ماتا: هنوز هم بايد قهرمان ليگ برتر شويم
هافبک چلسي اعلام کرد هيچ کس در اين باشگاه از تمايل سرمربي پرتغالي براي رفتن او صحبت نکرده است.
خوان ماتا که در رقابتهاي جامجهاني 2010، رقابتهاي قهرماني زير 21 سال اروپا 2011، قهرماني اروپا 2012، جام حذفي 2012، ليگ قهرمانان 2012 و ليگ اروپا 2013 افتخار کسب کرده است در گفتوگويي با مارکا درباره احساساتش پيش از جام کنفدراسيونها صحبت کرده است.
ماتا اظهار داشت: آنچه که تيم ملي اسپانيا را استثنايي کرده است، ديدن افرادي مثل فابرگاس، تورس، ناواس، کازورلا، ژاوي مارتينز يا حتي خود من روي نيمکت است. بعضي تغييرات صورت گرفته است و تيم همچنان مثل گذشته با همان شيوه بازي ميکند. اين تيمي است که وقتي به سطح بازيکنان نگاه ميکنيد، رقابت با آن را مشکل ميبينيد.
وي ادامه داد: هيچ کس در چلسي به من نگفت که مورينيو ميخواهد بروم. وقتي فصل را به پايان بردم، به من گفته شد که از عملکرد من و دو سالي که در باشگاه گذراندم، بسيار راضي هستند. هنوز 3 سال ديگر از قراردادم باقي مانده است. از بودن در چلسي خيلي خوشحالم.
ماتا خاطرنشان کرد: مورينيو؟ ترجيح ميدهم تا زمان ملاقات با او منتظر بمانم و قبل از اينکه قضاوتي بکنم، با او کار کنم.
وي اضافه کرد: ما هنوز هم در چلسي ميخواهيم قهرمان ليگ برتر شويم. اين کاري است که واقعا دوست دارم انجام دهم. قهرماني در مسابقات که بسياري از تيمها در تاريخ براي رسيدن به آن با يکديگر رقابت ميکنند، فوقالعاده خواهد بود.
Fars