باختیم . خیلی حالم گرفتس .
من ب برگشت خیلی امیدوارم .
باختیم . خیلی حالم گرفتس .
من ب برگشت خیلی امیدوارم .
خیلی بد بودیم و درواقع به شکل عجیبی بی روحیه بودیم
من هر چقدر دقت کردم مشکل تیم رو سیستم یا بد بازی کردن یکی دو بازیکن خاص ندیدم
چون تمام تیم چند درجه پایینتر از سطع معمولی خودشون بازی میکردن
واقعا فکر میکنم دلیل اصلی افت کلی تیم نبود تیتو و یک هدابت گر با کاریزمای بالا بود
ما با همین بازیکنا و همین سیستمها در زمان تیتو خیلی خوب نتیجه گرفتیم اما درست بعد از رفتن تیتو تیم بازی به بازی هم از نظر فنی افت کرد و هم از نظر روحی
بخشی از بد بازی کردن بارسا دفاع خوب میلان بود اما بخش زیادیش واقعا مربوط به روحیه پایین تیم و نداشتن برنامه بود
میلان خیلی خوب دفاع کرد و خیلی خوب هم از ضد حملات استفاده کرد اما بیشتر از هر چیزی من از روحیه پایین و عدم جنگندگی بازیکنای بارسا شگفت زده شدم
ما در بازی برگشت دو گل میخوایم برای بازگشت به جریان بازی
و فکر میکنم اگر بارسا نیمی از خودش باشه رسیدن به این دو گل کار سختی نباشه
من از اول هم انتظار بازی آسونی نداشتم اما حالا بازی بیشتر از اونچه فکر میکردم سخت شد
در کل من به بازی برگشت واقعا امید زیادی دارم ما دو گل میخوایم
و در نوکمپ هم به چلسی این دو گل رو زدیم هم به اینتر(هر چند یکیش بی دلیل پذیرفته نشد)
پس بر اساس فلسفه بارسا باید به تیم امید داشت و منتظر نیمه دوم بازی موند
و البته باید آرزو کنیم تیتو هر چه زودتر خودشو به تیم برسونه
گل اول میلان و برخورد توپ به دست بازیکن میلان که در شرایط غیر عادی هم بود رو مقایسه کنید با هندی که در بازی برگشت بارسا اینتر از یحیی توره گرفته شد
قضاوت هم با خودتون
من واقعا خوابم نمیره اینجور موقع ها
کلی با خودم فکر کردم به بازی چلسی قکر کردم امیدوار شدم
پارسال توی نیو کمپ به چلسی 2 تا زدیم ولی از روی اشتباه خودمون بود نتونستیم حفظش کنیم
بازی برگشت بارسا باید سعی کنه تا دفاع میلان شکل نگرفته گلزنی کنه هرچی به اخرای بازی بریم اوضاع بدتر میشه پس تو نیمه اول باید کارو تموم کنیم
درضمن تیتو بهتر از پپ تونسته جلوی تیم های دفاعی کار کنه شوت های از راه دور نفوذ از گوشه ها و کلی چیز دیگه به تیم اضافه کرده تیتو
این بازی که رقت حالا فقط میخوام راجع یه برگشت حرف بزنم یکم اروم شم
بازی برگشت بنظرم یه بازی کاملا حساب شده حواهد بود از طرف بارسا
اینم یادتون نره ما هم جلو چلسی هم اینتر گل زدیم مشکل ما این بود جلو اینتر دیر به گل رسیدیم و گل های چلسی رو حفظ نکردیم
پس اگه بازی دو هفته بعد تو نیمه اول یه گل بزنیم به شرطی که نخوریم میشه امید داشت
با همه اینا ته دلم میگم خذف میشیم
بهرحال دو هفته بعد میبینمتون دوستان
امیدوارم اون موقع حال احوال بچه ها فرق کنه
باخت بدی بود . الحق نمیشه گفت میلان به خاطر بد بازی کردن ما خوب بود . اونا واسه تک تک بازیکنا و دقایق بازی برنامه داشتن . همیشه درصد مالکیت توپ نشون برد تیم نیست . مهم نیست چقدر حمله بشه کرد مهم اینه که توی تک لحضه ها مهمنترین تیجه رو بشه گرفت . تعویضای رورا هم کمکی به تیم نکرد . الکسیس مدتهاست پارازیت تیمه ! من تو منه قوی میلان باعث شد توی اکثر مواقع ژاوی از تیم حذف بشه و مسی وقتی یه تغذیه کننده پشتش نباشه کمرنگتر هم میشه حضور توی میدانش . به هر حال با همه بدی و خوبیاش بازی رفت رو باید فراموش کرد . همیشه جلو تیمایی که بسته بازی کنن مشکل بر میخوریم و بار اول نیست . توی برگشت مشکل توی همون گل اوله . کل تیم دیشب توی یه شوک بود انگاری ! به امید بازی زیباتر توی برگشت
تيتو معلوم نيست كي برميگرده؟!:(
بارسا واقعا بد بازی کرد.انگار طی یه برنامه از پیش تعیین شده قرار نبود که گل بزنن.انگار فکر میکردن که مسابقه سر اینه که هر کی بیشتر مالکیت توپ رو داشته باشه برنده است!!
