تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 115 از 325 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا تک واژ رو از سال پیش یادم نمی یاد...
    اما زیست:
    می دونی که استخوان خودش یک نوع بافت پیوندیه که مغز قرمز استخوان هم یک بافت پیوندی حساب می شه (فصل 8 زیست دوم رو نگاه کن) این بافت پیوندی (مغز قرمز استخوان) گلبول قرمز می سازه...(البته در کتاب فصل 6 گفته که در جنینی کجا ساخته می شه
    اما گلبول سفید کجا ساخته می شه؟
    اما مغز زرد استخوان گلبول های سفید رو می سازه البته در کتاب ذکر شده که آگرانولویست ها بیشتر در مغز زرد استخوان ساخته می شوند که کاملا درسته یعنی آگرانولویست ها که گلبول سفیدند در مغز استخوان ساخته می شود + در گره های لنفاوی هم تکثیر و هم مستقر می شوند.
    مرسی اما ببین من کتاب چاپ 91 رو دارم دقیقا ذکر کرده که گلبول های سفید در مغز قرمز استخوان ساخته می شوند
    در مورد گلبول های قرمز هم بله اون کیسه زرده و ... درسته اما تو خود متن کتاب ذکر شده در مغز استخوان ساخته می شن و توضیح دیگه ای نداده توی فصل 6 ام
    برا همین یکم گیج شدم
    Last edited by emad91; 22-01-2013 at 10:04.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مرسی اما ببین من کتاب چاپ 92 رو دارم دقیقا ذکر کرده که گلبول های سفید در مغز قرمز استخوان ساخته می شوند
    در مورد گلبول های قرمز هم بله اون کیسه زرده و ... درسته اما تو خود متن کتاب ذکر شده در مغز استخوان ساخته می شن و توضیح دیگه ای نداده توی فصل 6 ام
    برا همین یکم گیج شدم
    پس با این حساب باید کتاب زیست 89 رو ببینم چنین چیزی گفته یا نه...

3. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بنظرم خیلی راحته بجز تست تکواژ اون رو هم با نشر الگو یاد گرفتم زیر تکواژ خط می کشیدم بعدش می شمردم که یهو وسط کنکور شمردن رو قاطی کردم
    شما که هنری کارت خــیلی سختره چون بعضی تستاش واقعا سخت بود مثلا یکیش بود یک متن بت داده بود و پرسیده بود که با کدوم از متن های گزینه تعداد تکواژ برابره!!!
    خیلی راحته منتها یه دونه کم یا زیاد بشمری کلا جواب رو غلط میزنی (گزینه ها هم کاملا نزدیکه معمولا) و درصد منفی میگیری
    مخصوصا اینکه بعضی نکات ریز هم درش هست آدم نمیدونه آیا واقعا میتونه اینا رو 100٪ مطمئن بشه که هر سوالی اومد با اطمینان و خیلی سریع جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان و مدیران سایت مخصوصا این تاپیک

از الان بگو لطفا قر بهم نزنید دلسردم نکنید

من الا همین هفته میخوام استارت درس خوندن برای کنکنور سراسری زبان 92 بزنم

اصفهان هستم دل میخوتد دانشگاه اصفهان دولتی قبول بشم شاغلم هستم
    پنج سال از درس و کتاب دور بودم هیچ یادم نیست اما یادگیری واقعا خوبه ضمنا چون فنی حرفه ای بودم دارم پیش دانشگاهی رشته انسانی پاس میکتم بصورت داوطلب ازاد
    5 درس ریاضی . زبان انگلیسی. تاریخ . معارف . علوم اجتماعی با نمرات نسبا خوب برای من تازه درس خون ولی معمولی و با روش روخونی و جزو و فیلم
    اموزشی قبول شدم
    5 درس زبان فارسی . ادبیات . عربی . جغرافیا ... برای خرداد باید امتحان بدم

انشااه اخر بهمن که سایت باز شد میخوام برای کنکور زبان 92 ثبت نام کنم

یک سوال بزرگ مهم دارم از کجا شروع کنم

چی بخونم
    چه کتابی بخرم
    عمومی بخونم یا تخصصی زبان انگلیسی یا باهم بخونم

منتظرم....
    چه ساعاتی بخونم بهتره
    واقعا نمی دونم چکار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چند تا سوال کلی دارم
    1-منابع کنکور تجربی 92
    2-حذفیات نسبت به سال 87

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه کتاب هات مال سال 87 هستن هیچکدوم از کتاب هات به دردت نمیخورن از معارف و ادبیات گرفته تا زیست و فیزیک و شیمی همگی تغیرات زیادی داشتن.
    برو کتاب های دوم سال 89 یا از اون به بعد رو بخر برای سوم هم سال 90 که راحت میتونی گیر بیاری و برای پیش هم کتاب های امسال رو از دبیرستان های غیرانتفایی میتونی بخری.
    اگه هم فقط حذفیات رو میخوای بدونی میتونی کتاب ها رو دانلود کنی

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

emad 91 لطف کنید بگید کدوم صفحه گفته گلبول سفید رو مغز قرمز هم می سازه؟
    (کتاب 91 رو ای اینجا گرفتم)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان و مدیران سایت مخصوصا این تاپیک

از الان بگو لطفا قر بهم نزنید دلسردم نکنید

من الا همین هفته میخوام استارت درس خوندن برای کنکنور سراسری زبان 92 بزنم

اصفهان هستم دل میخوتد دانشگاه اصفهان دولتی قبول بشم شاغلم هستم
    پنج سال از درس و کتاب دور بودم هیچ یادم نیست اما یادگیری واقعا خوبه ضمنا چون فنی حرفه ای بودم دارم پیش دانشگاهی رشته انسانی پاس میکتم بصورت داوطلب ازاد
    5 درس ریاضی . زبان انگلیسی. تاریخ . معارف . علوم اجتماعی با نمرات نسبا خوب برای من تازه درس خون ولی معمولی و با روش روخونی و جزو و فیلم
    اموزشی قبول شدم
    5 درس زبان فارسی . ادبیات . عربی . جغرافیا ... برای خرداد باید امتحان بدم

انشااه اخر بهمن که سایت باز شد میخوام برای کنکور زبان 92 ثبت نام کنم

یک سوال بزرگ مهم دارم از کجا شروع کنم

چی بخونم
    چه کتابی بخرم
    عمومی بخونم یا تخصصی زبان انگلیسی یا باهم بخونم

منتظرم....
    چه ساعاتی بخونم بهتره
    واقعا نمی دونم چکار کنم

همه دروس رو باید بخونی چه تخصصی چه عمومی
    برو از الان برای آزمون های جامع گزینه دو یا سنجش ثبت نام کن.

برای ادبیات این کتاب ها رو بخر :

کلک معلم برای سال دوم و سوم و پیش
    دریافت برای زبان فارسی
    کتاب های موضوعی خیلی سبز
    قرابت معنایی انتشارات دریافت

برای معارف :

فقط گاج ( اگه کتاب گاج رو بگیری دیگه نیازی به تهیه کتاب های درسی سال دوم و سوم و پیش نداری برای معارف )
    خیلی سبز هم تست های تالیفیش خوب هستن برای معارف

برای زبان :

سال سوم و پیش دانشگاهی انتشارات مبتتکران- دکتر انار شهابی
    درک مطلب انتشارات خیلی سبز و مبتکران و شبقره ( مبتکران رو یگیری نیازی به اون دوتای دیگه نیست )

نگران هم نباش اگه درست حسابی بخونی وقت کافی داری من پارسال از آخرای دی خوندم و پزشکی قبول شدم. رتبم طوری بود که حتی میتونستم دندونپزشکی هم قبول بشم.

11. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز شما من رو یاد کنکور سال پیش انداختی :(
    2 تا تست زبان فارسی زدم
    بنظرم خیلی راحته بجز تست تکواژ اون رو هم با نشر الگو یاد گرفتم زیر تکواژ خط می کشیدم بعدش می شمردم که یهو وسط کنکور شمردن رو قاطی کردم
    شما که هنری کارت خــیلی سختره چون بعضی تستاش واقعا سخت بود مثلا یکیش بود یک متن بت داده بود و پرسیده بود که با کدوم از متن های گزینه تعداد تکواژ برابره!!!

ولی برای تجربی ریاضی (لااقل این چند ساله) تکواژ آسون بوده
    سلام
    بنده راجع به زیست اطلاعی ندارم اما معمولا مشکلی که در پیدا کردن تعدا تکواژ ها برای داوطلبان پیش میاد اینه که در بسیاری از مواقع تکواژ سوم شخص و کسره ی بعد از اسم رو در نظر نمیگیرند.
    به عنون مثال کلمه ( است) وقتی که در جمله قرار میگیره یک تکواژ سوم شخص هم داره مثلا جمله ی زیر:
    عاقل کسی است که.....( است اینجا دو تا تکواژ داره که یکیش مربوط به شناسه سوم شخص مفرد هست ) ( که به صورت تهی نمایش میدن)
    یا در بسیاری از فعل ها داوطلبان فراموش میکنن که شناسه اون رو هم تکواژ حساب کنند
    به عنوان مثال در جمله زیر:
    فرزند از والدینش درس های فراوانی را می آموزد ( اینجا خیلی ها فراموش میکنن که شناسه رو تکواژ حساب کنن)
    برای پیدا کردن واج هم کافیه که کلمه مورد نظر رو به صورت لاتین بنویسید تعداد واج ها مشخص میشه ::> محمد :: لاتین :: mohammad :: تعداد واج ::>8

همچنین برای اینکه بتونید از پس سوالات آثار و کتاب های نویسندگان به خوبی بر بیایید باید حتما آخر کتاب ادبیات قسمت فهرست نام های کسان و... کامل و با دقت بخونید
    سوال این بخش در یکی از سال ها اینطوری بود :
    پدید آورندگان آثار ...و...و...و....و.... به ترتیب نویسنده کتاب های ...و...و...و.....و.... میباشند.

13. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان من دوتا سوال دارم
    یکی زبان فارسی تو کتاب رمزینه میگه تنوین رو جزء تکواژ باید حساب کرد اما تو کتاب نشر الگو میگه تنوین تکواژ نیست
    بالاخره تکلیف چیه ؟؟

یکی هم زیست
    من زیست دوم چاپ 91 رو دارم تو کتاب گفته گلبول های قرمز در مغز استخوان ساخته میشه و گلبول سفید در مغز قرمز استخوان
    اون وقت تو کتاب انتشارات تخته سیاه برا دکتر ارام فر میگه گلبول قرمز در مغز قرمز استخوان ساخته میشه
    کدوم درسته ؟
    بخصوص دوستانی که کتاب زیست دوم چاپ 89 رو دارن کتاب چی نوشته ؟
    با سلام

در مورد تکواژ بودن یا نبودن تنوین خدمت شما عرض کنم که بین بسیاری از مدرسین زبان فارسی اختلاف وجود داره که آیا تنوین تکواژ حساب میشه یا خیر؟
    به همین خاطر ممکنه در چند کتاب مختلف شما نظرات مختلفی رو درباره تنوین مشاهده کنید!!
    اما حقیقت این هست که در بسیاری از مواقع تنوین میتونه تکواژ باشه و در بعضی از مواقع هم خیر..!( برخی از اساتید از اونجایی که تنوین از نشانه های قید ساز فارسی هست اون رو تکواژ به حساب میارن!)) به عنوان مثال کلمه معمولا قید هست! این کلمه میتونه به این صورت هم نوشته بشه (بطور معمول ) که اینجا تنوین یه تکواژ به حساب میاد. ( و از اونجایی که در زبان فارسی معمولا کلماتی که تنوین دارند قید هستند پس شما تنوین رو هم تکواژ حساب کنید اما توجه داشته باشید که کلمه مورد نظر حتما قید باشه)

15. 4 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •