سلام
این Kaspersky ONE و Ferrari Edition چیه؟
با نسخه های دیگه چه فرقی داره؟
ممنون
سلام
این Kaspersky ONE و Ferrari Edition چیه؟
با نسخه های دیگه چه فرقی داره؟
ممنون
Last edited by Amir Hossein; 06-11-2012 at 00:04.
بچه ها من از وقتی internet securiy 2013 کاسپراسکی رو نصب کردم،دیگه نمی تونم چیزی رو دانلود کنم و هی این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چیکار کنم؟؟کسی راه حلی داره؟؟
سلام دوست عزیز
بعضی سوالهای شما رو که صفحه قبل دوست خوبمون جواب دادن و بعضی ها رو هم من میگم:
1- منم ویندوز 8 دارم و وقتی Kis 2013 رو نصب کردم فایروال ویندوز غیرفعال شد.درواقع نیازی به فعال کردنش نیست چون فایروال کسپر کافیه.
2- نه فایروال کسپر کافیه اگه تنظیماتش رو هم بالا ببرید عالی هم میشه
3- منم این فیلم رو دانلود کردم و دقیقا همون تنظیمات رو انجام دادم که توی ویندوز xp امتیاز 70 رو گرفت ولی همین تنظیمات توی ویندوز 8 امتیاز 340 رو گرفت (عکس تستش رو چند صفحه قبل گذاشتم میتونی ببینی) پس به نوع ویندوز هم خیلی ربط داره.اگه دقیقا همون تنظیمات توی فیلم رو انجام داده باشی دیگه نیاز به انجام تنظیم دیگه نیست.
4- هم از خود برنامه کسپر میشه انجام داد (کلیک راست روی آیکن کسپر توی تسکبار و کلیک رو آپدیت) ولی اگه میخوای آپدیتهاش رو یه جای دیگه توی هارت ذخیره کنی باید از یه برنامه به اسم kasper updater که خود شرکت کسپر داده استفاده کنی.هم لینک دانلودش و هم فیلم آموزش کار با برنامش چند صفحه قبل هست و در هر دو صورت آپدیت از سرورهای خود کسپر انجام میشه (به صورت پیش فرض)
5- کلیدهای فعال سازیش هم هر کاری بکنی آخرش غیرفعال میشه و کاریش نمیشه کرد
امیدوارم راهنماییم کامل باشه ولی در هر حال اگه سوالی داشتی در خدمتیم![]()
من کلید میخوام دوستان![]()
درود
من از Kaspersky Internet Security 2012 نسخه خریداری شده استفاده می کنم. سوالم اینه که قابلیت این هست تا کلمات رکیک و زشت رو به فارسی در قسمتی از تنظمیات برنامه اضافه کرد تا جلوی جستجوی این نوع کلمات رو در موتورهای جستجوگر بگیره؟
سپاس
سلام
این مراحل رو انجام بدین:
1. در صفحه اصلی کسپر parental control انتخاب کنید.
2.در این قسمت میتونید پسوردی بر روی تنظیمات قرار بدین تا دیگران توانایی تغییر تنظیمات رو نداشته باشن همچنین میتونید skip بزنید تا پسوردی برروی تنظیمات قرار نگیره
3. در این مرحله enable رو انتخاب کنید تا parental control فعال بشه بعد وارد تنظیمات شوید( با فلش قرمز مشخص شده)
4 .در این مرحله به قسمت private data برید و add رو انتخاب کنید در پنجره باز شده میتونید کلماتی که می خواهید توسط کسپر فیلتر بشه رو وارد کنید
به عنوان مثال من کلمه علی رو فیلتر کردم از این به بعد اگر در مرورگر کلمه علی رو وارد کنم توسط کسپر بلوک میشه
Last edited by kases; 07-11-2012 at 16:46.
سلام
برنامه idm رو کرک کردین؟ اگر کرک کردین در این مسیر
setting>application control> application
بر روی برنامه idm راست کلیک کنید و منتقل کنید به بخش trusted ببینید مشکل حل میشه
این دو لینک رو ببینید یه سری توضیحات داره
با درود دوباره kases
من مراحلی رو که فرمودید رو دقیق انجام دادم ولی وقتی در موتور جستجوی گوگل کلمه ای رو تایپ می کنم که در لیست کسپرسکی (تصویر چهارمی که شما قرار دادید) وجود دارد نتایج آن کلمه جستجوی من رو نمایش می دهد. نمی دونم کجای کار مشکل است و بلوکه که فرمودید رو مشاهده نکردم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)