از همون اول بازی حس کردم که باختیم.
بازی با چلسی رو ببینید.؟ما اینجوری بازی کردیم؟ مخصوصا بازی برگشت چه کارها که نکردیم.تیرک ،پنالتی، ده ها حمله خطر ساز،سیو های فوق العاده پیتر چک،سر عت و تنوع حمله .. اون بازی اصلا قابل قیاس با این بازی نبود.و در نوکمپ هم به چلسی این دو گل رو زدیم هم به اینتر(هر چند یکیش بی دلیل پذیرفته نشد)
پس بر اساس فلسفه بارسا باید به تیم امید داشت و منتظر نیمه دوم بازی موند
واقعا پپ باهوش و خلاق بود.تیم ساخته بود.میشد روی تیم حساب کرد.اما الان تیتو که نیست ؛این بنده خدا هم به نظرم اومده بود که نبازه ولی....
اگه با این وضعیت بازی کنیم با بازی با رئال هم امیدی نیست.
خطاب به کسایی که میگن بارسا به مربی نیاز نداره!!!! بازی رو دیدید .آیا واقعا نیاز نداشت؟
AC Milan 2-0 Barcelona
MKV-X264 | 1280 x 720 | JSC HD | Eng/Ita/Ara/Sta | ~ 4 Mbps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گلهای این بازی با چهـار گزارش قرار گرفته اند
( صدای چهارم: آمبیانس ورزشگاه )
پیکه: نه داوری و نه زمین بازی، بهانه های خوبی برای توجیه باخت نیستند
بازیکن باتجربه اسپانیایی بارسا براین باور است که آبی اناری ها باید از این شکست درس گرفته و به جلو حرکت کنند.
سایت گل- جرارد پیکه، مدافع جوان و باتجربه باشگاه بارسلونا در پایان بازی 4شنبه شب ورزشگاه سن سیرو ناراحت و درهم بود. بارسلونا در این بازی که از دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شد، با نتیجه 0-2 مغلوب روسونری شد و در پایان این بازی پیکه نظرش را در مورد این مسابقه ابراز کرد.
محتوای مخفی: ادامه
پیکه درمورد برخورد توپ به دست زاپاتا قبل از به ثمر رسیدن گل اول میلان گفت:« داوران هم ممکن است گاهی وقت ها اشتباه کنند. نمی توانیم با صحبت از داوری یا زمین مسابقه، باختمان را توجیه کنیم.»
اینیستا: بازی برگشت حکایت دیگری خواهد بود؛ باید اشتباهاتمان را جبران کنیم
بازیکن اسپانیایی بارسا در پایان بازی 4شنبه شب سن سیرو به تمجید از میلان پرداخت و اعلام کرد که میلانی ها به آنها اجازه ندادند تا کاری را در زمین بازی انجام دهند
سایت گل- در پایان بازی 4شنبه شب ورزشگاه سن سیرو که با شکست 0-2 بارسلونا مقابل میلان در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا همراه بود، آندرس اینیستا، ستاره باتجربه و اسپانیایی بارسلونا به تحلیل این بازی پرداخت. او در صحبت هایش به دنبال بهانه ای برای توجیه باخت تیمش نبود.
