پشت سر بذاریم
    Last edited by MohammadT15; 21-02-2013 at 23:18.

18. 12 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیمه دوم شاید اومدن فرهاد بتونه خیلی کمک کنه و ممکنه دوباره یه گل سه امتیازی بزنه!
    چه قدر خوب پیش بینی کردم
    از موقعی که فرهاد وارد بازی شد مطمئن بودم که اگه براش موقعیت های خوبی ایجاد کنن حتما گل می زنه.
    کلا فرهاد توی این بازی بهترین بازی این فصلشو انجام داد و نشون داد که می تونه از ابتدا هم بازی کنه و از نظر فیزیکی و توان بدنی در سطح خیلی خوبی قرار داره...
    حداقل در مورد لیگ قهرمانان آسیا که امیدوارم حتما از ابتدا بازی کنه که تجربه اون حتما به کار میاد.
    وجود فرهاد یه جورایی برای تیمای عربی وحشت ایجاد می کنه!

+

خیابانی هم که ظاهرا باز دوباره شروع کرده به گزارشگری های خاص خودش!
    اوایل نیمه اول در مورد کشتی یه صحبت هایی کرد تقریبا به این صورت:

خب ایران 4 بر 1 از آمریکا پیش می افته و به احتمال خیلی زیاد دیگه صعود می کنه
    بله ایران 5 بر 1 از آمریکا پیش می افته و دیگه صد در صد صعود می کنه البته با نتیجه 4 بر 1 هم صعود کرده بود

خیابانی واقعا یه نعمتیه!

.......................................

رحمتی رکورد گردان را زد و متوقف شد

دروازه‌بان موفق استقلال با بسته گذاشتن دروازه‌ی خود تا دقیقه‌ی 78 موفق به ثبت رکورد 562 دقیقه‌ای شد و رکورد شهاب گردان را پشت سر گذاشت.

سایت گل- نيلسون، رحمتي، شهاب گردان؛ دروازه‌بان‌هاي برتر ليگ رقابت سختي را به نمايش گذاشته‌اند و رکورد بسته ماندن دروازه را طي يكي دو هفته اخير به اندازه كل فصل جابه‌جا كرده‌اند.

روز 21 بهمن، نیلسون برزیلی در بازی پرسپولیس- نفت تهران بعد از 457 دقیقه گل خورد و صاحب این رکورد شد. سه روز بعد شهاب گردان با کلین‌شیت مقابل راه‌آهن از رکورد او گذشت و به 464 دقیقه رسید. اما اين ركورد هم فقط سه روز دوام آورد و مهدی رحمتی با بسته ماندن دروازه‌اش در مقابل فجرسپاسی که هشتمین کلین‌شیت او در 9 هفته اخیر بود به رکورد 484 دقیقه رسید. اما بازي هفته26 شهاب گردان هنوز باقي مانده بود، آن هم مقابل پرسپوليس.

شهاب گردان براي اين‌كه دوباره ركوردش را از رحمتي پس بگيرد بايد فقط 20 دقيقه دروازه سپاهان را مقابل پرسپوليس حفظ مي‌كرد. او اين كار را با موفقيت انجام داد و با حفظ دروازه‌اش تا دقيقه 90 بازي به ركورد 554 دقيقه رسيد كه بالاترين حدنصاب ليگ دوازدهم تا اين لحظه بوده است. اگر گل هادي نوروزي در وقت تلف‌شده به ثمر نمي‌رسيد گردان فرصت داشت در هفته‌هاي بعدي اين ركورد را افزايش داده و از مرز 600 دقيقه هم بگذراند. اما پرسپوليسي‌ها نوار تسليم‌ناپذيري او را بعد از 554 دقيقه پاره كردند و حالا فرصت پيشروي در اين ركورد فقط در اختيار مهدي رحمتي است.

دروازه‌بان موفق استقلال با بسته گذاشتن دروازه‌ی خود تا دقیقه‌ی 78 موفق به ثبت رکورد 562 دقیقه‌ای شد و رکورد شهاب گردان را پشت سر گذاشت. این درحالی بود که در لحظاتی که رحمتی یک واکنش بسیار زیبا نشان داد و درحال ثبت رکورد بود، استقلال موفق شد گل اول دیدار را به ثمر برساند.

هشت ركورد برتر فصل
    1- استقلال تهران (مهدی رحمتی) 562 دقیقه
    2- سپاهان اصفهان (شهاب گردان) 554 دقیقه
    ۳-پرسپولیس تهران (نیلسون کوریا) 457 دقیقه
    ۴- مس کرمان (شهدادنژاد و میاتوویچ) 440 دقیقه
    ۵-نفت تهران (فلاح‌زاده و سوشا مکانی) 413 دقیقه
    ۶-استقلال تهران (مهدی رحمتی) 407 دقیقه
    ۷-مس کرمان (شهدادنژاد و میاتوویچ) 382 دقیقه
    ۸- سایپا البرز (رحمان احمدی) 377 دقیقه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •