اقا تو اين انلاين فيفا تو ايكس باكس seanson جي هست؟arena چي؟توضيح ميدين؟
اقا تو اين انلاين فيفا تو ايكس باكس seanson جي هست؟arena چي؟توضيح ميدين؟
خوب اگه این خبر حقیقت داشته باشه پس معلوم میشه EA این گروه رو خریده که این کار رو نکنند وگرنه من بعید میدونم این گروه دلش برای بازیی بسوزه
یه چیز جالب در مود کریر ( احتمالا دوستانی که بازی کردن هم بهش برخوردن ولی فرصت نکردن بیان اینجا بگن ) :
در حین بازی ، لحظه به لحظه نتیجه بقیه بازی ها رو با صدای آلن اسمیت میشنویم که مارتین تایلر بهش میگه راجع به اون بازی و گلش بگو ( مثلا میگه آرسنال با گل پودولسکی از روی نقطه پنالتی جلو افتاده )... خیلی جالبه ...
بعد از اتمام بازی هم رتبه و امتیاز تیم های لیگ رو میگه و همچنین تیمهای ته جدول که امکان سقوط هست !!!
بابا خفه کردین ما رو از بس راچع به اکیدرو کرک و این جور چیزا نوشتین خوشگلای من)))
یکم کسایی که بازی کردن بیایین راجع به متن بازی حرف بزنن
دوستانی که pc بازی میکنن. محیط تا\یک رو اینطور خراب نکنن. من خودم رو pc بازی میکنم ولی دیگه تا\یک به بیراهه رفته. میام تا\یک ببینیم شاید کسی نقدی عکسی چیزی گذاشته فقط خبر از اسکیدرو میخونیم.
خیالت راحته داری بازی میکنی! یه ذره به فکر ملت هم نیستی!![]()
یه زمانی تاپیکی به اسم مباحث و مشکلات ایجاد میشد که مباحثی مثل کرک و غیره میرفت اون تاپیک ، نمیدونم الان چرا نیست!
ممنون جلال ، این حرکتت به قربانی شدن پست بنده انجامید
-------------
یه مشکلی که من تو دمو داشتم بعضا تنظیمات رو بازی ست نمیشد یعنی با تغییر دادن تنظیمات ، اعمال نمیشد! این مشکل رو نسخه نهایی حل شده؟ مشکل دیگه هم که داشتم مانور دادن با بازیکن بود که حس لغزندگی رو رو به آدم دست میداد ، این مورد چطور؟
آقا یک سوال.. الان یه دمو دیدم. ون برسی تو منچتسر بود. فک کنم نقل و انتقالات رو درست کردن. قیافه هارو چی ساختن؟ مثلا والنسیا؟نیمار؟گانسو؟ کاگاوا؟..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)