تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 176 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام .

هارد ديسكها اصولاً غير قابل اعتماد هستند اطلاعات به خاطر يك مشكل ساده نرم افزاري و يا مشكلات حاد سخت افزار ممكن هست از بين برود . بنابراين اون چيزي كه شما دنبالش هستيد (عمري و بدون مشكل بودن) را نميتوانيد پيدا كنيد . اگر به انجمن تعميرات هارد ديسك هم يه سر بزنيد كاربرهاي زيادي را ميبينيد كه دچار مشكل شدند . از آنجايي كه گفتيد قيمت هم خيلي مهم نيست و همچنين مهم بودن تك تك فايلها ، پيشنهاد ميكنم اطلاعات را روي دو و يا حتي چند هارد ديسك ذخيره كنيد.

هارد ديسك اينترنال از سري دسكتاپ فقط WD Green شش ترابايتي موجود هست و بهتر از آن ، WD Red را ميتوانيد انتخاب كنيد . براي اكسترنال هم كه WD my book را ميتوانيد انتخاب كنيد ولي فكر نميكنم شش ترابايتي فعلاً در بازار موجود باشد .

ممنون عطا خان از پاسختون.
    حق با شماست. در غير قابل اعتماد بودن هاردها و در كل هرچيزي كه مدار الكترونيكي داره شكي نيست. منظور من هم انتخاب هاردي با حداقل مخاطره براي ديتا هام بود.
    بنظر شما برحسب نياز من، كداميك معقول تر هستند، اينترنال يا اكسترنال؟
    اگر اينترنال، كدام:
    Wd green- red- black
    اگر اكسترنال، معقول هست كه به سمت هاردهاي nas و قابليت raid برم مثل ex2 و ex4 يا خير، به هاردي مثل my book due بسنده كنم؟
    درآخر هم عرض كنم كه هيچ وسواسي به wd ندارم و اگر گزينه بهتر و معقولتري هست بفرمائيد.
    تشكر فراوان

Sent from my iPhone using Tapatalk

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون عطا خان از پاسختون.
    حق با شماست. در غير قابل اعتماد بودن هاردها و در كل هرچيزي كه مدار الكترونيكي داره شكي نيست. منظور من هم انتخاب هاردي با حداقل مخاطره براي ديتا هام بود.
    اگر اينترنال، كدام:
    Wd green- red- black
    اگر اكسترنال، معقول هست كه به سمت هاردهاي nas و قابليت raid برم مثل ex2 و ex4 يا خير، به هاردي مثل my book due بسنده كنم؟
    درآخر هم عرض كنم كه هيچ وسواسي به wd ندارم و اگر گزينه بهتر و معقولتري هست بفرمائيد.
    تشكر فراوان

اگر اينترنال، كدام:
    Wd green- red- black
    در مورد انتخاب از بین اینترنال و یا اکسترنال ؛

1. اگر میخواهید در تمام مدتی که سیستمتان روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید .
    2. اگر جابجا نمیکنید (مثلاً با لپتاپ ببرید مسافرت) .
    3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید (به جای اینکار میتوانید از قابلیت شبکه و DLNA استفاده کنید كه مجبور نباشيد بين چند سيستم جابجا كنيد) .
    با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب كنيد که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود . براي اينترنال ، WD Red را پيشنهاد ميكنم البته اگر فقط براي آرشيو ديتا هست نه نصب و اجراي سيستم عامل و نرم افزارها .