محتوای مخفی: ادامه
* امیدها: بازی برگشت، داستان دیگری خواهد داشت. ما در خانه به میزبانی میلان می رویم و چمن زمین در بهترین شرایط ممکن خواهد بود. البته این یک بهانه برای توجیه باخت ما نیست ولی زمین چمن سن سیرو خیلی بد بود. تمام این ها به ما حس امنیت و اطمینان خواهد داد و از همان دقیقه اول تلاش می کنیم تا ورق را به نفع خودمان برگردانیم.
حرف شما کاملا درستبازی با چلسی رو ببینید.؟ما اینجوری بازی کردیم؟ مخصوصا بازی برگشت چه کارها که نکردیم.تیرک ،پنالتی، ده ها حمله خطر ساز،سیو های فوق العاده پیتر چک،سر عت و تنوع حمله .. اون بازی اصلا قابل قیاس با این بازی نبود.
واقعا پپ باهوش و خلاق بود.تیم ساخته بود.میشد روی تیم حساب کرد.اما الان تیتو که نیست ؛این بنده خدا هم به نظرم اومده بود که نبازه ولی....
اگه با این وضعیت بازی کنیم با بازی با رئال هم امیدی نیست.
خطاب به کسایی که میگن بارسا به مربی نیاز نداره!!!! بازی رو دیدید .آیا واقعا نیاز نداشت؟
اما اون تیم در اوج کار پپ بود تیمی که چهار سال روش کار شده بود
اگر تیتو این دو ماه در کنار تیم بود و این نتیجه رقم میخورد هم نمیشد تیم تازه راه افتاده تیتو رو با تیم چهار ساله پپ مقایسه کرد
بارسا یه شب خیلی بد داشت و در مقابل میلان واقعا رویایی دفاع کرد
و البته از همه مهمتر اینکه تیم رهبر نداشت
این رو به خاطر باخت به میلان نمیگم چند هفته پیش هم این حرف رو زدم پستم هنوز هم هست
احساس میکردم تیم داره از نبود یک رهبر رنج میبره و حالا میفهمم نگرانیم بی دلیل نبوده
همه بازیکنا در یک سطح افت کردن
بوسکتس درست تا زمانی که تیتو بود فوق العاده بود واقعا رویایی ترین فصلش در بارسا رو داشت
مسی به همین شکل اینیستا ژاوی و...
اما بعد از غیبت تیتو واقعا به بازیکنا نگاهی بندازید
بوسکتس سایه ای از بوسکتس زمان تیتو هم نیست
ژاوی و حتی اینیستا واقعا بازی به بازی کم روحیه تر شدن
این تیم به شکل کاملا مشهودی داره از تمرینات بدون حضور یک رهبر رنج میبره
جدای از اینکه واقعا معلوم نیست چه بلایی سر تیتو اومده
هیچ خبری از تیتو نیست هیچ تصویری ازش در رسانه ها نیست
آدم شک میکنه نکنه اتفاقی افتاده باشه
هر آدم منصفی حتی دشمن بارسا هم میپذیره که این بارسا به شکل عجیبی شباهتی به بارسا نداشت
میلان خوب بازی کرد در این شکی نیست اما بارسا واقعا بی روحیه بازی کرد
من خودمم واقعا هنوز توی شوکم
باید منتظر آینده نشست اگر افت بارسا ادامه داشت خب مشخص میشه که تیم نیاز به یک مربی و یک رهبر داره
اصلا این تیم بارسلونا نبود که بازی میکرد.. یه تیم دیگه بود.
هیچ کدوم از بازیکنا در حد و اندازه های خودشون نبودن.
حتی مسی که وقتی رو فرم نیست حداقل یه گل میزنه!
دفاع بسته و 10 نفره میلان رو نمیخوام عامل شکست بدونم چون تا حالا جلوی خیلی از این تیم های باز یکردیم و دفاع بسته رو باز کردیم. مشکل جای دیگست شاید نبوده تیتو یا افت بازیکن و ...
مبارکشون باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)