منظورتان my book duo هست كه اينترفيس USB3 دارد ؟

اگر تصميم بر اين هست كه مدلهاي اكسترنال انتخاب كنيد ، براي انتخاب از بين NAS و يا DAS (مدل my book duo) خودتان بايد نياز سنجي كنيد . مثلاً اگر روتر و كارت شبكه پرسرعتي داريد و اگر ميخواهيد اطلاعات را بين سيستمها مختلف و ساير كاربران Share كنيد پس بايد NAS را انتخاب كنيد در غير اينصورت بهتر هست DAS را انتخاب كنيد كه معمولاً قيمت كمتري از NAS هم دارند . اگر بتوانيد my book duo را در بازار پيدا كنيد گزينه بسيار مناسبي هست و براي امنيت بيشتر هم ميتوانيد بصورت RAID1 پيكربندي كنيد . ضمناً هارد ديسكهاي بكار رفته در همين مدل my book duo و حتي مدلهاي Ex2 و Ex4 از نوع WD Red هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در مورد انتخاب از بین اینترنال و یا اکسترنال ؛

1. اگر میخواهید در تمام مدتی که سیستمتان روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید .
    2. اگر جابجا نمیکنید (مثلاً با لپتاپ ببرید مسافرت) .
    3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید (به جای اینکار میتوانید از قابلیت شبکه و DLNA استفاده کنید كه مجبور نباشيد بين چند سيستم جابجا كنيد) .
    با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب كنيد که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود . براي اينترنال ، WD Red را پيشنهاد ميكنم البته اگر فقط براي آرشيو ديتا هست نه نصب و اجراي سيستم عامل و نرم افزارها .

منظورتان my book duo هست كه اينترفيس USB3 دارد ؟

اگر تصميم بر اين هست كه مدلهاي اكسترنال انتخاب كنيد ، براي انتخاب از بين NAS و يا DAS (مدل my book duo) خودتان بايد نياز سنجي كنيد . مثلاً اگر روتر و كارت شبكه پرسرعتي داريد و اگر ميخواهيد اطلاعات را بين سيستمها مختلف و ساير كاربران Share كنيد پس بايد NAS را انتخاب كنيد در غير اينصورت بهتر هست DAS را انتخاب كنيد كه معمولاً قيمت كمتري از NAS هم دارند . اگر بتوانيد my book duo را در بازار پيدا كنيد گزينه بسيار مناسبي هست و براي امنيت بيشتر هم ميتوانيد بصورت RAID1 پيكربندي كنيد . ضمناً هارد ديسكهاي بكار رفته در همين مدل my book duo و حتي مدلهاي Ex2 و Ex4 از نوع WD Red هست .

درود بر شما
    هارد مورد نيازم فقط براي آرشيو و محافظت از فايلها و استفاده گاه گاه هست. نياز به حمل و اتصال به tv هم نيست. نياز زيادي به nas هم ندارم. براي سيستم و برنامه هم از ssd استفاده ميكنم.

بله منظورم (mybook duo(usb3 هست. مدتي پيش كه تحقيق ميكردم و اين مدل (duo) نظرم رو جلب كرد با wd red آشنا شدم. ولي تو پست هاي سايت ميخوندم كه wd black بهتر و قوي تر و داراي گارانتي بالاتر(اطمينان شركت) هست. با اين وجود كماكان نظر شما روي wd red هست؟(براي اينترنال)
    (اين پست، پست نتيجه گيري هست برام)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان:هرچی جستجو کردم مطلب بدرد بخوری پیدا نکردم.هارد مناسب برای تلویزیون چیه؟اگه کسی استفاده کرده مدل هارد و تلویزیون را بنویسه.چون شنیدم تلویزیون ها هر هاردی را پشتیبانی نمیکنن.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر شما
    هارد مورد نيازم فقط براي آرشيو و محافظت از فايلها و استفاده گاه گاه هست. نياز به حمل و اتصال به tv هم نيست. نياز زيادي به nas هم ندارم. براي سيستم و برنامه هم از ssd استفاده ميكنم.

بله منظورم (mybook duo(usb3 هست. مدتي پيش كه تحقيق ميكردم و اين مدل (duo) نظرم رو جلب كرد با wd red آشنا شدم. ولي تو پست هاي سايت ميخوندم كه wd black بهتر و قوي تر و داراي گارانتي بالاتر(اطمينان شركت) هست. با اين وجود كماكان نظر شما روي wd red هست؟(براي اينترنال)
    (اين پست، پست نتيجه گيري هست برام)

در مورد WD Black میتوانید انتظار بیشتری از نظر سرعت داشته باشید ولی در مورد عمر مفید و قابلیت اطمینان ، در سایت اصلي چیزی در مورد MTBF یا AFR و ... گفته نشده و بيشتر بر روي بالا بودن پرفورمنس اين مدل تاكيد شده . مدت بيشتر گارانتي شايد با افزايش قيمت جبران شده و ارتباطي با افزايش ضريب اطمينان نداشته باشد . بنظر من از آنجایی که اين مدل از کلاس دسکتاپ هست (مدلهای معمولی جهت نصب در سیستمهای عادی/خانگی) بنظر من از نظر عمر مفید و قابلیت اطمینان نباید تفاوت خاصی با ساير مدلهاي سري دسكتاپ مثل WD Green يا WD Blue داشته باشد . اگر بدنبال هارد دیسکی با عمر مفید و قابلیت اطمینان بیشتری هستید باید از كلاسهاي متفاوت و بالاتر مثل WD Red و يا حتي WD Re انتخاب كنيد .

با اين وجود كماكان نظر شما روي wd red هست؟(براي اينترنال)
    اگر تصميم داريد كه اينترنال انتخاب كنيد ، بنظر من WD Red گزينه مناسبي براي كاري كه ميخواهيد انجام بديد هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در مورد WD Black میتوانید انتظار بیشتری از نظر سرعت داشته باشید ولی در مورد عمر مفید و قابلیت اطمینان ، در سایت اصلي چیزی در مورد MTBF یا AFR و ... گفته نشده و بيشتر بر روي بالا بودن پرفورمنس اين مدل تاكيد شده . مدت بيشتر گارانتي شايد با افزايش قيمت جبران شده و ارتباطي با افزايش ضريب اطمينان نداشته باشد . بنظر من از آنجایی که اين مدل از کلاس دسکتاپ هست (مدلهای معمولی جهت نصب در سیستمهای عادی/خانگی) بنظر من از نظر عمر مفید و قابلیت اطمینان نباید تفاوت خاصی با ساير مدلهاي سري دسكتاپ مثل WD Green يا WD Blue داشته باشد . اگر بدنبال هارد دیسکی با عمر مفید و قابلیت اطمینان بیشتری هستید باید از كلاسهاي متفاوت و بالاتر مثل WD Red و يا حتي WD Re انتخاب كنيد .

اگر تصميم داريد كه اينترنال انتخاب كنيد ، بنظر من WD Red گزينه مناسبي براي كاري كه ميخواهيد انجام بديد هست .

قيمت wd re رو نميدونم، هارد بسيار خوبي بايد باشه اينطور كه از مشخصات سايتش معلومه ولي به احتمال زياد wd red رو خواهم خريد.
    مجدد تشكر از راهنمايي هاتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.من هارد سیستمم بدسکتور گرفت و بعد از حدود 4 سال به فنا رفت!!! الان مجبورم یک هارد 1 ترا بخرم...طبق تحقیقاتی که کردم میگن وسترن بلک از همه عالی هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ طول عمر ..ولی خیلی گرونه!!!
    در رده میانی میگن وسترن بلو خوبه و سیگیت سری باراکودا...
    جایی دیدم که گفته بودن سرعت سیگیت باراکودا با وسترن بلک برابری میکنه ولی درصد خرابی سیگیت از وسترن بیشتره و طول عمر پایینی داره!!!!
    حالا میخواستم بدونم نظر شما راجع به این هاردها چیه و کدومو پیشنهاد میکنین؟؟
    اگه اولویت اولم طول عمر بالای هارد در استفاده زیاد از سیستم باشه کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من هارد سیستمم بدسکتور گرفت و بعد از حدود 4 سال به فنا رفت!!! الان مجبورم یک هارد 1 ترا بخرم...طبق تحقیقاتی که کردم میگن وسترن بلک از همه عالی هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ طول عمر ..ولی خیلی گرونه!!!
    در رده میانی میگن وسترن بلو خوبه و سیگیت سری باراکودا...
    جایی دیدم که گفته بودن سرعت سیگیت باراکودا با وسترن بلک برابری میکنه ولی درصد خرابی سیگیت از وسترن بیشتره و طول عمر پایینی داره!!!!
    حالا میخواستم بدونم نظر شما راجع به این هاردها چیه و کدومو پیشنهاد میکنین؟؟
    اگه اولویت اولم طول عمر بالای هارد در استفاده زیاد از سیستم باشه کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟
    سلام .

با توجه به بودجه محدودي كه داريد و نميتوانيد WD Black را بخريد پيشنهاد ميكنم همان WD Blue را انتخاب كنيد .

طبق تحقیقاتی که کردم میگن وسترن بلک از همه عالی هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ طول عمر
    1. امكانش هست بگيد منابع تحقيقاتتون در مورد طول عمر هارد ديسك WD Black چي بوده ؟ والا من هرچي ميگردم حداقل در مورد MTBF يا AFR اين مدل هارد ديسك و مدلهاي همكلاس مثل WD Green يا WD Blue نتيجه معتبري پيدا نميكنم كه بتوان مقايسه اي از نظر ضريب اطمينان داشت . منهم ميتونم يك نظري داشته باشم كه WD Green چون 5400rpm هست پس ميتواند عمر مفيد بيشتري در مقايسه با WD Black داشته باشد ! آيا ميتوانيد دليلي بياريد براي رد نظريه من ؟
    پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك را هم مطالعه كنيد.

2. مدلهاي جديد WD Black يعني WD1003FZEX از نظر پرفورمنس هيچ مزيت و برتري نسبت به WD Blue ندارد . اگر خواستيد WD Black انتخاب كنيد مدلهاي قديميتر يعتي WD1002FAEX را انتخاب كنيد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام .

با توجه به بودجه محدودي كه داريد و نميتوانيد WD Black را بخريد پيشنهاد ميكنم همان WD Blue را انتخاب كنيد .

1. امكانش هست بگيد منابع تحقيقاتتون در مورد طول عمر هارد ديسك WD Black چي بوده ؟ والا من هرچي ميگردم حداقل در مورد MTBF يا AFR اين مدل هارد ديسك و مدلهاي همكلاس مثل WD Green يا WD Blue نتيجه معتبري پيدا نميكنم كه بتوان مقايسه اي از نظر ضريب اطمينان داشت . منهم ميتونم يك نظري داشته باشم كه WD Green چون 5400rpm هست پس ميتواند عمر مفيد بيشتري در مقايسه با WD Black داشته باشد ! آيا ميتوانيد دليلي بياريد براي رد نظريه من ؟
    پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك را هم مطالعه كنيد.

2. مدلهاي جديد WD Black يعني WD1003FZEX از نظر پرفورمنس هيچ مزيت و برتري نسبت به WD Blue ندارد . اگر خواستيد WD Black انتخاب كنيد مدلهاي قديميتر يعتي WD1002FAEX را انتخاب كنيد .
    ممنون بابت پاسختون...1-منبع خاص و مهمی نبوده...همین انجمن ها و فروم های ایرانی بوده!!! بیشتر افراد در زمینه طول عمر زیاد WD Black متفق القول بودن !!! منم نپرسیدم منبعتون چیه!!!؟خیر دوست عزیز به نظرم این چیزیه که بیشتر باید تعمیرکاران هارد در موردش جواب بدن...و بگن بیشتر چه هاردی برای تعمیر دارن!!
    توی این سایت هم مطالب جالبی نوشته شده ولی رنگبندی مشخص نکرده!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-از کجا میتونم سری قبلی رو خریداری کنم...من شهرستان هستم و حتی همین مدل جدیدش بعید میدونم اینجا گیر بیاد چه برسه به مدل قدیمیش!!
    ایا وسترن بلو هم بین سری قبل و جدیدش تفاوت هست؟
    سیگیت باراکودا چطور؟؟

3-دلیل شما برای اینکه میگین سیگیت طول عمر پایینتری نسبت به وسترن داره چیه؟؟؟از کجا باید بدونم سرعت سیگیت باراکودا از بلو بالاتره و با بلک برابری میکنه؟؟

اینم دو تا عکس از مقایسه سری قدیم و جدید بلک با باراکودا و گرین:به نظر جدید بلک بهتره!!

Last edited by KENWOOD_10; 19-04-2015 at 12:24.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بابت پاسختون...1-منبع خاص و مهمی نبوده...همین انجمن ها و فروم های ایرانی بوده!!! بیشتر افراد در زمینه طول عمر زیاد WD Black متفق القول بودن !!! منم نپرسیدم منبعتون چیه!!!؟خیر دوست عزیز به نظرم این چیزیه که بیشتر باید تعمیرکاران هارد در موردش جواب بدن...و بگن بیشتر چه هاردی برای تعمیر دارن!!
    توی این سایت هم مطالب جالبی نوشته شده ولی رنگبندی مشخص نکرده!!

2-از کجا میتونم سری قبلی رو خریداری کنم...من شهرستان هستم و حتی همین مدل جدیدش بعید میدونم اینجا گیر بیاد چه برسه به مدل قدیمیش!!
    سیگیت باراکودا چطور؟؟

3-دلیل شما برای اینکه میگین سیگیت طول عمر پایینتری نسبت به وسترن داره چیه؟؟؟از کجا باید بدونم سرعت سیگیت باراکودا از بلو بالاتره و با بلک برابری میکنه؟؟

اینم دو تا عکس از مقایسه سری قدیم و جدید بلک با باراکودا و گرین:به نظر جدید بلک بهتره!!

تستهايي كه گذاشتيد كامل و كاربردي نيست .

جدول زیر که برگرفته از نتایج قسمت Extra Test برنامه HD Tune Pro هست ؛ عملکرد هارد دیسک قدیمیتر WD1002FAEX در پارامترهایی مثل Access & Seek Time/IOPS بهتر از مدل جدیدتر WD1003FZEX هست . ولی مدل جدیدتر در پارامترهایی مثل Sequential Outer/middle/inner عملکرد بهتری دارد که ناشی از افزایش چگالی ذخیره سازی هر پلاتر هست . دقت کنید که برای افزایش سرعت بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها و لودينگ بازيها ، Access & Seek Time/IOPS پارامترهای مهمتری هست و بايد توجه بيشتري روي اين پارامترها بشه . بيشترين تاثير Sequential Transfer rate در كپي پيستهاي اطلاعات هست .

البته مدلهاي جديد بنظر كم صداتر هستند .

WD1003FZEX

WD1002FAEX

سیگیت باراکودا چطور؟؟
    اگر WD Blue انتخاب ميكنيد حتماً WD10EZEX را انتخاب كنيد ، مدل يكترابايتي ديگري هم هست (WD10EALX) كه 32MB Cache دارد . براي سيگيت يكترابايتي هم ST1000DM003 پيشنهاد ميشود .

3-دلیل شما برای اینکه میگین سیگیت طول عمر پایینتری نسبت به وسترن داره چیه؟؟؟
    من جايي چنين چيزي را نگفتم و اگر مدلي پيشنهاد بدم سيگيت هم در ليست خواهد بود . شايد ساير دوستان به اين موضوع اشاره كردند .

از کجا باید بدونم سرعت سیگیت باراکودا از بلو بالاتره و با بلک برابری میکنه؟؟
    با جستجوي ساده اي در اينترنت ، ظاهراً سيگيت ST1000DM003 پرفورمنس بهتري در مقايسه با WD Blue دارد . البته تستها روي يك سيستم و در شرايط يكسان انجام نشده و شايد چندان قابل مقايسه با هم نباشند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •